Νέα

Γάμος ομόφυλων ζευγαριών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα laplace
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 78K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Είστε υπέρ ή κατά του γάμου ομόφυλων ζευγαριών?

• Υπέρ

• Κατά

• Στα @@ μου

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Karageorgis

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2014
Like
4
Πόντοι
1
Παίζει χαλαρά σε 10-20 χρόνια από τώρα, να ζητάει ένας άντρας να παντρευτεί μια γυναίκα, και να τον κοιτάνε όλοι σαν εξωγήινο... Αυτό με τον πουστογάμο, πρέπει να είναι η νέα μάστιγα της νέας εποχής πεοχής...

Επισκέπτης
Παίζει χαλαρά σε 10-20 χρόνια από τώρα, να ζητάει ένας άντρας να παντρευτεί μια γυναίκα, και να τον κοιτάνε όλοι σαν εξωγήινο... Αυτό με τον πουστογάμο, πρέπει να είναι η νέα μάστιγα της νέας εποχής πεοχής...

Σε 10-20 χρόνια σε βλέπω σε κανα Ιράν να μετακομίζεις για να μπορείς με άνεση να εκφράζεις την ομοφοβική ρητορική σου.
Το είπα κ πριν όλο το ομοφοβικό συνάφι σιγά σιγά θα τρέχει σα τα αρούρια να βρει σωτηρία.

Karageorgis

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2014
Like
4
Πόντοι
1
Σε 10-20 χρόνια σε βλέπω σε κανα Ιράν να μετακομίζεις για να μπορείς με άνεση να εκφράζεις την ομοφοβική ρητορική σου
.Το είπα κ πριν όλο το ομοφοβικό συνάφι σιγά σιγά θα τρέχει σα τα αρούρια να βρει σωτηρία.

Σκέφτηκες ποτέ όλο αυτό να το γυρίσεις ταινία...; :rockon:

Επισκέπτης
Σκέφτηκες ποτέ όλο αυτό να το γυρίσεις ταινία...; :rockon:

Τσίμπα μια λίστα με τις χώρες στις οποίες θα πρέπει να βαράς προσοχή.

1. Γάμος για ομόφυλα ζευγάρια

ΗΠΑ (πλειοψηφία των πολιτειών)
Βρετανία
Γαλλία
Βέλγιο
Καναδάς
Λουξεμβούργο
Νότια Αφρική
Ουρουγουάη
Μεξικό ( 3 πολιτείες)
Σουηδία
Νορβηγία
Φινλανδία
Ισλανδία
Ισπανία
Πορτογαλία
Νέα Ζηλανδία
Δανία
Ολλανδία
Λουξεμβούργο
Βραζιλία

Snoopy@

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
Το λύσαμε το θέμα?
το επόμενο τώρα...

θέλω να διοριστώ σε ένα νοσοκομείο σαν γιατρός!
Είναι κοινωνική αδικία να έχουν δικαίωμα να διορίζονται μόνο όσοι έχουν....

ΠΤΥΧΙΟ ΙΑΤΡΙΚΗΣ!!! :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Επισκέπτης
Καλά όταν περάσει το σύμφωνο συμβίωσης σε μερικούς μήνες στην Ελλάδα θα σας έρθει το πρώτο χαστούκι  με την κοινωνική αδικία της ισότητας των γκέι.

προς τις απανταχού ομοφοβικές λούλες

κοντός ψαλμός κοπελιές.

Snoopy@

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
Καλά όταν περάσει το σύμφωνο συμβίωσης σε μερικούς μήνες στην Ελλάδα θα σας έρθει το πρώτο χαστούκι  με την κοινωνική αδικία της ισότητας των γκέι.

προς τις απανταχού ομοφοβικές λούλες

κοντός ψαλμός κοπελιές.
ρε τι λούλες
και τι ομοφοβικές
και τι κοπελιές μας τσαμπουνάς?

κομπλεξικός είσαι?

αδυνατείτε να καταλάβετε ότι πολλά πράγματα φτιάχτηκαν από ανθρώπους για μια συγκεκριμένη κατηγορία ανθρώπων.
ο γάμος έγινε από ανθρώπους για έναν άνδρα και μια γυναίκα.
η θέση ενός γιατρού σε νοσοκομείο, φτιάχτηκε από ανθρώπους για κάποιον που έχει πτυχίο ιατρικής.
κοκ

φυσικά αν κάποια κυβέρνηση ψηφίσει ότι μπορώ να γίνω κι εγώ γιατρός, χωρίς πτυχίο φυσικά θα πανηγυρίζω και θα λέω:
Πάρτα πτυχιοφοβικέ!!!

