amc_anthony13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.057
το ξέρουμε κυρία μου απλός ενημερώνουμε και άλλα άτομα που δεν έχουν mac .
θα φανω σαν fangirl που λεει μαλακιες χωρις να τις αιτιολογει,αλλα δεν πειραζει,βαριεμαι να γραφω τους λογους για τους οπιους θα πω το παρακατω:
[size=20pt]GET A MAC[/size]
www.apple.com/getamac/whymac/]http://www.apple.com/getamac/whymac/[/url]
Αν μου πείς το μοντέλο, θα σου βρώ drivers για xp και θα μπορείς να κάνεις format
...θελω τα ΧΡ και φοβαμαι να του κανω φορματ γιατι εκτος οτι θα τα χασω ολλα δεν ξερω που θα βρω τα drivers για την καρτα ηχου-γραφικων-wirless-bluetoth κλπ κλπ!!!!
thxYπάρχει ένα προγραμματάκι που κάνει ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ (σώζεις τους drivers, ώστε να μπορείς να τους χρησιμοποιήσεις μετά από format κλπ)...
Θα το βρω κ θα το ποστάρω!
Δοκίμασε το τμήμα software & drivers downloads στο Απλά επιλέγεις το μοντέλο που έχεις, το λειτουργικό που θές και θα σου βγάλει όλα τα προγράμματα που συνοδεύουν το φορητό σου.καλημερα παιδια....
το αντιστοιχο προβλημα με τον συναδελφο παραπανω εχω!!
εχω ενα λαπτοπ της hp μοντελο Compaq 6820s!!
το laptop εχει σε αυτοκολητο πισω το serial number η αλιως product key τεσπα οπως λεγεται!!
στο local disc C εχει τα windows κανονικα και σε ενα φακελο τα drivers!!
επισης εχει και το recovery!!
αν ξαναβαλω βιστα δεν χρειαζεται να κανω install τα drivers γιατι τα αναγνωριζει απο μονο του!!
αλλα εγω θελω τα ΧΡ και φοβαμαι να του κανω φορματ γιατι εκτος οτι θα τα χασω ολλα δεν ξερω που θα βρω τα drivers για την καρτα ηχου-γραφικων-wirless-bluetoth κλπ κλπ!!!!
εγω δεν εχω προβλημα με τα vista αλλα προτιμω ακομη τα ΧΡ!!τσαμπα μνημη μου τρωνε για γραφικα φρου φρου και αρωματα!!