You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γάμος ομόφυλων ζευγαριών
- Μέλος που άνοιξε το νήμα laplace
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 79K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.541
- Πόντοι
- 17.085
Της κτηνοβασίας όχι; Μήπως είσαι κτηνοφοβικός; :SΠροσωπικά είμαι κ υπέρ της πολυγαμίας κ υπέρ της αιμομιξίας
από την μια λες ότι εχεις γραμμενα τα κοινωνικα ταμπου από την άλλη όμως ότι θελεις με τον γαμο αναγνωριση απο την κοινωνια. οι ομοφυλοφιλοι είναι μια μειοψηφια σε αυτό συμφωνούμε;σαν μειοψηφια λοιπον καλο ειναι να διεκδικεις αλλα να μην προσβαλεις την δημοσια αιδω δηλαδή τους κοινωνικους και ηθικούς κανονες της πλειοψηφιας. η πλειοψηφια βλεπει την ομοφυλοφιλια αρνητικα οποτε γιατι κοινωνικη αναγνωριση μιλαμε; ειδικα στον γαμο που εδώ και χιλιαδες χρονια παντρευονται ανδρες με γυναικες δεν μπορει ξαφνικα να αλλαξουν ολα.υπαρχουν προβληματα κοινωνικα-ηθικα-οικονομικα.σε αλλα κρατη νομιμοποιηθηκε και λοιπον;αυτο δεν ειναι επιχειρημα καθε κοινωνια εχει διαφορετικες αξιες σε αλλα κρατη τους ομοφυλοφιλους τους φυλακιζουνε .στην δανια γυναικα παντρευτηκε αλογο θα πουμε οτι πρεπει να γινει και εδω;διαβασα για θρησκοσυντηριτικουρες και για φασιστικες νοοτροπίες παπαδων που δεν παντρευουν ομοφυλοφιλους ενώ αλλου γινεται.η εκκλησια εχει ένα τελετουργικο δικαιωμα καποιου να μην συμμετεχει αλλα δεν ειναι και δικαιωμα της εκκλησιας να μην θελει να το αλλαξει;για μενα το καλυτερο ειναι να γινει ένα δημοψήφισμα όπως στην κροατια ας βαλουν μεσα και την αιμομιξια και την κτηνοβασια (εγω τα θεωρω διαστροφες αλλα ισως εχω φασιστικη νοοτροπια)Ποιός είμαι γω που θα κρίνω πως 2-3-10 άτομα επιλέγουν να ορίσουν την προσωπική τους ευτυχία.Κ μάνα με γιο αμα λάχει.Βάσει ποιου σκεπτικού θα έπρεπε να τους απογορεύσω να διεκδικήσουν την προσωπική τους εκδοχή στην ευτυχία?Στη βάση κοινωνικών ταμπού?Στις μπάλες μου τα γράφω.
Επισκέπτης
από την μια λες ότι εχεις γραμμενα τα κοινωνικα ταμπου από την άλλη όμως ότι θελεις με τον γαμο αναγνωριση απο την κοινωνια.
Μα αυτό είναι η πεμπτουσία του αγώνα.Η κατάρρευση των κοινωνικών ταμπού.Η κοινωνική κανονικοποίηση όλων των παράλογων ενοχικών ταμπού προς όφελος των ατομικών δικαιωμάτων.Ποιός ορίζει τι είναι ηθικό ή όχι?Το θρησκόληπτο κ συντηρητικό συνοθύλευμα?Θες να μετρήσουμε τις ηθικές μας να δούμε ποιός την έχει μεγαλύτερη?
gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.797
- Πόντοι
- 1.206
Της κτηνοβασίας όχι; Μήπως είσαι κτηνοφοβικός; :S
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Ο κάθε πικραμένος την παπαριά του ρε Άντι!
Κι από δίπλα να αβαντάρει ο κάθε μικρονοϊκος, δήθεν προοδευτικός...
