Νέα

Γαμώ τα Vista τους!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα flyeron
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 223
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
το ξέρουμε κυρία μου απλός ενημερώνουμε και άλλα άτομα που δεν έχουν mac .

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
θα φανω σαν fangirl που λεει μαλακιες χωρις να τις αιτιολογει,αλλα δεν πειραζει,βαριεμαι να γραφω τους λογους για τους οπιους θα πω το παρακατω:
[size=20pt]GET A MAC[/size]
www.apple.com/getamac/whymac/]http://www.apple.com/getamac/whymac/[/url]

χαχαχα μαζί σου...

Finder

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
2
Πόντοι
1
Ρε παιδια, αγορασα προσφατα ενα λαπτοπ το οποιο εχει προεγκατεστημενα τα Vista και μου εχουν σπασει τα νευρα...

Πως μπορει να κανει καποιος format σε laptop και να βαλει τα XP?

freddo2008

Νέο Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Τι μάρκα είναι το λαπτοπ? μοντέλο και νούμερο (π.χ. acer 7720g)

Finder

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
2
Πόντοι
1
Ηp ειναι. Μαρκα δεν θυμαμαι, πρεπει να κοιταξω.

freddo2008

Νέο Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Αν μου πείς το μοντέλο, θα σου βρώ drivers για xp  και θα μπορείς να κάνεις format

Finder

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
2
Πόντοι
1
Αν μου πείς το μοντέλο, θα σου βρώ drivers για xp  και θα μπορείς να κάνεις format

Μετα αν θελω μπορω να ξαναβαλω τα vista?  (φανταζομαι θα χρειαστω το cd τους και τον κωδικο που εχει πισω το λαπτοπ σε αυτοκολλητο, σωστα?)

freddo2008

Νέο Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Τα Vista μπορείς να τα ξαναβάλεις όποτε θες. Λογικά πρέπει να έχεις και κάποιο restore cd μαζί με το μηχάνημα. Drivers για vista υπάρχουν σίγουρα.

Finder

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
2
Πόντοι
1
Μαλιστα.
Πως δημιουργω restore cd?
(γαμω την ασχετοσυνη μου γαμω!)

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
για τα vista ... το μονο που μπορει να πει καποιος ειναι ... SVISTA ...

εχει πολυ πλακα που σε ρωτανε συνεχεια πανω στην χρηση πολλες φορες για το αν εισαι σιγουρος για την επιλογη σου (πανω στην εκτελεση μιας εφαρμογης για παραδειγμα) ... οταν λες το ναι σε ρωταει και σε ξαναρωταει ... αμα του πεις οχι ... εεε τοτε το θυμαται για παντα ...  :2funny: :2funny: :2funny:

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
καλημερα παιδια....
το αντιστοιχο προβλημα με τον συναδελφο παραπανω εχω!!
εχω ενα λαπτοπ της hp μοντελο Compaq 6820s!!
το laptop εχει σε αυτοκολητο πισω το serial number η αλιως product key τεσπα οπως λεγεται!!
στο local disc C εχει τα windows κανονικα και σε ενα φακελο τα drivers!!
επισης εχει και το recovery!!
αν ξαναβαλω βιστα δεν χρειαζεται να κανω install τα drivers γιατι τα αναγνωριζει απο μονο του!!
αλλα εγω θελω τα ΧΡ και φοβαμαι να του κανω φορματ γιατι εκτος οτι θα τα χασω ολλα δεν ξερω που θα βρω τα drivers για την καρτα ηχου-γραφικων-wirless-bluetoth κλπ κλπ!!!!
εγω δεν εχω προβλημα με τα vista αλλα προτιμω ακομη τα ΧΡ!!τσαμπα μνημη μου τρωνε για γραφικα φρου φρου και αρωματα!!

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
...θελω τα ΧΡ και φοβαμαι να του κανω φορματ γιατι εκτος οτι θα τα χασω ολλα δεν ξερω που θα βρω τα drivers για την καρτα ηχου-γραφικων-wirless-bluetoth κλπ κλπ!!!!

Yπάρχει ένα προγραμματάκι που κάνει ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ (σώζεις τους drivers, ώστε να μπορείς να τους χρησιμοποιήσεις μετά από format κλπ)... :)
Θα το βρω κ θα το ποστάρω!

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Για αυτό τα λένε σβήστα!

manthess34

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
6
έχω ένα sony vaio 2,1 Ghz, 4 GB RAM, blu ray, nod 32  και Vista Service Pack 1 .Χρήση γραφείου κυρίως. Αφού έβγαλα διάφορες μαλακιούλες της Sony, απενεργοποίησα - τροποποίησα τις αυτόματες ενημερώσεις και κότσαρα και το Windows Gen.advantage,απενεργοποίησα τα toolbars πάνε σφαίρα

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
καλημερα παιδια....
το αντιστοιχο προβλημα με τον συναδελφο παραπανω εχω!!
εχω ενα λαπτοπ της hp μοντελο Compaq 6820s!!
το laptop εχει σε αυτοκολητο πισω το serial number η αλιως product key τεσπα οπως λεγεται!!
στο local disc C εχει τα windows κανονικα και σε ενα φακελο τα drivers!!
επισης εχει και το recovery!!
αν ξαναβαλω βιστα δεν χρειαζεται να κανω install τα drivers γιατι τα αναγνωριζει απο μονο του!!
αλλα εγω θελω τα ΧΡ και φοβαμαι να του κανω φορματ γιατι εκτος οτι θα τα χασω ολλα δεν ξερω που θα βρω τα drivers για την καρτα ηχου-γραφικων-wirless-bluetoth κλπ κλπ!!!!
εγω δεν εχω προβλημα με τα vista αλλα προτιμω ακομη τα ΧΡ!!τσαμπα μνημη μου τρωνε για γραφικα φρου φρου και αρωματα!!
Δοκίμασε το τμήμα software & drivers downloads στο Απλά επιλέγεις το μοντέλο που έχεις, το λειτουργικό που θές και θα σου βγάλει όλα τα προγράμματα που συνοδεύουν το φορητό σου.

karmen69

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
μεγαλο προβλημα βρε παιδια τα νεα γουιντοους. θελω κιεγω να κανω αναβαθμιση σε πολλα γκατζετς και τηλεφωνα , η να κατεβασω λογισμικο και και ζητανε βιστας. οχι και τοσο γρηγορα να τα επιβαλουν. τιγινεται τωρα?ποσο σιγουρα ειναι αν τα βαλουμε , και αν θα δημιουργησουν προβληματα στον υπολογιστη.

Συνημμένα

• trello sex.jpg
    trello sex.jpg
    13,6 KB · Εμφανίσεις: 30

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
ΜΕΓΑΛΗ προσοχή σε λάπτοπ που κάνετε downgrade σε XP.........ειδικά τα Vaio, δεν υποστηρίζουν κάποιες βοηθητικές λειτουργιες σε XP όπως τα έχξτρα κουμπιά για το media center και άλλα διάφορα........πολύ δεν ξέρουν και μας τα γυρνάνε πίσω για restore.........

gstg

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Εχω το εξής πρόβλημα πε παιδιά, έχω δύο μηχανάκια σταθερά και ένα laptop, σε τοπικό δίκτυο μεσω  router. To laptop έχει vista premium, τα σταθερά ultimate. Ολα ωραία και καλά εκτός από το οτι δεν μου δουλεύει 100% το file sharing.Δηλ αυτά τα τρία μηχανάκια έχουν από δύο partitions το καθένα, σύνολο 6 δηλ και μόνο μία partition ειναι προσβάσιμη από τους άλλους υπολογιστές, καθώς και όλοι οι public φάκελλοι. Δηλ όλα τα partitions ειναι ορατά στο δίκτυο,αλλά προσπαθώντας να ανοίξω κάποιο από άλλο υπολογιστή μου γράφει: c  is not accesible, you do not have permission....
Επίσης οι εκτυπωτές δουλεύουν κανονικά.
σας λέω εν τάχει ρυθμίσεις.Στο network and sharing εχω on τα network diskovery, file and priner sharing,public folder sharing, και off το password protected και media sharing.
Στο firewall sta exceptions ειναι το files sharing. Σημειώνω ότι δοκίμασα και με τελέιως off το firewall.
Σε κάθε δίσκο properties,share this folder, advanced sharing, permissions, allow full control
Τι σκατά φταίει?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom