aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 68.628
- Πόντοι
- 11.956
Ψάχνω ωραία γυναίκα για ραντεβού....μύστης είμαι άρα δεν χρειάζεται περιγραφή ...σε όλα πολύ καλός
Το νήμα δεν είναι για αυτούς που ψάχνουν 100% γυναίκα, απ' ότι κατάλαβα, πάντως, εκτός κι αν....Ψάχνω ωραία γυναίκα για ραντεβού....μύστης είμαι άρα δεν χρειάζεται περιγραφή ...σε όλα πολύ καλός
Γνωριμίες λέει...δεν λέει τι πράγμαΤο νήμα δεν είναι για αυτούς που ψάχνουν 100% γυναίκα, απ' ότι κατάλαβα, πάντως, εκτός κι αν....
Καλά, εγώ είπα να σου γράψω για να μην παραξενευτείς αν δεν βρεις αυτό που θέλεις και βρεις κάτι άλλο, που δεν ήξερες ότι θέλεις....Γνωριμίες λέει...δεν λέει τι πράγμα
Θα είμαι Αθήνα αύριο... Στείλε DM το Instagram σου να τα πούμε από εκεί...παθητικος ψαχνει ενεργητικο για πιπες κι οτι αλλο προκυψει
Καποιος παθητικος μη αρρενωπος προς ανακουφιση και ξεκαβλωμα ωριμου 53αρη?
Καλό θα ήταν ένα ξύρισμα189 81 43 vers btm περιοχη νικαια αρενοπος fit ψαχνει εχεθημο διακριτικο τοπ εως 40
Άμα θες δεν έχω θέμαΨάχνω ενεργητικό για kinky φάσεις, outdoor sex... Βασικά θα ήθελα να βρω κάποιον να τραβάμε βιντεάκια!
Με τί θέμα θα είναι τα βίντεο....θα τα πάμε σε κανά φεστιβάλ κινηματογράφουΨάχνω ενεργητικό για kinky φάσεις, outdoor sex... Βασικά θα ήθελα να βρω κάποιον να τραβάμε βιντεάκια!
Αν σου αρέσουν τα μεγάλα προσόντα στείλε μήνυμα ...θα χαρώ να βρεθούμε!Ψάχνω ενεργητικό για kinky φάσεις, outdoor sex... Βασικά θα ήθελα να βρω κάποιον να τραβάμε βιντεάκια!
Δεν μένω αλλά μια εκδρομή την έκανα άνεταΜένει κανείς προς Σαρωνίδα; Για γνωριμία με την γυναίκα μου...
Καλησπερα μωρω μου.Ενδιαφερεσαι να γνωρηστουμε;Ειμαι παθυτικη μονο!Αν σου αρέσουν τα μεγάλα προσόντα στείλε μήνυμα ...θα χαρώ να βρεθούμε!
Πάντα.Για μεταξύ ανδρών και γυναικών, ισχύει μόνο με χρήμα?
Πως το κανονίζουμε;Αν σου αρέσουν τα μεγάλα προσόντα στείλε μήνυμα ...θα χαρώ να βρεθούμε!