δεν πάει να πει όμως ότι κι αν ακόμα γίνει νόμος του κράτους θα είμαι και αποδεκτός σαν γιατρός απ την κοιμωνία...όσο και να χτυπάω τον κώλο μου κάτω.

Υ.Γ.Αλήθεια, θα στηρίξετε τον αγώνα μου να διοριστώ σαν γιατρός χωρίς να έχω πάρει πτυχίο?  :grin:

Επισκέπτης
αδυνατείτε να καταλάβετε ότι πολλά πράγματα φτιάχτηκαν από ανθρώπους για μια συγκεκριμένη κατηγορία ανθρώπων.
ο γάμος έγινε από ανθρώπους για έναν άνδρα και μια γυναίκα.

Ρε μάστορα δε πας ανοίξεις κανά νήμα για καμιά βίζιτα λέω γω?Μπορεί πιο πολλά να καταλάβεις.

Ο γάμος ανέκαθεν ήταν ένας θεσμός ριζωμένος στα ετεροκανονικά κοινωνικά ήθη ,τις ομοφοβικές προπαγάνδες των δογμάτων κ τους αιώνες προκατάληψης  εναντίον της ομοφυλοφιλίας.Μόλις η ορατότητα των LGBT τις τελευταίες δεκαετίες άρχισε να ξεσκεπάζει το βαθμό της παράλογης διάκρισης εναντίον μας είναι επόμενο , θεμιτό αλλά κυρίως θέμα ουσιαστικής ισότητας ο θεσμός να επεκταθεί κ σε μας.

Στο μυαλό μου πρέπει να είναι στόκοι μεγατόνων όσοι δεν αντιλαμβάνονται την έννοια της ισότητας.Βασικά ψηλέ στις μπάλες μου αν εσένα σου έμαθαν πως ο γάμος είναι για ετερόφυλα ζευγάρια.Εμείς μαζί με όσους αντιλαμβάνονται τι σημαίνει ουσιαστική ισότητα πέρα από συντηριτικές κ θρησκευτικές θολοκουλτούρες θα το αλλάξουμε αυτό.Δεν υπάρχει λογικό επιχείρημα ,κανένα κ με καμία παναγία το οποίο να δικαιολογεί επαρκώς τον αποκλεισμό μας από τον θεσμό.

Επειδή γαμάτε να πούμε μουνιά  αυτό αυτομάτος κ ως δια μαγείας σας καθιστά φρούραρχους του γάμου ? Όχι φίλος.Η ισότητα δεν είναι αλα καρτ.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Δεν εχει κανενα αλλο νοημα ο γαμος. Περα απο προστασια της τεκνοποιησης. Παροχη διευκολυνσεων επισημοποιηση και δεσμος ενωπιων του κρατους της ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ.
Η αγαπη και οποιος αλλος δεσμος ανηκουν στην ιδιωτικη σφαιρα. Η οικογενεια ξεφεγυει απο αυτο και χρηζει προστασιας του κρατους.
Εσυ βεβαια το αιτησαι συμβολικα ως εκφραση ισοτητας. Κακως ομως καθως διολου δεν εχει να κανει σε κατι τετοιο αν νομιμοποιηθει η οχι ο γαμος. Αντε ας νομιμοποιηθει δεν αλλαζει κατι . Προσωπικα αν ηταν στο χερι μου θα ελεγα να γινει. Αλλα ειναι σα να γεμιζεις ενα τρυπιο μπουκαλι. Η σα να κυνηγας τη σκια σου.

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.254
Πόντοι
606
Οταν κατι είναι απογορευμενο ελκει τον άλλο όταν δεν.. Περναει στ ντουκου?????ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Ρε μάστορα δε πας ανοίξεις κανά νήμα για καμιά βίζιτα λέω γω?Μπορεί πιο πολλά να καταλάβεις.

Ο γάμος ανέκαθεν ήταν ένας θεσμός ριζωμένος στα ετεροκανονικά κοινωνικά ήθη ,τις ομοφοβικές προπαγάνδες των δογμάτων κ τους αιώνες προκατάληψης  εναντίον της ομοφυλοφιλίας.Μόλις η ορατότητα των LGBT τις τελευταίες δεκαετίες άρχισε να ξεσκεπάζει το βαθμό της παράλογης διάκρισης εναντίον μας είναι επόμενο , θεμιτό αλλά κυρίως θέμα ουσιαστικής ισότητας ο θεσμός να επεκταθεί κ σε μας.

