Διαγραμμένο μέλος 187411
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2019
- Like
- 621
- Πόντοι
- 81
Φιλε μια χαρα ποιοτητα ειναι αμα το γουσταρουν και οι δυο πλευρες.Έχεις επικεντρωθεί στην ποιότητα φίλε.
Φιλε μια χαρα ποιοτητα ειναι αμα το γουσταρουν και οι δυο πλευρες.Έχεις επικεντρωθεί στην ποιότητα φίλε.
Ισως τιποτα δεν αποκλειεται ολα παιζουν... και ολα γυριζουνΔεν συμφωνώ τύπε.Η καψούρα στους άντρες είναι μεγαλύτερη απ'ότι στις γυναίκες
Ξεκαθαρα σε κωλομαγουλα στημενα στα 4 και να αιτουνται παραπανω. Στην καραντινα επαιζα αποκλειστικα με dating apps οπου και τοτε εγινε. Γενικα θα πω ηταν μια καλη χρονια με πολλες γνωριμιες και αξιολογες εμπειριες.Ξύλο ελπίζω να εννοεί με την καλή έννοια,πχ στα κωλομάγουλα.Το golden shower κακώς είναι ταμπού,δεν είναι τόσο extreme όσο ακούγεται.Συμβαίνει όμως σε ζευγάρια που είναι καιρό μαζί και έχουν αναπτύξει οικειότητα.Πού τις βρήκε ο τύπος αυτές που σε one night stand δέχονταν golden rain?
@cool11 τι τύπος είναι ο Δημητράκης;
Miλας εκ του ασφαλούς ευρισκόμενος στην Αθήνα ,όπου κυριολεκτικά κυκλοφορεί κάθε καρυδιάς καρύδι συχνά με ανύπαρκτος ηθικούς φραγμούς.Επιλπλεον μπορεί να είσαι όλη την μέρα στο διαδίκτυο σε σελίδες γνωριμιών...Παιδια η φαση ειναι απλη. Αν δεν εισαι σεξιστης, μαλακας, βρωμιαρης μια χαρα γαμας δωρεαν και κανεις και τρελα γουστα. Αν εισαι και ομορφοπαιδο οπως εγω τοτε στην πεφτουν και ριχνεις και χ στις γκομενες γιατι θες να πιεις και κανα ποτο παραπανω. Ολοι οι ανθρωποι εχουν τις ιδιες αναγκες, εντος του 21 πετυχα αρκετες γκομενες που παρακαλουσαν για ξυλο και κατουρο. Αυτο που θελω να σας πω ειναι πως τα κανεις ολα αρκει να μην εχεις state of mind απο τον 19ο αιωνα και να εισαι αξιοπρεπης σε συμπεριφορα και εμφανιση. Αυτο και καλη σας χρονια.
Μπερδεύεις μπούτια με μάγουλα. Έγραψα πεντακάθαρα πως οι γυναίκες που δεν γαμιούνται, το κάνουν επειδή ο ένας τους ξινίζει και ο άλλος τους βρωμάει.Που τις βλέπετε ρε παιδια τις αγαμιες στις γυναίκες? ?. Εκτός και αν εννοείται καμία 100κιλα χοντρή που ακόμα και αυτές κάποιον θα βρουν.. Εμένα δίπλαου μένει ένα γκόμενάκι 50κιλα 30χρονων.με.τουε γονείς της, όλο με γκομενους είναι.. Το έναν χωρίζει σε 4 μέρες έχει βρει άλλον.. Έχει ένα σμαρτακι φεύγει το μεσημέρι έρχεται το βράδυ.. Σαββατοκύριακο εξαφανίζεται από το σπίτι.τωρα το σμαρτακι λείπει από τα Χριστούγεννα θα έχει βρει κανέναν γαμια και θα κάθεται σπίτι του, έχει να έρθει καμιά βδομάδα σπίτι της, το ξέρω γιατί βλέπω το σμαρτ να λείπει.
Είναι δυνατόν να λείπει το γαμησι από το γκόμενάκι αυτό, μα που ζείτε? ?
Όπως έδειξε έρευνα της ΕΜΑΣ (Εταιρία Μελέτης Ανθρώπινης Σεξουαλικότητας), του Ανδρολογικού Ινστιτούτου και του Ινστιτούτου Σεξουαλικής Υγείας της Γυναίκας, το 69% των Ελληνίδων φαίνεται να είναι χωρίς σύντροφο. Παράλληλα, με τη μελέτη της συγκεκριμένης έρευνας οι ειδικοί καταλήγουν ότι το ίδιο ισχύει και σε μεγάλο ή και ανάλογο ποσοστό ανδρών. Ο Κωνσταντίνος Κωσταντινίδης, Χειρουργός Ουρολόγος – Ανδρολόγος και Πρόεδρος της ΕΜΑΣ και η Ελεάνα Ελευθερίου, ψυχοθεραπεύτρια και κλινική θεραπεύτρια ψυχοσεξουαλικών διαταραχών, υπεύθυνη του ψυχολογικού τμήματος του Ανδρολογικού Ινστιτούτου όπως και του Ινστιτούτου Γυναικείας Σεξουαλικής Υγείας, μιλούν στο tvxs με την Κρυσταλία Πατούλη για ένα κοινωνικό πρόβλημα που η βάση του μοιάζει να είναι κυρίως η αδυναμία ή και ανωριμότητα των δύο φύλων να επικοινωνήσουν και να σχετιστούν.
Αν νιωθω ? Ναι τι να σου πω ανατριχιασα !! Και μονο τοσα Post για τα Sugar Sites που εχω ανεβασει δεν θα επρεπε να αμφιβαλεις οτι ειμαι ΑντραςSmartboy οι απόψεις σου με κάνουν να πιστεύω ότι πρόκειται για Smartgirl. Ή είσαι άντρας που έχει δώσει πρόσβαση στο λογαριασμό του σε γυναίκα. Τέτοιες απόψεις μόνο από γυναίκα τις έχω ακούσει.
Αν είσαι γυναίκα που έχεις περιέργεια να μάθεις πως σκέφτονται οι άντρες όταν δεν πουλάνε παραμύθια μήπως και γαμήσουν, πρέπει να έχεις ήδη βγάλει συμπέρασμα.
Και το συμπέρασμα είναι ένα: "Ο Έλληνας κουράστηκε να παρακαλάει. Βαρέθηκε να περιμένει. Όταν θέλει να γαμήσει, θα πληρώσει και θα γαμήσει, ακριβώς όπως όταν πεινάει θα πληρώσει και θα φάει".
Αν αυτό σου χαλάει τη φαντασίωση ότι δεν υπάρχουν πια συναισθηματίες ,σκέψου πόσες φορές μια γυναίκα το έπαξε δύσκολη ,ή έκανε εκβιασμό στον άντρα με χωρισμό, έτσι επειδή ήθελε η ίδια να ζήσει ένα σκηνικό όπως αυτά που βλέπει στην τηλεόραση, επειδή ήθελε να έχει κάτι να λέει στην παρέα της. Πόσες φορές απέρριψε ένα άντρα επειδή δεν είχε τα λεφτά του Λάτση, την εμφάνιση του Ρουβά και το μυαλό του Πανούτσου.
Σκέψου τώρα ότι η εναλλακτική σε όλα τα παραπάνω είναι να δώσεις ένα ποσό από 10 ως 200 ευρώ ,και να πας με μία που την έχεις διαλέξει εσύ και θα κάνει αυτά που θα της πεις εσύ.
Νιώθεις τώρα;
Τύπε σηκώνει ανάλυση το ποστ σου.. δεν μπορεί να το πετάς έτσι απλά κ να το αφήνεις..Παιδια η φαση ειναι απλη. Αν δεν εισαι σεξιστης, μαλακας, βρωμιαρης μια χαρα γαμας δωρεαν και κανεις και τρελα γουστα. Αν εισαι και ομορφοπαιδο οπως εγω τοτε στην πεφτουν και ριχνεις και χ στις γκομενες γιατι θες να πιεις και κανα ποτο παραπανω. Ολοι οι ανθρωποι εχουν τις ιδιες αναγκες, εντος του 21 πετυχα αρκετες γκομενες που παρακαλουσαν για ξυλο και κατουρο. Αυτο που θελω να σας πω ειναι πως τα κανεις ολα αρκει να μην εχεις state of mind απο τον 19ο αιωνα και να εισαι αξιοπρεπης σε συμπεριφορα και εμφανιση. Αυτο και καλη σας χρονια.
Παιδια η φαση ειναι απλη. Αν δεν εισαι σεξιστης, μαλακας, βρωμιαρης μια χαρα γαμας δωρεαν και κανεις και τρελα γουστα. Αν εισαι και ομορφοπαιδο οπως εγω τοτε στην πεφτουν και ριχνεις και χ στις γκομενες γιατι θες να πιεις και κανα ποτο παραπανω. Ολοι οι ανθρωποι εχουν τις ιδιες αναγκες, εντος του 21 πετυχα αρκετες γκομενες που παρακαλουσαν για ξυλο και κατουρο. Αυτο που θελω να σας πω ειναι πως τα κανεις ολα αρκει να μην εχεις state of mind απο τον 19ο αιωνα και να εισαι αξιοπρεπης σε συμπεριφορα και εμφανιση. Αυτο και καλη σας χρονια.
Έχω χαλάσει ιδι 80 για μια γκόμενα αρκετά εμφανίσιμη μπορώ να πω και όλα καλά μηνύματα και από κοντά αλλά από γαμησι ακόμα τίποτα. Και σκέφτομαι τι μαλακας με λίγα ακόμα γαμαγα ένα βιζιτοκοριτσο απλά πλέον με εξιτάρει το κυνήγι και όχι το έτοιμο. Σίγουρα με κάποια για να τη ρίξεις θα χαλάσεις και μου κάνει εντύπωση τώρα το ποσό αρπαχτικα έχουν γίνει όλες και σχεδόν απαιτούν συνέχεια κεράσματα κτλ. Οι γκομενες η πλειοψηφία είναι τα δικά τους τους και τα δικά σου πάλι δικά τους αυτό πιστεύω συμφωνειται. Υπάρχουν και εξαιρέσεις εκεί έξω απλά οι περισσότερες καβατζωμενες. Θέλει και κύκλο και τυχη το θέμα.Στη μία περίπτωση θα σπαταλήσεις χρόνο, χρήμα και ίσως σου κάτσει με τους δικούς της όρους, ενώ στην άλλη, υπάρχει η συμφωνία, σου δίνω "τόσα" για να κάνουμε "αυτά".
Προσωπικά η δεύτερη περίπτωση μου ακούγεται πιο συμφέρουσα, γιατί ενώ θα ξοδέψω σχεδόν τα ίδια, η κοπέλα θα είναι όπως τη θέλω, θα κάνει αυτά που θέλω και δεν θα χάσω το χρόνο μου με εξόδους, και καυλάντισμα.
Άσε που όταν τελειώσει το ραντεβού θα με αφήσει ήσυχο, ενώ στην άλλη περίπτωση θα σου ζαλίζει τα @@ και μετά.
μακρια απο γκομενες που περιμενουν οκ δεν κανουν οτι θελουν ειναι φυλακισμενεςΝαι υπάρχει μόνο άμα έχεις παρέα με μουνιτσες, κύκλο γενικά, να έχεις πολλούς γνωστούς με μουνιτσες.. Άμα έχεις παρέα που έχει και μουνια μέσα, Θα γαμησεις, και άσχημος να είσαι, αφού η παρέα σας θα έχει δώσει το οκ στη γκόμενά, ότι δικός μας ειναι αυτός, της παρέας, γαμα τον, προχώρα μικρή μου ελλεινιολα????.. Έτσι σκέφτονται στο ελλαντα τυπε..
Φιλε panago7 παντα οι Ελληνιδες ηταν αρπακτικα και θα ειναι το θεμα ειναι εμεις τι κανουμε Ε...ενταξη για τα κερασματα δεν ΓαμιετεΈχω χαλάσει ιδι 80 για μια γκόμενα αρκετά εμφανίσιμη μπορώ να πω και όλα καλά μηνύματα και από κοντά αλλά από γαμησι ακόμα τίποτα. Και σκέφτομαι τι μαλακας με λίγα ακόμα γαμαγα ένα βιζιτοκοριτσο απλά πλέον με εξιτάρει το κυνήγι και όχι το έτοιμο. Σίγουρα με κάποια για να τη ρίξεις θα χαλάσεις και μου κάνει εντύπωση τώρα το ποσό αρπαχτικα έχουν γίνει όλες και σχεδόν απαιτούν συνέχεια κεράσματα κτλ. Οι γκομενες η πλειοψηφία είναι τα δικά τους τους και τα δικά σου πάλι δικά τους αυτό πιστεύω συμφωνειται. Υπάρχουν και εξαιρέσεις εκεί έξω απλά οι περισσότερες καβατζωμενες. Θέλει και κύκλο και τυχη το θέμα.
Έχω χαλάσει ιδι 80 για μια γκόμενα αρκετά εμφανίσιμη μπορώ να πω και όλα καλά μηνύματα και από κοντά αλλά από γαμησι ακόμα τίποτα. Και σκέφτομαι τι μαλακας με λίγα ακόμα γαμαγα ένα βιζιτοκοριτσο απλά πλέον με εξιτάρει το κυνήγι και όχι το έτοιμο. Σίγουρα με κάποια για να τη ρίξεις θα χαλάσεις και μου κάνει εντύπωση τώρα το ποσό αρπαχτικα έχουν γίνει όλες και σχεδόν απαιτούν συνέχεια κεράσματα κτλ. Οι γκομενες η πλειοψηφία είναι τα δικά τους τους και τα δικά σου πάλι δικά τους αυτό πιστεύω συμφωνειται. Υπάρχουν και εξαιρέσεις εκεί έξω απλά οι περισσότερες καβατζωμενες. Θέλει και κύκλο και τυχη το θέμα.
Φίλε αυτή η γκόμενα δε το περίμενα να είναι αγαμητη γιατί είναι μουνι άνω του μέσου όρου. Βασικά έτσι μου είπε δε τη πιστεύω κι ολας. Και μου είπε ότι είχε μια σχέση 5 χρόνια κτλ. Κυκλοφορούν νομίζω αρκετές εκεί έξω αγαμητες που ψάχνονται. Τώρα γνώρισα μια τύπισσα τζο τζο Μπουρνάζι ψάχνονταν σαν τρελή. Απλά πιστεύω τα κοβιντ και αυτά έχουν δημιουργήσει μεγάλα θέματα στη ψυχολογία μας και αποξένωση. Εγώ τώρα ξάπλα είμαι με κοβιντ και καραντινα γενικά γαμα ταΦιλε panago7 παντα οι Ελληνιδες ηταν αρπακτικα και θα ειναι το θεμα ειναι εμεις τι κανουμε Ε...ενταξη για τα κερασματα δεν Γαμιετε
Καβατζωμενες ? Μπα δεν νομιζω Μονες τους ειναι και παιζουν το Αγαμητο Μουνακι τους απλα ψαχνουν τον Μαλακα για να τον γδαρουν
Αυτο που λες για το κυνηγι ετσι ειναι αλλο να την βγαλεις με την "Αξια" σου και αλλο το... πληρωμενο
Λιγο πολυ συμφωνουμε
Θα αναφερω μια περιπτωση που ειχα πριν 4 μηνες Γνωρισα μια Γκομενα στο Putanona 24 χρονων (Εγω ειμαι πολυ πιο μεγαλος)Φίλε αυτή η γκόμενα δε το περίμενα να είναι αγαμητη γιατί είναι μουνι άνω του μέσου όρου. Βασικά έτσι μου είπε δε τη πιστεύω κι ολας. Και μου είπε ότι είχε μια σχέση 5 χρόνια κτλ. Κυκλοφορούν νομίζω αρκετές εκεί έξω αγαμητες που ψάχνονται. Τώρα γνώρισα μια τύπισσα τζο τζο Μπουρνάζι ψάχνονταν σαν τρελή. Απλά πιστεύω τα κοβιντ και αυτά έχουν δημιουργήσει μεγάλα θέματα στη ψυχολογία μας και αποξένωση. Εγώ τώρα ξάπλα είμαι με κοβιντ και καραντινα γενικά γαμα τα