Νέα

Γαμήσια... χωρίς χρήματα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα SMARTBOY
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 595
  • Εμφανίσεις 61K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
SMARTBOY

SMARTBOY

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2021
Like
835
Πόντοι
96
Καμία σχέση η αγαμία του άντρα με την αγαμία της γυναίκας

Η γυναίκα μένει αγάμητη και είναι στη μούνα της,ο άντρας τρελαίνεται,βλέπει έξω μουνιά και γυαλίζουν τα μάτια του.

Και φυσικά,η γυναίκα την αγαμία της την τερματίζει όποτε θέλει,ενώ ο άντρας πρέπει να τρέχει στα μπουρδέλα αν αρχίσουν τα χύσια και του βγαίνουν απ'τα αυτιά
Η γνωμη μου ειναι οτι η Αγαμια του Αντρα και της Γυναικας ειναι ακριβως το ιδιο (Δεν νομιζω οτι υπαρχει μετρητης Καυλας χαχα)
Οταν ειδα για πρωτη φορα στην ζωη μου Αγαμητη Γυναικα Τρομαξα... χωρις πλακα
Την τερματιζει ? Ok αυτο ειναι στο περιπου Ο Αντρας θα παει στα Μπουρδελα η αλλου η Γυναικα που θα παει αν δεν μετραει ? (Πολλες φορες και να μετραει)
Διοτι οι πιο πολλες δεν κανουν βολτα και οποιον βρουν Γαμιουντε... ειναι ολα σχετικα

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.731
Πόντοι
3.656
Η γνωμη μου ειναι οτι η Αγαμια του Αντρα και της Γυναικας ειναι ακριβως το ιδιο (Δεν νομιζω οτι υπαρχει μετρητης Καυλας χαχα)
Οταν ειδα για πρωτη φορα στην ζωη μου Αγαμητη Γυναικα Τρομαξα... χωρις πλακα
Την τερματιζει ? Ok αυτο ειναι στο περιπου Ο Αντρας θα παει στα Μπουρδελα η αλλου η Γυναικα που θα παει αν δεν μετραει ? (Πολλες φορες και να μετραει)
Διοτι οι πιο πολλες δεν κανουν βολτα και οποιον βρουν Γαμιουντε... ειναι ολα σχετικα

Ε τότε γιατί υπάρχουν μόνο μπουρδέλα για άντρες;

Η γυναίκα δεν έχει ανάγκη,αν θέλει να γαμηθεί μαζεύει ένα σωρό την ίδια μέρα,απο τιντερ,απο fb,απο γνωστούς της αγάμητους.Αλλά είπαμε,ΑΝ ΘΕΛΕΙ

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Που τις βλέπετε ρε παιδια τις αγαμιες στις γυναίκες? ?. Εκτός και αν εννοείται καμία 100κιλα χοντρή που ακόμα και αυτές κάποιον θα βρουν.. Εμένα δίπλαου μένει ένα γκόμενάκι 50κιλα 30χρονων.με.τουε γονείς της, όλο με γκομενους είναι.. Το έναν χωρίζει σε 4 μέρες έχει βρει άλλον.. Έχει ένα σμαρτακι φεύγει το μεσημέρι έρχεται το βράδυ.. Σαββατοκύριακο εξαφανίζεται από το σπίτι.τωρα το σμαρτακι λείπει από τα Χριστούγεννα θα έχει βρει κανέναν γαμια και θα κάθεται σπίτι του, έχει να έρθει καμιά βδομάδα σπίτι της, το ξέρω γιατί βλέπω το σμαρτ να λείπει.
Είναι δυνατόν να λείπει το γαμησι από το γκόμενάκι αυτό, μα που ζείτε? ?

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.731
Πόντοι
3.656
Που τις βλέπετε ρε παιδια τις αγαμιες στις γυναίκες? ?. Εκτός και αν εννοείται καμία 100κιλα χοντρή που ακόμα και αυτές κάποιον θα βρουν...

Και ξέρουμε ποιους θα βρουν :tooth:

OP
OP
SMARTBOY

SMARTBOY

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2021
Like
835
Πόντοι
96
Ε τότε γιατί υπάρχουν μόνο μπουρδέλα για άντρες;

Η γυναίκα δεν έχει ανάγκη,αν θέλει να γαμηθεί μαζεύει ένα σωρό την ίδια μέρα,απο τιντερ,απο fb,απο γνωστούς της αγάμητους.Αλλά είπαμε,ΑΝ ΘΕΛΕΙ
Οι Γυναικες λειτουργουν εντελως συναισθηματικα και με διαφορετικη ιδιοσυγκρασια απο τους Αντρες
Στο Εξωτερικο υπαρχουν Σπιτια και για Γυναικες... εδω και πολλα Χρονια
Τα μεγεθη ειναι ανισα στην Ελλαδα

OP
OP
SMARTBOY

SMARTBOY

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2021
Like
835
Πόντοι
96
Που τις βλέπετε ρε παιδια τις αγαμιες στις γυναίκες? ?. Εκτός και αν εννοείται καμία 100κιλα χοντρή που ακόμα και αυτές κάποιον θα βρουν.. Εμένα δίπλαου μένει ένα γκόμενάκι 50κιλα 30χρονων.με.τουε γονείς της, όλο με γκομενους είναι.. Το έναν χωρίζει σε 4 μέρες έχει βρει άλλον.. Έχει ένα σμαρτακι φεύγει το μεσημέρι έρχεται το βράδυ.. Σαββατοκύριακο εξαφανίζεται από το σπίτι.τωρα το σμαρτακι λείπει από τα Χριστούγεννα θα έχει βρει κανέναν γαμια και θα κάθεται σπίτι του, έχει να έρθει καμιά βδομάδα σπίτι της, το ξέρω γιατί βλέπω το σμαρτ να λείπει.
Είναι δυνατόν να λείπει το γαμησι από το γκόμενάκι αυτό, μα που ζείτε? ?
Ξερεις ποσα Γκομενακια που λειπουν απο το Σπιτι τους και ενα Μηνα με Smart και οχι μονο παιζουν το Αγαμητο μουνακι τους
Αρκετες Χιλιαδες

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Ξερεις ποσα Γκομενακια που λειπουν απο το Σπιτι τους και ενα Μηνα με Smart και οχι μονο παιζουν το Αγαμητο μουνακι τους
Αρκετες Χιλιαδες
Και που είναι το γκόμενάκι τόσες μέρες τυπε, σε σπίτι είναι και γαμιετια.. Τα σαββατοκύριακο εξαφανίζεται καθημερινές ξυπναει μεσημέρι έρχεται στις 2 το βράδυ.. Με γκομενους είναι όταν τις βλέπεις να λείπουν από το σπίτι τόσες ώρες, Δευτέρα βράδυ πχ που να είναι η άλλη.?

Εγγρ.
17 Ιαν 2019
Like
621
Πόντοι
81
Παιδια η φαση ειναι απλη. Αν δεν εισαι σεξιστης, μαλακας, βρωμιαρης μια χαρα γαμας δωρεαν και κανεις και τρελα γουστα. Αν εισαι και ομορφοπαιδο οπως εγω τοτε στην πεφτουν και ριχνεις και χ στις γκομενες γιατι θες να πιεις και κανα ποτο παραπανω. Ολοι οι ανθρωποι εχουν τις ιδιες αναγκες, εντος του 21 πετυχα αρκετες γκομενες που παρακαλουσαν για ξυλο και κατουρο. Αυτο που θελω να σας πω ειναι πως τα κανεις ολα αρκει να μην εχεις state of mind απο τον 19ο αιωνα και να εισαι αξιοπρεπης σε συμπεριφορα και εμφανιση. Αυτο και καλη σας χρονια.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.731
Πόντοι
3.656
Παιδια η φαση ειναι απλη. Αν δεν εισαι σεξιστης, μαλακας, βρωμιαρης μια χαρα γαμας δωρεαν και κανεις και τρελα γουστα. Αν εισαι και ομορφοπαιδο οπως εγω τοτε στην πεφτουν και ριχνεις και χ στις γκομενες γιατι θες να πιεις και κανα ποτο παραπανω. Ολοι οι ανθρωποι εχουν τις ιδιες αναγκες, εντος του 21 πετυχα αρκετες γκομενες που παρακαλουσαν για ξυλο και κατουρο.

Ελληνίδες τύπε;

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Παιδια η φαση ειναι απλη. Αν δεν εισαι σεξιστης, μαλακας, βρωμιαρης μια χαρα γαμας δωρεαν και κανεις και τρελα γουστα. Αν εισαι και ομορφοπαιδο οπως εγω τοτε στην πεφτουν και ριχνεις και χ στις γκομενες γιατι θες να πιεις και κανα ποτο παραπανω. Ολοι οι ανθρωποι εχουν τις ιδιες αναγκες, εντος του 21 πετυχα αρκετες γκομενες που παρακαλουσαν για ξυλο και κατουρο. Αυτο που θελω να σας πω ειναι πως τα κανεις ολα αρκει να μην εχεις state of mind απο τον 19ο αιωνα και να εισαι αξιοπρεπης σε συμπεριφορα και εμφανιση. Αυτο και καλη σας χρονια.
Να και το ομορφοπαιδο ????

OP
OP
SMARTBOY

SMARTBOY

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2021
Like
835
Πόντοι
96
Και που είναι το γκόμενάκι τόσες μέρες τυπε, σε σπίτι είναι και γαμιετια.. Τα σαββατοκύριακο εξαφανίζεται καθημερινές ξυπναει μεσημέρι έρχεται στις 2 το βράδυ.. Με γκομενους είναι όταν τις βλέπεις να λείπουν από το σπίτι τόσες ώρες, Δευτέρα βράδυ πχ που να είναι η άλλη.?
Ξερεις ποσες εναλλακτικες προτασεις υπαρχουν περα απο το Γαμησι ?
Εκατονταδες χαχα

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.731
Πόντοι
3.656
Οι Γυναικες λειτουργουν εντελως συναισθηματικα και με διαφορετικη ιδιοσυγκρασια απο τους Αντρες
Στο Εξωτερικο υπαρχουν Σπιτια και για Γυναικες... εδω και πολλα Χρονια
Τα μεγεθη ειναι ανισα στην Ελλαδα

Δεν συμφωνώ τύπε.Η καψούρα στους άντρες είναι μεγαλύτερη απ'ότι στις γυναίκες

No Respect

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2020
Like
259
Πόντοι
21

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
13.240
Πόντοι
3.786
Έχεις επικεντρωθεί στην ποιότητα φίλε.
Ξύλο ελπίζω να εννοεί με την καλή έννοια,πχ στα κωλομάγουλα.Το golden shower κακώς είναι ταμπού,δεν είναι τόσο extreme όσο ακούγεται.Συμβαίνει όμως σε ζευγάρια που είναι καιρό μαζί και έχουν αναπτύξει οικειότητα.Πού τις βρήκε ο τύπος αυτές που σε one night stand δέχονταν golden rain?

@cool11 τι τύπος είναι ο Δημητράκης;

OP
OP
SMARTBOY

SMARTBOY

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2021
Like
835
Πόντοι
96
Ναι έχει πάει η γκομενα για ψάρεμα..
Ξερεις ποσα Druggs Delivery γινονται ? (Λεω ενα παραδειγμα)
Αρκετες εκατονταδες... Καθημερινα Οχι μονο ΣαββατοΚυριακο
Ξερεις ποσες απο αυτες τα κανουν ? Αρκετες εκατονταδες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom