apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε τι εχει παθει και θελει τοσο πολυ να παντρευτει ο λεγκολας?
τυπε τι εχει παθει και θελει τοσο πολυ να παντρευτει ο λεγκολας?
και πως τους καταφερνει τους λοκατζηδες τυπε?ο ιππότης είναι κατω από 170
θα φοβαται μην απελασουνε τον πακη του τυπε , εδω που τα λεμε και ο ΠΠος πριν τα φιαξει με το μητσαρα καθημερινα με αυτο το φοβο δε ζουσε?τυπε τι εχει παθει και θελει τοσο πολυ να παντρευτει ο λεγκολας?![]()
Sorry, ανάποδα! :S Ο άνδρας γεννάει και η γυναίκα τίκτει.Προφανώς μόνο οι ετεροφυλόφιλοι τεκνοποιούν. Επίσης η γυναίκα γεννάει και ο άνδρας τίκτει. Τίποτ΄ άλλο πέρα απ' αυτό όμως.
και πως τους καταφερνει τους λοκατζηδες τυπε?
με σκαμνακι?![]()
εχω μια γνωστη,,με 4-5χιλ τον παντρευτε ευκολα τυπε,,στειλτε πμ,,500ε θελω εγω μονοθα φοβαται μην απελασουνε τον πακη του τυπε
ελβετιδα τυπε?εχω μια γνωστη,,με 4-5χιλ τον παντρευτε ευκολα τυπε,,στειλτε πμ,,500ε θελω εγω μονο
Sorry, ανάποδα! :S Ο άνδρας γεννάει και η γυναίκα τίκτει.
ποιος οριζει το κοινωνικα ισαξιο ή μη??? οι κοινωνιες, οποτε αν αυριο με τον αλφα-βητα τροπο αποδεχθει κατι τετοιο, τι θα λες δικηγορε??? θα το αποδεχθεις??? διοτι εκει παει το πραγμα αν δεν το χεις παρει χαμπαρι (μην κοιτας μονο στην ψαροκωσταινα)Ποιο είναι το χωριο σου? Το Μαντσεστερ?
Εγω δεν μιλησα για αποκλεισμο από γαμο. Εξαλλου εχω ξαναπει ότι αναγκαστικά θα πρεπει να νομιμοποιηθεί τουλάχιστον το συμφωνο συμβιωσης. Η συζητηση δεν ηταν περι γαμου. Ασε τις κωλοτουμπες. Μιλησα συγκεκριμενα, στο ερωτημα σου γιατι δεν είναι κοινωνικα ισαξιες οι ομοφυλοφιλικες με τις ετεροφυλοφιλικες σχεσεις.
Και σου απαντησα, οι ετεροφυλοφιλικες είναι εξ ορισμού κοινωνικα μεγαλύτερης αξιας, επειδή προσφερουν παιδια στην κοινωνια και εξασφαλιζουν την επιβίωση και ανανεωση της.
Επ' αυτου προφανως δεν εχεις απαντηση.
Και επανερχόμαστε στο ιδιο.
Ναι, να εχετε δικαιωμα να κανετε ο,τι θελετε, αλλά μην μας το πλασάρετε και για κοινωνικα ισαξιο, γιατι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.
ναι γενημα θρεμα ζυριχαιαελβετιδα τυπε?
ποιος οριζει το κοινωνικα ισαξιο ή μη??? οι κοινωνιες, οποτε αν αυριο με τον αλφα-βητα τροπο αποδεχθει κατι τετοιο, τι θα λες δικηγορε??? θα το αποδεχθεις??? διοτι εκει παει το πραγμα αν δεν το χεις παρει χαμπαρι (μην κοιτας μονο στην ψαροκωσταινα)
ερωτημα: αν για παραδειγμα ενας ανθρωπος ο οποιος εχει μειωμενες νοητικες ή σωματικες ικανοτητες απο τους υπολοιπους και δεν μπορει να προσφερει στην κοινωνια (αποδεδειγμενα) οπως οι υπολοιποι, θα μπορουσε να υποστηριχθει οτι δεν θα πρεπει να θεωρείται για το λογο αυτο κοινωνικα ισαξιος με τους υπολοιπους???
Εχω απαντησει περι "κοινωνικα ισαξιου" τουλάχιστον τρεις φορες ηδη. Μου απαντατε περι κοινωνικης αποδοχής ή ανοχης, που είναι ασχετο.ποιος οριζει το κοινωνικα ισαξιο ή μη??? οι κοινωνιες, οποτε αν αυριο με τον αλφα-βητα τροπο αποδεχθει κατι τετοιο, τι θα λες δικηγορε??? θα το αποδεχθεις??? διοτι εκει παει το πραγμα αν δεν το χεις παρει χαμπαρι (μην κοιτας μονο στην ψαροκωσταινα)
ερωτημα: αν για παραδειγμα ενας ανθρωπος ο οποιος εχει μειωμενες νοητικες ή σωματικες ικανοτητες απο τους υπολοιπους και δεν μπορει να προσφερει στην κοινωνια (αποδεδειγμενα) οπως οι υπολοιποι, θα μπορουσε να υποστηριχθει οτι δεν θα πρεπει να θεωρείται για το λογο αυτο κοινωνικα ισαξιος με τους υπολοιπους???
καριεριστρια δηλαδη τυπεναι γενημα θρεμα ζυριχαια
,,μια χωρισμενη στην αθηνα,40αρα,,πρψην λουλουδου κλπ...![]()
Ετσι, λακωνικος και ουσιαστικος.ποιος οριζει το κοινωνικα ισαξιο ή μη??? οι κοινωνιες, οποτε αν αυριο με τον αλφα-βητα τροπο αποδεχθει κατι τετοιο, τι θα λες δικηγορε??? θα το αποδεχθεις??? διοτι εκει παει το πραγμα αν δεν το χεις παρει χαμπαρι (μην κοιτας μονο στην ψαροκωσταινα)
..καριεριστρια δηλαδη τυπε![]()
Εχω απαντησει περι "κοινωνικα ισαξιου" τουλάχιστον τρεις φορες ηδη. Μου απαντατε περι κοινωνικης αποδοχής ή ανοχης, που είναι ασχετο.
ανεργη ρε μαν,,ειχε κι ενα γκομενο σπονσορα παντρεμενο δημοσιο,,παει κι αυτος φτωχεια πλεον,,καριεριστρια δηλαδη τυπε![]()
την εχεις γαμησει αυτην τυπε?ανεργη ρε μαν,,ειχε κι ενα γκομενο σπονσορα παντρεμενο δημοσιο,,παει κι αυτος φτωχεια πλεον,,
ας προσεχεανεργη ρε μαν,,ειχε κι ενα γκομενο σπονσορα παντρεμενο δημοσιο,,παει κι αυτος φτωχεια πλεον,,
Ο ΠΑΚΗςΕΧΕΙ ΠΑΚΕΤΟ?αυτο ειναι το θεμα..η ο γκομενος τουας προσεχε