You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Pathitikos-27
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2020
- Like
- 62
- Πόντοι
- 0
Στην Πολυκαρπου αποψε,μετα τις 20:00 ειχε αρκετη κινηση.Δεν εβγαιναν ολοι απο τα αμαξια.
Στα μοναδικα δεντρα που εχουν μεινει στο γνωστο στενο,κυκλοφορησαν 5-6 ατομα.
Εκανα με 3 φαση
Στα μοναδικα δεντρα που εχουν μεινει στο γνωστο στενο,κυκλοφορησαν 5-6 ατομα.
Εκανα με 3 φαση
cocos30
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 16
- Like
- 2.181
- Πόντοι
- 2.477
Εσενα σε εχει βαλει καποιος δικηγορο ή αστυφυλακα της πιατσας?Ηρεμα ρωταω για να ξερω.Η πιατσα και οι πιατσες ειναι για ολους!Απο τους ηδονοβλεψιες μεχρι και αυτους τους ανυποψιαστους που σταματανε για κατουρημα!Αρα παρε το αθλιο και γελοιο σκεπτικο σου και κανε μια βολτα παραπερα για να αδειασει και η πιατσα απο το σκουπιδαριο σου!ΠΑΡΆΚΛΗΣΗ. αν δεν έχετε το θάρρος να κάνετε πράξεις μην μολύνεται τις πιάτσες με την άθλια και γελοία παρουσία σας εκεί.να ξέρουμε οι υπόλοιποι ότι πάνε μόνο αποφασισμένοι
Ionikara93
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 35
- Πόντοι
- 0
Στείλε μυνημαΝαι δεν ξέρω βασικά τη παίζει.. Ντρέπονται. Δεν τολμούν δεν μπορώ να καταλάβω..
Man29_Athens
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2022
- Like
- 103
- Πόντοι
- 0
Θα σας πω εγω τι παιζει με τους "δεν κανω τιποτα" , οτι παιζει και με τους "γαμαω μονο κρος οποτε ειμαι straight ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΥΜΕΝΗ ΟΜΟΦΟΒΙΑ
Ωωωω μου έκανες την μούρη κρέας τώρα.χαχαχαχα.εισαι και εσύ από αυτούς που γουστάρουν πουτσα όμως φοβάσαι μην σου αρέσει και δεν θα σταματάς να τον παίρνεις???οπότε πας στην πιάτσα και τον παίζεις όσο ονειρεύεσαι μια χοντρή πουτσα μέσα σου.και όσο δεν σου μπαίνει όλα καλά?????και εγώ ήρεμα ρωτάωΕσενα σε εχει βαλει καποιος δικηγορο ή αστυφυλακα της πιατσας?Ηρεμα ρωταω για να ξερω.Η πιατσα και οι πιατσες ειναι για ολους!Απο τους ηδονοβλεψιες μεχρι και αυτους τους ανυποψιαστους που σταματανε για κατουρημα!Αρα παρε το αθλιο και γελοιο σκεπτικο σου και κανε μια βολτα παραπερα για να αδειασει και η πιατσα απο το σκουπιδαριο σου!
Pathitikos-27
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2020
- Like
- 62
- Πόντοι
- 0
Τριτση σημερα το μεσημερι,ειχε λιγο κινηση παρολο το κρυο.
Αυριο το μεσημερι θα ειμαι στο γνωστο σημειο,μετα τις 14:00....
Tzeni cross
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2021
- Like
- 122
- Πόντοι
- 0
Το βραδάκι σεχακι στο αυτοκίνητο σε καβαντζα υπάρχει κάποιος ενεργητικός γαμιας
TransloverGreek
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2021
- Like
- 210
- Πόντοι
- 20
Καλημέρα σας χαίρομαι που πολύ με αναζήτησαν αλλά είχα κόσμο στο σπίτι και έπρεπε να τον εξ-υπηρετώ και να τον περιποιούμαι όσο καλύτερα γίνοταν.... με αντάλλαγμα φυσικά!!!!!
TransloverGreek
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2021
- Like
- 210
- Πόντοι
- 20
Σήμερα πέρασα το πρωί από πίσω από τον Σκλαβενίτη και είναι καμιά 10 αυτοκίνητα με γύφτους μεγάλη προσοχή γιατί είναι επικίνδυνο το σημείο πλέον μέχρι να φύγουν....και είχα προετοιμαστεί κατάλληλα μέσα από τα ρούχα μου
ποιο ειναι το σημειο εκει? εχω παει αρκετες φορες για βολτα. αλλα δεν εχω δει κατι περιεργο. βεβαια ηταν απογευμα ακομα με φως και κοσμοΤριτση σημερα το μεσημερι,ειχε λιγο κινηση παρολο το κρυο.
TransloverGreek
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2021
- Like
- 210
- Πόντοι
- 20
Δικιο έχετε όλοι πριν τα Χριστούγεννα ήμουνα στο Χαϊδάρι και βλέπω ένα τύπο μέσα στο αμάξι του με υπέροχο εργαλείο το το παίζει του κάνω νόημα να μπω να του περιποίηθω όπως ξέρει η γλώσσα μου και μου ζητάει να του δείξω το κωλαρακι μου του το δείχνω και τον άκουσα να φωνάζει ότι χύνει ντύθηκα και γύρισα να δω και έβαλε μπροστά το αμάξι και έφυγε...Τζένη πριν καιρό μου έτυχε ακριβώς το ίδιο.ειναι γελοίοι και άχρηστοι τελικά
Έμεινα και τον κοίταζα να φεύγει....
Διαγραμμένο μέλος 219103
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2022
- Like
- 12
- Πόντοι
- 0
στειλε μου μνμΤριτση σημερα το μεσημερι,ειχε λιγο κινηση παρολο το κρυο.
Pathitikos-27
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2020
- Like
- 62
- Πόντοι
- 0
Δεν εχεις συμπληρωσει τα ελαχιστα μηνυματα που πρεπει για να απαντησεις σε προσωπικοστειλε μου μνμ
Γιατί δεν ξέρουμε τι παίζει εκεί.εγω τουλάχιστον.δωσε πληροφορίες για τοποθεσία που γίνεται παιχνίδι και τι ώρεςΡε μαγκες μου, γιατι συζητατε τοσο για Χαϊδάρι και τριτση και δεν λετε τιποτα για λιμανακια? Καλως ή κακως εχει φουλ παιχνιδι.
Alexandros2021
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2022
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
Που ειναι αυτο το μερος στο σκλαβενιτη και χαιδαρι? Στα σπιτακια?