Επισκέπτης
η πλειοψηφια βλεπει την ομοφυλοφιλια αρνητικα οποτε γιατι κοινωνικη αναγνωριση μιλαμε;
Ποιός το λέει αυτό?Η δική σου αντίληψη?Εγώ σου λέω οτι η τελευταία έρευνα στην Ελλάδα υποστηρίζει την κοινωνική αποδοχή της ομοφυλοφιλίας.
memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
Μα αυτό είναι η πεμπτουσία του αγώνα.Η κατάρρευση των κοινωνικών ταμπού.Η κοινωνική κανονικοποίηση όλων των παράλογων ενοχικών ταμπού προς όφελος των ατομικών δικαιωμάτων.Ποιός ορίζει τι είναι ηθικό ή όχι?Το θρησκόληπτο κ συντηρητικό συνοθύλευμα?Θες να μετρήσουμε τις ηθικές μας να δούμε ποιός την έχει μεγαλύτερη?
![Μαλακία :jerking: :jerking:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/jerking.gif)
![Μαλακία :jerking: :jerking:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/jerking.gif)
Επισκέπτης
διαβασα για θρησκοσυντηριτικουρες και για φασιστικες νοοτροπίες παπαδων που δεν παντρευουν ομοφυλοφιλους ενώ αλλου γινεται.
Από μένα το διάβασες αυτό?χαχα
Πότε είπα για το ότι θέλω ευλογία της κάθε εκκλησίας ή δόγματος.Γραμμένη την έχω την θρησκευτική μισαλλοδοξία.Για την θρησκόληπτη θολοκουλτούρα μιλούσα που παραμένει συνεργός στην ρητορική μίσους εναντίον των LGBT κ κρατά τις κοινωνίες σε μεσαίωνες .
kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 197
- Πόντοι
- 1.390
Συνημμένα
memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
οι προοδευτικες κοινωνιες ειναι δλδ αυτες που ο ενας παντρευεται το μουλαρι του,ο αλλος γαμα το ανηψι του, ο τριτος ακρωτηριαζει το χερι του (δικαιωμα του δεν ειναι και αυτο?) κλπ. Μιας και θετεις λοιπον φιλοσοφικα ερωτηματα, ποιος οριζει πως αυτο ειναι η προοδος?Από μένα το διάβασες αυτό?χαχα
Πότε είπα για το ότι θέλω ευλογία της κάθε εκκλησίας ή δόγματος.Γραμμένη την έχω την θρησκευτική μισαλλοδοξία.Για την θρησκόληπτη θολοκουλτούρα μιλούσα που παραμένει συνεργός στην ρητορική μίσους εναντίον των LGBT κ κρατά τις κοινωνίες σε μεσαίωνες .
Επισκέπτης
για μενα το καλυτερο ειναι να γινει ένα δημοψήφισμα όπως στην κροατια
κροατία κ ιστορίες για αγρίους.Από πότε ρε μάγκα μπαίνουν τα ατομικά δικαιώματα σε ψηφοφορία.Από πότε η πλειοψηφία αποφασίζει για τα δικαιώματα της μειοψηφίας?Χαιρώ πολύ κ στη Σαουδική Αραβία οι γυναίκες δεν οδηγούν.Να το κάνουμε όπως εκεί λέω γω.
Tsambo
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 5
- Πόντοι
- 66
Και οταν οταν δε μπορεις να απαντησεις σοβαρα στα ερωτηματα και τα επιχειρηματα ενος μικρονου και το ριχνεις στην τρελα και το τρολαρισμα, τι σε κανει αυτο εσενα? Κλινικα καθυστερημενο?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ο κάθε πικραμένος την παπαριά του ρε Άντι!
Κι από δίπλα να αβαντάρει ο κάθε μικρονοϊκος, δήθεν προοδευτικός...
Επισκέπτης
οι προοδευτικες κοινωνιες ειναι δλδ αυτες που ο ενας παντρευεται το μουλαρι του
ρε ψηλέ μας από την μια μας ζαλίζεις τον έρωτα για την APA από την άλλη λες ότι σου κατέβει.Μπες οντοπικ επιτέλους.Για συναίνεση ενηλίκων είπα.Λέξη κλειδί : η συναίνεση.Τα άκυρα για μουλάρια κ παιδοφιλίες από αυτούς που τρολάρουν.
gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.797
- Πόντοι
- 1.206
Τύπε μου επειδή η μπουρδολογία σου έφτασε σε έσχατο βαθμό λέω να μην συνεχίσω μαζί σου την συζήτηση.
Τις θέσεις μου περί του δικαιώματος να είσαι ομοφυλόφιλος υποθέτω πως τις διάβασες, μπας και κλονιστείς κάπως πως σε κοντράρει έτσι κάποιος που αποδέχεται την "φυσιολογικότητα" της ομοφυλοφιλίας;
Το πρόβλημα εν τέλει δεν είναι ότι είσαι ομοφυλόφιλος, είναι ότι είσαι γραφικός κοτσανολόγος!
kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 197
- Πόντοι
- 1.390
οι προοδευτικες κοινωνιες ειναι δλδ αυτες που ο ενας παντρευεται το μουλαρι του,ο αλλος γαμα το ανηψι του, ο τριτος ακρωτηριαζει το χερι του (δικαιωμα του δεν ειναι και αυτο?) κλπ. Μιας και θετεις λοιπον φιλοσοφικα ερωτηματα, ποιος οριζει πως αυτο ειναι η προοδος?
nai
memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
τη συναινεση ενος κανιβαλλου με το θυμα του την περιλαμβανεις στη θεωρια σου?ρε ψηλέ μας από την μια μας ζαλίζεις τον έρωτα για την APA από την άλλη λες ότι σου κατέβει.Μπες οντοπικ επιτέλους.Για συναίνεση ενηλίκων είπα.Λέξη κλειδί : η συναίνεση.Τα άκυρα για μουλάρια κ παιδοφιλίες από αυτούς που τρολάρουν.
gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.797
- Πόντοι
- 1.206
Και οταν οταν δε μπορεις να απαντησεις σοβαρα στα ερωτηματα και τα επιχειρηματα ενος μικρονου και το ριχνεις στην τρελα και το τρολαρισμα, τι σε κανει αυτο εσενα? Κλινικα καθυστερημενο?Ρητορικη η ερωτηση...
Νομίζω πως σου απάντησα σε ότι με ρώτησες όμως!
Tsambo
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 5
- Πόντοι
- 66
Οποιος εχει ματακια και μυαλουδακι βλεπει στο ιστορικο μου ποσοΝομίζω πως σου απάντησα σε ότι με ρώτησες όμως!![]()
Επισκέπτης
Το πρόβλημα εν τέλει δεν είναι ότι είσαι ομοφυλόφιλος, είναι ότι είσαι γραφικός κοτσανολόγος!![]()
Ποτέ δεν θεώρησα την ομοφυλοφιλία μου πρόβλημα.Αντίθετα τους φτηνούς ηθικολόγους οι οποίοι κρύβονται πίσω από τον κοινωνικό αυτοματισμό ενώ έχουν πλήρη ένδεια επιχειρηματολογίας τους θεωρώ καρκίνους.
memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
δεν προκειται για ατομικο δικαιωμα που μπαινει σε δημοψηφισμα φασιστακι, βεβαιως εχεις το ατομικο δικαιωμα να κανεις οτι θελεις με τον κωλο σου, η κοινωνια ομως θα επιλεξει εαν θα σου αναγνωρισει το ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να επιβαλεις τα θελω του κωλου σου στο συνολο, αμα δε σου αρεσει να πας να ζησεις στο πακισταν μαζι με το αγορι σου , νισαφι πια με τους φανατιλες κακομαθημενους αντικοινωνικους ατομιστες!κροατία κ ιστορίες για αγρίους.Από πότε ρε μάγκα μπαίνουν τα ατομικά δικαιώματα σε ψηφοφορία.Από πότε η πλειοψηφία αποφασίζει για τα δικαιώματα της μειοψηφίας?Χαιρώ πολύ κ στη Σαουδική Αραβία οι γυναίκες δεν οδηγούν.Να το κάνουμε όπως εκεί λέω γω.