Νέα

Γαμώ τα Vista τους!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα flyeron
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 223
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Χαλια και εγω την πατησα με τα vista-σβηστα!!!!
Μπερδευομαι καποιες φορες και δεν μπορει κανεις να με βοηθησει γαμωτο!!!
Κρις, ο Αντωνακης ειναι και γαμω τα παιδια...
Παντα πρόθυμος να βοηθησει...
Αρκει βεβαια να ξερεις να του εξηγησεις το προβλημα σου...
(χωρις διαθεση να θιξω εννοειται, αλλα η πληροφορικη ειναι μεγαλη ..τανα...)

Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
9
Like
1.266
Πόντοι
5.975
Χαλια και εγω την πατησα με τα vista-σβηστα!!!!
Μπερδευομαι καποιες φορες και δεν μπορει κανεις να με βοηθησει γαμωτο!!!
Και όταν είναι απασχολημένος ο Αντώνης  :) μια ιδέα είναι, αν τα έχεις αγοράσει, να καλέσεις το customer support όπου τα παιδιά σκίζονται. Οι τιμές για τα φοιτητικά πακέτα είναι αστείες σε σχέση με τα χρήματα που χαλάμε αλλού.

*christi*

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Παιδια σας ευχαριστω παραααα πολυ!!!!!
Θα σας εχω υποψιν την επομενη φορα που θα χρειαστω κατι!!!!
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

:hmm:.....μακαρι να ημουνα φοιτητρια!!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
εγω προσφατα πηρα 2 υπολογιστες για σπιτι κ μαγαζι κ τους ειπα να μου βαλουν xp αντι για κωλοβιστα παραλο που μου τσα χρεωσαν 30 ευρω παραπανω

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.857
Πόντοι
5.975
Προσπαθώ να παίξω κάποια βιντεάκια που έχω κατεβάσει με τον media player που έχουν τα (s)vista και δεν μπορώ σε καμμία περίπτωση να τα δω, μόνο ο ήχος αναπαράγεται και μένω με το  :jerking: στο χέρι! Να σημειώσω ότι τα βιντεάκια είναι της μορφής .avi και δεν ανοίγουν ούτε με media player classic. Μήπως έχετε ιδέα περί του προβλήματος υτού;  :helpplea:

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
εμενα τα home premium με security το κaspersky μου κάναν μπάχαλο το sony vaio .Έβαλα τα ultimate σπασμένα ,κάπως καλύτερα .Γνωστός έβαλε ΧΡ σε sony vaio

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
242
Πόντοι
86
Προσπαθώ να παίξω κάποια βιντεάκια που έχω κατεβάσει με τον media player που έχουν τα (s)vista και δεν μπορώ σε καμμία περίπτωση να τα δω, μόνο ο ήχος αναπαράγεται και μένω με το  :jerking: στο χέρι! Να σημειώσω ότι τα βιντεάκια είναι της μορφής .avi και δεν ανοίγουν ούτε με media player classic. Μήπως έχετε ιδέα περί του προβλήματος υτού;  :helpplea:

Κατεβασε τους Codecs και λογικα θα τα παιξει. Αν οχι, ξαναποσταρε.

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.857
Πόντοι
5.975
thank you very much για την υπερπολύτιμη βοήθειά σου easy! βρήκα τη σωτηρία μου με τους codecs!

athal

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Κριτικές
39
Like
4.650
Πόντοι
6.555
Γεια σας και καλη χρονια. Εχω και εγω τα σ(vista) δυστυχως home και συνεδεσα στο Pc ενα Pda (fujitsu n500). Eνεργοποιηθηκαν τα windows mobile την αναγνωρισαν την συσκευη αλλα....μολις παω να μεταφερω αρχειο η αρχεια απο το pc στο Pda αμεσως κοβεται η συνδεση και δεν γινεται η μεταφορα...Ξερει κανεις καποια λυση? μενω υποχρεος....
Στα helps των windows mobile που εψαξα λεει οτι αυτο συμβαινει γιατι υπαρχει προβλημα με καποιους Drivers RNDIS..
Η Παναγια μαζι μας...
help....

Vanzel

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
62
Πόντοι
6
Γεια σας και καλη χρονια. Εχω και εγω τα σ(vista) δυστυχως home και συνεδεσα στο Pc ενα Pda (fujitsu n500). Eνεργοποιηθηκαν τα windows mobile την αναγνωρισαν την συσκευη αλλα....μολις παω να μεταφερω αρχειο η αρχεια απο το pc στο Pda αμεσως κοβεται η συνδεση και δεν γινεται η μεταφορα...Ξερει κανεις καποια λυση? μενω υποχρεος....
Στα helps των windows mobile που εψαξα λεει οτι αυτο συμβαινει γιατι υπαρχει προβλημα με καποιους Drivers RNDIS..
Η Παναγια μαζι μας...
help....

Πρώτα απενεργοποίησε το firewall ή έστω security software εν γένει (και όταν λέω απενεργοποίησε εννοώ κλείσε το εντελώς να μην τρέχει ούτε ως service) και μετά σύνδεσε την συσκευή σου στο pc. Ίσως πιάσει!

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
242
Πόντοι
86
Μπορει να ειναι κ αυτο. Σωστος.  ;) :thumbsup:

athal

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Κριτικές
39
Like
4.650
Πόντοι
6.555
Πρώτα απενεργοποίησε το firewall ή έστω security software εν γένει (και όταν λέω απενεργοποίησε εννοώ κλείσε το εντελώς να μην τρέχει ούτε ως service) και μετά σύνδεσε την συσκευή σου στο pc. Ίσως πιάσει!
Σας ευχαριστω για τις αμεσες απαντησεις σας..Φιλε "easyrider77" τα vista δεν δεχονται το activesync γιατι εχουν το windows mobile και κανουν conflict, οσο για το myphone δεν βρηκα κατι σχετικο, και φιλε μου "vanzel" εκανα αυτο που μου προτεινες αλλα και παλι τιποτα.
Σας ευχαριστω παντως και τους 2 σας.
Θα παω στο Pc του γραφειου που εχει xp και ισως βρω ασπρη μερα

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
Σας ευχαριστω για τις αμεσες απαντησεις σας..Φιλε "easyrider77" τα vista δεν δεχονται το activesync γιατι εχουν το windows mobile και κανουν conflict, οσο για το myphone δεν βρηκα κατι σχετικο, και φιλε μου "vanzel" εκανα αυτο που μου προτεινες αλλα και παλι τιποτα.
Σας ευχαριστω παντως και τους 2 σας.
Θα παω στο Pc του γραφειου που εχει xp και ισως βρω ασπρη μερα
www.microsoft.com/windowsmobile/en-us/help/synchronize/device-synch.mspx]εδώ [/url]είναι το ActiceSync για τα Vista, τώρα μπορείς να μου πεις το μοντέλο του PDA σου ίσως χρειάζονται οι drivers .

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.857
Πόντοι
5.975
και που να δείτε τί έπαθα με τα (s)vista: πήγα να εγκαταστήσω το λογισμικό για το πολυμηχάνημα που έχω (HP Photosmart 2610) και το ρημάδι δεν μπορούσε με τίποτα να εγκατασταθεί μέσω του cd εγκατάστασης! μου παρουσίαζε συνεχώς πρόβλημα και δεν μπορούσε να ολοκληρωθεί η διαδικασία, μέχρι που ευτυχώς βρήκα στο επίσημο site της HP το αντίστοιχο πρόγραμμα set up το οποίο είναι συμβατό με τα (s)vista και μπόρεσα να κάνω τη δουλειά μου! τώρα όμως έχω πρόβλημα με το @*$$*&% μελανοδοχείο που δεν το αναγνωρίζει το πολυμηχάνημά μου! αμα δε θέλουν να σου δουλέψουν τα ρημάδια....

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
242
Πόντοι
86
Φιλε εγω στη θεση σου θα εβαζα XP να ησυχασω.

Και οταν με το καλο βγουν τα win7 βλεπουμε..  ;) :thumbsup:

athal

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Κριτικές
39
Like
4.650
Πόντοι
6.555

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Φιλε εγω στη θεση σου θα εβαζα XP να ησυχασω.

Και οταν με το καλο βγουν τα win7 βλεπουμε..  ;) :thumbsup:
Κάτι μας είπες φίλε τώρα.Μα αν υπήρχαν οι drivers του κάθε μηχανήματος/laptop θα τα είχαμε σβήσει ΟΛΟΙ!!!ΑΛΛΑ ΔΕΝ!!Εχουν οι περισσότερες εταιρείες-για να μην πω όλες-βγάλει τα καινουργια μηχανήματα με VISTA και χωρις DRIVERS για ΧΡ.Οπότε τι κάνουμε ΟΕΟ????Πήρα ενα ΗΡ ,εφαγα τον κόσμο στο internet και δεν βρήκα για το μηχανημά μου drivers για ΧΡ.ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΣΩΣΤΗ!!!Εδω και δέκα μέρες παιδεύομαι να περάσω τα παλιά μου προγράμματα στο νεο  laptop και μου εχει βγει η παναγία.... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom