Νέα

Γαμώ τα Vista τους!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα flyeron
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 223
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

polemistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
6
Πόντοι
16
Λοιπον.
Εχω μονο το firewall απο το sp2 και
δεν ειχα ποτε προβλημα, εκτος απο κατι
spy & troians  της πλακας, τα οποια
τα εβγαλα σε 5'.

αλλο?

Ουσιαστικά φίλε μόνο το directx10 είναι συμαντικό πλεονέκτημα. Αν κτίζεις καινούργιο μηχανάκι τώρα και μπορείς να βάλεις 2 γίγα ραμ, θα πας σε βίστα γιατί η τιμή του λειτουργικού είναι περίπου ίδια με το xp και θα έχεις και υποστήριξη για περισσότερα χρόνια.

Αν έχεις ήδη το λειτουργικό (xp) τότε το κρατάς και απλά δεν αναβαθμίζεις.

Αν έχεις παλιότερο μηχάνημα, πάλι δεν αξίζει να αναβαθμίσεις.

Amale

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
1
Τι φόρητό έχεις;;; Τα φορητά έχουν τρελλό compatibility me linux.Με τον καιρό όλο και περισσότερες εταιρίες το υστηρίζουν με κυρίαρχες τις ΙΒΜ Dell.Τώρα άκουσα και για την Toshiba.Ακόμα και τα MacBooks τρέχουν μια χαρά Linux.Aν είσαι στις στους κλασσικούς supplier που απλά τους μοντάρουν τι να σου κάνω...

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
242
Πόντοι
86
Eνας απλος home user δεν μπορει να καταλαβει τις διαφορες...οποτε δεν παω παρακατω...οσο για το security που λεει ο φιλος μαθε οτι κανενα δεν ειναι...και εαν χτυπανε την microsoft τοσο πολυ ειναι γιατι εκει υπαρχει η κονομα και ολοι προσπαθουν να πλουτισουν...ποιος θα κατσει να ασχοληθει με λινουξ απο την στιγμη που δεν εχουν πολλους users...

Φιλε "απλος home user" ειναι το 70/80%, και αν δεν μπορει
να καταλαβει τις διαφορες ισως να μη χρειαζεται κιολας.  ;)

Επισκέπτης
Τι φόρητό έχεις;;; Τα φορητά έχουν τρελλό compatibility me linux.Με τον καιρό όλο και περισσότερες εταιρίες το υστηρίζουν με κυρίαρχες τις ΙΒΜ Dell.Τώρα άκουσα και για την Toshiba.Ακόμα και τα MacBooks τρέχουν μια χαρά Linux.Aν είσαι στις στους κλασσικούς supplier που απλά τους μοντάρουν τι να σου κάνω...

Sony VAIO .Αλλα και σε dell που εχω δει και εκει υπαρχουν παρα πολλα προβληματα με οδηγους...τωρα η Dell ανακοινωσε μια σειρα φορητων και ντεσκτοπ στα οποια θα ειναι αποκλειστικα για ubuntu..Και Hp εχει προβληματα με Linux oπως και η Ιbm...To linux παιζει σωστα σε πολυ συγκεκριμενα μηχανηματα...

OP
OP
F

flyeron

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
Λοιπόν έκανα format, αλλά και την εξής μαλακία: πήρα τα back up σε ένα DVD μέσα από το σύστημα των Vista, με αποτέλεσμα τα XP να μην το διαβάζουν εύκολα.
Φυσικά τώρα το laptop εχει γαμηθεί, προσπαθώ να ξαναβάλω πάλι από την αρχή τα πάντα.
Εχω δύο απορίες, αν μπορεί κανείς ας βοηθήσει: η σύνδεση με το router του adsl δεν παίζει, αντιθέτως παίζει το option του ασύρματου. Πως μπορώ να την κάνω να παίζει με το καλώδιο;
Δεύτερο και πλέον εκνευριστικό: έβαλα πάλι τον firefox, αλλά όταν είναι να κατέβω πιο κάτω στη σελίδα, κατεβαίνει ολόκληρη σαν να κάνει κυματισμό. Αυτό τι στο διάολο ειναι;
Ευχαριστώ προκαταβολικά.
Μακριά από τα vista παιδιά

Επισκέπτης
Μμμμ με αυτη την αποψη εχουν μεινει ακομα στα win 3.11... :grin: :grin: :grin:
Linux με προβλημα συμβατοτητας σε μεγαλα πακετα...

Επισκέπτης
φλυ κοιτα τα πμ σου λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεε

polemistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
6
Πόντοι
16

Σίγουρα το linux έχει πολλά μειονεκτήματα ακόμα, αλλά τουλάχιστον λόγω της ανοιχτής αρχιτεκτονικής δεν έχει εσκεμένα backdoors στον κώδικά του όπως τα προϊόντα της Microsoft.

π.χ. αυτή είναι είδηση από τον περασμένο Νοέμβριο ...

Germany's military, Bundeswehr, said it plans to remove all Microsoft software from its systems and replace it with software developed by Siemens and Duetsche Telecom. German newspaper Der Spiegel said the country suspects that the US National Security Agency (NSA) might have backdoor access into Microsoft's software. According to the news report, Bundeswehr will stop using all American software.

Θα μου πεις βέβαια για τον home user μικρό το κακό, αλλά είναι ενδεικτικό τι είδους σκοπιμότητες και προτερεότητες μπορεί να βάζει η Microsoft όταν σχεδιάζει ένα καινούργιο λειτουργικό σύστημα.

Επισκέπτης
Eιπα και πριν υπαρχει κονομα απο την microsoft και ολοι πεφτουν πανω της...πολλα τα συμφεροντα..το ιδιο θα ισχυε και στα λειτουργικα linux εαν ειχαν την πρωτια της microsoft..

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
242
Πόντοι
86

Δε νομιζω να τρεχει καποιος win 3.11 σημερα (εγω τουλαχιστον τρεχω xp) οσο για το Linux, καλυτερα να εχω  προβλημα συμβατοτητας με το software σε (Open source) linux, παρα να εχω  προβληματα  συμβατοτητας software+hardware σε vista.

Επισκέπτης
Δε νομιζω να τρεχει καποιος win 3.11 σημερα (εγω τουλαχιστον τρεχω xp) οσο για το Linux, καλυτερα να εχω  προβλημα συμβατοτητας με το software σε (Open source) linux, παρα να εχω  προβληματα  συμβατοτητας software+hardware σε vista.

και ομως υπαρχει μηχανημα του taxis net που τρεχει 3.11 οπως και μερικες υπηρεσιες του ΙΚΑ

Επισκέπτης
φλυ δεν εχεις βαλει drivers για καρτα γραφικων γι αυτο σου παιζει κυματιστα...

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
128
Πόντοι
16
καλα ειναι αλλα στο εξαμηνο και μετα οπως καθε λειτουργικο που εμφανιζεται.

Επισκέπτης
Καλά, δεν έχετε μάθει ακόμα ότι καινούργια version των windows την βαζετε στον υπολογιστή σας μετά από 1 χρόνο και 1-2 service packs? :)

Εγώ vista στο PC μου και στο laptop θα βάλω μετά τα Χριστούγεννα!

nikos1890

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
46
Πόντοι
1
Εγω με Core 2 Duo στα 2,4ghz με 2gb στα 800mhz δεν εχω κανενα προβλημα.Αν θελω να παιξω καποιο πολυ βαρυ παινχιδι γυρναω σε theme windows classic και φυσικα κλεινω το αντιϊκο.Η καρτα μου ειναι η Sapphire 850xt

Amale

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
1
Ουσιαστικά φίλε μόνο το directx10 είναι συμαντικό πλεονέκτημα. Αν κτίζεις καινούργιο μηχανάκι τώρα και μπορείς να βάλεις 2 γίγα ραμ, θα πας σε βίστα γιατί η τιμή του λειτουργικού είναι περίπου ίδια με το xp και θα έχεις και υποστήριξη για περισσότερα χρόνια.

Αν έχεις ήδη το λειτουργικό (xp) τότε το κρατάς και απλά δεν αναβαθμίζεις.

Αν έχεις παλιότερο μηχάνημα, πάλι δεν αξίζει να αναβαθμίσεις.
.

¨Οπως τα λες μόνο το DX10.Αλλά έτσι όπως πάνε θα τον χάσουν αυτό τον ʼσσο σύντομα.Καταρχάς οι WINE και Crossover OFfice προσπαθούν ήδη να το κάνουν να τρέχει στα Xp.Κατά δεύτερον οι κατασκευαστές παιχνιδιών είναι ΠΑΡΑ πολυ διστακτικοι με το DX10.

Ναι μεν η MS παπαρίζεται αλλα δεν θα βγάλουν ενα game για το 10% των υπολογιστών που τρέχουν Vista μια και οι gamers αρνούνται να αναβαθμήσουν.Γιαυτό και δεν εχουμε ακομά 100% DX games.Παράλληλα πολοί αρχίζουν να φλερτάρουν το OpenGl2 που είναι και open source και τρέχει σε linux kai Μac.Το Νέο unreal πχ έκανε move σε OGL2.Αν η MS χάσει το Support απο τις εταιρίες να δείς για πότε θα βγεί DX10 στα Xp,,Γιατί ο ΜΟΝΟΣ λόγος πλέον να έχεις windows είναι τα games...

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
ρε παιδια μια ερωτηση γιατι δεν ξερω...!!τα linux πως λειτουργουνε??ειναι πιο ευκολα πιο δυσκολα.
ακουσα οτι ειναι λιγο πιο δυσκολα απο τα ΧΡ αλλα κρατανε πιο λιγο απο την μνημη και οτι δεν πιανουνε πολυ χωρο επισης ακουσα οτι με τα linux δεν σου χρειαζεται antivirus γιατι ολοι οι ιοι ειναι σε μορφη .exe
αξιζει καποιος να εχει linux? και ποια ειναι τα αρνητικα?

imperialdemon1821

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2005
Like
62
Πόντοι
1
Παιδες οφειλουμε να παραδεχτουμε οτι τα windows xp  με SP2 ειναι οτι καλυτερο εχει βγαλει η microsoft σε λειτουργικο μακαρι να βγει και το SP3 να τα βρουμε σπασμενα και να τα βαλουμε εγω θα ελεγα να βελτιωσει τα xp.Το μονο καλο που εχουν τα vista ειναι οτι εχουν DX10 οπως προειπαν καποιοι και κατι αλλες μαλακιουλες που κανουν τον υπολογιστη πιο γρηγορο γιατι τα φορτωνει απο πριν οτι χρειαζεται πριν καν ανοιξει καποιος την εφαρμογη γιατι απλα θυμαται.εγω αυτη την στιγμη εχω linux και windows xp μερικες εκδοσεις τον linux ειναι παρα πολυ καλυτερες απο τα σβιστα αλλα η μονη μαλακια ειναι οτι δεν παιζουν παιχνιδια και πρεπει να το κανεις μεσω wine, και να ξερεται οτι αμα αρχισουν και βγαινουν παιχνιδια και εφαρμογες για linux απο τους περισσοτερους κατασκευαστες τοτε η microsoft εχασε αφου εγω τον τα xp τα εχω κυριως για παιχνιδια αντε και για κανα autocad οποτε τον μπουλο καιρος να πεσει η αυτοκρατορια με της μαλακιες που κανει καλα να παθει,ειναι γνωστο οτι οι αυτοκρατοριες πεφτουν εκ των εσω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom