Νέα

Γάμος ομόφυλων ζευγαριών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα laplace
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 78K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Είστε υπέρ ή κατά του γάμου ομόφυλων ζευγαριών?

• Υπέρ

• Κατά

• Στα @@ μου

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.096
Πόντοι
17.085
Δεν περιμενα από σενα τοσο προβλεψιμη και ρηχη απαντηση.
Το ότι καποιοι ετεροφυλοφιλοι δεν θελουν ή δεν μπορουν να τεκνοποιησουν δεν αναιρει ότι μονο οι ετεροφυλοφιλοι τεκνοποιουν. Εδώ συζητάμε για το κοινωνικα ισαξιο σχεσεων ετεροφυλοφιλων-ομοφυλοφιλων εν γενει.
Προφανώς μόνο οι ετεροφυλόφιλοι τεκνοποιούν. Επίσης η γυναίκα γεννάει και ο άνδρας τίκτει. Τίποτ΄ άλλο πέρα απ' αυτό όμως.

Επισκέπτης
για το κοινωνικα ισαξιο σχεσεων ετεροφυλοφιλων-ομοφυλοφιλων εν γενει.

ωραία κ τι είναι αυτό ακριβώς που κάνει τις γκέι σχέσεις να μην είναι ισάξιες των στρέητ?Τι περισσότερο έχουν οι στρέητ σχέσεις?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Άλλη ερώτηση: στις τάξεις των ομοφυλόφιλων δεν υπάρχει ρατσισμός; Πώς αντιμετωπίζονται οι ηλικιωμένοι ή οι χοντροί για παράδειγμα και πώς τους αποκαλούν; Μισογυνισμός υπάρχει; Εγώ δεν πείθομαι καθόλου δηλαδή ότι οι ομοφυλόφιλοι είναι άνθρωποι χωρίς ταμπού και προκαταλήψεις.
Σιγα μην είναι και άγιοι. Παραδόξως αυτό όμως προσπαθουν να περασουν, ότι η ομοφυλοφιλια είναι ουσιαστικα ένα "περασμα" στον αγγελικο κοσμο της ελλειψης ταμπου και προκαταλήψεων. Γραφικότητες βεβαια.

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
:thumbsup:

πως ρωτησα αν πηρε λεφτα και μου ειπε παλι καλα που δεν πληρωσε κιολας :tooth:
αυτη τη φορα πληρωσε μονο το εισητηριο του να παει και να ερθει απο το γυρισμα, ουτε ευρω παραπανω, ηταν μεγαλη διεθνης η παραγωγη μαλλον  :grin:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Προφανώς μόνο οι ετεροφυλόφιλοι τεκνοποιούν. Επίσης η γυναίκα γεννάει και ο άνδρας τίκτει. Τίποτ΄ άλλο πέρα απ' αυτό όμως.
τι αλλο θα επρεπε να κανουν? να αλλαζουν χρωμα?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
αυτη τη φορα πληρωσε μονο το εισητηριο του να παει και να ερθει απο το γυρισμα, ουτε ευρω παραπανω, ηταν μεγαλη διεθνης η παραγωγη μαλλον  :grin:
ναι αλλα εδωσε ρεσιταλ ηθοποιας τυπε :grin:

Επισκέπτης

Ρε φίλος ξέρεις εμείς τι λέμε στο χωριό μου? Check your privilege

To ότι κάποιοι στρέητ τεκνοποιούν δεν είναι επαρκής λόγος για να αποκλειόμαστε εμείς από το θεσμό του γάμου.Πως το λένε.Δεν είναι καν λογικό επιχείρημα καθώς εαν όντως ο γάμος είχε σχεδιαστεί για να προστατεύει την τεκνοποίηση τότε όσοι στρέητ ήταν ανίκανοι για αυτήν θα έτρωγαν πόρτα από τον θεσμό.

Άρα ξανα ρωτάω τι είναι αυτό που κάνει τις στρέητ σχέσεις ''ανώτερες''?Πάρε τον χρόνο σου.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.096
Πόντοι
17.085
Γιατί εσύ εαν υποθέσω πως είσαι στρέητ είσαι το ίδιο με όλους τους υπόλοιπους στρέητ?Υποθέτω καταλαβαίνεις πως κ οι γκέι είμαστε ένα γκρουπ ανθρώπων με αντίστοιχη ετερογένεια.Δεν νομίζω είναι πυρηνική φυσική η διαπίστωση.Που κολάει όμως αυτό?
Κολάει σ' αυτό που λέει ο alex παραπάνω. Τρίχες "προοδευτικοί" και παπάρια χωρίς μισαλλοδοξίες/ρατσισμό είναι κάτι τοιούτοι* ακτιβιστές.

(* ομοφοβικό σχόλιο)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Ρε φίλος ξέρεις εμείς τι λέμε στο χωριό μου? Check your privilege

To ότι κάποιοι στρέητ τεκνοποιούν δεν είναι επαρκής λόγος για να αποκλειόμαστε εμείς από το θεσμό του γάμου.Πως το λένε.Δεν είναι καν λογικό επιχείρημα καθώς εαν όντως ο γάμος είχε σχεδιαστεί για να προστατεύει την τεκνοποίηση τότε όσοι ήταν ανίκανοι για αυτήν θα έτρωγαν πόρτα από τον θεσμό.

Άρα ξανα ρωτάω τι είναι αυτό που κάνει τις στρέητ σχέσεις ''ανώτερες''?Πάρε τον χρόνο σου.
Ποιο είναι το χωριο σου? Το Μαντσεστερ?
Εγω δεν μιλησα για αποκλεισμο από γαμο. Εξαλλου εχω ξαναπει ότι αναγκαστικά θα πρεπει να νομιμοποιηθεί τουλάχιστον το συμφωνο συμβιωσης. Η συζητηση δεν ηταν περι γαμου. Ασε τις κωλοτουμπες. Μιλησα συγκεκριμενα, στο ερωτημα σου γιατι δεν είναι κοινωνικα ισαξιες οι ομοφυλοφιλικες με τις ετεροφυλοφιλικες σχεσεις.
Και σου απαντησα, οι ετεροφυλοφιλικες είναι εξ ορισμού κοινωνικα μεγαλύτερης αξιας, επειδή προσφερουν παιδια στην κοινωνια και εξασφαλιζουν την επιβίωση και ανανεωση της.
Επ' αυτου προφανως δεν εχεις απαντηση.
Και επανερχόμαστε στο ιδιο.
Ναι, να εχετε δικαιωμα να κανετε ο,τι θελετε, αλλά μην μας το πλασάρετε και για κοινωνικα ισαξιο, γιατι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.

Επισκέπτης
Κολάει σ' αυτό που λέει ο alex παραπάνω. Τρίχες "προοδευτικοί" και παπάρια χωρίς μισαλλοδοξίες/ρατσισμό είναι κάτι τοιούτοι* ακτιβιστές.

(* ομοφοβικό σχόλιο)

Ναι μόνο που προσωπικά δεν μιλάω εξ' ονόματος των γκέι.Δεν ξέρω καν πως σκέφτονται.Όπως αντίστοιχα κ εσύ φαντάζομαι θα δυσκολεύεσαι να πεις πως μιλάς εξ ονόματος όλων των στρέητ.Την πάρτη μου εκφράζω.

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Ναι μόνο που προσωπικά δεν μιλάω εξ' ονόματος των γκέι.Δεν ξέρω καν πως σκέφτονται.Όπως αντίστοιχα κ εσύ φαντάζομαι θα δυσκολεύεσαι να πεις πως μιλάς εξ ονόματος όλων των στρέητ.Την πάρτη μου εκφράζω.
Ε οσο να ναι μια ιδεα θα την εχεις για το πως σκεφτεστε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom