memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
και η αγγελικουλα ;)τυπε οι μονες διαπιστωμενα γυναικες του σαϊτ που ξερουμε ειναι ο λιλας και ο ιπποτης :S
και η αγγελικουλα ;)τυπε οι μονες διαπιστωμενα γυναικες του σαϊτ που ξερουμε ειναι ο λιλας και ο ιπποτης :S
καλα ο λαιον το εχει τερματισει τυπε :SΤυπε εκτος απο εμενα τον Απολυτο και τον Λαϊον, ολοι οι υπολοιποι ειναι πανω απο 1.90 :S
και ο αβραμης τυπεκαι η αγγελικουλα ;)
αυτος πρεπει να γραφτηκε στο σαϊτ μαζι με καποιον αλλον τυπε, θα ηταν ο ενας πανω στους ωμους του αλλου και περασαν το τεστ νεου μελουςκαλα ο λαιον το εχει τερματισει τυπε :S
1.60 λενε οτι ειναι :S
Αυτό πάλι νέος όρος-μπαρούφα πολιτικής ορθότητας είναι;
τυπε προοδος θα ηταν να καταργηθει τελειως ο γαμοςΚαλά εσένα ο όρος σε χάλασε τώρα.
Απλά εξηγώ πως εν τέλει το ''κοινωνικά ισάξιο'' διαμορφώνεται από μας τους ίδιους μέσα από τους θεσμούς κ τα ήθη που συλλογικά διαμορφώνουμε.Ε ο γάμος μόνο για τα ετερόφυλα ζευγάρια στην βάση αυτού του φαραικού ηθικού δόγματος οικοδομήθηκε.
Ακριβώς. Από εμάς τους ίδιους. Τώρα λοιπόν, από μας τους ίδιους (την κοινωνία δηλαδή), οι σχέσεις μεταξύ gay δε θεωρούνται "κοινωνικά ισάξιες" με αυτές των straight. Και δε μπορεί κάποιος να πείσει ότι αυτό είναι και λάθος.Καλά εσένα ο όρος σε χάλασε τώρα.
Απλά εξηγώ πως εν τέλει το ''κοινωνικά ισάξιο'' διαμορφώνεται από μας τους ίδιους μέσα από τους θεσμούς κ τα ήθη που συλλογικά διαμορφώνουμε.Ε ο γάμος μόνο για τα ετερόφυλα ζευγάρια στην βάση αυτού του φαραικού ηθικού δόγματος οικοδομήθηκε.
και το γαμησι ,,να υσηχασουμε απο αυτατυπε προοδος θα ηταν να καταργηθει τελειως ο γαμος
καποια μελη τα εχουν πετυχει ηδη και τα δυο και πλησιασαν στη θεωσηκαι το γαμησι ,,να υσηχασουμε απο αυτα
καποια μελη τα εχουν πετυχει ηδη και τα δυο και πλησιασαν στη θεωση
ποιοι ?εχω αγνοιακαποια μελη τα εχουν πετυχει ηδη και τα δυο και πλησιασαν στη θεωση
οι μπολντοτυποι, ο βατραχος, ο μαριος κλπ ;)ποιοι ?εχω αγνοια
και ο μαριος τυπε?οι μπολντοτυποι, ο βατραχος, ο μαριος κλπ ;)
Ακριβώς. Από εμάς τους ίδιους. Τώρα λοιπόν, από μας τους ίδιους (την κοινωνία δηλαδή), οι σχέσεις μεταξύ gay δε θεωρούνται "κοινωνικά ισάξιες" με αυτές των straight. Και δε μπορεί κάποιος να πείσει ότι αυτό είναι και λάθος.
εχεις ακουσει να γκαμαι ο μαριος τυπε?και ο μαριος τυπε?
Χμμ όχι ακριβώς.
Η κοινωνία κ ειδικά η νεότερη γενιά ξυπνάει από τις ηθικολογίες κ θρησκοσυντηριτισμούς.Νομίζω στο θέμα της κοινωνικής αποδοχής της ομοφυλοφιλίας εαν η παραπάνω άποψη (πως αυτή δεν είναι κοινωνικά ισάξια ) δεν είναι ήδη μειοψηφική στην Ελληνική κοινωνία θα καταστεί πολύ σύντομα.Αυτό βλέπω εγω κρίνοντας από τις διεθνείς εξελίξεις στο ζήτημα.Η επέκταση του γάμου κ σε μας επιπρόσθετα θα αποκρυσταλώσει την κοινωνική ισαξία της ,θα απομονώσει την ομοφοβία κ θα μας φέρει μια και καλή στο μεινστρημ.
τυπε ο μαριος κανει μονο σπαρινγκ με αλβανους δηλαδη?εχεις ακουσει να γκαμαι ο μαριος τυπε?
ο ιππότης είναι κατω από 170Τυπε εκτος απο εμενα τον Απολυτο και τον Λαϊον, ολοι οι υπολοιποι ειναι πανω απο 1.90 :S