Αν νιωθω ? Ναι τι να σου πω ανατριχιασα !! Και μονο τοσα Post για τα Sugar Sites που εχω ανεβασει δεν θα επρεπε να αμφιβαλεις οτι ειμαι Αντρας
Το αλλο πως το ειπες ? Οτι οταν θελει ο Αντρας να Γαμησει θα πληρωσει και ολα Ok ? Αυτο πιστευεις ? Ελπιζω να ειναι λιγοι εως κανενας αλλος που το Πιστευει αυτο Διοτι ετσι και ειναι... πολλοι χαχαχα
Φαντασιωση ? Συναισθηματιες ? Πλακα εχεις αλλα ενταξη... Πρωτοχρονια ειναι χαχαχα
Καλή χρονιά παίκτη. Το καλό σενάριο για σένα θα ήταν να μοιράζεσαι το λογαριασμό με γυναίκα. Το κακό σενάριο είναι ότι είσαι άντρας που σκέφτεται ακριβώς όπως μια γυναίκα για αυτό και τις υπερασπίζεσαι με τόση θέρμη.
Αν διαβάσεις σου έχω γράψει ότι υπάρχουν ολόκληρες κατηγορίες ανδρών που δεν έχουν ανάγκη τον πληρωμένο έρωτα. Επίσης αν κάποιος έχει πάει μόνο με πουτάνες στη ζωή του, θεωρώ ότι είναι νοσηρή κατάσταση, θα καταλήξεις μισάνθρωπος και δε θα μπορείς να μιλήσεις ακόμη και να βρεθεί γυναίκα να ασχοληθεί μαζί σου.
Για το αν υπάρχουν γυναίκες μόνες και γιατί, εύκολη είναι η απάντηση. Δεν είναι ικανοποιημένες από τους άντρες που τους την πέφτουν. Η διαφορά είναι ότι οι Ελληνίδες δεν είναι τόσο αυτονομημένες όσο άλλες. Υπάρχουν πολλές Ρωσίδες, Γερμανίδες, Αγγλίδες που έρχονται διακοπές στα ελληνικά νησιά μόνες τους ή και με την κολλητή τους, βρίσκουν ένα γκόμενο για μια εβδομάδα και μετά επιστρέφουν στην πατρίδα τους και όλα καλά. Όταν βρίσκομαι με τέτοιες γυναίκες μου κάνουν συνέχεια παράπονα για τους άντρες στην πατρίδα τους ότι είναι της πλάκας ιστορία και δεν ξέρουν ούτε να την πέσουν. Γιατί δεν κάνουν και οι Ελληνίδες το ίδιο; Επειδή προφανώς ντρέπονται να τους βγει η φήμη ότι γουστάρουν να γαμιούνται. Αυτό τα εξηγεί όλα.
Και θα σου πω και ένα τελευταίο ,αν έχω λάθος εντύπωση ας έχω.
- Μία γυναίκα 5/10 πάει μόνη της σε ένα μπαρ γεμάτο κόσμο. Δε σου λέω ότι θα πέσει πάνω της όλος ο ανδρικός πληθυσμός του μαγαζιού ,σίγουρα όμως θα βρεθούν ας πούμε 5-6 στους 100 μπάκουρους που θα της μιλήσουν ή θα κεράσουν κανένα ποτό /σφηνάκι.
- Ένας άντρας 7/10 πάει μόνος τους σε ένα αντίστοιχο μπαρ πάλι γεμάτο κόσμο. Μπορεί να τραβήξει κάποια βλέμματα αλλά δε νομίζω να τον κεράσει καμιά γυναίκα. Θα πάει να μιλήσει σε μία που είναι με τις φίλες της ,θα σκεφτεί εκείνη "για να μην έχει αυτός ούτε φίλους να βγει μαζί τους πρέπει να είναι μεγάλος μαλάκας". Θα πάει στη δεύτερη που τον έχει δει να τρώει άκυρο θα σκεφτεί "αυτός θέλει μόνο να γαμήσει ,πρέπει να είναι τελείως καραγκιόζης" . Θα πάει στην τρίτη θα σκεφτεί "σιγά μην πάω με αυτό το μαλάκα που τον απέρριψαν οι άλλες δύο. Επίσης τι έχουν αυτές παραπάνω και δεν ήρθε πρώτα σ' εμένα;". Και έτσι θα λήξει άδοξα η βραδιά του μπάκουρου.
Και αυτό δεν είναι καν ελληνικό φαινόμενο. Μόνος μου έχω φορτώσει μόνο τουρίστριες σε τουριστόμπαρα όπου παίζεται άγριο παιχνίδι.
Έτσι τη βλέπω εγώ την πραγματικότητα. Είμαστε συντηρητικός λαός, βάζουμε σαν πρώτη προτεραιότητα τη δημόσια εικόνα μας για αυτό και όλα γίνονται στα κρυφά. Ο Έλληνας όταν δεν βρίσκει να γαμήσει , ή θα γίνει σαβουρογάμης ή θα βάλει το χέρι στο πορτοφόλι. Η Ελληνίδα είτε θα πρέπει να βρει ένα γκομενάκι να ξεσκίζονται στα κρυφά ,είτε να κάτσει μόνη της να περιμένει μέχρι να καταλάβει ότι έφτασε 40 και ο χρόνος τελειώνει για να ρίξει τις απαιτήσεις της.