amc_anthony13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.057
γ'αυτό είμαστε εμείς εδώ για να βοηθάμε . ;) ;) ;)Μπερδευομαι καποιες φορες και δεν μπορει κανεις να με βοηθησει γαμωτο!!!
γ'αυτό είμαστε εμείς εδώ για να βοηθάμε . ;) ;) ;)Μπερδευομαι καποιες φορες και δεν μπορει κανεις να με βοηθησει γαμωτο!!!
Κρις, ο Αντωνακης ειναι και γαμω τα παιδια...Χαλια και εγω την πατησα με τα vista-σβηστα!!!!
Μπερδευομαι καποιες φορες και δεν μπορει κανεις να με βοηθησει γαμωτο!!!
Και όταν είναι απασχολημένος ο Αντώνης μια ιδέα είναι, αν τα έχεις αγοράσει, να καλέσεις το customer support όπου τα παιδιά σκίζονται. Οι τιμές για τα φοιτητικά πακέτα είναι αστείες σε σχέση με τα χρήματα που χαλάμε αλλού.Χαλια και εγω την πατησα με τα vista-σβηστα!!!!
Μπερδευομαι καποιες φορες και δεν μπορει κανεις να με βοηθησει γαμωτο!!!
Προσπαθώ να παίξω κάποια βιντεάκια που έχω κατεβάσει με τον media player που έχουν τα (s)vista και δεν μπορώ σε καμμία περίπτωση να τα δω, μόνο ο ήχος αναπαράγεται και μένω με το στο χέρι! Να σημειώσω ότι τα βιντεάκια είναι της μορφής .avi και δεν ανοίγουν ούτε με media player classic. Μήπως έχετε ιδέα περί του προβλήματος υτού;
Γεια σας και καλη χρονια. Εχω και εγω τα σ(vista) δυστυχως home και συνεδεσα στο Pc ενα Pda (fujitsu n500). Eνεργοποιηθηκαν τα windows mobile την αναγνωρισαν την συσκευη αλλα....μολις παω να μεταφερω αρχειο η αρχεια απο το pc στο Pda αμεσως κοβεται η συνδεση και δεν γινεται η μεταφορα...Ξερει κανεις καποια λυση? μενω υποχρεος....
Στα helps των windows mobile που εψαξα λεει οτι αυτο συμβαινει γιατι υπαρχει προβλημα με καποιους Drivers RNDIS..
Η Παναγια μαζι μας...
help....
Σας ευχαριστω για τις αμεσες απαντησεις σας..Φιλε "easyrider77" τα vista δεν δεχονται το activesync γιατι εχουν το windows mobile και κανουν conflict, οσο για το myphone δεν βρηκα κατι σχετικο, και φιλε μου "vanzel" εκανα αυτο που μου προτεινες αλλα και παλι τιποτα.Πρώτα απενεργοποίησε το firewall ή έστω security software εν γένει (και όταν λέω απενεργοποίησε εννοώ κλείσε το εντελώς να μην τρέχει ούτε ως service) και μετά σύνδεσε την συσκευή σου στο pc. Ίσως πιάσει!
www.microsoft.com/windowsmobile/en-us/help/synchronize/device-synch.mspx]εδώ [/url]είναι το ActiceSync για τα Vista, τώρα μπορείς να μου πεις το μοντέλο του PDA σου ίσως χρειάζονται οι drivers .Σας ευχαριστω για τις αμεσες απαντησεις σας..Φιλε "easyrider77" τα vista δεν δεχονται το activesync γιατι εχουν το windows mobile και κανουν conflict, οσο για το myphone δεν βρηκα κατι σχετικο, και φιλε μου "vanzel" εκανα αυτο που μου προτεινες αλλα και παλι τιποτα.
Σας ευχαριστω παντως και τους 2 σας.
Θα παω στο Pc του γραφειου που εχει xp και ισως βρω ασπρη μερα
Εχω το fujitsu Loox N500www.microsoft.com/windowsmobile/en-us/help/synchronize/device-synch.mspx]εδώ [/url]είναι το ActiceSync για τα Vista, τώρα μπορείς να μου πεις το μοντέλο του PDA σου ίσως χρειάζονται οι drivers .
και εδώ θα βρεις τους driversΕχω το fujitsu Loox N500
Ευχαριστω και παλι για την προσοχη που δειχνεις
Κάτι μας είπες φίλε τώρα.Μα αν υπήρχαν οι drivers του κάθε μηχανήματος/laptop θα τα είχαμε σβήσει ΟΛΟΙ!!!ΑΛΛΑ ΔΕΝ!!Εχουν οι περισσότερες εταιρείες-για να μην πω όλες-βγάλει τα καινουργια μηχανήματα με VISTA και χωρις DRIVERS για ΧΡ.Οπότε τι κάνουμε ΟΕΟ????Πήρα ενα ΗΡ ,εφαγα τον κόσμο στο internet και δεν βρήκα για το μηχανημά μου drivers για ΧΡ.ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΣΩΣΤΗ!!!Εδω και δέκα μέρες παιδεύομαι να περάσω τα παλιά μου προγράμματα στο νεο laptop και μου εχει βγει η παναγία....Φιλε εγω στη θεση σου θα εβαζα XP να ησυχασω.
Και οταν με το καλο βγουν τα win7 βλεπουμε.. ;)