Νέα

Γαμώ τα Vista τους!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα flyeron
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 223
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

KOSTAS_23

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
Βλέποντας περιγραφές τόσων προβλημάτων καταλαβαίνω πόσο προβληματικ΄λειτουργικό είναι τα VISTA.Μου αρέσουν τα XP και το laptop μου είναι παλιό 5 χρόνων αν και κουκλί ACER με 17 οθόνη,P4 2,6 GHZ,512 MB μνήμη,κάρτα Geforce FX Go5600 64 MB και άλλα,όμως δεν μπορεί αν τρέξει VISTA.

Φοβάμαι όμως ότι αν και η Microsoft θα υποστηρίζει τα XP SP3 μέχρι το 2014 τουλάχιστον μόνο με security updates,φοβάμαι ότι σε κάνα χρόνο δεν θα μπορώ να βρώ ούτε antivirus που να τρέχει σε XP.Εσείς τι λέτε;Τα νέα προγράμματα τα επόμενα χρόνια εκτός από VISTA θα τρέχουν και σε XP?

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
http://[URL unfurl="true"]www.pcw.gr/files/Image/vista_sp2_2.jpg[/img[/URL]]

[b]Windows Vista SP2 σε 6 μήνες[/b]

Προς τα τέλη Μαΐου με αρχές Ιουνίου, αναμένεται το δεύτερο διορθωτικό πακέτο για το λειτουργικό σύστημα Microsoft Windows Vista.

Σύμφωνα με αναφορές από το TechARP (ιστοσελίδα που είχε προβλέψει σωστά την ημερομηνία κυκλοφορίας των Windows Vista SP1 και XP SP3 μέσα στο 2008), τo Service Pack 2 για τα Windows Vista θα καθυστερήσει ένα περίπου μήνα από την ημερομηνία που είχε αρχικά προβλεφθεί. Η Microsoft θα διαθέσει το Windows Vista SP2 στους κατασκευαστές, ώστε να το εγκαταστήσουν στο λειτουργικό σύστημα και τους υπολογιστές που θα ρίξουν στην αγορά, ενώ αργότερα θα το διαθεσεί για κατέβασμα από το επίσημο site της. Η διαφορά ανάμεσα στις δύο ημερομηνίες δεν είναι ακόμα ξεκάθαρη μίας και η Microsoft δεν έχει ακολουθήσει συγκεκριμένη ημερολογιακή πολιτική σε προηγούμενες καταστάσεις.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το οτι αυτή τη φορά η Microsoft δεν πρόκειται να απαιτήσει την εγκατάσταση του service pack 2 στο λειτουργικό της προκειμένου όλα τα καινούργια pcs να φέρουν την πιο πρόσφατη και ενημερωμένη έκδοση των Windows Vista. Αυτό μάλλον οφείλεται στην επικείμενη κυκλοφορία του νέου λειτουργικού της, τα Microsoft Windows 7, που θα «πέσουν» μάλλον πολύ κοντά με την έκδοση του Windows Vista SP2.

H Microsoft, δεν θέλει να επιβάλει επιπλέον κόστη εγκατάστασης στους κατασκευαστές, εν μέσω μάλιστα οικονομικής ύφεσης. Η πολιτική αυτή, σε συνδυασμό με τον ερχομό των Windows 7, αφήνουν την τύχη του Windows Vista Service Pack 2 στα χέρια του κάθε χρήστη που θα αποφασίσει αν θα κατεβάσει ή όχι τα SP2 από την σελίδα των Windows Update.

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
http://[URL unfurl="true"]www.pcw.gr/files/Image/Conficker.jpg[/img[/URL]]

[b]Συνεχίζει το μολυσματικό του έργο το Downadup.[/b]

Πάνω από 9 εκατομμύρια υπολογιστές υπολογίζεται πως έχει μολύνει το worm Downadup χωρίς να γνωρίζουμε πότε και αν θα χρησιμοποιηθεί κακόβουλα απο τους δημιουργούς του.

Το «σκουλήκι» Downadup, επίσης γνωστό με την ονομασία Conficker, έχει προκαλέσει πονοκέφαλο σε όλους τους ειδικούς ασφαλείας σε παγκόσμιο επίπεδο. Ο αριθμός των 9.5 εκατομμυρίων μολυσμένων υπολογιστών μόνο αμελητέος δεν είναι, ενώ όσοι ασχολούνται με θέματα ασφάλειας υπολογιστών εκφράζουν έντονους φόβους για το τι μπορεί να συμβεί αν οι δημιουργοί του "σκουληκιού" αποφασίσουν να πάρουν στα χέρια τους, με δικαιώματα administrator, το σύνολο των μολυσμένων υπολογιστών.

Πρόκειται για μία κατάσταση αντίστροφης μέτρησης, περιγράφει ο διευθυντής του τμήματος ασφαλείας της F-Secure, Mikko Hypponen. Πάντως το γεγονός ότι δεν έχουν ακόμα εκφράσει τις πιθανές επιθέσεις τους, είναι ένα αισιόδοξο μήνυμα. Ο Hypponen πιστεύει πως ίσως η ομάδα πίσω από το Downadup, φοβάται τελικά να αναλάβει δράση μετά τη τεράστια και σε παγκόσμιο επίπεδο δημοσιότητα του θέματος. Ίσως και να μη περίμεναν την «επιτυχία» του εγχειρήματος τους με αποτέλεσμα να μην μπορούν να διαχειριστούν τη δημοσιότητα που έχουν λάβει, έστω και πίσω από τα monitors τους.

[b]Όσοι επιθυμούν να είναι καλυμένοι απέναντι στο Downadup (Conficker) θα πρέπει οπωσδήποτε να εχουν ενημερωμένο το antivirus που χρησιμοποιούν και να εγκαταστήσουν το MS08-067 patch απο την Microsoft. To MS08-067 patch είναι γνωστό και ως KB958644.
[/b]
[URL unfurl="true"]http://www.microsoft.com/technet/security/Bulletin/MS08-067.mspx[/URL]

[color=red]edit_Duracell: Καταχώρηση link[/color]

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
φυσικό δεν είναι να τα περάσεις εκεί στο Windows Mail των Vista ? ναι τα αντιγράφεις στο κανούργιο laptop .
Αντώνη βρήκα τη λύση!!Import απο το Windows mail και κάνεις browse το φάκελλο που έχεις αποθηκεύσει τα παλιά μηνυματα του Outlook express.Ευχαριστώ φίλε για τις συμβουλές σου!!! :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
Αντώνη βρήκα τη λύση!!Import απο το Windows mail και κάνεις browse το φάκελλο που έχεις αποθηκεύσει τα παλιά μηνυματα του Outlook express.Ευχαριστώ φίλε για τις συμβουλές σου!!! :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
ωραίος . ;) ;) ;)

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
Και δεύτερο facelift για τα Vista

http://[URL unfurl="true"]www.computeractive.gr/photos/t48_eidiseis3.jpg[/img[/URL]]

Και ενώ η "αγορά" έχει κατακλυστεί από δημοσιεύσεις και αναφορές για τα Windows 7, τα Windows Vista παραμένουν το βασικό λειτουργικό σύστημα που χρησιμοποιούν οι περισσότεροι χρήστες, και σε αυτό το λειτουργικό καταγράφονται ανάγκες αναβάθμισης και εκσυγχρονισμού. Το δεύτερο Service Pack για τα Vista είναι σχεδόν έτοιμο, και η δοκιμαστική έκδοσή του είναι ήδη διαθέσιμη μέσα από το site της Microsoft, αλλά και από άλλα sites.

Το Service Pack 2 των Windows Vista έχει μέγεθος περίπου 388ΜΒ, περιλαμβάνει βελτιώσεις ασφάλειας, αξιοπιστίας και απόδοσης των Vista και εγκαθίσταται αρκετά πιο γρήγορα, σε σχέση με το πρώτο service pack. Προς το παρόν, η διαθέσιμη δοκιμαστική έκδοση εγκαθίσταται μόνο σε συστήματα με αγγλική έκδοση των Vista, ενώ η τελική έκδοση αναμένεται γύρω στα μέσα του 2009.

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Και δεύτερο facelift για τα Vista

http://[URL unfurl="true"]www.computeractive.gr/photos/t48_eidiseis3.jpg[/img[/URL]]

Και ενώ η "αγορά" έχει κατακλυστεί από δημοσιεύσεις και αναφορές για τα Windows 7, τα Windows Vista παραμένουν το βασικό λειτουργικό σύστημα που χρησιμοποιούν οι περισσότεροι χρήστες, και σε αυτό το λειτουργικό καταγράφονται ανάγκες αναβάθμισης και εκσυγχρονισμού. Το δεύτερο Service Pack για τα Vista είναι σχεδόν έτοιμο, και η δοκιμαστική έκδοσή του είναι ήδη διαθέσιμη μέσα από το site της Microsoft, αλλά και από άλλα sites.

Το Service Pack 2 των Windows Vista έχει μέγεθος περίπου 388ΜΒ, περιλαμβάνει βελτιώσεις ασφάλειας, αξιοπιστίας και απόδοσης των Vista και εγκαθίσταται αρκετά πιο γρήγορα, σε σχέση με το πρώτο service pack. Προς το παρόν, η διαθέσιμη δοκιμαστική έκδοση εγκαθίσταται μόνο σε συστήματα με αγγλική έκδοση των Vista, ενώ η τελική έκδοση αναμένεται γύρω στα μέσα του 2009.
[/quote]
Εγώ Αντωνάκη ξέρω ότι τα Κωλο-Vista είναι η έκδοση με τη χαμηλότερη μέχρι στιγμής δημοτικότητα...Δεν μπορεί να έχω στο laptop 3gb μνήμη και άμα ανοίγω explorer μαζί με word (!!) να σέρνεται... :banghead: :banghead: :banghead:Αντε να βγουν τα 7 να πάμε για format....

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
Εγώ Αντωνάκη ξέρω ότι τα Κωλο-Vista είναι η έκδοση με τη χαμηλότερη μέχρι στιγμής δημοτικότητα...Δεν μπορεί να έχω στο laptop 3gb μνήμη και άμα ανοίγω explorer μαζί με word (!!) να σέρνεται... :headbang: :headbang: :headbang:Αντε να βγουν τα 7 να πάμε για format....
Συμφωνώ φίλε μου . αλλά μην κάνεις format θα μπορείς να το αναβαθμίσεις σε 7 από τα Vista :rockon: :rockon: :rockon:

liberistas

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
Γειά σας παιδια! Να ρωτησω κάτι κ εγω? Εχω εγκαταστησει στον καινουριο φορητό μου τα Vista  :-... κ επειδή για να εγκαταστησω κάποια (απλα, θα'λεγα) προγράμματα,πρεπει να κάθομαι να ψάχνω στο Ιντερνετ τα καταλληλα για vista, λέω να τα απεγκαταστήσω κ να βάλω XP. Πιστεύετε οτι θα'χω πρόβλημα? Γιατι άκουσα οτι αλλάζουν τα φωτα στον υπολογιστη τα vista κ οτι αφηνει κάποια προβληματα ακομα κ μετα απο φορμάτ... ισχυει?

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
Γειά σας παιδια! Να ρωτησω κάτι κ εγω? Εχω εγκαταστησει στον καινουριο φορητό μου τα Vista  :-... κ επειδή για να εγκαταστησω κάποια (απλα, θα'λεγα) προγράμματα,πρεπει να κάθομαι να ψάχνω στο Ιντερνετ τα καταλληλα για vista, λέω να τα απεγκαταστήσω κ να βάλω XP. Πιστεύετε οτι θα'χω πρόβλημα? Γιατι άκουσα οτι αλλάζουν τα φωτα στον υπολογιστη τα vista κ οτι αφηνει κάποια προβληματα ακομα κ μετα απο φορμάτ... ισχυει?
φίλε μου τώρα ποια όλα τα προγράμματα της αγοράς υποστηρίζουν τα Vista , τώρα για το δεύτερο που μου λες ότι γαμάει τον υπολογιστή δεν νομίζω να παίζει κάτι τέτοιο ναι μεν θα σου πρότεινα να βάλεις XP αλλά να μην κάνεις Format αλλά καθαρή απεγκατάσταση των Vista .

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
Εντός των επόμενων ημερών η έκδοση RC του Service Pack 2 για τα Windows Vista

Είχαν διαρρεύσει φήμες στο Διαδίκτυο εδώ και αρκετές ημέρες, σύμφωνα με τις οποίες η Microsoft επρόκειτο να διαθέσει την έκδοση RC-Escrow του SP2 για τα Vista στο τέλος Ιανουαρίου, με την έκδοση RC [release candidate] να αναμένεται μετά τα μέσα Φεβρουαρίου. Όσον αφορά την έκδοση RC-Escrow, η πληροφορία επαληθεύτηκε, ενώ υπάρχει μια αυξανόμενη φημολογία που φέρει τη Microsoft να έχει ήδη διαθέσει την RC στους Microsoft Connect testers.

Η έκδοση release candidate προσφέρεται στους χρήστες με τη μορφή ενός standalone installer ή μέσω του Windows Update. Η έκδοση beta του Service Pack 2 κυκλοφόρησε το Δεκέμβριο, ενώ η τελική έκδοση αναμένεται τον Απρίλιο ή το Μάιο.

Εν τω μεταξύ, πληθαίνουν τα ρεπορτάζ σύμφωνα με τα οποία η Microsoft πρόκειται να διαθέσει την έκδοση RC των Windows 7 στο τέλος Φεβρουαρίου. Δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν ότι πολλοί χρήστες δε θα ενδιαφερθούν καν για το SP2 των Vista και θα προτιμήσουν να περάσουν απ' ευθείας στην επόμενη έκδοση του λειτουργικού συστήματος.

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Εντός των επόμενων ημερών η έκδοση RC του Service Pack 2 για τα Windows Vista

Είχαν διαρρεύσει φήμες στο Διαδίκτυο εδώ και αρκετές ημέρες, σύμφωνα με τις οποίες η Microsoft επρόκειτο να διαθέσει την έκδοση RC-Escrow του SP2 για τα Vista στο τέλος Ιανουαρίου, με την έκδοση RC [release candidate] να αναμένεται μετά τα μέσα Φεβρουαρίου. Όσον αφορά την έκδοση RC-Escrow, η πληροφορία επαληθεύτηκε, ενώ υπάρχει μια αυξανόμενη φημολογία που φέρει τη Microsoft να έχει ήδη διαθέσει την RC στους Microsoft Connect testers.

Η έκδοση release candidate προσφέρεται στους χρήστες με τη μορφή ενός standalone installer ή μέσω του Windows Update. Η έκδοση beta του Service Pack 2 κυκλοφόρησε το Δεκέμβριο, ενώ η τελική έκδοση αναμένεται τον Απρίλιο ή το Μάιο.

[size=12pt]Εν τω μεταξύ, πληθαίνουν τα ρεπορτάζ σύμφωνα με τα οποία η Microsoft πρόκειται να διαθέσει την έκδοση RC των Windows 7 στο τέλος Φεβρουαρίου. Δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν ότι πολλοί χρήστες δε θα ενδιαφερθούν καν για το SP2 των Vista και θα προτιμήσουν να περάσουν απ' ευθείας στην επόμενη έκδοση του λειτουργικού συστήματος.[/size]
Μάγος είσαι???Αμήν και πότε λέω...

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
http://[URL unfurl="true"]www.pcw.gr/files/Image/windows_vista_service_pack.jpg[/img[/URL]]

[b]Την επόμενη βδομάδα τo SP2 για τα Windows Vista[/b]

[i][b]Η Microsoft προχώρησε στην διάθεση του Windows Vista Service Pack 2 στους συνδρομητές των TechNet και MSDN, κάτι που επιβεβαιώνει τη σύντομη διάθεση του και στο ευρύτερο κοινό.[/b][/i]

Το Windows Vista Service Pack 2 πάντως δεν πρόκειται να γίνει διαθέσιμο απο τη διαδικασία των αυτόματων ενημερώσεων του λειτουργικού, τουλάχιστον στο άμεσο μέλλον. Η RC έκδοση του Windows Vista Service Pack 2 θα μπορεί να κατέβει απο οποιονδήποτε επισκεφτεί την διεύθυνση του TechNet στο [URL unfurl="true"]http://technet.microsoft.com/en-us/windows/aa905051.aspx[/URL], σύμφωνα με εκπρόσωπο της εταιρείας, μέσα στην επόμενη εμδομάδα.

Η τελική έκδοση πάντως του Windows Vista SP2 υπολογίζεται να κυκλοφορήσει μέσα στο Μάιο του 2009.

MANOU

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
66
Ειμαι υπόχρεος για την προσπάθειά σου αλλά αυτοί οι drivers δεν ειναι ολοκληρωμένοι πχ καρτες γραφικών δεν υπάρχουν.Και δευτερον απο την ΗΡ μου είπαν πριν από λίγο ότι στα μοντέλα παραγωγής ΙΟΥΝ 08 και μετά δεν υπαρχει ΠΛΗΡΗΣ συμβατότητα με τα ΧΡ καθότι οι άδειες χρήσης αποσύρονται μεχρι 31-1-09.Και τρίτον καθώς είμαι και ασχετος,δεν ΤΟΛΜΑΩ ΚΑΝ να κάνω format -και μάλιστα ΧΩΡΙΣ Recovery cd-και να μείνω με το πουλί στο χέρι....Πα,ντως σε υπερευχαριστώ και πάλι,είσαι αστερι εδώ μέσα.. ;) ;) ;)
ολους τους drivers θα το τουσ κατεβασες μ αυτο το προγραμα Driver Genius Professional Edition

ohyes

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2010
Like
9
Πόντοι
16
Η απάντηση σε όλα αυτά τα προβλήματα είναι: "βάλτε Linux". Και θα βρείτε την υγειά σας, πιστέψε με. Θέλει κάποια ενασχόληση στην αρχή αλλά τίποτα καλό σε αυτή τη ζωή δεν προσφέρεται έτοιμο στο πιάτο. Νομίζω πως αξίζει τον κόπο. Εγώ χρησιμοποιώ Linux γύρω στα 10 χρόνια και 1) δεν μού λείπει τίποτα από αυτά που έχουν τα Windows, 2) έχω μεγαλύτερο έλεγχο στο PC μου, 3) κορυφαία σταθερότητα, 4) κανένα πρόβλημα με ιούς.

Αν κάποιοι θέλουν να κρατήσουν στο PC τους και τα windows μπορούν να έχουν και τα δύο λειτουργικά συστήματα κάνοντας το μηχάνημά τους dual boot.

KOSTAS_23

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
Όποιος έχει Vista να τα αναβαθμίσει σε windows 7.Δεν αξίζει κανείς να ασχολείται με αυτή τη μετριότητα ενώ εχει βγει κάτι σαφώς καλύτερο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom