wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Πωωωωωωωωω ρε φιλε καηκα.
Γρηγορα, γραφτε ποσταρισματα να προχωρησει η σελιδα πριν μπει!!!!
Εχεις να πεις κατι???
Πωωωωωωωωω ρε φιλε καηκα.
Γρηγορα, γραφτε ποσταρισματα να προχωρησει η σελιδα πριν μπει!!!!
Εχμ....Γλουπ...
Εχεις να πεις κατι???
πες για τον καιρο τυπεΕχμ....Γλουπ...
Αγαπη μου καλα εισαι?
Σκισε τη γατα ρεεεΕχμ....Γλουπ...
Αγαπη μου καλα εισαι?
Τελεια, υπεροχα, εξαιρετικα, μοναδικα!!!Εχμ....Γλουπ...
Αγαπη μου καλα εισαι?
poly xinila,,,,Τελεια, υπεροχα, εξαιρετικα, μοναδικα!!!
Αλλα για θυμιστε μου....
Γνωριζόμαστε????
οχι δεν ηταν η ιδεα σου μια τρανς ιεροδουλη με το ονομα ελσος αφιερωνει καυτα βιντεακια στο γκομενο σου. Δε θα σου πω εγω τι μπορει να σημαινει αυτο, δεν ειμαι κανας ρουφιανος, απλα θα σου προτεινω να διαβασεις ολα τα τραβελοφιλικα θρεντ για να δεις που καταληγουν τετοιου ειδους οικειοτητες
Εχεις να πεις κατι???
Μωρο μου, δεν είναι αυτό που νομιζεις!!!!Τελεια, υπεροχα, εξαιρετικα, μοναδικα!!!
Αλλα για θυμιστε μου....
Γνωριζόμαστε????
Αλλον πρεπει πρωτιστα να απασχολησει η καταληξη.οχι δεν ηταν η ιδεα σου μια τρανς ιεροδουλη με το ονομα ελσος αφιερωνει καυτα βιντεακια στο γκομενο σου. Δε θα σου πω εγω τι μπορει να σημαινει αυτο, δεν ειμαι κανας ρουφιανος, απλα θα σου προτεινω να διαβασεις ολα τα τραβελοφιλικα θρεντ για να δεις που καταληγουν τετοιου ειδους οικειοτητες
,,karatzaferis,,,,Μωρο μου, δεν είναι αυτό που νομιζεις!!!!
σωστα, νομιζε πως ηταν απλα μια ξανθια μουναρα που σου στελνει φιλακια και μηνυματα με σεξουαλικα υποννοουμεναΜωρο μου, δεν είναι αυτό που νομιζεις!!!!
Νομίζεις!!!σωστα, νομιζε πως ηταν απλα μια ξανθια μουναρα που σου στελνει φιλακια και μηνυματα με σεξουαλικα υποννοουμενα
μια στιγμη παντως τον αφησες απο τα ματια σου και εγιναν τα σοδομα και τα γομορα να μη ξανασυμβειΝομίζεις!!!
Εχουν γνώση οι φυλακες ;)
να εισαι σιγουρος τυπε, με γκεϊ πραϊντ παρελασεις και απουσια απο οποιαδηποτε αλλη κοινωνικη διεκδικηση η κοινωνια θα σε αγκαλιασει προτου ζητησεις εσυ ολους τους αλλους για συμμαχους στον σεξουαλικο σου προσανατολισμο, αναλογισου με ποιον συμμαχησες εσυ για καποιον σκοπο ωφελιμο για την κοινωνια...αντε γεια
Ελευθερος ειναι να κάνει ό,τι νομίζει, αμα τον τρώει ο κώλος του....μια στιγμη παντως τον αφησες απο τα ματια σου και εγιναν τα σοδομα και τα γομορα να μη ξανασυμβει
αμα συνεχισει ετσι του χρονου τον βλεπω συνηγορο υπερασπισης του λεγκολα για τους γαμους των γκαιη :SΕλευθερος ειναι να κάνει ό,τι νομίζει, αμα τον τρώει ο κώλος του....
Ελευθερος ειναι να κάνει ό,τι νομίζει, αμα τον τρώει ο κώλος του....
Όπως τη βρίσκει ο καθένας αγαπητέ.Αφού είναι χειρουργημένο το "κορίτσι" ρε σύ!
Δεν έχει τέτοιο φόβο.
Να την αφήσει έγγυο ούτε, οπότε όλα καλά!
τωρα θες μηπως να θυμισουμε στη ροζυ και πως ξεκινησε ο λιλας?Αφού είναι χειρουργημένο το "κορίτσι" ρε σύ!
Δεν έχει τέτοιο φόβο.
Να την αφήσει έγγυο ούτε, οπότε όλα καλά!
Δεν εχω ουτε τετοιες ανησυχιες και ούτε υπάρχει κανένα ζήτημα.τωρα θες μηπως να θυμισουμε στη ροζυ και πως ξεκινησε ο λιλας?