Στο μυαλό μου πρέπει να είναι στόκοι μεγατόνων όσοι δεν αντιλαμβάνονται την έννοια της ισότητας.Βασικά ψηλέ στις μπάλες μου αν εσένα σου έμαθαν πως ο γάμος είναι για ετερόφυλα ζευγάρια.Εμείς μαζί με όσους αντιλαμβάνονται τη σημαίνει ισότητα πέρα από συντηριτικές κ θρησκευτικές θολοκουλτούρες θα το αλλάξουμε αυτό.Δεν υπάρχει λογικό επιχείρημα ,κανένα κ με καμία παναγία το οποίο δικαιολογεί επαρκώς τον αποκλεισμό μας από τον θεσμό.

Επειδή γαμάτε να πούμε μουνιά  αυτό αυτομάτος ως δια μαγείας γιατί σας καθιστά φρούραρχους του γάμου ? Όχι φίλος.Η ισότητα δεν είναι αλα καρτ.
αυτά που γράφετε, τα διαβάζετε;
άλλοι μας λένε ότι οι αρχαίοι ξεκωλιαζόσαντω, αναμετάξυ των
τώρα διαβάζουμε ότι ήσαντω ομοφοβικοί και τέτοια(ομοφοβική) κοινωνία ανέπτυξαν.
θα αποφασίσετε, κουνιέστε σαν πουτάνες βάρκες δεξιά αριστερά και δε μπορούμε να σας κεντράρουμε για να καταλάβουμε που στον πούτσο βασίζετε όλο αυτό το κλάμα.

για να σου το 'ξηγήσω το όνειρο, ο γάμος εξαπανέκαθεν ήταν τελετή μεταξύ ετεροσκυλόσκυλων,
εξ ορισμού δηλαδίς, για πάνω από 3000 αναφέρονταν στην ανταλλαγή της προίκας με μια γόνιμη νύφη(γόνιμη εστί κάτι περί των 15, όχι σαν τις ξεκωλιάρες τις σημερινές που γαμιούνται μια δεκαετία σαν πουτάνες και μετά σου γίνονται δειγματολόγιο κονδυλωμάτων και ερπητοιών), για τη δημιουργία οικογένειας.

τα κόζια δεν άλλαξαν, πούστηδες υπήρχανε τότε και πούστηδες υπάρχουν και τώρα, απλά τώρα είναι κάτι ξεκωλιασμένα κακέκτυπα γυναίκας, χωρίς αυτοσεβασμό, το οποίο στο κάτω κάτω σταρχίδια μας το πόσο σκουπίδι κάνει τον εαυτό του ο καθένας, και προπαντός χωρίς σεβασμό για τους γύρω του.

Με ποιο δικαίωμα μπαίνεις σε ξένα χωράφια καριολάκο; επειδή σε ενδιαφέρει το κωλοτάμπελο του "γαμπρού" και της "νύφης", θέλεις να καταπατήσεις ένα θεσμό για τον οποίο πασχίζουν γυναίκες και παιδιά να κρατήσουν σε ένα αξιόλογο επίπεδο έτσι ώστε να έχει η γυναίκα αλλά και τα παιδιά κάποιες δικλείδες ασφαλείας (και κάποια σεβαστή κοινωνική θέση) μέσα στην κοινωνία.

επίσης η θρησκεία ΔΕΝ όρισε το γάμο επειδή έτσι το ονειρεύτηκε η κωλοτρυπίδα σου, ο γάμος είναι ένα κοινωνικό δημιούργημα, απλά μεταγενέστερα μετατράπηκε σε θρησκευτική τελετή.

Αυτές τις μαλακίες που βγάζετε από τον κώλο σας, να τις ξαναβάζετε εκεί από όπου τις βγάλατε, γιατί βρομίζετε ένα θεσμό που προστατεύει ορφανά και χήρες πολύτεκνες και άτεκνες οικογένειες.

Επισκέπτης
Δεν εχει κανενα αλλο νοημα ο γαμος. Περα απο προστασια της τεκνοποιησης.

Ποιός το λέει αυτό?Βασικά κ χίλιες φορές να το κάνεις ρεπετισιόν αυτό ως επιχείρημα δεν στέκεται πουθενά.Ούτε ο πιο τελειωμένος χασοδίκης του κόσμου θα μπορούσε να σταθεί με αυτό το επιχείρημα ακόμα κ στο πιο τελευταίο δικαστήριο της οικουμένης.

Ο γάμος ανέκαθεν ήταν κ παραμένει ένα ανθρώπινο social construct το οποίο μεροληπτικά,τυφλά κ υπό την επηρρεια των θρησκευτικών κ συντηρητικών πολιτικών πριμοδοτούσε τις ετερόφυλες σχέσεις.Ήταν ένας θεσμός ο οποίος αποκλειστικά κ μόνο εξυπηρετούσε στην ύψιστη κοινωνική αναγνώριση,στάμπα κ βούλα μιας σχέσης.Η ομοφυλοφιλία μέσα από αιώνες προκατάληψης κ άγνοιας συστηματικά έμπαινε στο περιθώριο σε όλες τις σφαίρες.Σήμερα με την γνώση που η δική μας ορατότητα κ αγώνες έχουν κληροδοτήσει την ανθρωπότητα ο γάμος ως κοινωνικό construct αναπόφευκτα θα αναδιαμορφωθεί ώστε να επιτελέσει τις κοινωνικές ανάγκες ενός σύγχρονου κ πρόσφατα πεφωτισμένου πολιτισμού.Είναι τουλάχιστον γελοίο να μην αντιλαμβανόμαστε πως η αλλαγή που επιχειρούμε στον γάμο βασίζεται στην αρχή της ουσιαστικής ισότητας.

Πως θα γίνει δηλαδή.Οι δικές μας σχέσεις δεν διαφέρουν σε τίποτα από τις δικές σας.Η οικειότητα,η ουσιαστική δέσμευση,η πίστη,ο αλληλοσεβασμός ,η υπόσχεση μιας κοινής ζωής προς αποκλεισμό κάθε άλλου, η αλληλοστήριξη κ κυρίως η αγάπη δεν είναι ποιοτικά χαρακτηριστικά για τα οποία έχουν κλείσουν πρώτο τραπέζι πίστα μόνο οι στρέητ σχέσεις.Είναι φαιδρό για τους anti-gay ρήτορες να μην αναγνωρίζουν πως η ανθρώπινη εμπειρία δεν περιχαρακώνεται .

Οι σχέσεις μας κ έχουν όσα χρειάζεται κ αξίζουν να βρίσκονται στο ύψιστο σκαλοπάτι της κοινωνικής αναγνώρισης κ αυτό ολοένα κ περισσότεροι το αντιλαμβάνονται.Ακριβώς σε αυτή την βάση λοιπόν θα κερδίσουμε την αυτονόητη επέκταση του γάμου κ σε μας.

Snoopy@

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16

Ο γάμος ανέκαθεν ήταν ένας θεσμός ριζωμένος στα ετεροκανονικά κοινωνικά ήθη ,τις ομοφοβικές προπαγάνδες των δογμάτων κ τους αιώνες προκατάληψης  εναντίον της ομοφυλοφιλίας.Μόλις η ορατότητα των LGBT τις τελευταίες δεκαετίες άρχισε να ξεσκεπάζει το βαθμό της παράλογης διάκρισης εναντίον μας είναι επόμενο , θεμιτό αλλά κυρίως θέμα ουσιαστικής ισότητας ο θεσμός να επεκταθεί κ σε μας.

Στο μυαλό μου πρέπει να είναι στόκοι μεγατόνων όσοι δεν αντιλαμβάνονται την έννοια της ισότητας.Βασικά ψηλέ στις μπάλες μου αν εσένα σου έμαθαν πως ο γάμος είναι για ετερόφυλα ζευγάρια.Εμείς μαζί με όσους αντιλαμβάνονται τι σημαίνει ουσιαστική ισότητα πέρα από συντηριτικές κ θρησκευτικές θολοκουλτούρες θα το αλλάξουμε αυτό.Δεν υπάρχει λογικό επιχείρημα ,κανένα κ με καμία παναγία το οποίο να δικαιολογεί επαρκώς τον αποκλεισμό μας από τον θεσμό.

Επειδή γαμάτε να πούμε μουνιά  αυτό αυτομάτος κ ως δια μαγείας σας καθιστά φρούραρχους του γάμου ? Όχι φίλος.Η ισότητα δεν είναι αλα καρτ.
ρε ψηλέ αδυνατείς να καταλάβεις αυτό που μόνος σου έκανες παράθεση!
ο γάμος δεν είναι μια μανταρινιά που φύτρωσε μόνη της και οι στρέιτ απαγορεύουν στους γκέι, να φάνε μανταρίνια!
είναι μια διαδικασία που οι άνθρωποι μόνοι τους σκέφτηκαν να φτιάξουν για να "ενώσουν" έναν άνδρα και μια γυναίκα.
τόσο απλό.
όπως και η θέση του γιατρού στο νοσοκομείο πάλι δημιουργήθηκε από ανθρώπους για κάποιον που πήρε ένα κωλόχαρτο που λέγεται πτυχίο!!!! :uglystupid:
ε στο όνομα της κοινωνικής ανισότητας δεν μπορώ να απαιτήσω να με κάνουν γιατρό χωρίς πτυχίο!!
τι δεν καταλαβαίνεις???

εμείς στο φινάλε βρήκαμε κάτι (γάμος)
βρείτε κάτι δικό σας! :booty:
αν και έχετε πλεονεκτήματα στο φινάλε που δεν τα έχουμε εμείς 9γκρίνια-μουρμούρα κτλ μιας γυναίκας)!  :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
είναι μια διαδικασία που οι άνθρωποι μόνοι τους σκέφτηκαν να φτιάξουν για να "ενώσουν" έναν άνδρα και μια γυναίκα.
τόσο απλό.

κ οι άνθρωποι θα την αλλάξουν για να επεκταθεί κ σε μας.Αυτό λέμε ρε μάστορα κ αυτό θα γίνει όσο ξυπνάει σιγά σιγά η ανθρωπότητα στο fact της διαχρονικής προκατάληψης εναντίον μας.

Εμείς που μιλάμε κ παλεύουμε ανοιχτά για το θέμα είμαστε τα εχέγγυα αυτής της αλλαγής.

Snoopy@

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
Ο γάμος ανέκαθεν ήταν κ παραμένει ένα ανθρώπινο social construct το οποίο μεροληπτικά,τυφλά κ υπό την επηρρεια των θρησκευτικών κ συντηρητικών πολιτικών πριμοδοτούσε τις ετερόφυλες σχέσεις.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
η μάχη στρέιτ εναντίον γκέι είναι πανάρχαια!
πιο παλιά και από τη μάχη των δύο φύλλων!
οπότε οι στρέιτ έκαναν την κίνηση ματ και...ανακάλυψαν πώς θα τους κερδίσουν!  :dancing:
με το γάμο...!!!

και μετά ήρθαν οι μέλισσες!  :2funny: :2funny: :2funny:

Snoopy@

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
κ οι άνθρωποι θα την αλλάξουν για να επεκταθεί κ σε μας.Αυτό λέμε ρε μάστορα κ αυτό θα γίνει όσο ξυπνάει σιγά σιγά η ανθρωπότητα στο fact της διαχρονικής προκατάληψης εναντίον μας.

Εμείς που μιλάμε κ παλεύουμε ανοιχτά για το θέμα είμαστε τα εχέγγυα αυτής της αλλαγής.
πού τη βρήκες ρε την προκατάληψη? :2funny: :2funny:

λοιπόν....θα είσαι στο πλευρό μου να διεκδικήσω κι εγώ μια θέση γιατρού χωρίς να έχω πτυχίο?
ή είσαι πτυχιοφοβικός και κοιτάς μόνο την πάρτη σου?

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
πού τη βρήκες ρε την προκατάληψη? :2funny: :2funny:

λοιπόν....θα είσαι στο πλευρό μου να διεκδικήσω κι εγώ μια θέση γιατρού χωρίς να έχω πτυχίο?
ή είσαι πτυχιοφοβικός και κοιτάς μόνο την πάρτη σου?
ο λεγκολας προτεινω να παρει  το πακη  τον πορνοπαπο  και να παν στα σκοπια για να παντρευτουν που τους εμπνεει το περιβαλλον με τους αλβανους αναδελφους,, :grin:

Επισκέπτης
ο γάμος είναι ένα κοινωνικό δημιούργημα, απλά

χαιρώ πολύ να πούμε.

Όταν μάθεις ανάγνωση ομοφοβικέ καριολάκο ξαναπέρνα να ποστάρεις.Αυτό λέμε.Ένα κοινωνικό δημιούργημα είναι.Μόνο που τώρα διεκδικούμε να αλλάξει γιατί οι κάργιες με τις απόψεις σου ολοένα κ εξαφανίζονται όσο εμείς κερδίζουμε ορατότητα στο παλιοκενωνία κ επιμορφώνουμε για τον σεξουαλικό προσανατολισμό,τις σχέσεις μας κ τις διακρίσεις εναντίον μας.

Ήδη να πούμε εσύ κ άλλοι 5-6 να πιστεύουν πως οι ''γκέι είναι κακέκτυπα γυναικών''.Αυτά σε καμιά τρούμπα των 60's  από τπτ αμόρφωτα γίδια να ήταν στα χαι τους ως αντιλήψεις.Η κοινωνία αλλάζει καργιολάκο.Ξυπνάει αναπόφευκτα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom