Νέα

Γαμήσια... χωρίς χρήματα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα SMARTBOY
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 595
  • Εμφανίσεις 61K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.731
Πόντοι
3.656
Φίλε αυτή η γκόμενα δε το περίμενα να είναι αγαμητη γιατί είναι μουνι άνω του μέσου όρου. Βασικά έτσι μου είπε δε τη πιστεύω κι ολας. Και μου είπε ότι είχε μια σχέση 5 χρόνια κτλ. Κυκλοφορούν νομίζω αρκετές εκεί έξω αγαμητες που ψάχνονται. Τώρα γνώρισα μια τύπισσα τζο τζο Μπουρνάζι ψάχνονταν σαν τρελή. Απλά πιστεύω τα κοβιντ και αυτά έχουν δημιουργήσει μεγάλα θέματα στη ψυχολογία μας και αποξένωση. Εγώ τώρα ξάπλα είμαι με κοβιντ και καραντινα γενικά γαμα τα

Έχει αγάμητες αλλά δεν ψάχνονται.Ή δεν καταδέχονται να γνωρίσουν κανέναν που δεν πληρεί τα κριτήρια τους,ειδικά οι 25-30+.

Όπως εχω πει πολλε΄ς φορές,η προσφορά δεν καλύπτει την ζήτηση.Όταν στους 10 άντρες ψάχνονται και οι 10,και στις 10 γυναίκες ζήτημα να ψάχνονται οι 2-3,ε αυτά θα βλέπουμε.Θα γαμάνε οι 2 και οι άλλοι 8 θα τον παίζουν.

Κι αυτή η ιστορία με τον κοβιντ έκανε κυρίως ένα κακό.Έκανε τους μόνους να νιώθουν πιο μόνοι.Όσοι δεν ήταν μόνοι,δεν κατάλαβαν κοβιντ.Παντού έβλεπες φιλιά,σαλιαρίσματα σαν να μην υπήρχε κοβιντ.Και στην καραντίνα αν ήσουν με καμια γκόμενα στο σπίτι,δεν την ένιωθες,ενώ μόνος την παραένιωθες.

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.172
Πόντοι
3.846
Αν νιωθω ? Ναι τι να σου πω ανατριχιασα !! Και μονο τοσα Post για τα Sugar Sites που εχω ανεβασει δεν θα επρεπε να αμφιβαλεις οτι ειμαι Αντρας
Το αλλο πως το ειπες ? Οτι οταν θελει ο Αντρας να Γαμησει θα πληρωσει και ολα Ok ? Αυτο πιστευεις ? Ελπιζω να ειναι λιγοι εως κανενας αλλος που το Πιστευει αυτο Διοτι ετσι και ειναι... πολλοι χαχαχα
Φαντασιωση ? Συναισθηματιες ? Πλακα εχεις αλλα ενταξη... Πρωτοχρονια ειναι χαχαχα
Καλή χρονιά παίκτη. Το καλό σενάριο για σένα θα ήταν να μοιράζεσαι το λογαριασμό με γυναίκα. Το κακό σενάριο είναι ότι είσαι άντρας που σκέφτεται ακριβώς όπως μια γυναίκα για αυτό και τις υπερασπίζεσαι με τόση θέρμη.
Αν διαβάσεις σου έχω γράψει ότι υπάρχουν ολόκληρες κατηγορίες ανδρών που δεν έχουν ανάγκη τον πληρωμένο έρωτα. Επίσης αν κάποιος έχει πάει μόνο με πουτάνες στη ζωή του, θεωρώ ότι είναι νοσηρή κατάσταση, θα καταλήξεις μισάνθρωπος και δε θα μπορείς να μιλήσεις ακόμη και να βρεθεί γυναίκα να ασχοληθεί μαζί σου.
Για το αν υπάρχουν γυναίκες μόνες και γιατί, εύκολη είναι η απάντηση. Δεν είναι ικανοποιημένες από τους άντρες που τους την πέφτουν. Η διαφορά είναι ότι οι Ελληνίδες δεν είναι τόσο αυτονομημένες όσο άλλες. Υπάρχουν πολλές Ρωσίδες, Γερμανίδες, Αγγλίδες που έρχονται διακοπές στα ελληνικά νησιά μόνες τους ή και με την κολλητή τους, βρίσκουν ένα γκόμενο για μια εβδομάδα και μετά επιστρέφουν στην πατρίδα τους και όλα καλά. Όταν βρίσκομαι με τέτοιες γυναίκες μου κάνουν συνέχεια παράπονα για τους άντρες στην πατρίδα τους ότι είναι της πλάκας ιστορία και δεν ξέρουν ούτε να την πέσουν. Γιατί δεν κάνουν και οι Ελληνίδες το ίδιο; Επειδή προφανώς ντρέπονται να τους βγει η φήμη ότι γουστάρουν να γαμιούνται. Αυτό τα εξηγεί όλα.

Και θα σου πω και ένα τελευταίο ,αν έχω λάθος εντύπωση ας έχω.
- Μία γυναίκα 5/10 πάει μόνη της σε ένα μπαρ γεμάτο κόσμο. Δε σου λέω ότι θα πέσει πάνω της όλος ο ανδρικός πληθυσμός του μαγαζιού ,σίγουρα όμως θα βρεθούν ας πούμε 5-6 στους 100 μπάκουρους που θα της μιλήσουν ή θα κεράσουν κανένα ποτό /σφηνάκι.
- Ένας άντρας 7/10 πάει μόνος τους σε ένα αντίστοιχο μπαρ πάλι γεμάτο κόσμο. Μπορεί να τραβήξει κάποια βλέμματα αλλά δε νομίζω να τον κεράσει καμιά γυναίκα. Θα πάει να μιλήσει σε μία που είναι με τις φίλες της ,θα σκεφτεί εκείνη "για να μην έχει αυτός ούτε φίλους να βγει μαζί τους πρέπει να είναι μεγάλος μαλάκας". Θα πάει στη δεύτερη που τον έχει δει να τρώει άκυρο θα σκεφτεί "αυτός θέλει μόνο να γαμήσει ,πρέπει να είναι τελείως καραγκιόζης" . Θα πάει στην τρίτη θα σκεφτεί "σιγά μην πάω με αυτό το μαλάκα που τον απέρριψαν οι άλλες δύο. Επίσης τι έχουν αυτές παραπάνω και δεν ήρθε πρώτα σ' εμένα;". Και έτσι θα λήξει άδοξα η βραδιά του μπάκουρου.

Και αυτό δεν είναι καν ελληνικό φαινόμενο. Μόνος μου έχω φορτώσει μόνο τουρίστριες σε τουριστόμπαρα όπου παίζεται άγριο παιχνίδι.

Έτσι τη βλέπω εγώ την πραγματικότητα. Είμαστε συντηρητικός λαός, βάζουμε σαν πρώτη προτεραιότητα τη δημόσια εικόνα μας για αυτό και όλα γίνονται στα κρυφά. Ο Έλληνας όταν δεν βρίσκει να γαμήσει , ή θα γίνει σαβουρογάμης ή θα βάλει το χέρι στο πορτοφόλι. Η Ελληνίδα είτε θα πρέπει να βρει ένα γκομενάκι να ξεσκίζονται στα κρυφά ,είτε να κάτσει μόνη της να περιμένει μέχρι να καταλάβει ότι έφτασε 40 και ο χρόνος τελειώνει για να ρίξει τις απαιτήσεις της.

panagos7

Πορνοστάρ
Εγγρ.
5 Δεκ 2014
Κριτικές
52
Like
7.677
Πόντοι
8.816
Έχει αγάμητες αλλά δεν ψάχνονται.Ή δεν καταδέχονται να γνωρίσουν κανέναν που δεν πληρεί τα κριτήρια τους,ειδικά οι 25-30+.

Όπως εχω πει πολλε΄ς φορές,η προσφορά δεν καλύπτει την ζήτηση.Όταν στους 10 άντρες ψάχνονται και οι 10,και στις 10 γυναίκες ζήτημα να ψάχνονται οι 2-3,ε αυτά θα βλέπουμε.Θα γαμάνε οι 2 και οι άλλοι 8 θα τον παίζουν.

Κι αυτή η ιστορία με τον κοβιντ έκανε κυρίως ένα κακό.Έκανε τους μόνους να νιώθουν πιο μόνοι.Όσοι δεν ήταν μόνοι,δεν κατάλαβαν κοβιντ.Παντού έβλεπες φιλιά,σαλιαρίσματα σαν να μην υπήρχε κοβιντ.Και στην καραντίνα αν ήσουν με καμια γκόμενα στο σπίτι,δεν την ένιωθες,ενώ μόνος την παραένιωθες.
Συμφωνώ απόλυτα.

OP
OP
SMARTBOY

SMARTBOY

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2021
Like
835
Πόντοι
96
Καλή χρονιά παίκτη. Το καλό σενάριο για σένα θα ήταν να μοιράζεσαι το λογαριασμό με γυναίκα. Το κακό σενάριο είναι ότι είσαι άντρας που σκέφτεται ακριβώς όπως μια γυναίκα για αυτό και τις υπερασπίζεσαι με τόση θέρμη.
Αν διαβάσεις σου έχω γράψει ότι υπάρχουν ολόκληρες κατηγορίες ανδρών που δεν έχουν ανάγκη τον πληρωμένο έρωτα. Επίσης αν κάποιος έχει πάει μόνο με πουτάνες στη ζωή του, θεωρώ ότι είναι νοσηρή κατάσταση, θα καταλήξεις μισάνθρωπος και δε θα μπορείς να μιλήσεις ακόμη και να βρεθεί γυναίκα να ασχοληθεί μαζί σου.
Για το αν υπάρχουν γυναίκες μόνες και γιατί, εύκολη είναι η απάντηση. Δεν είναι ικανοποιημένες από τους άντρες που τους την πέφτουν. Η διαφορά είναι ότι οι Ελληνίδες δεν είναι τόσο αυτονομημένες όσο άλλες. Υπάρχουν πολλές Ρωσίδες, Γερμανίδες, Αγγλίδες που έρχονται διακοπές στα ελληνικά νησιά μόνες τους ή και με την κολλητή τους, βρίσκουν ένα γκόμενο για μια εβδομάδα και μετά επιστρέφουν στην πατρίδα τους και όλα καλά. Όταν βρίσκομαι με τέτοιες γυναίκες μου κάνουν συνέχεια παράπονα για τους άντρες στην πατρίδα τους ότι είναι της πλάκας ιστορία και δεν ξέρουν ούτε να την πέσουν. Γιατί δεν κάνουν και οι Ελληνίδες το ίδιο; Επειδή προφανώς ντρέπονται να τους βγει η φήμη ότι γουστάρουν να γαμιούνται. Αυτό τα εξηγεί όλα.

- Μία γυναίκα 5/10 πάει μόνη της σε ένα μπαρ γεμάτο κόσμο. Δε σου λέω ότι θα πέσει πάνω της όλος ο ανδρικός πληθυσμός του μαγαζιού ,σίγουρα όμως θα βρεθούν ας πούμε 5-6 στους 100 μπάκουρους που θα της μιλήσουν ή θα κεράσουν κανένα ποτό /σφηνάκι.
- Ένας άντρας 7/10 πάει μόνος τους σε ένα αντίστοιχο μπαρ πάλι γεμάτο κόσμο. Μπορεί να τραβήξει κάποια βλέμματα αλλά δε νομίζω να τον κεράσει καμιά γυναίκα. Θα πάει να μιλήσει σε μία που είναι με τις φίλες της ,θα σκεφτεί εκείνη "για να μην έχει αυτός ούτε φίλους να βγει μαζί τους πρέπει να είναι μεγάλος μαλάκας". Θα πάει στη δεύτερη που τον έχει δει να τρώει άκυρο θα σκεφτεί "αυτός θέλει μόνο να γαμήσει ,πρέπει να είναι τελείως καραγκιόζης" . Θα πάει στην τρίτη θα σκεφτεί "σιγά μην πάω με αυτό το μαλάκα που τον απέρριψαν οι άλλες δύο. Επίσης τι έχουν αυτές παραπάνω και δεν ήρθε πρώτα σ' εμένα;". Και έτσι θα λήξει άδοξα η βραδιά του μπάκουρου.

Και αυτό δεν είναι καν ελληνικό φαινόμενο. Μόνος μου έχω φορτώσει μόνο τουρίστριες σε τουριστόμπαρα όπου παίζεται άγριο παιχνίδι.

Έτσι τη βλέπω εγώ την πραγματικότητα. Είμαστε συντηρητικός λαός, βάζουμε σαν πρώτη προτεραιότητα τη δημόσια εικόνα μας για αυτό και όλα γίνονται στα κρυφά. Ο Έλληνας όταν δεν βρίσκει να γαμήσει , ή θα γίνει σαβουρογάμης ή θα βάλει το χέρι στο πορτοφόλι. Η Ελληνίδα είτε θα πρέπει να βρει ένα γκομενάκι να ξεσκίζονται στα κρυφά ,είτε να κάτσει μόνη της να περιμένει μέχρι να καταλάβει ότι έφτασε 40 και ο χρόνος τελειώνει για να ρίξει τις απαιτήσεις της.
Οι Γυναικες Αγαμητες η μη λογο που το εχουν "Δει το εργο" πολλες φορες απο πολλους ειναι αποστασιοποιημενες Δεν κανουν βιαστικες κινησεις
Θελουν ο Αντρας να ειναι Cool να εχει χρονο για αυτες Οι Αντρες βιαζονται για να Γαμησουν και αυτες απο την Φυση τους το παιρνουν χαμπαρι
Εχω Ταξιδεψει σε πανω απο 80 χωρες τα εχω δει αυτα που λες και συμφωνω Θα ελεγα οτι ειμαστε κοντα σε πολλα απο αυτα που εχουμε πει
Τις Γυναικες τις υπερασπιζομαι γιατι τις Αγαπαω... το ιδιο πιστευω κανουν και αυτες

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.496
Πόντοι
206

Εκπληκτικό ποστ φίλε, τα συγχαρητήρια μου!! Για τα τουριστομπαρα όμως με άγριο παιχνίδι, που υπάρχουν τη σημερινή εποχή;;; Γιατί ταξιδεύω αρκετά εντός ελλαδος κ δεν έχω δει κάτι τέτοιο.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.731
Πόντοι
3.656

Ούτε και οι ξένες γαμιούνται εύκολα.Απλά κάποιες λόγω ευγένειας μπορεί να κάτσουν να μιλήσουν μαζί σου,αλλά για κάτι παραπάνω χλωμό.Ο Έλληνας επειδή δεν είναι συνηθισμένος ούτε καν να του μιλάνε εδώ οι γυναίκες,μπορεί να καψουρευτεί μια ξένη ακόμα και μόνο αν του μιλήσει.

Για το αν είμαστε συντηρητικός λαός,υπάρχει η διαφορά της επαρχίας με την πόλη.Οι ίδιες γυναίκες που στην επαρχία το παίζουν κυρίες και καθωσπρέπει,όταν φεύγουν γίνονται χυσοκαταπιόλες.

OP
OP
SMARTBOY

SMARTBOY

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2021
Like
835
Πόντοι
96
Ενα αλλο σημαντικο στοιχειο ειναι οτι πολλοι απο εμας παρουσιαζουμε τον εαυτο μας διαφορετικο απο αυτο που ειναι κατι το οποιο φαινεται πολυ γρηγορα
Οι Γυναικες εχουν "Κεραιες" τα αντιλαμβανονται πολυ γρηγορα αυτα Ισως το κανουμε προς εντυπωσιασμο και αγνοια απο... καθαρη Μαλακια
Οτι και να πεις σε μια Γυναικα αν δεν εισαι σε θεση να το υποστηριξεις και να το αποδειξεις... εχασες

Εγγρ.
16 Νοε 2021
Like
2.719
Πόντοι
446
Θα αναφερω μια περιπτωση που ειχα πριν 4 μηνες Γνωρισα μια Γκομενα στο Putanona 24 χρονων (Εγω ειμαι πολυ πιο μεγαλος)
Ενω στην αρχη μου ελεγε για Sugar και Μαλακιες της ειπα ξεκαθαρα οτι δεν ειμαι Sugar και το δεχτηκε Πριν κλεισουμε Date
Μου ειπε οτι αν ειμαι αυτος στην Photo που ειχα βαλει στο Putanona δεν εχει προβλημα να τα βρουμε Της λεω που θελεις να
Κανουμε Date μου λεει καπου με πολυ Κοσμο Της λεω ελα στο παλιο Galaxy στο Hilton Παντα στα Date παω μια ωρα πιο μπροστα
Οταν εφτασα ρωτησα καποια παιδια εκει που ξερω αν εχουν δει κατι περιεργο και μου ειπαν "Προσεξε πισω απο το Bar 2 Ρωσους"
Εκατσα και περιμενα αργοτερα ηρθε η Γκομενα τα ειπαμε χαλαρα Οι τυποι "Επαιζαν" με τα κινητα την πηρα χαμπαρι και της το ειπα
Μου ειπε οτι θελει Video μαζι μου... Την εκανα στα γρηγορα
Τελικα ηταν Βιζιταρα του κερατα που παιρνουν Video Photo και Ηχο και σε απειλουν με διαφορους "Τροπους"
Φιλε σμαρτ καλη χρονια . Ξερεις μοναχα που διαφωνω μαζι σου στο θεμα πουτανονα ? πως καποιος βγαζει με την αξια του γκομενα . Μπορει να μη τη πληρωσει αμεσα με το λεγομενο ''δωρακι'' για να τη πηδηξει δε λεω για τετοιες περιπτωσεις αλλα με την αξια του σε dating app που πληρωνεις δε γινεται . Εχω βγαλει κ τετοιες φασεις απο πουτανονα που να μη πληρωσα σε ανταλλαγμα σεξ αλλα πρωτα στο τσατ μου χε φυγει πολυ χρημα κ ηξερε και καποια πραγματα για μενα η αλλη που εχουν να κανουν με το σουγκαριλικι οτι δλδ μπορω να ανταπεξελθω σε καποιες απαιτησεις ( πχ η βαθμιδα που ανηκω στο σαητ ή αλλα στοιχεια που εγω θελησα να δωσω ) . Επισης η αλλη απο τη συνομιλια ωφελειται κιολας αμεσα οποτε παυει να μιλαμε για αμιγως ικανοτητα . Εχω περιπτωσεις και οχι μια που σε σενα αν θες μπορω να στο αποδειξω απο το σαητ που εβγαλα ετσι . Με την αξια του θεωρω αν καποιος πχ παει και μιλησει σε μια γκομενα καπου και παρει τηλ ή τη περιπτωση που λεει ο lancelot69 ή ο panagos7 . Γενικα ειμαι πολυ ειλικρινης με τον ευατο μου και δε προσμετρω στις περιπτωσεις αυτη τη περιπτωση και παροτι εχω μια καλη εμφανιση εχω πληρωσει τα κερατα μου για να βγω απο το σαητ , αν εσυ ή καποιος αλλος τα καταφερατε αλλιως κ πιο γρηγορα δε το αμφισβητω και μπραβο σας ( ασχετο αλλα γνωμη μου κιολας τα χω ξαναγραψει δεν αξιζει να ασχολειται κανεις τωρα γτ εχει χαλασει παρα πολυ το σαητ σε σχεση με το ξεκινημα ) .

Αν μια γυναικα γνωριζει οτι ενας αντρας εχει μια χ οικονομικη επιφανεια η αξια εν μερει παραμεριζεται και γινεται πιο ευκολο το εργο κακα τα ψεμματα . Ειδικα αν ξερει οτι στο μελλον η συνυπαρξη της μαζι σου θα την ωφελησει οικονομικα ή με αλλο τροπο .

Απο την αλλη γενικα η γυναικα θελει υπομονη οπως λες και συμφωνω απολυτα , αυτο ειναι μεγαλο λαθος των αντρων . Κ προσοχη θα προσθεσω να της αφιερωνεις χρονο κ να ασχολεισαι μαζι της . Αντιλαμβανομαι απολυτα τους αντρες π προσφευγουν στο πληρωμενο ερωτα απο την αλλη , οι φρενηρεις ρυθμοι της ζωης κ ο αγχωδης τροπος ζωης για να ανταπεξελθουμε σε υποχρεωσεις σε μια κοινωνια κ σε μια καθημερινοτητα που τρεχει σε υψηλες ταχυτητες ( οπως και η επιστημη και η τεχνολογια ) εχει κανει πιο δυσκολες τις διαπροσωπικες σχεσεις κ πολυτελεια το χρονο μας για αυτες

Καλη χρονια σε ολους τους συμφορουμιτες

panagos7

Πορνοστάρ
Εγγρ.
5 Δεκ 2014
Κριτικές
52
Like
7.677
Πόντοι
8.816
σε αυτη την ζωη υπαρχουν 2 κατηγοριες αντρων... αυτοι που γαμανε με την αξια τους και αυτοι που γαμανε με τα λεφτα τους ( ειτε αμεσα ειτε εμμεσα ) νομιζετε δηλαδη αν ο αλλος ειναι παιδαρος ειναι ωραιος εχει πολυ καλο σωμμα ωραιο προσωπο και τον αρεα του ειμαι ωραιος και γαμαω... χρειαζεται να πληρωσει για να γαμησει ??? χρειαζεται να κερασει για να γαμησει ??? μαγκες κακα τα ψεμματα αν ο αλλος ειναι σαν τον βασαλο η σαν τον αργυρο οχι δεν χρειαζεται να κερασει για να γαμησει αλλα ουτε καν να την πεσει... και επειδη λογο δουλειας ( φωτογραφος ) εχω γνωρισει αρκετους τετοιους ( πιο πολυ μοντελα του ινστα οχι κανονικα μοντελα ) οπως ολοι εμεις βλεπουμε κατι μουναρες στο ινστα και τις χαζευουμε με τις ωρες και μερικοι απο εμας στελνουν κιολας χωρις καν να τις ξερουν ετσι ακιρβως κανουν και οι γκομενες σε αυτους... αν δειτε το inbox απο τετοιους τυπους ( επειδη εχω αραξει με κανα 2 απο αυτους και μου εχουν δειξει ) θα παθετε πλακα... μπορει να τους στελνουν και 10 - 20 μουνια την μερα καθε μερα απο πιτσιρικες χαζοβιολες 16χρονα μεχρι μιλφαρες παντρεμενες... οποτε αυτη η μαλακια του οτι ο αντρας πρεπει να χρησιμοποιησει τα λεφτα του ειτε αμεσα ειτε εμμεσα για να γαμησει ειναι μαλακια... ολα ειναι θεμα εμφανισης αμα ο αλλος ειναι παιδαρος γαμαει και τσαμπα μαγκες... και τις περισσοτερες φορες δεν κουναει καν το δαχτυλακι του για να γαμησει... αν ο αλλος ειναι μετριος η κατω του μετριου πρεπει να κυνηγησει - πληρωσει - κερασει - πεσει κλπ κλπ...
Οι φωτογράφοι γαμανε φουλ? Για πες καμία εμπειρία. Ενδιαφέρον πολλυ σαν επάγγελμα πάντως και με τη προβολή του ινστα φεις κτλ σίγουρα όλες και ολοι θέλουν ένα καλό φωτογράφο για να ανεβάζουν ωραίες και σωστές φώτο

OP
OP
SMARTBOY

SMARTBOY

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2021
Like
835
Πόντοι
96
Φιλε σμαρτ καλη χρονια . Ξερεις μοναχα που διαφωνω μαζι σου στο θεμα πουτανονα ? πως καποιος βγαζει με την αξια του γκομενα . Μπορει να μη τη πληρωσει αμεσα με το λεγομενο ''δωρακι'' για να τη πηδηξει δε λεω για τετοιες περιπτωσεις αλλα με την αξια του σε dating app που πληρωνεις δε γινεται . Εχω βγαλει κ τετοιες φασεις απο πουτανονα που να μη πληρωσα σε ανταλλαγμα σεξ αλλα πρωτα στο τσατ μου χε φυγει πολυ χρημα κ ηξερε και καποια πραγματα για μενα η αλλη που εχουν να κανουν με το σουγκαριλικι οτι δλδ μπορω να ανταπεξελθω σε καποιες απαιτησεις ( πχ η βαθμιδα που ανηκω στο σαητ ή αλλα στοιχεια που εγω θελησα να δωσω ) . Επισης η αλλη απο τη συνομιλια ωφελειται κιολας αμεσα οποτε παυει να μιλαμε για αμιγως ικανοτητα . Εχω περιπτωσεις και οχι μια που σε σενα αν θες μπορω να στο αποδειξω απο το σαητ που εβγαλα ετσι . Με την αξια του θεωρω αν καποιος πχ παει και μιλησει σε μια γκομενα καπου και παρει τηλ ή τη περιπτωση που λεει ο lancelot69 ή ο panagos7 . Γενικα ειμαι πολυ ειλικρινης με τον ευατο μου και δε προσμετρω στις περιπτωσεις αυτη τη περιπτωση και παροτι εχω μια καλη εμφανιση εχω πληρωσει τα κερατα μου για να βγω απο το σαητ , αν εσυ ή καποιος αλλος τα καταφερατε αλλιως κ πιο γρηγορα δε το αμφισβητω και μπραβο σας ( ασχετο αλλα γνωμη μου κιολας τα χω ξαναγραψει δεν αξιζει να ασχολειται κανεις τωρα γτ εχει χαλασει παρα πολυ το σαητ σε σχεση με το ξεκινημα ) .

Αν μια γυναικα γνωριζει οτι ενας αντρας εχει μια χ οικονομικη επιφανεια η αξια εν μερει παραμεριζεται και γινεται πιο ευκολο το εργο κακα τα ψεμματα . Ειδικα αν ξερει οτι στο μελλον η συνυπαρξη της μαζι σου θα την ωφελησει οικονομικα ή με αλλο τροπο .

Απο την αλλη γενικα η γυναικα θελει υπομονη οπως λες και συμφωνω απολυτα , αυτο ειναι μεγαλο λαθος των αντρων . Κ προσοχη θα προσθεσω να της αφιερωνεις χρονο κ να ασχολεισαι μαζι της . Αντιλαμβανομαι απολυτα τους αντρες π προσφευγουν στο πληρωμενο ερωτα απο την αλλη , οι φρενηρεις ρυθμοι της ζωης κ ο αγχωδης τροπος ζωης για να ανταπεξελθουμε σε υποχρεωσεις σε μια κοινωνια κ σε μια καθημερινοτητα που τρεχει σε υψηλες ταχυτητες ( οπως και η επιστημη και η τεχνολογια ) εχει κανει πιο δυσκολες τις διαπροσωπικες σχεσεις κ πολυτελεια το χρονο μας για αυτες

Συμφωνω και επαυξανω σε οσα λες Φιλε Capo Στο Putanona με οσες Γκομενες και να επαιξα ηταν παντα στα ισια Τι εννοω ?
Οτι απο την αρχη τους ελεγα οτι δεν ειμαι Sugar οτι αν γινει Φαση θα ειναι εντελως ανιδιοτελης διαφορετικα ειμαι Off
Αυτες το δεχονταν και εγω προχωρουσα Ποτε σε καμμια δεν ειπα σε τι οικονομικο Status παιζω Οσες ειχαν διαφωνια το εκλεινα το θεμα
Αρα αυτες δεν πιστευω να αποσκοπουσαν σε μελλοντικο "Γδαρσιμο" διοτι δεν γνωριζαν... αν εχω χρημα η οχι
Ολα τα Dating που εκανα ηταν μονο τα ποτα και τα Hotels ουτε Euro παραπανω (Με αυτη την εννοια το λεω για την "Αξια")
Που σε Sugar Site ετσι και πεις οτι δεν εχεις φραγκα οι πιθανοτητες ελαχιστοποιουνται για να μην πω... μηδενιζονται
Βασικα ηταν μια ερευνα που εκανα για να δω ιδιοις ομμασι αν ειναι Real Profile... και το ειδα χαχα
Για τα χρηματα που ηταν απαραιτητα στο Site εκει ναι αναγκαστικα τα πληρωνα ωστε να εχω επαφη
Αλλα αυτο ειναι μονο στα Dating Sites στην κανονικη μου ζωη εξω παιζω στα ισια... κανονικα χαχα
Κατα τα αλλα τα εχουμε πει και συμφωνω 100% μαζι σου... και καλη Χρονια σε ολους

panagos7

Πορνοστάρ
Εγγρ.
5 Δεκ 2014
Κριτικές
52
Like
7.677
Πόντοι
8.816

Είμαι της άποψης αυτά δεν αξίζουν και χαλάς τα λεφτά σου. Η ξεκινάς κάτι από κοντά με το κλασσικό τρόπο βγαίνοντας σε ένα καφέ μπαρ κτλ η από μεσεντζερ και φεις στη χειρότερη

OP
OP
SMARTBOY

SMARTBOY

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2021
Like
835
Πόντοι
96
Είμαι της άποψης αυτά δεν αξίζουν και χαλάς τα λεφτά σου. Η ξεκινάς κάτι από κοντά με το κλασσικό τρόπο βγαίνοντας σε ένα καφέ μπαρ κτλ η από μεσεντζερ και φεις στη χειρότερη
Οχι μονο τα λεφτα σου χαλας αλλα σε καποιες "Φασεις" κλονιζεται και η Ψυχικη σου Υγεια και ηρεμια
Εγω για να βγω σε καποια Date (Ελαχιστα περιπου 15 αλλα δεν ηρθαμε σε επαφη με ολα) μιλησα... σχεδον με ολες χαχα
Η αληθεια παντως ειναι οτι οι Γκομενες ηταν πολυ καλες
Θα ελεγα οτι ειδικα τα Sugar Site ειναι μια απατη και μιση... Μακρια

panagos7

Πορνοστάρ
Εγγρ.
5 Δεκ 2014
Κριτικές
52
Like
7.677
Πόντοι
8.816
Βέβαια αν εσύ η γκόμενα ξεπορτιζατε κολλήσατε και οι δύο...πιο καλή η μοναξιά σε καιρό πανδημίας για μεγαλύτερη ασφάλεια
βγηκα παντου και κολλησα τι να κανουμε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

εχω χαπια για στυση enogra απο σρι λανκα αν ενδιαφερεστε πληροφοριες ινμποξ.ειναι πολλυ καλα

Lancelot69

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2021
Like
842
Πόντοι
81
Οι φωτογράφοι γαμανε φουλ? Για πες καμία εμπειρία. Ενδιαφέρον πολλυ σαν επάγγελμα πάντως και με τη προβολή του ινστα φεις κτλ σίγουρα όλες και ολοι θέλουν ένα καλό φωτογράφο για να ανεβάζουν ωραίες και σωστές φώτο
φιλε αμα εισαι ωραιος και το εχεις γαμας αμα δεν εισαι ωραιος και δεν το εχεις δεν γαμας η γαμας με τα λεφτα σου... ειναι πολυ απλα τα πραγματα... εγω δυστυχως δεν ειμαι σαν κατι παιδαρελια που εχω για πελατες οποτε πρεπει να προσπαθησω να την πεσω να κυνηγησω να κερασω κλπ κλπ... και κακα τα ψεμματα λιγοι ειναι οι αντρες που δεν χρειαζεται καν να προσπαθησουν για να γαμησουν οι πιο πολλοι πρεπει να κυνηγαμε...

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.731
Πόντοι
3.656
φιλε αμα εισαι ωραιος και το εχεις γαμας αμα δεν εισαι ωραιος και δεν το εχεις δεν γαμας η γαμας με τα λεφτα σου... ειναι πολυ απλα τα πραγματα... εγω δυστυχως δεν ειμαι σαν κατι παιδαρελια που εχω για πελατες οποτε πρεπει να προσπαθησω να την πεσω να κυνηγησω να κερασω κλπ κλπ... και κακα τα ψεμματα λιγοι ειναι οι αντρες που δεν χρειαζεται καν να προσπαθησουν για να γαμησουν οι πιο πολλοι πρεπει να κυνηγαμε...

Υπάρχουν και ωραίοι που είναι με το πουλί στο χέρι.Ή είναι με την ίδια γκόμενα χρόνια.Όπως υπάρχουν και μέτριοι που τους βλέπεις με μουνάρες.

Η εμφάνιση από μόνη της δεν αρκεί,και ο ωραίος θα μείνει αγάμητος αν δεν είναι σε κανα κύκλο ή δεν έχει στη δουλειά του γυναίκες,μόνος του δεν μπορεί να κάνει πολλά.Και φυσικά υπάρχουν και τα γνωστά ελλεεινικά στερεότυπα,'τί πρόβλημα έχει και είναι μόνος του;

Lancelot69

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2021
Like
842
Πόντοι
81
Υπάρχουν και ωραίοι που είναι με το πουλί στο χέρι.Ή είναι με την ίδια γκόμενα χρόνια.Όπως υπάρχουν και μέτριοι που τους βλέπεις με μουνάρες.

Η εμφάνιση από μόνη της δεν αρκεί,και ο ωραίος θα μείνει αγάμητος αν δεν είναι σε κανα κύκλο ή δεν έχει στη δουλειά του γυναίκες,μόνος του δεν μπορεί να κάνει πολλά.Και φυσικά υπάρχουν και τα γνωστά ελλεεινικά στερεότυπα,'τί πρόβλημα έχει και είναι μόνος του;
Για αυτό είπα να ναι ωραίος και να έχει και τον αερα του ωραίου... Αλλά συνηθως ρε φίλε οι ωραίοι έχουν και τον αερα και το ξέρουν ότι μετρανε ασχετα με το αν το δείχνουν η οχι

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.731
Πόντοι
3.656
Για αυτό είπα να ναι ωραίος και να έχει και τον αερα του ωραίου... Αλλά συνηθως ρε φίλε οι ωραίοι έχουν και τον αερα και το ξέρουν ότι μετρανε ασχετα με το αν το δείχνουν η οχι

Αερα σου δίνει η αποδοχή.Όταν βλέπεις αποδοχή από τις γυναίκες,τότε έχεις και αέρα.

Κι ένας μέτριος όταν τον έχει διαλέξει πχ μια γκόμενα πάνω απ'τα κυβικά του,προφανώς θα'χει και αέρα.Αντίστοιχα,ένας ωραίος που βγαίνει έξω και δεν του μιλάει καμία γκόμενα,θα του κοπεί και ο αέρας.

Lancelot69

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2021
Like
842
Πόντοι
81
Αερα σου δίνει η αποδοχή.Όταν βλέπεις αποδοχή από τις γυναίκες,τότε έχεις και αέρα.

Κι ένας μέτριος όταν τον έχει διαλέξει πχ μια γκόμενα πάνω απ'τα κυβικά του,προφανώς θα'χει και αέρα.Αντίστοιχα,ένας ωραίος που βγαίνει έξω και δεν του μιλάει καμία γκόμενα,θα του κοπεί και ο αέρας.
Δεν γίνεται φίλε ένας πραγματικά ωραίος να μην του μιλάει καμιά... άνθρωποι είναι και οι γυναίκες έχουν ματια και γούστα και καυλες

chris drs

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Απρ 2009
Κριτικές
30
Like
21.356
Πόντοι
8.815
εισαι με λογαριασμο στο bourdela και μας μιλας για τσαμπα γαμησια. ωραιος!
το τσαμπα γαμησι που το ειδες ακριβως? θα τη βγαλεις τη γκομενα εξω μερικες φορες πριν τη γαμησεις,ποτο,φαγητο,καφε κτλ. πανε τα 150 στην ξεφτιλα. ασε που μπορει να παρεις και ενα αρχιδι και να μη γαμησεις ποτε επειδη ετσι της τη βαρεσαι ή να γαμησεις και να ειναι αχρηστη.
δινεις 150 σε ενα βιζιτακι,περα οτι θα γαμησεις με υπογραφη και σφραγιδα θα περασεις και γαμω με μια πολυ εμφανισιμη γυναικα. προτιμω το δευτερο που λες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom