Νέα

Γαμώ τα Vista τους!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα flyeron
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 223
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
Κάτι μας είπες φίλε τώρα.Μα αν υπήρχαν οι drivers του κάθε μηχανήματος/laptop θα τα είχαμε σβήσει ΟΛΟΙ!!!ΑΛΛΑ ΔΕΝ!!Εχουν οι περισσότερες εταιρείες-για να μην πω όλες-βγάλει τα καινουργια μηχανήματα με VISTA και χωρις DRIVERS για ΧΡ.Οπότε τι κάνουμε ΟΕΟ????Πήρα ενα ΗΡ ,εφαγα τον κόσμο στο internet και δεν βρήκα για το μηχανημά μου drivers για ΧΡ.ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΣΩΣΤΗ!!!Εδω και δέκα μέρες παιδεύομαι να περάσω τα παλιά μου προγράμματα στο νεο  laptop και μου εχει βγει η παναγία.... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
για πες μοντέλο για το μηχάνημα σου ίσως το βρω εγώ για XP .

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Εφαγα τον κόσμο φίλε,εβαλα και προγραμματιστές να ψάχνουν καθότι λίγο ασχετος εγώ,ΤΙΠΟΤΑ.
Μοντέλο:[size=13pt]HP PAVILLION DV7-1130eV[/size].

ntaryl

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2007
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
0
Χαλαρωσε φιλε 
Δοκιμασε να εγκαταστησεις  λειτουργικο με  τους οδηγους απο τα Vista  ?

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Ειμαι υπόχρεος για την προσπάθειά σου αλλά αυτοί οι drivers δεν ειναι ολοκληρωμένοι πχ καρτες γραφικών δεν υπάρχουν.Και δευτερον απο την ΗΡ μου είπαν πριν από λίγο ότι στα μοντέλα παραγωγής ΙΟΥΝ 08 και μετά δεν υπαρχει ΠΛΗΡΗΣ συμβατότητα με τα ΧΡ καθότι οι άδειες χρήσης αποσύρονται μεχρι 31-1-09.Και τρίτον καθώς είμαι και ασχετος,δεν ΤΟΛΜΑΩ ΚΑΝ να κάνω format -και μάλιστα ΧΩΡΙΣ Recovery cd-και να μείνω με το πουλί στο χέρι....Πα,ντως σε υπερευχαριστώ και πάλι,είσαι αστερι εδώ μέσα.. ;) ;) ;)

Επισκέπτης
Όσο υπάρχουν τα xp δεν βάζω vista, στο μέλλον αν αλλάξω λειτουργικό θα προτιμήσω linux! :rockon:

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
Ειμαι υπόχρεος για την προσπάθειά σου αλλά αυτοί οι drivers δεν ειναι ολοκληρωμένοι πχ καρτες γραφικών δεν υπάρχουν.Και δευτερον απο την ΗΡ μου είπαν πριν από λίγο ότι στα μοντέλα παραγωγής ΙΟΥΝ 08 και μετά δεν υπαρχει ΠΛΗΡΗΣ συμβατότητα με τα ΧΡ καθότι οι άδειες χρήσης αποσύρονται μεχρι 31-1-09.Και τρίτον καθώς είμαι και ασχετος,δεν ΤΟΛΜΑΩ ΚΑΝ να κάνω format -και μάλιστα ΧΩΡΙΣ Recovery cd-και να μείνω με το πουλί στο χέρι....Πα,ντως σε υπερευχαριστώ και πάλι,είσαι αστερι εδώ μέσα.. ;) ;) ;)
ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια αλλά νομίζω πως η HP έχει ένα πρόγραμμα που κάνεις update τους drivers αλλά και όλο το λειτουργικό αυτή την υπηρεσία την έχει δοκιμάσει μέσα απο τον υπολογιστή σου ?

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια αλλά νομίζω πως η HP έχει ένα πρόγραμμα που κάνεις update τους drivers αλλά και όλο το λειτουργικό αυτή την υπηρεσία την έχει δοκιμάσει μέσα απο τον υπολογιστή σου ?
Δεν το ρισκάρω φίλε.......Κάτι άλλο τώρα ...Μπορείς να με βοηθήσεις να σετάρω το outlook για να παιρνω την αλληλογραφία μου???Αυτό είναι πολύ απλό για σένα φαντάζομαι.... ;) ;)

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
Δεν το ρισκάρω φίλε.......Κάτι άλλο τώρα ...Μπορείς να με βοηθήσεις να σετάρω το outlook για να παιρνω την αλληλογραφία μου???Αυτό είναι πολύ απλό για σένα φαντάζομαι.... ;) ;)
το Office 2007 ή σκέτο το Outlook ?

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Το προγραμμα αλληλογραφίας.Στα ΧΡ είχα το outlook express,τώρα εδώ εχω το Microsoft Office outlook 2003...Μπορώ να βάλω το express η πρεπει να σετάρω αυτό??

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Και κατι αλλο:;Oταν βάζω εξωτερικό δίσκο μου λέει ότι δεν εχω δικαιώματα διαχειριστη να τοποθετήσω αρχεία εκεί και μου προτείνει να τα βάλω στο USER!Υπόψην ότι μόνο εγώ χρησιμοποιώ το laptop και δεν εχω βάλει κωδικούς η άλλους users....

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
Και κατι αλλο:;Oταν βάζω εξωτερικό δίσκο μου λέει ότι δεν εχω δικαιώματα διαχειριστη να τοποθετήσω αρχεία εκεί και μου προτείνει να τα βάλω στο USER!Υπόψην ότι μόνο εγώ χρησιμοποιώ το laptop και δεν εχω βάλει κωδικούς η άλλους users....
θα τα βάζεις με δικαιώματα adminstrator .

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
Το προγραμμα αλληλογραφίας.Στα ΧΡ είχα το outlook express,τώρα εδώ εχω το Microsoft Office outlook 2003...Μπορώ να βάλω το express η πρεπει να σετάρω αυτό??
και το express λειτουργεί μια χαρά .

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
και πώς γίνεται αυτό
με δεξί κλικ στα Vista το λέει για δικαιώματα admin .
??Και πώς το εγκαθιστώ??
καλύτερα άστο μην σε βάζω και σε χασούρα τώρα απλώς τα Vista έχουν δικό τους email που δεν χρειάζεται να κατεβάσεις το Office .

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
242
Πόντοι
86
Όσο υπάρχουν τα xp δεν βάζω vista, στο μέλλον αν αλλάξω λειτουργικό θα προτιμήσω linux! :rockon:

Λενε τα 7 θαναι πιο μαζεμενα απο τα vista (κακο του κεφαλιου τους βεβαια..).

Τα XP ειδικα με το SP2 ειναι κορυφαιο λειτουργικο.

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
Λενε τα 7 θαναι πιο μαζεμενα απο τα vista (κακο του κεφαλιου τους βεβαια..).

Τα XP ειδικα με το SP2 ειναι κορυφαιο λειτουργικο.

Εχει βγει και service pack 3!! Το Κανει απο μονο του αναβαθμιση και ειναι πολυ καλο. Ναι τα ΧΡ ειναι πιο σταθερα. Για τα καινουρια δεν ξερω, αν υπαρχει καποιος που να γνωριζει ας ενημερωσει και απο εδω.

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Τελευταία ερώτηση ,καθώς με τις πολύτιμες συμβουλές του amc_anthony13 - :rockon: :rockon:-σέταρα τα μπουρδελοVISTA!!! Από το παλιό laptop με outlook express μπορώ να αντιγράψω τα παλιά μου μηνύματα στο καινούργιο που εχει το νεότερο "προγραμμα αλληλογραφίας των Windows"?Αν όχι πώς μπορώ να τα αποθηκεύσω κάπου???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom