Νέα

Γαμήσια ανάμεσα σε influencers

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Σαλονικιος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 53
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιο μέσων κοινωνικής δικτύωσης παρακολουθείτε

• Facebook

Ψήφοι: 19 36,5%
  • Instagram

Ψήφοι: 21 40,4%
  • TikTok

Ψήφοι: 6 11,5%
  • YouTube

Ψήφοι: 16 30,8%
  • Κανένα

Ψήφοι: 9 17,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    52

Calico cat

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2022
Κριτικές
1
Like
3.021
Πόντοι
456
Σημεία των καιρών.

Κάποιοι μπορεί να αξίζουν αν παρακολουθείς ένα συγκεκριμένο θέμα πχ γυμναστική ή μουσική οπότε έχει νόημα η έννοια του YouTuber αλλά στην Ελλάδα η πλειοψηφία είναι πουτάνες που λένε μαλακίες για να πουλήσουν πραμάτεια και να ανεβάσουν κασέ...

Ο Joe Rogan ας πούμε σαν ινφλουενσερ τα ίδια κάνει, λεφτά βγάζει και προμοτάρει διάφορα άλλα τουλάχιστον έχει μια ενδιαφέρουσα εκπομπή με πολλούς διαφορετικούς καλεσμένους.

Η Τούνη και η κάθε απομίμηση Τούνης έχει ως σκοπό της ζωής της τις βίζιτες και κάποια στιγμή να παντρευτεί ένα γιο εφοπλιστή και να ησυχάσει.

Εξαιρέσεις σαφώς και υπάρχουν άλλα ο κανόνας είναι influencer=απάτη.

bill.amusement32

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2022
Like
42
Πόντοι
0
Επιστημονικά κανάλια σίγουρα υπάρχουν στο ("ελληνικό") YouTube π.χ., αλλά οι περισσότεροι (ακροατές) υποθέτω κολλάνε γιατί ας πούμε ο χημικός έκανε το "μαγικό" με την οδοντόκρεμα του ελέφαντα ή αυτός με τους μύθους επειδή λέει τα γκομενικά του δωδεκάθεου. :grin:

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.224
Πόντοι
3.846
Για να γίνεις πια Influencer το μόνο ποσό που απαιτείται είναι να έχεις χρόνο για χάσιμο. Ούτε καν η ομορφιά, αρκεί να είσαι πρόστυχη. Βλέπεις κάτι μέτριες και κάτω απλά πετάνε ντεκολτέ και σορτσάκι και τρέχουν τα λιγούρια.

Για όσα χαϊβάνια αγοράζουν ρούχα ή άλλα προϊόντα επειδή τους το είπε το τάδε ντουγάνι που ανέβασε φωτογραφίες με μαγιό, καλά να πάθουν ,αυτοί στηρίζουν την απάτη των Influencers. Είναι θύματα και τους αξίζει.

Αυτά βλέπει λοιπόν η κάθε ανθυπομέτρια χαζογκόμενα και σκέφτεσαι "μα καλά θα κάτσω να σπουδάσω και να δουλεύω για να μπορώ να πάω διακοπές στο Ντουμπάι ; Αφού μπορώ να ανεβάσω δυο φωτογραφίες με μαγιό στρινγκ γιατί να κουράζομαι;" Και φυσικά όταν γλυκαθούν στο τζαμπέ μετά είναι πολύ πιο κοντά στο να φτάσουν να τα κάνουν όλα για τα λεφτά παρά να κοπιάσουν.

Στο Instagram τσεκάρω και εγώ φωτογραφίες από τίποτα καυλάκια αλλά ούτε καν συγκρατώ αν διαφημίζουν κάτι και πως λένε το προϊόν. Σκέφτομαι να κόψω και τα like για να μη συμμετέχω σε αυτό το καραγκιοζιλίκι ,ήδη τα έχω ελαττώσει.

Feet Lover

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2022
Like
1.306
Πόντοι
201
ποια είναι η γνώμη σας για την μάστιγα των influencer δεν ξέρω εάν έχει ξανά ανοιχτη αντίστοιχο θέμα .
τι πιστεύεται για αυτή την νέα μάστιγα που κάθε αποτυχημένος προσπαθεί να γινει διάσημος και πλούσιος

Δεν είναι μόνο ο κάθε αποτυχημένος.
Όλη η νέα γενιά ψάχνει την γρήγορη λύση και κάθονται και ανεβάζουν βίντεο από παιχνίδια που βγάζουν ή από χορευτικά που κάνουν.
Είναι χαρακτηριστικό των νέων ότι ψάχνουν την εύκολη λύση χωρίς να δουλέψουν σε πραγματικές δουλειές που θέλουν οκτάωρο και εξειδίκευση.
Παιδιά λέτε για αποτυχημένους κι ότι προσπαθούν.. αλλά στην ουσία αυτοί οι αποτυχημένοι που όντως για τον Α ή Β λόγο μαζέψουν ακόλουθους ζούνε χωρίς να δουλεύουν με λεφτά του αέρα... Κι άλλοι ιδρώνουν με τις ώρες για ένα μεροκάματο...

Εκείνο που θα ήθελα κάποτε να γίνει είναι όλοι οι χρήστες ΜΚΔ να ακολουθήσουν ο ένας τον άλλο για να δω πόσα θα δίνουν οι εταιρείες όταν όλοι οι χρήστες έχουν χιλιάδες ακόλουθους

sparos-gr

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Οκτ 2015
Κριτικές
20
Like
995
Πόντοι
1.011
Ρε σεις μην τρελαίνεστε με τους influencer ειδικά στην Ελλάδα! Ούτε το 5% δεν βγάζει τα λεφτά που αφήνετε να εννοηθεί!
Τα περισσότερα άτομα απλά παίρνουν κάποια δώρα για να προμοτάρουν προιόντα! Για να δείξει ότι φοράει ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου του/τις δίνουν 1-2 ή και 3-4 ζευγάρια! Εντάξει εάν πας στη μενεγάκη να σου βγάλει ποστ ακόμα και οδοντογλυφίδα να είναι θα δώσεις ένα χιλιαρικάκι για πλάκα, αλλά πόσες νομίζετε ότι είναι μενεγάκη?
Ξέρω εγώ κοπέλα απο εξωτερικό που έχει γκόμενο έλληνα (για αυτο την ξέρω κιόλας) με 750.000 follower και αυτό που παίρνει προκειμένου να διαφημίσει ένα ξενοδοχείο, τις κάνουν δώρο τη διαμονή και ίσως κάποια έξοδα! Λεφτά στο χέρι δεν νομίζω να παίρνει γιατί τι ρώτησα να μου διαφημίσει κάτι και απλά μου ζήτησε να κρατήσει το δείγμα! Η σελίδα τις παραπέμπει ξεκάθαρα σε βιζιτα ωστόσο δεν είναι αλλά εάν δεν είχε τόσο σέξουαλικές πόζες πως θα είχε τόσους followers?
Το παν στα social media είναι να προκαλέις το ενδιαφέρουν των χρηστών ώστε να κάνουν κλίκ! Όταν λοιπόν βλέπεις μια κολάρα τουρλωτή σαφώς και θα μπείς να ρίξεις μια ματιά!
Το θέμα είναι ότι η χρήση τους είναι εθιστική και έχεις ως αποτέλεσμα να περνάς αρκετή ώρα ημερισίως χαζευοντας φωτογραφίες και βίντεο αλλά η παγίδα είναι ότι χαλάς φαιά ουσία στη μαλακία και μετά δεν έχεις καμία όρεξη για δουλειά! Εάν έχετε χρόνο βρείτε το ντοκυμαντέρ The Social Dilemma (2020) και δείτε πως λειτουργεί το όλο σύστημα!

aunanisths

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2023
Like
897
Πόντοι
81
Ρε σεις μην τρελαίνεστε με τους influencer ειδικά στην Ελλάδα! Ούτε το 5% δεν βγάζει τα λεφτά που αφήνετε να εννοηθεί!
Τα περισσότερα άτομα απλά παίρνουν κάποια δώρα για να προμοτάρουν προιόντα! Για να δείξει ότι φοράει ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου του/τις δίνουν 1-2 ή και 3-4 ζευγάρια! Εντάξει εάν πας στη μενεγάκη να σου βγάλει ποστ ακόμα και οδοντογλυφίδα να είναι θα δώσεις ένα χιλιαρικάκι για πλάκα, αλλά πόσες νομίζετε ότι είναι μενεγάκη?
Ξέρω εγώ κοπέλα απο εξωτερικό που έχει γκόμενο έλληνα (για αυτο την ξέρω κιόλας) με 750.000 follower και αυτό που παίρνει προκειμένου να διαφημίσει ένα ξενοδοχείο, τις κάνουν δώρο τη διαμονή και ίσως κάποια έξοδα! Λεφτά στο χέρι δεν νομίζω να παίρνει γιατί τι ρώτησα να μου διαφημίσει κάτι και απλά μου ζήτησε να κρατήσει το δείγμα! Η σελίδα τις παραπέμπει ξεκάθαρα σε βιζιτα ωστόσο δεν είναι αλλά εάν δεν είχε τόσο σέξουαλικές πόζες πως θα είχε τόσους followers?
Το παν στα social media είναι να προκαλέις το ενδιαφέρουν των χρηστών ώστε να κάνουν κλίκ! Όταν λοιπόν βλέπεις μια κολάρα τουρλωτή σαφώς και θα μπείς να ρίξεις μια ματιά!
Το θέμα είναι ότι η χρήση τους είναι εθιστική και έχεις ως αποτέλεσμα να περνάς αρκετή ώρα ημερισίως χαζευοντας φωτογραφίες και βίντεο αλλά η παγίδα είναι ότι χαλάς φαιά ουσία στη μαλακία και μετά δεν έχεις καμία όρεξη για δουλειά! Εάν έχετε χρόνο βρείτε το ντοκυμαντέρ The Social Dilemma (2020) και δείτε πως λειτουργεί το όλο σύστημα!
Το point των social media είναι να πουλάνε κοινό σε μεγάλες εταιρείες.
Το point των γυναικών είναι να πουλάνε σεξ ή την ελπίδα του.
Ο άνδρας είναι ο βασικός στόχος ως καταναλωτής.
Οι κώλοι και τα βυζιά πούλαγαν πράγματα από τη δεκαετία του 50' ακόμα και σήμερα δεν αλλάζει κάτι.

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Σημεία των καιρών.

Κάποιοι μπορεί να αξίζουν αν παρακολουθείς ένα συγκεκριμένο θέμα πχ γυμναστική ή μουσική οπότε έχει νόημα η έννοια του YouTuber αλλά στην Ελλάδα η πλειοψηφία είναι πουτάνες που λένε μαλακίες για να πουλήσουν πραμάτεια και να ανεβάσουν κασέ...

Ο Joe Rogan ας πούμε σαν ινφλουενσερ τα ίδια κάνει, λεφτά βγάζει και προμοτάρει διάφορα άλλα τουλάχιστον έχει μια ενδιαφέρουσα εκπομπή με πολλούς διαφορετικούς καλεσμένους.

Η Τούνη και η κάθε απομίμηση Τούνης έχει ως σκοπό της ζωής της τις βίζιτες και κάποια στιγμή να παντρευτεί ένα γιο εφοπλιστή και να ησυχάσει.

Εξαιρέσεις σαφώς και υπάρχουν άλλα ο κανόνας είναι influencer=απάτη.
Ακριβώς....και ο Tate influencer είναι παρόλο που είναι λαμόγιο ότι έχει να κάνει με τη γυναικεία ψυχολογία έχει ξυπνήσει κόσμο και κοσμακη.

AdP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2019
Κριτικές
8
Like
2.456
Πόντοι
721
Ανταγωνίζονται μεταξύ τους για το ποιος είναι το μεγαλύτερο σκουπίδι της κοινωνίας.

Οι μεγαλύτεροι τρόμπες βέβαια είναι οι ακόλουθοι που παίζουν το παιχνίδι τους.

Κλείσιμο των socials να βρείτε την υγεία σας και επένδυση στον εαυτό του ο καθένας με τον τρόπο που κρίνει.

OP
OP
Σ

Σαλονικιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2023
Like
1.994
Πόντοι
206
Ο influencer δεν είναι κατ' ανάγκη μία αρνητική έννοια, μπορεί να είναι κάποιος ''ειδικός'' σε ένα τομέα ο οποίος επηρεάζει άλλους ανθρώπους σε κάποιες καταναλωτικές (με την ευρύτερη έννοια) επιλογές τους.
Απλά στη χώρα του Καραγκιόζη, κάθε πανάσχετος στο ο,τιδήποτε έχει αυτοβαφτιστεί ''influencer'', ''youtuber'', ''tiktoker'' και όλες αυτές τις ωραίες ''επαγγελματικές ιδιότητες'' λόγω του ότι υπάρχουν άπειρα σούργελα τα οποία του δίνουν αξία.
Ακριβώς φιλε

OP
OP
Σ

Σαλονικιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2023
Like
1.994
Πόντοι
206
Ανταγωνίζονται μεταξύ τους για το ποιος είναι το μεγαλύτερο σκουπίδι της κοινωνίας.

Οι μεγαλύτεροι τρόμπες βέβαια είναι οι ακόλουθοι που παίζουν το παιχνίδι τους.

Κλείσιμο των socials να βρείτε την υγεία σας και επένδυση στον εαυτό του ο καθένας με τον τρόπο που κρίνει.
Φιλε όμως παίζει πολύ χρήμα . Μακάρι να μπορούσαμε να τα κόψουμε τα socials αλλά δυστυχώς είμαι πρεζα της εποχής .
το 80s είχαμε την πρεζα το 90s είχαμε τα χάπια ecstasy και όλα τα συναφη . Με το 2000 ΕΙ χούμε το internet πάντα βρίσκουν τρόπους να μας υπνωτίζουν

OP
OP
Σ

Σαλονικιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2023
Like
1.994
Πόντοι
206
βγαζουν μην νομίζεις

AdP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2019
Κριτικές
8
Like
2.456
Πόντοι
721
Επειδή τυχαίνει να δούλευω σε όμιλο που ασχολείται εκτός των άλλων και με τουριστικά έχοντας πεντάστερα στο portfolio. Κάθε χρόνο, μα κάθε χρόνο, όταν ξεκινάει η τουριστική σεζόν ή λίγο πιο πριν ξεκινάει η ζητιανιά από γνωστούς και λιγότερο γνωστούς "δημιουργούς περιεχομένου" ζητώντας διαμονή για χ ημέρες φουλ έξτρα με ανταλλαγή content, στέλνοντας τα stats τους και τις συνεργασίες τους μέχρι τώρα. Αν ήξερε ο κόσμος τι ζητιανιλίκι πέφτει, θα τους έγραφε στα αρχίδια τους όλους αυτούς. Τα ίδια κάνουν και σε εστιατόρια, γενικά όπου βλέπετε story, post κ.λπ. η ίδια ιστορία είναι.

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.865
Πόντοι
3.846
Εδώ η ξεκωλιαρα πήγε γυμνή στο γυμναστήριο ενώ είχε μόνο βάψει κάτι σαν ρούχα πάνω της και την πείραξε που της είπαν να βγει έξω.
Φυσικά τέτοιο σκουπίδι απλά δημοσιότητα ήθελε και την πήρε, αλλά κανονικά θέλει να την βουτήξουν 3 πουτσαραδες και να της ξεσκισουν όλες τις τρύπες στα αποδυτήρια.

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.938
Πόντοι
6.946
Αποτέφρωση στον κλιβανο.

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.838
Πόντοι
9.931
Επειδή τυχαίνει να δούλευω σε όμιλο που ασχολείται εκτός των άλλων και με τουριστικά έχοντας πεντάστερα στο portfolio. Κάθε χρόνο, μα κάθε χρόνο, όταν ξεκινάει η τουριστική σεζόν ή λίγο πιο πριν ξεκινάει η ζητιανιά από γνωστούς και λιγότερο γνωστούς "δημιουργούς περιεχομένου" ζητώντας διαμονή για χ ημέρες φουλ έξτρα με ανταλλαγή content, στέλνοντας τα stats τους και τις συνεργασίες τους μέχρι τώρα. Αν ήξερε ο κόσμος τι ζητιανιλίκι πέφτει, θα τους έγραφε στα αρχίδια τους όλους αυτούς. Τα ίδια κάνουν και σε εστιατόρια, γενικά όπου βλέπετε story, post κ.λπ. η ίδια ιστορία είναι.
Το ξέρουμε ότι κάποιοι από αυτούς όχι μόνο είναι ζητιάνοι αλλά ξεφτιλισμενη ζητιάνοι.
Π.χ. πάνε σε ένα εστιατόριο και ζητάνε σχεδόν απαιτούν να μην πληρώσουν και αντί αυτού να κάνουν ένα στορι δείχνοντας τα φαγητά και λέγοντας πόσο τέλεια ήταν.

Το ίδιο κάνουν και σε καταστήματα με ρούχα, ζητάνε να μην πληρώσουν τα ρούχα που πηραν και απλά να κάνουν ένα στορι.

Katikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2022
Like
966
Πόντοι
81
Δεν φταίνε τα παιδιά.Τα παιδιά είναι παιδιά.Μαθαινουν από μικρά να είναι σφουγγάρια γνώσης των μεγαλύτερων και μιμούνται πρόσωπα ως μοναδικά πρότυπα στη ζωή τους.Δεν φταίνε αν γίνονται πρεζακια,πόρνες,γκαγκστερς, σατανιστές,ψυχακηδες,ρουφιάνοι,τελειωμένα παρτάλια, δολοφόνοι,κατακάθια και μιάσματα της κοινωνίας γιατί οι γονείς τους είναι έτσι.
Α κ κομματοσκυλα.

aunanisths

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2023
Like
897
Πόντοι
81
Εδώ η ξεκωλιαρα πήγε γυμνή στο γυμναστήριο ενώ είχε μόνο βάψει κάτι σαν ρούχα πάνω της και την πείραξε που της είπαν να βγει έξω.
Φυσικά τέτοιο σκουπίδι απλά δημοσιότητα ήθελε και την πήρε, αλλά κανονικά θέλει να την βουτήξουν 3 πουτσαραδες και να της ξεσκισουν όλες τις τρύπες στα αποδυτήρια.

1703884532799.png

Είσαι πιο κοντά στη ρίζα αυτής της συμπεριφοράς απ'όσο νομίζεις.
Απλά τους θέλει έτσι
Capture%2520d%25E2%2580%2599e%25CC%2581cran%25202019-03-27%2520a%25CC%2580%252010.20.41.png

Άμα είναι έτσι θα υπάρξει πρόβλημα
Eai-yAUVAAAuHHC.jpg

sakarvats

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
107
Like
7.919
Πόντοι
7.815
μάλλον πρέπει να βάλεις ένα ακόμη μηδενικό στο 1000ρικο της Μενεγάκης.. από τα πιο ψηλά κασέ από όσο μαθαίνω..

1000ρικο περνούν κάτι Τσιμτσιλήδες κ τέτοιας κλάσης περσόνες.. Αυτές που κρατάνε μια εκπομπή στην οθόνη για να έχουν μόστρα κ να μαζεύουν κοινό στα σοσιαλ κ να μπορούν ως επώνυμες να ζητάνε 4ψηφια για κάθε post/story..

Τουνη 2χιλαρο με 3χιλιαρο, Φαίη στο 2χίλιαρο κλπ, από όσα λένε στην πιάτσα οι διαφημιστές..

Συμφωνώ ότι κάτι προφίλ με 50Κ ή 100Κ followers, αρκούνται σε δωρεάν προϊόν (διακοπές, διαμονή, φαγητό, κλπ, ανάλογα την επιχείρηση). Χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι επιστρέφει το ανάλογο αποτέλεσμα στον διαφημιζόμενο.

Αυτό το καλοκαίρι είδα περίπτωση επώνυμης με 120Κ, να κάνει προώθηση σε εποχιακό κατάλυμα τον Μάη (τραγικά stories, άνευρα και πολυ τυπικουρες) και τον Ιούνη ο ιδιοκτήτης (που είναι κ φίλος) την έστειλε αδιάβαστη (ειχαν συμφωνησει 4 τριήμερα διαμονής όλη την σεζόν), γιατί όταν της ζήτησε τα analytics, τα stories δεν είχαν ουτε κάν το 1% views από τους 120Κ followers (θεωρητικά θα έπρεπε να είχε 7-10%).

Απλά πουλάνε ένα ποίημα, σε άτομα (ιδιοκτήτες) που δεν σκαμπάζουν από social, ή κορδώνονται να δουν το μαγαζί τους, από ένα επώνυμο προφίλ

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom