Νέα

Γάμος ομόφυλων ζευγαριών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα laplace
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 78K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Είστε υπέρ ή κατά του γάμου ομόφυλων ζευγαριών?

• Υπέρ

• Κατά

• Στα @@ μου

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Snoopy@

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
Μόνο που τότε ο γάμος αφορούσε μόνο τα ετερόφυλα ζευγάρια.Σε περίπτωση που ο μικρόκοσμος σου παραμένει στα περίχωρα της τρούμπας εν ελλάδι να σε πληροφορήσω πως ήδη 20 χώρες κ μάλιστα μερικές από τις πιο προηγμένες στον κόσμο ήδη τελούν γάμους για ομόφυλα ζευγάρια.
ρε ψηλέ!
τι γίνεται ?
τόσο γραμμένο μ έχεις και κοιτάς την πάρτη σου?
σου είπα, θέλω να γίνω γιατρός χωρίς πτυχίο.
είσαι μαζί μου στον αγώνα ενάντια στις κοινωνικές αδικίες ή όχι? :s&m_2:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Ρε ψηλέ, μήπως να σε κεράσω κανά πηχτό?Μπορεί να ξεσκαρτάρει ο εγκέφαλος μετά την πρώτη γκέι εμπειρία,ποτέ δεν ξέρεις.

Το επιχείρημα είναι η ουσιαστική ισότητα.Μια τέτοια ισότητα θα φέρει αναμφίβολα μεγαλύτερη κοινωνική αποδοχή και ultimately κοινωνική κανονικοποίηση της ομοφυλοφιλίας.Social normalisation που λέμε στο γκέι βίλατζ.Με αποτέλεσμα την καταβαράθρωση της ομοφοβίας in the long run.

πιστευα ότι οι δροσεροί δεν έχετε τέτοια ταμπού , όπως την ανάγκη κοινωνικής επιδοκιμασίας και αποδοχής
τελικά στη συνείδηση μου αρχιζετε να παίρνετε ισότιμη θέση με τα υπόλοιπα άτομα της κοινωνιας
ως προς αυτό το θέμα...

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Φταιώ εγώ να πούμε που ο εγκέφαλος έχει στοκέψει ρε μάγκα?Στο context τον διακρίσεων γίνεται αναφορά για το θρησκευτικό γαμόκατεστημένο.Ιστορική αναδρομή για την επιπρόσθετη εκμετάλευση του θεσμού του γάμου κ από τα δόγματα.Διάβαζε πρώτα την επιχειρηματολογία μου κ μετά πόσταρε.Γραμμένα τα έχω τα στέφανα.Το κοσμικό δικαίωμα στον γάμο θέλω.
δε σου απαγορεύει κανένας να κάνεις ένα γκαλά, ή μια δεξίωση και να μοιράσεις και προσκλήσεις, κουφέτα και να πετάξεις και την ανθοδέσμη στο τέλος.

Snoopy@

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
ντοκ,
το αν η θεσμοθέτηση προάγει τη συνειδητοποίηση ή (πρέπει να) έπεται είναι ζήτημα για το οποίο έχουν χυθεί τόνοι μελάνης.

κι εσύ το προσπερνάς, καβάλα στον πούτσο του πάκη!
εσύ δεν μας είπες...είσαι υπέρ του γάμου των γκέι?
αν ναι είναι κι αυτό προσωπική άποψη ή αποτελεί επίσημη θέση του σύριζα?
και τελικά δεν μας είπες την επίσημη θέση του σύριζα για το θέμα των Σκοπίων....

έχεις 2 θέματα λοιπόν.
εκτός αν φοβάσαι να απαντήσεις ή δεν έχεις ιδέα.
διαλέγεις. :cheesy:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Ρε ψηλέ, μήπως να σε κεράσω κανά πηχτό?Μπορεί να ξεσκαρτάρει ο εγκέφαλος μετά την πρώτη γκέι εμπειρία,ποτέ δεν ξέρεις.

Το επιχείρημα είναι η ουσιαστική ισότητα.Μια τέτοια ισότητα θα φέρει αναμφίβολα μεγαλύτερη κοινωνική αποδοχή και ultimately κοινωνική κανονικοποίηση της ομοφυλοφιλίας.Social normalisation που λέμε στο γκέι βίλατζ.Με αποτέλεσμα την καταβαράθρωση της ομοφοβίας in the long run.

Ρε παπάρα κόψε τις αγγλικούρες αρχικά διότι δεν μας εντυπωσιάζεις!

Δεύτερον με την επιμονή σου πετυχαίνεις το ακριβώς αντίθετο από αυτό που υποτίθεται πως είναι ο στόχος σου.
Διότι αν ο στόχος σου είναι η κοινωνική αποδοχή της ομοφυλοφιλίας σου ξαναλέω πως πρώτον συμφωνώ προσωπικά και δεύτερον νομίζω πως και γενικότερα η κοινωνία δεν έχει πλέον ταμπού. Ας πούμε δεν λέει πολύς κόσμος "Να μην πάμε σ' αυτόν τον γιατρό/δικηγόρο/μηχανικό διότι είναι αδερφή!", αρκεί να κάνει καλά την δουλειά του.

ΑΛΛΑ με τις μαξιμαλιστικές σας απαιτήσεις περί "γάμου" (ούτε καν συμφώνου συμβίωσης!) βγάζετε τον κόσμο από τα ρούχα του και φτάνει να λέει "Δεν πάτε στο διάλο ρε παλιοπουστάρες που δεν σας φτάνει η ανοχή στην διαφορετικότητά σας παρά θέλετε και νομική θεσμοθέτηση!"

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Μόνο που τότε ο γάμος αφορούσε μόνο τα ετερόφυλα ζευγάρια.Σε περίπτωση που ο μικρόκοσμος σου παραμένει στα περίχωρα της τρούμπας εν ελλάδι να σε πληροφορήσω πως ήδη 20 χώρες κ μάλιστα μερικές από τις πιο προηγμένες στον κόσμο ήδη τελούν γάμους για ομόφυλα ζευγάρια.
καλά στις "προηγμένες" χώρες, πηδάνε και παντρεύονται σκυλιά, αυτοκίνητα, είναι καταθλιπτικοί, ζητάνε οι παιδεραστές δικαιώματα, κ.ο.κ.
οι ομοφυλόφιλοι υπήρχαν και 3000 και 50000 χρόνια πριν, αλλά προφανώς αυτοί είχαν καλύτερα πράγματα να κάνουν από το να κλαίνε σαν τις χήρες στο κρεβάτι.

ακόμα και ο πολιτικός γάμος, ο οποίος πλέον έχει εξευτελιστεί ως κοινωνικός θεσμός τελείως(σ.σ.: είναι η αυθεντική μορφή γάμου, ούτε θρησκείες ούτε άλλες μαλακίες), θεσμικά είναι πιο σημαντικός από τον θρησκευτικό, γιατί δεν κάνει τις διακρίσεις της θρησκείας.
Παρόλα αυτά χρησιμοποιείται για να παντρευτεί κάποιος τη γάτα του, την μπριζόλα από το χτεσινό ψήσιμο και το σκατό που ίδρωσε να χέσει.
Η ισοπέδωση των πάντων δεν αποτελεί εξέλιξη.

Επισκέπτης
ΑΛΛΑ με τις μαξιμαλιστικές σας απαιτήσεις περί "γάμου"

χαχαχα

α ρε τι γέλιο ρίχνω με όσα γιδια ολκής εκεί έξω θεωρούν το αυτονόητο ''μαξιμαλιστικές απαιτήσεις''.

Μπρρρ που πας ρε καραμήτρο λέμε.Θα βρείς.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
χαχαχα

α ρε τι γέλιο ρίχνω με όσα γιδια ολκής εκεί έξω θεωρούν το αυτονόητο ''μαξιμαλιστικές απαιτήσεις''.

Μπρρρ που πας ρε καραμήτρο λέμε.Θα βρείς.

Είσαι τόσο επιτηδευμένα επιθετικός και αγενής που θα μπορούσες να κάνεις κάποιον να αντιπαθήσει όλους τους ομοφυλόφιλους συλλήβδην.

Μ' εμένα δεν θα το καταφέρεις, διότι έχω μάθει να ξεχωρίζω την έννοια "ομοφυλόφιλος" από την έννοια "πούστης".
Εσύ είσαι το δεύτερο πιο πολύ, γελοίε!

Επισκέπτης
Είσαι τόσο επιτηδευμένα επιθετικός και αγενής που θα μπορούσες να κάνεις κάποιον να αντιπαθήσει όλους τους ομοφυλόφιλους συλλήβδην.

Φαντάσου τι μπάζα θα είναι αυτοί οι οποίοι σχηματίζουν γνώμη από τις απόψεις του ενός για όλο το γκρουπ.Αντίστοιχων γνωστικών ικανοτήτων με τις δικές σου στην καλύτερη

Επισκέπτης

Μ' εμένα δεν θα το καταφέρεις, διότι έχω μάθει να ξεχωρίζω την έννοια "ομοφυλόφιλος" από την έννοια "πούστης".
Εσύ είσαι το δεύτερο πιο πολύ, γελοίε!
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.076
Πόντοι
1.686
Ο Γάμος είναι ένας συντηρητικός θεσμός,
και αυτο φαίνεται και από το γεγονός ότι
το 60 % των γυναικών στη Σουηδία που γίνονται μητέρες, είναι ΑΝΥΠΑΝΤΡΕΣ .

Ο Γάμος είναι ένα συμβόλαιο προστασίας των παιδιών και της εγκύου
γυναίκας .
Επειδή δεν ζητάνε πιστοποιητικά γονιμότητας για γάμο
παντρεύονται και 50ρες ,κάποιο 75ρη να του φάνε περιούσία- σύνταξη !  :2funny: :2funny:

Κατά τα λοιπά ,ο Γάμος σημαίνει ότι για να χωρίσεις, πρέπει να πας
στο δικαστήριο .Και ρωτάμε ,γιατί πρέπει να αποφασίσει μία δικαστίνα-δικαστής
αν μπορώ να χωρίσω μια τύπισσα, και να μην χωρίζουμε αμέσως, αν τη βρίσκουμε
μεταξύ μας ; Η απάντηση είναι ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ .Μόνο για τα παιδιά έχει νόημα
να πηγαίνεις στο δικαστήριο για να χωρίσεις .

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.076
Πόντοι
1.686
Συνεπώς ,χωρίς παιδιά , ο Γάμος είναι μόνο μια γραφειοκρατική διατύπωση
με εξαίρεση τους -τις ΠΡΟΙΚΟΘΗΡΕΣ !  :2funny: :2funny:

Εκεί ,ο Γάμος είναι συμβόλαιο ΜΙΖΑΣ !  :2funny: :2funny: :2funny:

Ρε μάγκες, αν δεν τεκνοποιεί ένα ζευγάρι, ο γάμος είναι μόνο
για να φάει ο ενας από τον άλλο κανένα φράγκο !  :2funny:

Γιατί θα πρέπει ένας παπας- δήμαρχος κτλ να ασχολείται με
ποιό ατομο θα πηγαίνουμε στο κρεβάτι ;

Αν θέλεις να έχεις μια σχέση χωρίς παιδιά, γιατί να παντρευτείς ;
Για να φας φράγκα !  :2funny:
Γι'αυτό φωνάζουν οι γκέϋ ,θέλουν μίζα κι αυτοί ! :2funny:

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.076
Πόντοι
1.686
Δεν εχει κανενα αλλο νοημα ο γαμος. Περα απο προστασια της τεκνοποιησης. Παροχη διευκολυνσεων επισημοποιηση και δεσμος ενωπιων του κρατους της ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ.
Η αγαπη και οποιος αλλος δεσμος ανηκουν στην ιδιωτικη σφαιρα. Η οικογενεια ξεφεγυει απο αυτο και χρηζει προστασιας του κρατους.

Ακριβώς .
Ο Γάμος είναι μια κατάσταση που ανακατεύονται τρίτοι ,παπαδες-δημαρχαιοι .
Το αίσθημα είναι αντίθετο με την ανακατωσούρα παπαδαριού -λαμογιοδημάρχων .

Karageorgis

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2014
Like
4
Πόντοι
1
Λέγκολα, η μοδίστρα που θα σου ράψει το νυφικό, είναι γυναίκα, ή την έκανες γυναίκα εσύ...; :knockinb:

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
12
Πόντοι
16
Η αγάπη είναι αγάπη ρε απαίδευτα ομοφοβικά τρόλια.Eίναι θέμα ισότητας κ ισαξίας των σχέσεων ο γάμος κ για τους γκέι.Όσο κ να σκούζετε μαντέψτε ποιός θα νικήσει στο τέλος.Πάνε οι μεσαίωνες.Με κανά Άνθιμο το πολύ πολύ σας βλέπω στο τέλος να μυξοκλαίγεστε, άντε κ τον Παναγιώταρο συγχορδία.

Kαι τι σχεση εχει ο γαμος με την αγαπη? Ισως πρεπει να κοψετε τις ταινιες με την βλαχοπουλου και την βουγιουκλακη εσεις εκει τυπε :idiot:

Παντως ενα συμφωνο συμβιωσης καλυπτει τις αναγκες των γκεη, ο γαμος ειναι για παιδια και οικογενεια. Αυτοματα δηλαδη με το να ζητας γαμους, στο πισω μερος της απαιτησης βρισκεται και το αλλο θεμα, τις υιοθεσιας απο ομοφυλα ζευγαρια. Αυτο η ελληνικη κοινωνια (τουλαχιστον) δεν μπορει να το αποδεχτει, καλως η κακως δεν το εξεταζουμε, ειναι γεγονος. Εκτος αν θες να πηγαινεις με τον δικο σου βολτα το παιδι και να ακους κραξιμο καθε 2 μετρα με οτι αυτο συνεπαγεται και για το παιδι φυσικα. Γνωμη μου, αυτο αν αλλαξει δεν προκειται να αλλαξει εδω κοντα (σε λιγοτερο απο 40-50 χρονια δεν το βλεπω) οποτε με τσιριδες δεν θα βρεις δικαιωση προς το παρον

Αν το δεις και λιγο διαφορετικα, ο νομος σημερα δεν σε περιοριζει, σε προστατευει απο την χλευη των τριγυρω.

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
12
Πόντοι
16
Έτσι και οι ναζί. Έκλειναν τους Εβραίους στα στρατόπεδα συγκέντρωσης για να τους προστατέψουν από τη χλεύη του κόσμου.
Είσαι σπουδαίο μυαλό τύπε.

Εγω μπορει και να ειμαι

Δεν θα ελεγα το ιδιο ομως για καποιον που συγκρινει τις εκτελεσεις των εβραιων στον ΒΠΠ απο εναν δικτατορα, με την αρνηση μιας δημοκρατικης (στα χαρτια εστω) κοινωνιας να θεσπισει γαμους μεταξυ ομοφυλοφυλων

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Έτσι και οι ναζί. Έκλειναν τους Εβραίους στα στρατόπεδα συγκέντρωσης για να τους προστατέψουν από τη χλεύη του κόσμου.
Είσαι σπουδαίο μυαλό τύπε.

Πίξι είπες μπαρούφα! :grin:

Μου θύμησες μια πολύ κότα γκόμενα που μου έλεγε προ 10ετίας περίπου πως "Σιγά το δράμα των κοριτσιών στο Αφγανιστάν που τους κόβουν τα χέρια οι Ταλιμπάν αν δουν τα νύχια τους βαμμένα! Το δικό μου δράμα να δεις που δε έχω λεφτά να αγοράσω ένα σύνολο Escada που έχω βάλει στο μάτι!"

Υ.Γ. Η συζήτηση έχει γίνει όντως!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom