Περα απο την ομορφια του Αντρα (Και τα φραγκα) πολυ σημαντικο θεμα ειναι η προσωπικοτητα (Το τι εχεις να πεις γενικα) Οι Γυναικες τραβανε Μαλακια με αυτο
Υπαρχουν Αντρες με πολυ Ισχυρη προσωπικοτητα που Γαμανε αβερτα... μονο και μονο με αυτο
Απλα χρειαζεται καποια καλλιεργεια και τιποτα αλλο
προφανώς όλοι ξέρουμε ότι ένας από τους μεγαλύτερους γαμιάδες είναι ο Νίκος Δήμου. Πόσες χιλιάδες γυναίκες δεν φαντασιώνονται διαβάζοντας βιβλία του Κορνήλιου Καστοριάδη; Πόσες δεν βάζουν δάχτυλο με τη φωνή του Αντώνη Πανούτσο; Ενώ κάτι Κωνσταντίνοι Αργυροί και κάτι Ρουβάδες μένουν αγάμητοι.
Παίκτη ίσως έχεις μυθοποιήσει τις γυναίκες και για αυτό δε θες να σου χαλάνε τη φαντασίωση. Όλα θέμα καύλας και ορμονών είναι (εκτός βέβαια αν αποσκοπεί αποκλειστικά και μόνο στα λεφτά η γυναίκα). Μου έχει τύχει στο tinder γυναίκα να μου λέει "μα πόσο φοβερά τα λες, τι χιούμορ έχεις ,να συναντηθούμε οπωσδήποτε" και μετά τον πρώτο καφέ να την ψάχνω στο αμπελαλέ που λέει και ο Τσουκαλάς.
Ακριβώς όπως και ο άντρας η γυναίκα θέλει κάποιον να την καυλώνει. Ε και αν γίνεται να την πληρώνει ακόμη καλύτερα. Η διαφορά είναι ότι η γυναίκα δεν υποκύπτει το ίδιο εύκολα όπως εμείς που μόνο λίγο τιράντα του σουτιέν να δούμε γινόμαστε ταύροι.
Πάντως παίκτες αλλάζουν τα πράγματα. Η γυναίκα ακόμη και στην Ελλάδα σιγα σιγα γίνεται όλο και πιο ανεξάρτητη. Μέσα στα επόμενα χρόνια θα μαθαίνουμε πιο συχνά για ελεύθερες που πάνε ταξιδάκι μόνες ή με την κολλητή τους σε καμιά Ανδαλουσία ή Νότια Αμερική για να "ανανεωθούν".
Δεν το κατακρίνω γιατί εγώ έχω ευνοηθεί πολύ από τέτοιες περιπτώσεις από το εξωτερικό. Αν γίνει αυτό όμως κάτι 40ρηδες που είναι στο 5-7/10 ...ζόρικα τα πράγματα.