Νέα

Γάμος ομόφυλων ζευγαριών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα laplace
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 78K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Είστε υπέρ ή κατά του γάμου ομόφυλων ζευγαριών?

• Υπέρ

• Κατά

• Στα @@ μου

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
καλα ο λαιον το εχει τερματισει τυπε :S
1.60 λενε οτι ειναι :S
αυτος πρεπει να γραφτηκε στο σαϊτ μαζι με καποιον αλλον τυπε, θα ηταν ο ενας πανω στους ωμους του αλλου και περασαν το τεστ νεου μελους  :grin:

Επισκέπτης
Αυτό πάλι νέος όρος-μπαρούφα πολιτικής ορθότητας είναι;

Καλά εσένα ο όρος σε χάλασε τώρα.

Απλά εξηγώ πως εν τέλει το ''κοινωνικά ισάξιο'' διαμορφώνεται από μας τους ίδιους μέσα από τους θεσμούς κ τα ήθη που συλλογικά διαμορφώνουμε.Ε ο γάμος μόνο για τα ετερόφυλα ζευγάρια στην βάση αυτού του φαραικού ηθικού δόγματος οικοδομήθηκε.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

Απλά εξηγώ πως εν τέλει το ''κοινωνικά ισάξιο'' διαμορφώνεται από μας τους ίδιους μέσα από τους θεσμούς κ τα ήθη που συλλογικά διαμορφώνουμε.Ε ο γάμος μόνο για τα ετερόφυλα ζευγάρια στην βάση αυτού του φαραικού ηθικού δόγματος οικοδομήθηκε.
τυπε προοδος θα ηταν να καταργηθει τελειως ο γαμος :rockon:

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.096
Πόντοι
17.085

Ακριβώς. Από εμάς τους ίδιους. Τώρα λοιπόν, από μας τους ίδιους (την κοινωνία δηλαδή), οι σχέσεις μεταξύ gay δε θεωρούνται "κοινωνικά ισάξιες" με αυτές των straight. Και δε μπορεί κάποιος να πείσει ότι αυτό είναι και λάθος.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

Συνημμένα

• nwntas el.JPG
    nwntas el.JPG
    75,3 KB · Εμφανίσεις: 16

Επισκέπτης
Ακριβώς. Από εμάς τους ίδιους. Τώρα λοιπόν, από μας τους ίδιους (την κοινωνία δηλαδή), οι σχέσεις μεταξύ gay δε θεωρούνται "κοινωνικά ισάξιες" με αυτές των straight. Και δε μπορεί κάποιος να πείσει ότι αυτό είναι και λάθος.

Χμμ όχι ακριβώς.

Η κοινωνία κ ειδικά η νεότερη γενιά ξυπνάει από τις ηθικολογίες κ θρησκοσυντηριτισμούς.Νομίζω στο θέμα της κοινωνικής αποδοχής της ομοφυλοφιλίας εαν η παραπάνω άποψη (πως αυτή δεν είναι κοινωνικά ισάξια ) δεν είναι ήδη μειοψηφική στην Ελληνική κοινωνία θα καταστεί πολύ σύντομα.Αυτό βλέπω εγω κρίνοντας από τις διεθνείς εξελίξεις στο ζήτημα.Η επέκταση του γάμου κ σε μας επιπρόσθετα θα αποκρυσταλώσει την κοινωνική ισαξία της ,θα απομονώσει την ομοφοβία κ θα μας φέρει μια και καλή στο μεινστρημ.

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Χμμ όχι ακριβώς.

Η κοινωνία κ ειδικά η νεότερη γενιά ξυπνάει από τις ηθικολογίες κ θρησκοσυντηριτισμούς.Νομίζω στο θέμα της κοινωνικής αποδοχής της ομοφυλοφιλίας εαν η παραπάνω άποψη (πως αυτή δεν είναι κοινωνικά ισάξια ) δεν είναι ήδη μειοψηφική στην Ελληνική κοινωνία θα καταστεί πολύ σύντομα.Αυτό βλέπω εγω κρίνοντας από τις διεθνείς εξελίξεις στο ζήτημα.Η επέκταση του γάμου κ σε μας επιπρόσθετα θα αποκρυσταλώσει την κοινωνική ισαξία της ,θα απομονώσει την ομοφοβία κ θα μας φέρει μια και καλή στο μεινστρημ.
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom