Νέα

Γαμήστε το μυαλό της/του..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nokia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Πολλες φορες εχουμε ακουσει την εκφραση " μου εχει γαμησει το μυαλο.."

Ομως πως το καταφερε αυτο ο συντροφος σας ? Τι σας εκανε και σας αναγκασε να κανετε αυτη την δηλωση ?

Ενα θεμα "unisex' που πιστευω εχει καποιο ενδιαφερον.

Ας ανταλλαξουμε τις εμπειριες μας φιλοι/ες μου..

koroivos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
6

Ομως πως το καταφερε αυτο ο συντροφος σας ? Τι σας εκανε και σας αναγκασε να κανετε αυτη την δηλωση ?

Σας ακουω λοιπον φιλοι/ες μου..

μονο στο ξυλο χρειαζετε να τις γαμας τις κουφαλες

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295

Ας ανταλλαξουμε τις εμπειριες μας φιλοι/ες μου..
Εγκεφαλικο και σαρκικο touch με τον εναν να γουσταρει τρελλα τον αλλο

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
oh yeah! u said it dude! :P

δεν μπορει να εξηγηθει νομιζω ετσι ευκολα.. να σου εξιταρει το μυαλο ο αλλος με καποιο τροπο..

OP
OP
N

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16

Το σαρκικο ειναι κατανοητο..Το εγκεφαλικο ειναι το δυσκολο και χρειαζεται αναλυση..Εσυ πως το καταφερες με την συντροφο σου ?

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Μονο ενα σου γαμαει το μυαλο. Σου κανει τη σκεψη να μη μπορει να βαλει φρενο. Να διαλυεις και να συνθετεις οτι βλεπεις μπροστα σου. Και οχι το σεξ ή η επικοινωνια με αλλο φυλλο. Αυτο ειναι συνοδευτικο.

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
η βυσιναδα.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Σιγα μην σου εβαζα ευκολο θεμα.. ;)
ναι αλλα θελω 10/10 επειδη ειμαι φρονιμη στη ταξη :2funny:

κανονικα πρεπει να τοποθετηθει πρωτος ο παθ που το ανεφερε στο αλλο τοπικ, να εχουμε απο καπου να πιαστουμε ν αρχισουμε τις αναλυσεις επι αναλυσεων *P

παντως δεν ξερω αν στο "πηδαω το μυαλο του αλλουνου" συμπεριλαμβανονται κ τα παιχνιδια τυπου.. ειμαι κ δεν ειμαι, ετσι ή αλλιως, μπορει ναι μπορει κ οχι... εγω αυτα τα θεωρω αρνητικοτατα κ μου την δινουν απιστευτα

tsinouko

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Οκτ 2006
Κριτικές
20
Like
121
Πόντοι
6.045
θα απαντησω ουσιαστικα και περιεκτικα στη γενικόλογη και φοβισμενη τοποθετηση του λαγνοροκά με το τρακτέρι.Μαντσεστερ 2003 Μάιος.Σε μια απο τις τεσσερεις Εστίες του Γιούμιστ Ουνιβέρσιτι.Ειναι περιπου ουρανοξυστες των 20κάτι ορόφων.Τα διαμερίσματα ειναι μινι και εχουν τεράστια παραθυρα ολούθε για φως.Απο το παραθυρο ενος μεσαίου οροφου εχεις εποπτεία σε περιπου 80 αλλα παραθυρα.Βλεπεις καλα και τα παντα.Η φίλη,που μουκαψε το μυαλό,εκαμε το εξης:Ειχε ανοιχτα τελειως τα παραθυρα και το κρεββατι της ηταν κολητο με το πιο μεγαλο.Σα σκηνη ενα πραμα.Εκει λοιπόν ξεσκιζόμαστε πανταχόθεν για κανα τετράωρο,με καμια 50αρια τυπακια να τον παιζουν στα παραθυρα.Τετοια γκαβλα αλυπητη δεν εχω ξαναματανοιώσει,οτι της λεω καποια στιγμη "ρε συ  μας βλεπουν πολλοι ανθρωποι" και μου λεει με πολλη φυσικότητα "Αυτο ειναι το δωρο μου" Δωρο σε ποιον;σκεφτηκα εκ των υστερων ομως...Οταν πια μου τοχε τσιγαρίσει το μυαλο.

OP
OP
N

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
παντως δεν ξερω αν στο "πηδαω το μυαλο του αλλουνου" συμπεριλαμβανονται κ τα παιχνιδια τυπου.. ειμαι κ δεν ειμαι, ετσι ή αλλιως, μπορει ναι μπορει κ οχι... εγω αυτα τα θεωρω αρνητικοτατα κ μου την δινουν απιστευτα

Πιστευω πως μπορει και να  συμπεριλαμβανονται και ετσι να αρχιζει σιγα σιγα (ασχετα αν αρεσουν η' οχι) να πηδαει το μυαλο του αλλου..

OP
OP
N

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Τσινουκο, εμενα μια φιλη προσφατα μου ειπε " ο δικος μου μου εχει γαμησει το μυαλο"..Την ρωτω πως ?

Μου λεει."με παιρνει καθε μερα τηλεφωνο και με γαμαει τηλεφωνικα.."

Εμεινα με την απορια και φυσικα ακομα δεν εχω καταλαβει πως της γαμησε το μυαλο..

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Kαι ποιο ειναι το κερδος της μπρε παιδι μου ?

Πιστευω κανενα..

Τελικα μπας και το μυαλο το πηδανε οσοι εχουν ψυχολογικα αποθημενα ?
απλα νομιζω ο καθενας το αντιλαμβανεται κ το δεχεται διαφορετικα...

αναλογως κ με τη ψυχολογια κ το μαζοχισμο του μαλλον...

Επισκέπτης
απ τη στιγμη που θα νιωσεις κατι για καποιον δε χρειαζεται ουτε να το εξηγησεις ουτε να το αναλυσεις,εγω αυτο πιστευω σημαινει η εκφραση.να το γουσταρεις μονο εσυ κ η αλλη χωρις να το ξερει κανεις

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
απ τη στιγμη που θα νιωσεις κατι για καποιον δε χρειαζεται ουτε να το εξηγησεις ουτε να το αναλυσεις,εγω αυτο πιστευω σημαινει η εκφραση.να το γουσταρεις μονο εσυ κ η αλλη χωρις να το ξερει κανεις

μαλλον αυτο αν και δεν την εχω ακουσει ποτε αυτη την φραση  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

michailid

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0

Αλήθεια είναι αυτό...έχω ακούσει κι εγώ για τη βυσσινάδα....

Φταίει μια ουσία που περιέχει το βύσσινο, υπάρχει μάλιστα μια φήμη ότι κάποτε τη χρησιμοποίησαν σε ένα χημικό όπλο....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom