Νέα

Γάμος ομόφυλων ζευγαριών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα laplace
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 79K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Είστε υπέρ ή κατά του γάμου ομόφυλων ζευγαριών?

• Υπέρ

• Κατά

• Στα @@ μου

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Aπό την άλλη εγώ νομίζω πως εκείνοι που ασχολούνται με τον ακτιβισμό για το συγκεκριμένο ζήτημα κάνουν πολύ καλή δουλειά.Με πολύ απλές δράσεις  κ μιλώντας με όρους αγάπης κ ισότητας συνεχώς κερδίζουν τις καρδιές της πλειοψηφίας.Μπορεί να μην εξαφανιστεί η ομοφοβία όσο ζω εγώ αλλά σίγουρα κ βλέπωντας πόσο δυναμικά εκφράζονται τα κινήματα για το προκείμενο μπορώ να πω οτι η ομοφοβία στις επόμενες γενιές θα είναι κάτι πολύ μακρινό.
Εγω παλι πιστευω ότι ουτε ξερετε τι θελετε.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.541
Πόντοι
17.085
Δεν είναι κοινωνικα ισαξιες εξ ορισμου, επειδή δεν συμβαλλουν στην αναπαραγωγή της κοινωνιας.
Κατανοητο?
Ειτε σου αρεσει ειτε όχι.
Δηλαδή οι σχέσεις μεταξύ ετεροφυλόφιλων που δε μπορούν ή δε θέλουν να τεκνοποιήσουν δεν είναι ισάξιες με των αλλωνώνε;

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Aπό την άλλη εγώ νομίζω πως εκείνοι που ασχολούνται με τον ακτιβισμό για το συγκεκριμένο ζήτημα κάνουν πολύ καλή δουλειά.Με πολύ απλές δράσεις  κ μιλώντας με όρους αγάπης κ ισότητας συνεχώς κερδίζουν τις καρδιές της πλειοψηφίας.Μπορεί να μην εξαφανιστεί η ομοφοβία όσο ζω εγώ αλλά σίγουρα  βλέποντας πόσο δυναμικά εκφράζονται τα κινήματα για το προκείμενο μπορώ να πω οτι η ομοφοβία στις επόμενες γενιές θα είναι κάτι πολύ μακρινό.
ποτε δεν προκειται να κερδισεις τη συμπαθεια της κοινωνιας οταν εισαι σεχταριστης παρτακιας που κοιτα την παρτη του. Και βεβαιως μπορει να κοιτουν με παγωμενα χαμογελα τους ακτιβιστες σας που πανε και ζαλιζουνε τα @@ ενος ανεργου για το δικαιωμα σου να παντρευεσαι 12 πακηδες για να εισαι χαρουμενος αλλα η ουσια ειναι πως με την κοινωνια και τα προβληματα της δεν εχεις καμια σχεση και δεν σε απασχολει κι ολας, το μονο που σε νοιαζει ειναι η παρτη σου γιαυτο και θα βρισκεις μονο γυρισμενες πλατες.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ποτε δεν προκειται να κερδισεις τη συμπαθεια της κοινωνιας οταν εισαι σεχταριστης παρτακιας που κοιτα την παρτη του. Και βεβαιως μπορει να κοιτουν με παγωμενα χαμογελα τους ακτιβιστες σας που πανε και ζαλιζουνε τα @@ ενος ανεργου για το δικαιωμα σου να παντρευεσαι 12 πακηδες για να εισαι χαρουμενος αλλα η ουσια ειναι πως με την κοινωνια και τα προβληματα της δεν εχεις καμια σχεση και δεν σε απασχολει κι ολας, το μονο που σε νοιαζει ειναι η παρτη σου γιαυτο και θα βρισκεις μονο γυρισμενες πλατες.
απαξιωτικο ποστ :S

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Δηλαδή οι σχέσεις μεταξύ ετεροφυλόφιλων που δε μπορούν ή δε θέλουν να τεκνοποιήσουν δεν είναι ισάξιες με των αλλωνώνε;
Δεν περιμενα από σενα τοσο προβλεψιμη και ρηχη απαντηση.
Το ότι καποιοι ετεροφυλοφιλοι δεν θελουν ή δεν μπορουν να τεκνοποιησουν δεν αναιρει ότι μονο οι ετεροφυλοφιλοι τεκνοποιουν. Εδώ συζητάμε για το κοινωνικα ισαξιο σχεσεων ετεροφυλοφιλων-ομοφυλοφιλων εν γενει.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Τον απαξίωσες τύπε.

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Το ότι καποιοι ετεροφυλοφιλοι δεν θελουν ή δεν μπορουν να τεκνοποιησουν δεν αναιρει ότι μονο οι ετεροφυλοφιλοι τεκνοποιουν. Εδώ συζητάμε για το κοινωνικα ισαξιο σχεσεων ετεροφυλοφιλων-ομοφυλοφιλων εν γενει.
εδω μπαναρε την ip του παπαζολη, γιατι δεν περιμενες τετοιο ποστ?

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.541
Πόντοι
17.085
Aπό την άλλη εγώ νομίζω πως εκείνοι που ασχολούνται με τον ακτιβισμό για το συγκεκριμένο ζήτημα κάνουν πολύ καλή δουλειά.Με πολύ απλές δράσεις  κ μιλώντας με όρους αγάπης κ ισότητας συνεχώς κερδίζουν τις καρδιές της πλειοψηφίας.Μπορεί να μην εξαφανιστεί η ομοφοβία όσο ζω εγώ αλλά σίγουρα  βλέποντας πόσο δυναμικά εκφράζονται τα κινήματα για το προκείμενο μπορώ να πω οτι η ομοφοβία στις επόμενες γενιές θα είναι κάτι πολύ μακρινό.
Άλλη ερώτηση: στις τάξεις των ομοφυλόφιλων δεν υπάρχει ρατσισμός; Πώς αντιμετωπίζονται οι ηλικιωμένοι ή οι χοντροί για παράδειγμα και πώς τους αποκαλούν; Μισογυνισμός υπάρχει; Εγώ δεν πείθομαι καθόλου δηλαδή ότι οι ομοφυλόφιλοι είναι άνθρωποι χωρίς ταμπού και προκαταλήψεις.

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Παρτην κωλοτουμπα, δε σε χαλασε (αντισθενη). :grin:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τοτε του μπαναρανε την ip και δε μπορει να ξανακανει log in  :S αυτο ειναι ρατσισμος!
ρατσισμος εναντια σε εναν ανερχομενο ηθοποιο τυπε :S
επισης μου ειπε οτι εισαι ψεμματιας γιατι ειπες οτι επαιζε 10 δευτερ. :S

Επισκέπτης
Εγώ δεν πείθομαι καθόλου δηλαδή ότι οι ομοφυλόφιλοι είναι άνθρωποι χωρίς ταμπού και προκαταλήψεις.

Γιατί εσύ εαν υποθέσω πως είσαι στρέητ είσαι το ίδιο με όλους τους υπόλοιπους στρέητ?Υποθέτω καταλαβαίνεις πως κ οι γκέι είμαστε ένα γκρουπ ανθρώπων με αντίστοιχη ετερογένεια.Δεν νομίζω είναι πυρηνική φυσική η διαπίστωση.Που κολάει όμως αυτό?

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
ρατσισμος εναντια σε εναν ανερχομενο ηθοποιο τυπε :S
επισης μου ειπε οτι εισαι ψεμματιας γιατι ειπες οτι επαιζε 10 δευτερ. :S
εχεις δικιο τυπε, 15 δευτερολεπτα εμφανιζεται τελικα  :S

Stories