η μια τη βγάζει με 4 ευρώ τη μέρα, η άλλη πρέπει να έχει γυρίσει μέχρι της 11. Με τη μαθητριώσα νεολαία έχεις μπλέξει παικταρά μου;
Πέρα από την πλάκα: Μπάρμαv, DJ, γκαρσόνι, μουσικός ,πορτιέρης είναι για πολλά φορτώματα αρκεί να σε παίρνει ηλικιακά. Μετά από μια ηλικία, όταν ασπρίσει το μαλλί και έρθουν τα νέα παιδιά στη δουλειά, γίνεσαι γραφικό λιγούρι. Αλλά για να το ζήσεις στην ηλικία σου μια χαρά. Αν τώρα θες σοβαρή σχέση, άστο καλύτερα γιατί θα ζηλεύει η άλλη και θα σου μπαστακώνεται κάθε βράδυ.
Παίκτες υπάρχει ένα συχνό λάθος στο συλλογισμό μας: Αναρωτιόμαστε τι πρέπει να κάνω στα γρήγορα και στα ανέξοδα για να γαμάω. Είμαι λογιστής να γίνω μπάρμαν στην παραλιακή. Δε νομίζω μάγκα ή νυχτερινή εργασία θα κάνεις ή ημερήσια, επίσης στα καλά μαγαζιά για να κάτσεις μπάρα θα κάνεις πολλά χιλιόμετρα σαν γκαρσόνι. Και μην ξεχνάμε ότι στα νυχτερινά μαγαζιά για να μπεις πρέπει να είσαι ήδη γκόμενος έστω και λίγο.
Θες να γίνεις φωτογράφος; Θα ξεκινήσεις από βοηθός για να μάθες τη δουλειά.
Θες να γίνεις σφίχτης από αγύμαντος; Το λιγότερο 2 χρόνια με 3-4 προπονήσεις τη μέρα + διατροφή + πρωτεϊνες (ή και άλλα).
Που καταλήγουμε με όλα αυτά: Όταν είσαι νέος σε παίρνει να τα κάνεις αυτά, δηλαδή να πας να δουλέψεις βράδυ, να πηγαίνεις συχνά γυμναστήριο, να βγαίνεις κάθε βράδυ. Μεγαλώνοντας δε μπορείς να τα κάνεις. Ποντάρεις στο γεγονός ότι έχεις φράγκα και κοινωνική θέση είτε για να βρεις σπονσορέτα, είτε για να κάνεις σταθερή σχέση.
Και όλα τα παραπάνω χωρίς ποτέ να ξεχνάμε τον παράγοντα γοητεία. Αν είσαι μπάζο, ή η γυναίκα βαριέται μαζί σου, τότε είσαι σαν το ανέκδοτο με τον τύπο που είχε μπρελόκ Πόρσε στο χέρι και κράνος βέσπας στο κεφάλι.