Νέα

Γαμώ τα Vista τους!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα flyeron
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 223
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Βγήκε ηδη sevice pack 1 πριν λίγες μέρες, μπορείτε να το κατεβάσετε απο το site της microsoft.

Επιτέλους αναγνωρίζει 8 gb ram, όλες τις συσκευές, ακόμα και καφετιέρα να του βάλετε με bluetooth θα την αναγνωρίσει!

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
καποτε ετσι λεγανε καπιοι και για τα ΧΡ οταν ειχανε πρωτοβγει!!
το ιδιο επιφιλακτικοι ειτανε!!
τωρα??
τα ιδια παλι και με τα VISTA!!!
εγω παντως οσο ειχα τα ΧΡ μια χαρα ειμουνα!! τον τελευτεο χρονο που εχω βιστα δεν εχω παραπονο!!
για απλους χρηστες ειναι ΟΚ!!! για καποιον που θα παιξει κατι απλο θα μπει ιντερνετ θα ακουσει μουσικη και θα δει μια ταινιουλα ειναι μια χαρα!!

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
4.545
Τα VISTA ειναι απειρως καλυτερα απο τα XP.
Aπλα θελουν υπερσυγχρονο μηχανημa.
Δεν εχει νοημα να τα εγκαταστησει καποιος αν δεν εχει καλη καρτα γραφικων, 2GB+ μνημη και τουλαχιστον τελευταιας γεννιας διπυρηνο επεξεργαστη. Με τους μονοπυρηνους και τους παλιους διπυρηνους σερνονται.
Για την πλειοψηφια του παλιου hardware δεν υπαρχουν drivers.

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
4.545
Βγήκε ηδη sevice pack 1 πριν λίγες μέρες, μπορείτε να το κατεβάσετε απο το site της microsoft.

Επιτέλους αναγνωρίζει 8 gb ram, όλες τις συσκευές, ακόμα και καφετιέρα να του βάλετε με bluetooth θα την αναγνωρίσει!

Το συγκεκριμένο δεν υποστηριζει Ελληνικα

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66

εγω που εχω δηλ ελληνικα βιστα κρακαρισμενα δεν μπορω να το κατεβασω και να το κανω εγκατασταση?

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
4.545
εγω που εχω δηλ ελληνικα βιστα κρακαρισμενα δεν μπορω να το κατεβασω και να το κανω εγκατασταση?

Oχι. Δε δουλευει ουτε για Ελληνικα VISTA ουτε καν για εκδοση που χρησιμοποιει τα Ελληνικα ως δευτερευουσα γλωσσα. Υποστηριζει μονο 5 γλωσσες, καμια εκ των οποιων δεν ειναι η Ελληνικη.

ΥΣΤ. Ποιανης ειναι αυτη η κωλαρα στο αβαταρ σου?

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Oχι. Δε δουλευει ουτε για Ελληνικα VISTA ουτε καν για εκδοση που χρησιμοποιει τα Ελληνικα ως δευτερευουσα γλωσσα. Υποστηριζει μονο 5 γλωσσες, καμια εκ των οποιων δεν ειναι η Ελληνικη.

ΥΣΤ. Ποιανης ειναι αυτη η κωλαρα στο αβαταρ σου?
thx
μιας ψωλας!!!! ;) ;)

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
4.545

Οσοι εχετε καφετιερα με Bluetooth βαλτε τα VISTA.
Φτιαχνουν τον καλυτερο γαλλικο.

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
καποτε ετσι λεγανε καπιοι και για τα ΧΡ οταν ειχανε πρωτοβγει!!
το ιδιο επιφιλακτικοι ειτανε!!
τωρα??
τα ιδια παλι και με τα VISTA!!!
εγω παντως οσο ειχα τα ΧΡ μια χαρα ειμουνα!! τον τελευτεο χρονο που εχω βιστα δεν εχω παραπονο!!
για απλους χρηστες ειναι ΟΚ!!! για καποιον που θα παιξει κατι απλο θα μπει ιντερνετ θα ακουσει μουσικη και θα δει μια ταινιουλα ειναι μια χαρα!!
εγώ πάντως με vista προ εγκατεστημένα σε φορητό είμαι μια χαρά πολύ καλά μου φαίνονται και κανένα πρόβλημα.
φυσικά είναι και το φορητό από τα τελευταία και καλά μηχανήματα.

lalakas2

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
μάγκες το service pack που δίνει η microsoft για τα vista είναι όντος για μόνο 5 γλώσσες (χωρίς τα ελληνικα) Αν ψάξετε όμως σε διάφορα site με torrent θα το βρήτε με 36 γλώσσες (μαζί και ελληνικά). Δεν ξέρω πως και γιατί αλλα είναι το ίδιο!! Μάλλον κάποια μορφή κατάφερε και το εσπασε! Εγώ το έχω εδώ και ένα μήνα περίπου και δουλεύουν όλα ρολόι και πιο γρήγορα απο πρίν!

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
μάγκες το service pack που δίνει η microsoft για τα vista είναι όντος για μόνο 5 γλώσσες (χωρίς τα ελληνικα) Αν ψάξετε όμως σε διάφορα site με torrent θα το βρήτε με 36 γλώσσες (μαζί και ελληνικά). Δεν ξέρω πως και γιατί αλλα είναι το ίδιο!! Μάλλον κάποια μορφή κατάφερε και το εσπασε! Εγώ το έχω εδώ και ένα μήνα περίπου και δουλεύουν όλα ρολόι και πιο γρήγορα απο πρίν!
ναι αλλα για κρακαρισμενα δουλευει?

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
εγώ πάντως με vista προ εγκατεστημένα σε φορητό είμαι μια χαρά πολύ καλά μου φαίνονται και κανένα πρόβλημα.
φυσικά είναι και το φορητό από τα τελευταία και καλά μηχανήματα.
συμφωνώ μαζί σου.
Και εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα στο φορητό.

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
4.545

Ενας φιλος ειχε περασει το RC και αναγκαστηκε να κανει format.
Αν μπορεις δωσε λινκ για το τελικο στα Ελληνικα.

lalakas2

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
για 32 bit:

για 64 bit:

το crack για να ενεργοποιηθούν:

Οπως είπα αυτά είναι torrents και μάλιστα σε ελληνικούς trackers. Αρα πρέπει να είστε μέλη για να τα κατεβάσετε.

Αν έχει κάποιος crackarismena vista το crack του θα απενεργοποιηθει μετα την εγκατάσταση του sp1. Εχω δώσει πιο πρίν ένα link για ένα crack που τα κάνει για πάντα αυθεντικά. Σε εμένα και σε πολλούς άλλους έπιασε. Σε κάποιους (λίγους) όχι. Τσεκάρετε τα link για να μάθετε περισσότερα.

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
242
Πόντοι
86
[size=13pt]Project σε εξέλιξη τα ...Vista[/size]

http://[URL unfurl="true"]www.insomnia.gr/news/ms_winvista.gif[/img[/URL]]

O Steve Ballmer παραδέχτηκε ότι τα Windows Vista αποτελούν ένα project το οποίο ακόμα και 1.5 χρόνο μετά την κυκλοφορία του, βρίσκεται σε εξέλιξη!

Στο «Most Valuable Professional Global Summit» συνέδριο στο Seattle, o Steve Ballmer απέδωσε κάποια από τα προβλήματα που παρατηρούνται με τα λειτουργικά της Microsoft στον μεγάλο κύκλο ζωής τους. Αυτό συνέβη και με την μετάβαση από τα Windows XP στα Windows Vista, κάτι που όπως τόνισε δεν πρέπει να ξανα συμβεί, αφήνοντας έτσι ανοικτό και το ενδεχόμενο για συντομότερη του αναμενόμενου, κυκλοφορίας του νέου λειτουργικού της Microsoft, Windows 7.

Ο Ballmer κράτησε και μία διαλλακτική στάση απέναντι στο προηγούμενο λειτουργικό, τα XP, τονίζοντας τον σεβασμό της Microsoft απέναντι στις επιλογές των πελατών και όσων εμπιστεύονται τα προϊόντα της.

Χαρακτηριστικά είπε ότι από την στιγμή που υπάρχουν αρκετοί χρήστες που προτιμούν και δουλεύουν με Windows ΧΡ, η εταιρεία του δεν μπορεί παρα να σεβαστεί την επιλογή τους και να επεκτείνει την διαθεσιμότητα τους έστω και σε υπολογιστές χαμηλού κόστους.

Πηγές: pcw.gr,insomnia.gr

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Εγώ έχω πρόβλημα ασυμβατότητας μάλλον, με το μόντεμ του conn-x. Όταν καμιά φορά πέφτει η γραμμή, δεν μπορώ να κλείσω το πρόγραμμα του μόντεμ και να κάνω επανασύνδεση. Πρέπει να κάνω επανεκκίνηση του υπολογιστή.  :headbang: :headbang: Με έχει γαμ...  :cussing: :cussing: Δεν έχω βρει άκρη με τους χαμένους στην Otenet. Μήπως έχει κανείς υπόψη που μπορώ να βρω κανένα συμβατό με τα Vista, driver γι΄ αυτό το γαμ... το μόντεμ;

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
242
Πόντοι
86
[size=13pt]Παράταση ζωής των XP μέχρι το 2014[/size]

34fih77.jpg

Συμφωνα με τις πιο πρόσφατες αναφορές, η παράταση υποστήριξης των γηραιότερων και ίσως πιο σταθερών Windows, θα συνεχιστεί ως τις αρχές Απριλίου του 2014. Μετά και την απαίτηση της απανταχού "μπλογκόσφαιρας" με πλήθος άρθρων και συλλογή υπογραφών, η κραταιά Microsοft φαίνεται να ρίχνει νερό στο κρασί της και να παρατείνει αρκετά την τελική ημερομηνία τερματισμού υποστήριξης των XP.

Θα πρέπει να προσθέσουμε ότι η υποστήριξη για τους απλούς χρήστες σημαίνει την δυνατότητα λήψης μόνο κρίσιμων ενημερώσεων και όχι πρόσθετων βελτιώσεων, κάτι που θα έχουν την δυνατότητα να λαμβάνουν οι εταιρικοί χρήστες που έχουν επισυνάψει συμβόλαιο υποστήριξης με τη Microsoft.

Πηγές:techteam.gr , neowin.net

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom