Λοιπόν, διαβάστε μια ιστορία :
Πριν δώδεκα χρόνια στο απόγειο της μπουρδελοκαριέρας μου, βρέθηκα τετραήμερο στην Αθήνα για δουλειές, συναντήσεις και συνεργασία με συναδέλφους.
'Εκλεισα ξενοδοχείο στους στήλους Ολυμπίου Διός, για τρεις διανυκτερεύσεις και καθώς τα ραντεβού μου ήσαν ολιγόωρα, την Αθήνα και τα αξιοθέατα της τα γνωρίζω, φράγκα υπήρχαν, αοφάσισα να ξεσκιστώ στο αγοραίο γαμίσι, παίρνοντας cg από εφημερίδες, ένα μεσημέρι και ένα αργά το βράδυ. Τότε είχαν πολλές αγγελίες ακόμη και τα Νέα και το Έθνος.
Το ξενοδοχείο δεν είναι από τα μεγάλα και προφανώς το θέμα συζητήθηκε μεταξύ των ρεσεψιονίστ καθώς έμπαιναν και με ζητούσαν (κάποιες cg ήταν και φιλότιμες, οπότε όσο νάναι ακούστηκαν και παραέξω), οπότε το μεσημέρι πριν την τελευταία διανυκτέρευση, μετά την αποχώρηση της cg (btw τότε έβρισκες και αρκετές ελληνίδες, αξιόλογα τεμάχια), ενώ κοιμόμουν αποκαμωμένος από το σπρώξιμο και εντελώς γυμνός (τέλη Ιουνίου 1999), χτυπάει η πόρτα, μισοκοιμισμένος φωνάζω "- περιμένετε", ψάχνοντας σεντόνι και πριν προλάβω μπουκάρει μία αρκετά περιποιημένη 28-30 ετών ρεσεψιονίστ ή προϊσταμένη ορόφου, όχι πάντως καμαριέρα, με τη στολή του ξενοδοχείου λέγοντας μου "- συγγνώμη ήρθα να τσεκάρω το ψυγειάκι, αν έχετε πάρει τίποτα", και αυτό ενώ είχα μία ακόμη διανυκτέρευση για το τσεκ αουτ. Μου ρίχνει μια εξερευνητική ματια και με το πάσο της σκύβει μπροστά μου ανοίγει το ψυγείο και φεύγει, λέγοντας μου "ευχαριστώ πολύ".
Τα συμπεράσματα δικά σας (μόνο μη με πείτε μαλάκα, γιατί μόλις είχα γαμίσει και κυρίως, δεν επιθυμώ - σε αντίθεση με τον χαζό DSK- μπλεξίματα, είμαι της σχολής "με τον παρά μου γαμάω την κυρά μου").