Νέα

Γάμος ομόφυλων ζευγαριών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα laplace
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 78K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Είστε υπέρ ή κατά του γάμου ομόφυλων ζευγαριών?

• Υπέρ

• Κατά

• Στα @@ μου

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
Εχω απαντησει περι "κοινωνικα ισαξιου" τουλάχιστον τρεις φορες ηδη. Μου απαντατε περι κοινωνικης αποδοχής ή ανοχης, που είναι ασχετο.
ο πλουραλισμος της ελληνικης γλωσσας επιτρεπει πολλες τριπλες...δικηγορος δεν εισαι τι περιμενεις...
σε ξαναρωτω ποιος οριζει το κοινωνικα ισαξιο??? αν το μεγαλυτερο της κοινωνιας αποφανθει οτι ειναι κοινωνικα ισαξιο, ειναι κοινωνικα ισαξιο....κι ας ειναι για σενα που εχεις αντιθετη αντιληψη επι του θεματος ζητημα αποδοχης ή ανοχης. παιξε μετα οσο θες με τις λεξεις...

το ερωτημα παραδειγμα που παραθετω εχει τον ιδιο παρανομαστη με το επιχειρημα σου περι προσφορας στην κοινωνια και ως εκ τουτου ισαξιας κοινωνικης αναγωρισης δικαιωμα  

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Μπα

Σου απαντήσαμε στην ουσία του.Πως το ''κοινωνικά ισάξιο'' ορίζεται από τις στάσεις της κοινωνίας.Οι δικές σου στάσεις μένουν στο ''privilege'' των ''παιδιών''.Μέχρι εκεί φτάνουν οι γνωστικές ικανότητες σου.
Η ανανεωση και επιβίωση μιας κοινωνιας, είναι αντικειμενικο γεγονος. Φυσικα και δεν προκειται ΠΟΤΕ μια κοινωνια να αυτοκτονησει, και να υιοθετησει τετοια σταση, ώστε να θεωρησει ισαξιο κατι τετοιο.
Είναι η ιδια λογικη "αν αυριο βγει ο ηλιος από τη δυση, μπορει να νυχτωνει το πρωι".

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
ο πλουραλισμος της ελληνικης γλωσσας επιτρεπει πολλες τριπλες...δικηγορος δεν εισαι τι περιμενεις...
σε ξαναρωτω ποιος οριζει το κοινωνικα ισαξιο??? αν το μεγαλυτερο της κοινωνιας αποφανθει οτι ειναι κοινωνικα ισαξιο, ειναι κοινωνικα ισαξιο....κι ας ειναι για σενα που εχεις ανιθετη αντιληψη του θεματος ζητημα αποδοχης ή ανοχης. παιξε μετα οσο θες με τις λεξεις...

το ερωτημα παραδειγμα που παραθετω εχει τον ιδιο παρανομαστη με το επιχειρημα σου περι προσφορας στην κοινωνια και ως εκ τουτου ισαξιας κοινωνικης αναγωρισης δικαιωμα  
Εχω απαντησει.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

Επισκέπτης
.
σε ξαναρωτω ποιος οριζει το κοινωνικα ισαξιο??? αν το μεγαλυτερο της κοινωνιας αποφανθει οτι ειναι κοινωνικα ισαξιο,

κ για αυτό ακριβώς δίνουμε αυτή την μάχη αναφορικά με την συνεχιζόμενη ορατότητα κ διεκδίκιση των δικαιωμάτων μας.Η έρευνα δείχνει πως όσο περισσότερο μιλάμε κ είμαστε ανοιχτοί στην έκθεση για το ζήτημα τόσο πιο πιθανό να κερδίζουμε συμμάχους.

Προσωπικά νομίζω ακόμα κ μέσα από το θρεντ κάποιοι διαβάζοντας μας θα ξανατσέκαραν τις στάσεις τους κ ίσως ακόμα  αναθεώρησαν υπέρ της ουσιαστικής ισότητας αναφορικά με τον γάμο.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
καλα, νυχτες...

υγ τραβα στο ξανθο μουνο που σε καλεσε ρε μαλεα (με το συμπαθιο), τι καθεσε και κανς εδω μεσα, και μας τσαμπουνας τις "αλεξιες" σου  :s&m_1:
Πού το ξερεις ότι είναι ξανθια?

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
κ για αυτό ακριβώς δίνουμε αυτή την μάχη αναφορικά με την συνεχιζόμενη ορατότητα κ διεκδίκιση των δικαιωμάτων μας.Η έρευνα δείχνει πως όσο περισσότερο μιλάμε κ είμαστε ανοιχτοί στην έκθεση για το ζήτημα τόσο πιο πιθανό να κερδίζουμε συμμάχους.

Προσωπικά νομίζω ακόμα κ μέσα από το θρεντ κάποιοι διαβάζοντας μας θα ξανατσέκαραν τις στάσεις τους κ ίσως ακόμα  αναθεώρησαν υπέρ της ουσιαστικής ισότητας αναφορικά με τον γάμο.
να εισαι σιγουρος τυπε, με γκεϊ πραϊντ παρελασεις και απουσια απο οποιαδηποτε αλλη κοινωνικη διεκδικηση η κοινωνια θα σε αγκαλιασει  :jerking: :jerking: προτου ζητησεις εσυ ολους τους αλλους για συμμαχους στον σεξουαλικο σου προσανατολισμο, αναλογισου με ποιον συμμαχησες εσυ για καποιον σκοπο ωφελιμο για την κοινωνια...αντε γεια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom