Νέα

Γάμος ομόφυλων ζευγαριών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα laplace
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 78K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Είστε υπέρ ή κατά του γάμου ομόφυλων ζευγαριών?

• Υπέρ

• Κατά

• Στα @@ μου

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Μα αυτό είναι η πεμπτουσία του αγώνα.Η κατάρρευση των κοινωνικών ταμπού.Η κοινωνική κανονικοποίηση όλων των παράλογων ενοχικών ταμπού προς όφελος των ατομικών δικαιωμάτων.Ποιός ορίζει τι είναι  ηθικό ή όχι?Το θρησκόληπτο κ συντηρητικό συνοθύλευμα?Θες να μετρήσουμε τις ηθικές μας να δούμε ποιός την έχει μεγαλύτερη?

δηλαδή από ότι καταλαβαίνω θέλεις με έναν νόμο να επέμβουμε στην ηθική... οπότε εφόσον νόμιμο άρα και ηθικό ....αντιλαμβάνομαι σωστά ?

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Εγώ σου λέω οτι η τελευταία έρευνα στην Ελλάδα υποστηρίζει την κοινωνική αποδοχή της ομοφυλοφιλίας.

Ε, βλέπεις που ότι σε συμφέρει καταλαβαίνεις;

Δεν μιλάμε για την κοινωνική αποδοχή της ομοφυλοφιλίας λέμε, ιδίως εσύ! Κι εγώ την αποδέχομαι είπαμε αυτήν.
Εσύ όμως απαιτείς νομική θεσμοθέτηση από το κράτος (που το έχεις γραμμένο κατά τα λοιπά αλλά το επικαλείσαι όταν το χρειάζεσαι) του ΓΑΜΟΥ των ομοφυλοφίλων!

Δεν καταλαβαίνεις την διαφορά;

Σου είπα ποτέ εγώ γιατί γαμιέσαι με τον Πακιστανό σου; Όσο θέλετε γαμηθείτε!
Ο γάμος λέμε είναι και καραγκιοζηλίκι και δημιουργεί περισσότερα προβλήματα από όσα λύνει, που εσένα βέβαια σκασίλα σου διότι το μόνο που σε ενδιαφέρει είναι να μην χάσεις την πούτσα του Πακιστανού!
Τόσοι Έλληνες gay υπάρχουν, τί διάολο έχει η δική του η πούτσα δηλαδή και τον κάνει ξεχωριστό; :)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Ε, βλέπεις που ότι σε συμφέρει καταλαβαίνεις;

Δεν μιλάμε για την κοινωνική αποδοχή της ομοφυλοφιλίας λέμε, ιδίως εσύ! Κι εγώ την αποδέχομαι είπαμε αυτήν.
Εσύ όμως απαιτείς νομική θεσμοθέτηση από το κράτος (που το έχεις γραμμένο κατά τα λοιπά αλλά το επικαλείσαι όταν το χρειάζεσαι) του ΓΑΜΟΥ των ομοφυλοφίλων!

Σου είπα ποτέ εγώ γιατί γαμιέσαι με τον Πακιστανό σου; Όσο θέλετε γαμηθείτε!
Ο γάμος λέμε είναι και καραγκιοζηλίκι και δημιουργεί περισσότερα προβλήματα από όσα λύνει, που εσένα βέβαια σκασίλα σου διότι το μόνο που σε ενδιαφέρει είναι να μην χάσεις την πούτσα του Πακιστανού!
Τόσοι Έλληνες gay υπάρχουν, τί διάολο έχει η δική του η πούτσα δηλαδή και τον κάνει ξεχωριστό; :)

έχει ρε ντοκ ψυχικά χαρίσματα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
δηλαδή από ότι καταλαβαίνω θέλεις με έναν νόμο να επέμβουμε στην ηθική... οπότε εφόσον νόμιμο άρα και ηθικό ....αντιλαμβάνομαι σωστά ?

Μπα δεν λέει αυτό!
Ουσιαστικά μας λέει πως μας έχει όλους γραμμένους στ' αρχίδια του, ή δεν ξέρω κι εγώ που αλλού, αλλά ΑΠΑΙΤΕΙ, από εμάς τους ίδιους που γράφει στ' αρχίδια του να του λύσουμε το πρόβλημα του, μπας και χάσει το τεφαρίκι; :grin:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Οποιος εχει ματακια και μυαλουδακι βλεπει στο ιστορικο μου ποσο μου απαντησες με τρολαρισες. ;)

Οπότε εσύ μάλλον δεν βλέπεις! :)

Και σοβαρά τώρα, για πες μου που απέφυγα να σου απαντήσω και τρολάρισα;
Μπορεί και να μην πρόσεξα κάποιο σου ποστ επί τέλους...

Επισκέπτης

Ρε ψηλέ.Τι πίνεις? Το νομικό θέμα λύνεται με ένα δυνατό σύμφωνο συμβίωσης.Δεν διεκδικώ μόνο την νομική αναγνώριση μου αλλά την κοινωνική κανονικοποιήση κ ισαξία της ομοφυλοφιλίας.Πως το λένε δηλαδή.Γιατί κάθησα κ έκανα τόσο πρόλογο για την έννοια του γάμου κ τα όσα νοηματοδοτεί?Ο γάμος λέμε σε εισάγει στο κοινωνικό μεινστρημ είναι η ύψιστη μορφή αναγνώρισης μιας σχέσης.Γι αυτό στο γκέι κίνημα αναγνωρίζουν πως είναι μιας πρώτης τάξης όχημα για το normalisation κοινωνικά της ομοφυλοφιλίας.Όχι το μόνο βήμα αλλά ένα από τα πλέον σημαντικότερα.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Μπα δεν λέει αυτό!
Ουσιαστικά μας λέει πως μας έχει όλους γραμμένους στ' αρχίδια του, ή δεν ξέρω κι εγώ που αλλού, αλλά ΑΠΑΙΤΕΙ, από εμάς τους ίδιους που γράφει στ' αρχίδια του να του λύσουμε το πρόβλημα του, μπας και χάσει το τεφαρίκι; :grin:

καλά δεν έχει μάθει ότι η οικονομική κατάσταση της χώρας επιβάλλει να στραφεί προς τα ελληνικά προιόντα ???  :grin:

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Ρε ψηλέ.Τι πίνεις? Το νομικό θέμα λύνεται με ένα δυνατό σύμφωνο συμβίωσης.Δεν διεκδικώ μόνο την νομική αναγνώριση μου αλλά την κοινωνική κανονικοποιήση κ ισαξία της ομοφυλοφιλίας.Πως το λένε δηλαδή.Γιατί κάθησα κ έκανα τόσο πρόλογο για την έννοια του γάμου κ τα όσα νοηματοδοτεί?Ο γάμος λέμε σε εισάγει στο κοινωνικό μεινστρημ είναι η ύφιστη μορφή αναγνώρισης μιας σχέσης.Γι αυτό στο γκέι κίνημα αναγνωρίζουν πως είναι μιας πρώτης τάξης όχημα για το normalisation κοινωνικά της ομοφυλοφιλίας.Όχι το μόνο βήμα αλλά ένα από τα πλέον σημαντικότερα.
γιατι πρεπει να γινει νορμαλιζατιον μιας μη νορμαλ καταστασης με το στανιο ρε τυπε? επειδη ετσι γουσταρεις εσυ? πας καλα?  :uglystupid:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Ρε ψηλέ.Τι πίνεις? Το νομικό θέμα λύνεται με ένα δυνατό σύμφωνο συμβίωσης.Δεν διεκδικώ μόνο την νομική αναγνώριση μου αλλά την κοινωνική κανονικοποιήση κ ισαξία της ομοφυλοφιλίας.Πως το λένε δηλαδή.Γιατί κάθησα κ έκανα τόσο πρόλογο για την έννοια του γάμου κ τα όσα νοηματοδοτεί?Ο γάμος λέμε σε εισάγει στο κοινωνικό μεινστρημ είναι η ύφιστη μορφή αναγνώρισης μιας σχέσης.Γι αυτό στο γκέι κίνημα αναγνωρίζουν πως είναι μιας πρώτης τάξης όχημα για το normalisation κοινωνικά της ομοφυλοφιλίας.Όχι το μόνο βήμα αλλά ένα από τα πλέον σημαντικότερα.

εεεε να ρωτήσεις λοιπόν την κοινωνία αν θέλει να το αποδεχθεί... και κανένα σύμφωνο, κανένας γάμος, κανένας νόμος δεν μπορεί να το επιβάλλει...

όπως εσύ έχεις το δικαίωμα να γουστάρεις τον πακιστανό έτσι και εγώ και ο καθένας έχει το δικαίωμα να σε θεωρει κανονικό ή όχι, να σε κάνει παρέα ή όχι, να σε προσλαμβάνει στην δουλειά του ή όχι, να σε κράζει ή όχι...

Επισκέπτης
γιατι πρεπει να γινει νορμαλιζατιον μιας μη νορμαλ καταστασης με το στανιο ρε τυπε? επειδη ετσι γουσταρεις εσυ? πας καλα?  :uglystupid:

Ποιός γαμεί μωρέ τι είναι το ''νορμάλ'' .Kαλή τύχη προσπαθώντας να το ορίσεις.Εμένα με ενδιαφέρει να κανονικοποιηθεί κοινωνικά η ομοφυλοφιλία κ γενικότερα όλα τα παράλογα ταμπού.

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Ποιός γαμεί μωρέ τι είναι το ''νορμάλ'' .Kαλή τύχη προσπαθώντας να το ορίσεις.Εμένα με ενδιαφέρει να κανονικοποιηθεί κοινωνικά η ομοφυλοφιλία κ γενικότερα όλα τα παράλογα ταμπού.
ολους τους υπολοιπους λοιπον δεν τους ενδιαφερει , στο καλο λοιπον

εντιτ: παραλογο ταμπου λεει η κτηνοβασια ή η αιμομιξια :uglystupid: ρε τι σας ποτιζουνε στα γκαιη μπαρ?  :uglystupid:

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.096
Πόντοι
17.085
Μα αυτό είναι η πεμπτουσία του αγώνα.Η κατάρρευση των κοινωνικών ταμπού.Η κοινωνική κανονικοποίηση όλων των παράλογων ενοχικών ταμπού προς όφελος των ατομικών δικαιωμάτων.Ποιός ορίζει τι είναι  ηθικό ή όχι?Το θρησκόληπτο κ συντηρητικό συνοθύλευμα?Θες να μετρήσουμε τις ηθικές μας να δούμε ποιός την έχει μεγαλύτερη?
"Η κατάρρευση των κοινωνικών ταμπού" είναι τόσο εφικτή και τόσο κοντά όσο και η Δευτέρα Παρουσία ή ο Σοσιαλιστικός Παράδεισος. Το καταλαβαίνεις αυτό έτσι;

Επισκέπτης
"Η κατάρρευση των κοινωνικών ταμπού" είναι τόσο εφικτή και τόσο κοντά όσο και η Δευτέρα Παρουσία ή ο Σοσιαλιστικός Παράδεισος. Το καταλαβαίνεις αυτό έτσι;

Άμα το πίστευα αυτό μάγκα θα είχα αυτοκτονήσει από τα 16 όταν μου έλεγαν πως δεν θα έχω καμία ευκαιρία για προσωπική ευτυχία ανοικτά κ όπως ακριβώς είμαι.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

δηλαδή θέλεις να πείσεις τους άλλους να σε κάνουνε παρέα ??

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.096
Πόντοι
17.085
Άμα το πίστευα αυτό μάγκα θα είχα αυτοκτονήσει από τα 16 όταν μου έλεγαν πως δεν θα έχω καμία ευκαιρία για προσωπική ευτυχία ανοικτά κ όπως ακριβώς είμαι.
Γιατί δε μπορείς να είσαι ευτυχής παρά τα "κοινωνικά ταμπού";

Επισκέπτης
και τι θα κάνετε οι ναζήδες μπακάλα μου?  :pipa2:

Μάλλον θὰ ἀσχοληθῶμεν μὲ ἐπαγγέλματα σχετιζόμενα μὲ τὴν ἀσφάλειαν.

stock-photo-two-us-marines-making-a-search-of-killed-muslim-warrior-176689127.jpg

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Οπότε εσύ μάλλον δεν βλέπεις! :)

Και σοβαρά τώρα, για πες μου που απέφυγα να σου απαντήσω και τρολάρισα;
Μπορεί και να μην πρόσεξα κάποιο σου ποστ επί τέλους...
Ναχ, πασο. Δεν ξαναπανταω σοβαρα σε θρεντ με "επιχειρηματα" κατα του γαμου τυπου "θα παντρευεται ο πουστης γερος τον Μαροκινο γαμια του και θα φευγουν λεφτα απο τη χωρα", "κι εγω θελω να παντρευτω και την ερωμενη μου και τη γυναικα μου και την τσατσα στη Φυλης", "τοτε γιατι να μην παντρευονται και οι κτηνοβατες" και λοιπα και λοιπα. Απλα μπαινω για λιγο χαβαλε και πλακιτσα με το κλαμα που μοιρασε η Φιλανδια σε καθε ειδους φασιστακια συντηρητικους κατα τραμουντανα. :grin:

Επισκέπτης
Γιατί δε μπορείς να είσαι ευτυχής παρά τα "κοινωνικά ταμπού";

Κ εδώ φτάνουμε στο προκείμενο.Πολύ καλή η πάσα.Φαντάσου λοιπόν να γίνει η πεπατημένη ο γκέι γάμος.Πόσο θα τσακιστεί κ απομονωθεί η ομοφοβία μακρόπνοα?Όταν εμείς ανοιχτά θα έχουμε βγει κ θα γιορτάζουμε τις σχέσεις μας όπως όλοι με την στήριξη της επίσημης πολιτείας δεν θα αποκρυσταλωθεί στην συνείδηση ολοένα κ περισσότερων πως οι ομόφυλες σχέσεις είναι κοινωνικά αποδεκτές?

Η ομοφοβία θα δεχτεί ένα από τα πιο τραγικά χτυπήματα κ μέσα σε λίγες γενιές θα εξαφανιστεί.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
να κανονικοποιηθεί κοινωνικά

Όποιος άλλος, πλην του συντάκτου, αντελήφθη το υψηλό νόημα την εν λόγω κοτσανολογίας κερζίζει διήμερο ταξίδι για δυο άτομα στα Οινόφυτα Βοιωτίας πληρωμένο από εμένα, μετάβαση και διαμονή σε πολυτελές resort! :cheesy: :cheesy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom