memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
σε καμαρωνωΚι αυτόν τον απαξίωσες τύπε? Τι κάνεις σημερα??
σε καμαρωνωΚι αυτόν τον απαξίωσες τύπε? Τι κάνεις σημερα??
Και σου απαντησα, οι ετεροφυλοφιλικες είναι εξ ορισμού κοινωνικα μεγαλύτερης αξιας, επειδή προσφερουν παιδια στην κοινωνια και εξασφαλιζουν την επιβίωση και ανανεωση της.
οχι και ψηλος ο αλεξ ρε τυπεΌχι ρε ψηλέ.
ΩΧ??????????? ΠΟΤΕ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ????σε καμαρωνω
οχι και ψηλος ο αλεξ ρε τυπε
ειναι κατω απτον μ.ο του σαιτ
κανονικα δε θα επρεπε να ειναι καν μελοςοχι και ψηλος ο αλεξ ρε τυπε
ειναι κατω απτον μ.ο του σαιτ
κοιμασαι και η τυχη σου δουλευει χασοδικη φαντασου να βρεθει κανενας καλοθελητης και να το δειξει στο ροζυ τι παντοφλα εχει να πεσειΩΧ??????????? ΠΟΤΕ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ????
οχι για τον μ.ο των αντρων που ειναι μελη του σαιτ μιλησα τυπετυπε βαζεις μεσα και την αννουλα του μπιμπι στον μεσο ορο του σαϊτ;
Ποιο είναι το χωριο σου? Το Μαντσεστερ?
Εγω δεν μιλησα για αποκλεισμο από γαμο. Εξαλλου εχω ξαναπει ότι αναγκαστικά θα πρεπει να νομιμοποιηθεί τουλάχιστον το συμφωνο συμβιωσης. Η συζητηση δεν ηταν περι γαμου. Ασε τις κωλοτουμπες. Μιλησα συγκεκριμενα, στο ερωτημα σου γιατι δεν είναι κοινωνικα ισαξιες οι ομοφυλοφιλικες με τις ετεροφυλοφιλικες σχεσεις.
Και σου απαντησα, οι ετεροφυλοφιλικες είναι εξ ορισμού κοινωνικα μεγαλύτερης αξιας, επειδή προσφερουν παιδια στην κοινωνια και εξασφαλιζουν την επιβίωση και ανανεωση της.
Επ' αυτου προφανως δεν εχεις απαντηση.
Και επανερχόμαστε στο ιδιο.
Ναι, να εχετε δικαιωμα να κανετε ο,τι θελετε, αλλά μην μας το πλασάρετε και για κοινωνικα ισαξιο, γιατι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.
αυτο θα ηταν ρατσιστικο τυπε και θα επρεπε να το καταγγελει ο λεγκολαςκανονικα δε θα επρεπε να ειναι καν μελος
Πωωωωωωωωω ρε φιλε καηκα.κοιμασαι και η τυχη σου δουλευει χασοδικη φαντασου να βρεθει κανενας καλοθελητης και να το δειξει στο ροζυ τι παντοφλα εχει να πεσει
Αυτό πάλι νέος όρος-μπαρούφα πολιτικής ορθότητας είναι;αφόρητης ετεροκανονικής προπαγάνδας
οι ελλεηνιδες γυναικες του σαϊτ ειναι οπως ξερουμε ανοικτομυαλες μουναρες με δυο μετρα ποδι και δυναμιτης στο κρεββατιοχι για τον μ.ο των αντρων που ειναι μελη του σαιτ μιλησα τυπε
οχι για τον μ.ο των αντρων που ειναι μελη του σαιτ μιλησα τυπε
1.87 είμαι ρε τύπε, είμαι κατω από τον μεσο ορο?οχι για τον μ.ο των αντρων που ειναι μελη του σαιτ μιλησα τυπε
θα ηταν ετροαλεξικοκανονικη προπαγανδααυτο θα ηταν ρατσιστικο τυπε και θα επρεπε να το καταγγελει ο λεγκολας
οι ελλεηνιδες γυναικες του σαϊτ ειναι οπως ξερουμε ανοικτομυαλες μουναρες με δυο μετρα ποδι και δυναμιτης στο κρεββατι
ετεροαλεξουψοκανονικης προπαγανδας τυπεθα ηταν ετροαλεξικοκανονικη προπαγανδα
ξεχασες τον ιπποτητυπε τον μεσο ορο του σαϊτ πρεπει να τον ανεβαζει πολυ το παραστημα που εχει ο λιλας
Τυπε εκτος απο εμενα τον Απολυτο και τον Λαϊον, ολοι οι υπολοιποι ειναι πανω απο 1.90 :S1.87 είμαι ρε τύπε, είμαι κατω από τον μεσο ορο?