Νέα

Γαμήσια... χωρίς χρήματα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα SMARTBOY
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 595
  • Εμφανίσεις 61K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.172
Πόντοι
3.846
Αρα τοτε ολοι αυτοι που το λενε οτι Γαμουν πληρωνουν και Γαμουν... διοτι ελαχιστους εως κανενα δεν διαβασα να λεει οτι Γαμησε ανευ αμοιβης
Για την ομορφια συμφωνω ετσι ειναι πρωτα για εσενα και μετα για τους... αλλους
Χωρίς αμοιβή = όχι σεξεργάτριες

Σε έχω χάσει κάπως. Εγώ αυτό που σου λέω είναι ότι ο άντρας θέλει να είναι με τη γυναίκα που τον καυλώνει (μιλάμε για σχέση τώρα). Εκεί η ομορφιά είναι κάτι το υποκειμενικό. Αλλοι θέλουν πιασίματα, άλλοι αδύνατες, άλλοι μικρές, άλλοι ασιάτισες κοκ.

Ο άντρας πρέπει να προσέχει την εμφάνιση και την υγεία του ,πρώτα από όλα για τον ίδιο. Και μπακούρι να είσαι, πρέπει να είσαι σε καλή κατάσταση.

OP
OP
SMARTBOY

SMARTBOY

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2021
Like
835
Πόντοι
96
Χωρίς αμοιβή = όχι σεξεργάτριες

Σε έχω χάσει κάπως. Εγώ αυτό που σου λέω είναι ότι ο άντρας θέλει να είναι με τη γυναίκα που τον καυλώνει (μιλάμε για σχέση τώρα). Εκεί η ομορφιά είναι κάτι το υποκειμενικό. Αλλοι θέλουν πιασίματα, άλλοι αδύνατες, άλλοι μικρές, άλλοι ασιάτισες κοκ.

Ο άντρας πρέπει να προσέχει την εμφάνιση και την υγεία του ,πρώτα από όλα για τον ίδιο. Και μπακούρι να είσαι, πρέπει να είσαι σε καλή κατάσταση.
Ε...ναι και εγω μονο για σχεση μιλαω (Η περιστασιακη η μονιμη) Απο τοτε που μπηκα σε αυτο το Forum μιλαω μονο για σχεση ανευ αμοιβης
Ακομη και στα Sugar που με ξερουν ολες γνωριζουν την Ιδεολογια μου
Οσο για αυτο που λες για τις προτιμησεις στο Sex του καθε ενα και της καθε μιας ειναι εντελως υποκειμενικο (Οπως την βρισκει)

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Γαμανε βρε τύποι όσοι έχουνε παρέες με Μουνακια η κοινούς γνωστούς με γκομενες τι νομίζετε, τζάμπα τις γαμανε.. Άμα είσαι κοινονίκος και μπορείς να κάνεις κύκλο μετά θα γαμας..

OP
OP
SMARTBOY

SMARTBOY

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2021
Like
835
Πόντοι
96
Γαμανε βρε τύποι όσοι έχουνε παρέες με Μουνακια η κοινούς γνωστούς με γκομενες τι νομίζετε, τζάμπα τις γαμανε.. Άμα είσαι κοινονίκος και μπορείς να κάνεις κύκλο μετά θα γαμας..
Το να εισαι σε παρεα με μουνες και το να εισαι κοινωνικος δεν φτανει (Φυσικα αυτα τα χαρακτηριστικα ειναι απαραιτητα) Αλλα πρεπει και να... μετρας
Διαφορετικα καμμια τυχη (Και σε πολλες περιπτωσεις οι Γκομενες μπορει να ειναι και μετριες)

OP
OP
SMARTBOY

SMARTBOY

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2021
Like
835
Πόντοι
96
Το συμπερασμα λοιπον ειναι οτι αυτοι που λενε Γαμαω το λενε διοτι πληρωνουν και... νομιζουν οτι Γαμανε χαχα
Αρα τελικα δεν αλλαζω Φιλοσοφια Ζωης με τιποτα... ουτε με σφαιρες χαχα
Καποιοι θα πουν στα αρχιδια μας τι θα κανεις ? Και εγω τους απαντω εμενα... να δειτε χαχα

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Το να εισαι σε παρεα με μουνες και το να εισαι κοινωνικος δεν φτανει (Φυσικα αυτα τα χαρακτηριστικα ειναι απαραιτητα) Αλλα πρεπει και να... μετρας
Διαφορετικα καμμια τυχη (Και σε πολλες περιπτωσεις οι Γκομενες μπορει να ειναι και μετριες)
Πάντως εγώ δε βλέπω να μετράνε ιδιαίτερα οσοι έχουνε μουνια, αυτό που παρατηρώ είναι ότι έχουνε μεγάλες παρέες με μουνια μέσα. Και κάποια θέση στη κοινωνία, πχ λεφτά από μπαμπά, ο ιπαλλιλακος τώρα τι να γαμησει αυτός βρίσκει τη σούλα 80κιλα από το κορυδαλο μέσω κοινών. Γνωστών κάνει 10χρονια σχέση και. Στο τέλος τη παντρεύεται..?

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.541
Πόντοι
27.261
ακομα και παλιοτερα ρε , οταν μου λεγανε παμε εξω για καφε κτλπ , παρεα 10 ατομα , δεν την παλευα καστανο .
θελω ηρεμια , ησυχια και να παιζω μπαλα μονος μου .
να φανταστεις κολλησα κοβιντ και ειναι η καλυτερη μου τωρα , σπιτι ολη μερα , δεν μου μιλαει κανενας , δεν υπαρχει καλυτερη φαση ,
εχω αναψει και μερικα κερακια , εχω βαλει και χαλαρωτικη μουσικη , μιλαμε ειμαι στον παραδεισο , μονο ο μπαφος λειπει τωρα , οποτε παω για κανονικο τσιγαρακι .
ανησυχησαμε ρε παιχτη, περαστικα σου.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.541
Πόντοι
27.261

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.541
Πόντοι
27.261
εκανα την μαλακια και εφερα εναν μαλακα σπιτι την πρωτοχρονια (συνολικα ημασταν 4 ατομα μαζι με αυτον) ,
ο οποιος ειχε παει κολομβια , ουκρανια , και επισης μολις γυρναγε απο ενα γαμο στην Θεσσαλονικη .
Τον λυπηθηκα , ειπα αντε ελα δεν πειραζει θα προσεχουμε , την εφαγα στον κωλο .
Δεν πειραζει . Τωρα παει εγινε . Παω σε κανα 10ημεο να κανω τεστ παλι να δω αν θα με βγαλει αρνητικο .
και ηρθε χωρις τεστ εννοεις ?

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.541
Πόντοι
27.261
εννοειται εκανε σελφ τεστ
και μπροστα μου κιολας
και εβγαιναν συνεχεια αρνητικα
μετα διαβασα οτι μονο με μοριακο πιανει η ομικρον
τα σελφ τεστ δεν λενε τιποτα .

μολις αρχισαν μετα τα συμπτωματα και σε μενα μετα απο λιγες μερες , πηγα εκανα μοριακο , και την ιδια μερα μου λενε εισαι θετικος
εκανε το γυρο του κοσμου και ηρθε σπιτι σου να κολλησει εσενα και τους υπολοιπους ?
γκαντεμια μεγαλη ρε παιχτη, κριμα.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.541
Πόντοι
27.261
ξεκαθαρα λογω πρωτοχρονιας τον λυπηθηκα
και λεω δεν γαμιεται
θα προσεχουμε
θα κανει σελφ τεστ κτλπ
μετα διαβασα οτι τα σελφ τεστ ειναι πιπες για την ομικρον

τεσπα τωρα παει εγινε ...
και εγω δεν το κολλησα τοσο καιρο γιατι οπως εγραψα δεν γουσταρω παρε δωσε με πολυ κοσμο

αν καποιος ειναι μονιμως με πολυ κοσμο θα εχει κολλησει πολυ νωριτερα απο μενα .
οπως και να'χει περαστικα.
ευκαιρια για year review, ταβανοθεραπεια και γρηγορη επιστροφη στο σοπινγκ θεραπι :grin:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.732
Πόντοι
3.656

Δεν φτάνει,αλλά σου δίνεται η ευκαιρία να μιλάς με γκόμενες.Ενώ αν είσαι συνέχεια ψωλαρία,δεν έχεις καν την ευκαιρία.

Τώρα αν είσαι τόσο γκαντέμης και είναι πχ όλες πιασμένες ή δεν σε βλέπει καμια ερωτικά ή σε βλέπει μόνο το πιο μπάζο της παρέας...αντίο ζωή.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.541
Πόντοι
27.261
οχι το shopping therapy συνεχιζεται ακομα και με κορονα
ουτε καν
σιγα μην με εμποδιζε αυτο ρε
ηδη σημερα ψωνισα ενα balmain blazer , ενα t-shirt dolce gabbana και ενα μπουφανακι parajumpers
το shopping για να σταματησει πρεπει να ειμαι σε κωμα και να μην εχω επαφη με το ,περιβαλλον
:worship:

OP
OP
SMARTBOY

SMARTBOY

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2021
Like
835
Πόντοι
96
Δεν φτάνει,αλλά σου δίνεται η ευκαιρία να μιλάς με γκόμενες.Ενώ αν είσαι συνέχεια ψωλαρία,δεν έχεις καν την ευκαιρία.

Τώρα αν είσαι τόσο γκαντέμης και είναι πχ όλες πιασμένες ή δεν σε βλέπει καμια ερωτικά ή σε βλέπει μόνο το πιο μπάζο της παρέας...αντίο ζωή.
Για ψωλαρια ουτε καν το συζητω !! Το να μιλαω με Γκομενες και το βραδυ να βαραω Μαλακια και αυτο δεν το Συζητω !!
Συζητω μονο να γαμω Μουνες και χωρις αμοιβη ολα τα αλλα ειναι... του Κωλου χαχα
Παντα...καλοπροαιρετα

OP
OP
SMARTBOY

SMARTBOY

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2021
Like
835
Πόντοι
96
Πάντως εγώ δε βλέπω να μετράνε ιδιαίτερα οσοι έχουνε μουνια, αυτό που παρατηρώ είναι ότι έχουνε μεγάλες παρέες με μουνια μέσα. Και κάποια θέση στη κοινωνία, πχ λεφτά από μπαμπά, ο ιπαλλιλακος τώρα τι να γαμησει αυτός βρίσκει τη σούλα 80κιλα από το κορυδαλο μέσω κοινών. Γνωστών κάνει 10χρονια σχέση και. Στο τέλος τη παντρεύεται..?
Αναλογα για τι Γκομενες μιλας διοτι σοβαρες Γκομενες εννοειτε οτι δεν εχουν Γιατι αν ειχαν θα μετραγαν και αυτοι
Η θεση στην κοινωνια ανεκαθεν ηταν στην πρωτη γραμμη δεν εχει... αλλαξει κατι απο τοτε
Και στο τελος ο Υπαλληλακος που λες με την Σουλα θα πληρωνει και θα λεει... οτι Γαμαει χαχα
Οπως αλλωστε κανουν... πολλοι απο εδω χαχα

No Respect

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2020
Like
259
Πόντοι
21
Για ψωλαρια ουτε καν το συζητω !! Το να μιλαω με Γκομενες και το βραδυ να βαραω Μαλακια και αυτο δεν το Συζητω !!
Συζητω μονο να γαμω Μουνες και χωρις αμοιβη ολα τα αλλα ειναι... του Κωλου χαχα
Παντα...καλοπροαιρετα
Δηλαδή δεν θες να μιλάς, δεν θες να πληρώνεις, θες απλά να πέφτουν μουνες από τον ουρανό να τις γαμας.
Ρεαλιστή σε κόβω.

OP
OP
SMARTBOY

SMARTBOY

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2021
Like
835
Πόντοι
96
Δηλαδή δεν θες να μιλάς, δεν θες να πληρώνεις, θες απλά να πέφτουν μουνες από τον ουρανό να τις γαμας.
Ρεαλιστή σε κόβω.
Χαχα Ακριβως το αντιθετο ισχυριζομαι !! Να Μιλαμε...Να Γελαμε...Να Γαμαμε
Οταν χρησιμοποιειται το χρημα τοτε δεν μιλαμε για Ερωτικη Πραξη αλλα... για Οικονομικη Συναλλαγη*
Ρεαλιστης ειμαι σιγουρα !! Ονειροπολος δεν ειμαι χαχα

*Και στις "Οικονομικες Συναλλαγες" δεν μπορει να υπαρξει "Παρουσια" αλλα... καποιου ειδους "Συμμετοχη"
Αν αυτο δεν μας ενδιαφερει ειναι αλλο θεμα!! χαχα (Η ετσι νομιζουμε)

OP
OP
SMARTBOY

SMARTBOY

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2021
Like
835
Πόντοι
96
Ο Ασχημος* δεν Γαμει και πολλες φορες και ο ...Μετριος (Μονο με φραγκα... και Αν)
Η Ασχημη Γαμει... και Δερνει Και τις περισσοτερες φορες την πληρωνουν χαχα
Ενω η Μετρια και πανω Μονο... Δερνει εκτος οτι την πληρωνουν χαχα

*Συμβουλη στον Ασχημο που ειναι και Κοτα ταυτοχρονα... Παψε να εισαι Κοτα και... εχεις ελπιδες
Επισης Στον Μετριο... τα ιδια

**Τον Ωραιο δεν τον "Ακουμπαω" ακομα... αλλα θα ερθει η σειρα του

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Οι γινεκες τζάμπα γαμιουνται οπότε θέλουν και με όποιον θέλουν αυτές,η και με λεφτά ακόμα και τα κονόμα ε και χτίζουν πολικατικιες στι γλιφαδα με 2 χρόνια ερωτικηςκαριέρας σε Κατάρ, ντουμπαι.. Ο άντρας η δε γαμαει καθόλου τζάμπα η πρέπει να βάλει το χέρι στη τσέπη για να γαμησει..ισοτητα σου λένε μετά..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom