Νέα

Γαμήσι στην Αγγλία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pappios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 231
  • Εμφανίσεις 62K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
Ειχει πολλές ομορφες ψηλές ξανθιές και αλλους τύπους αλλα εχει και κατι μπάζα απίστευτα, χειρότερα απο τα δικά μας. Γενικά ειναι κατάσταση των ακρων εν σχέση εμ τις δικές μας.

KOSTAS_23

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
Ειχει πολλές ομορφες ψηλές ξανθιές και αλλους τύπους αλλα εχει και κατι μπάζα απίστευτα, χειρότερα απο τα δικά μας. Γενικά ειναι κατάσταση των ακρων εν σχέση εμ τις δικές μας.

Ε εντάξει σε όλο τον κόσμο έχει και μπάζα.Για μένα πάντως στην Αγγλία ο μέσος όρος γυναικών είναι τουλάχιστον εμφανίσιμες.Και έχει πολλές κουκλάρες όχι μόνο ξανθές αλλά και μελαχρινές και καστανές!!

KOSTAS_23

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
δεν ξερω μπορει μια στις 100 Ελεηνιδες να ειναι ομορφη.παντος εγω οταν ερχομαι Ελλαδα ολο Μπαζα βλεπω.αντε να δω 2-3 ωραιες κοπελες στις 10-12 μερες που καθομαι.οσο για την Αγγλια θα εχω ολοκληρομενη γνωμη οταν παω και μεινω καποιο διαστημα

Άντε έλα Μήτσο εδώ στο Manchester που θα σπουδάζω για τα επόμενα 2 χρόνια να σε ξεναγήσω και να τους πεις μετά εδώ εμπειρίες.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
θελω πολυ να ερθω.το καλητερο ειναι να ερθω για καμια 10αρια μερες και αν εχει ψωμι μετα να ερθω για κανα 2μηνο.εχει πολλες τετοιες γκομενιτσες σαν της δικηγορους της φωτογραφιας?θα πω στη μανα μου οτι πρεπει να παω Αγγλια για να βελτιωσω τα Αγγλικα μου :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:!

KOSTAS_23

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
θελω πολυ να ερθω.το καλητερο ειναι να ερθω για καμια 10αρια μερες και αν εχει ψωμι μετα να ερθω για κανα 2μηνο.εχει πολλες τετοιες γκομενιτσες σαν της δικηγορους της φωτογραφιας?θα πω στη μανα μου οτι πρεπει να παω Αγγλια για να βελτιωσω τα Αγγλικα μου :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:!

Για να μαι ειλικρινής οι "Δικηγορίνες" της φωτογραφίας είναι από τις μέτριες εμφανισιακά Αγγλίδες.Χωρίς πλάκα!!Ναι ρε έλα για λίγο κι αν σου αρέσει κάτσε κάνα 2μηνο.Και όπως σου πα το Manchester δεν είναι ακριβή πόλη.

Pradadevil

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2008
Κριτικές
3
Like
866
Πόντοι
96
Ελπιζω να ποιασουν τοπο οι σπουδες στην Αγγλια απο καθε άποψη

KOSTAS_23

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
Το εύχομαι φίλε
Ελπιζω να ποιασουν τοπο οι σπουδες στην Αγγλια απο καθε άποψη

Το εύχομαι φίλε μου γιατί ένα ρίσκο πήρα.Να ήθελα να σπουδάσω σε 1 πανεπιστήμιο καλό μιας και καταργήθηκαν οι κατατακτήριες από ΤΕΙ σε ΑΕΙ και με έτρωγε το μαράζι που μια ζωή διάβαζα σαν τρελός και δεν μπόρεσα να περάσω ΑΣΟΕΕ και μου δίναν ψίχουλα για το ΤΕΙ Πειραια Λογιστική που σπούδασα.΄Την σπουδή πυο κάνω τώρα τη βλέπω σαν το εισιτήριο μου να μείνω έξω,να βρω μια σχετικά καλή δουλειά και να μην μου δίνουν 900 και 1000 ευρώ.

Υπόψιν ότι δεν είμαι από καμιά πλούσια οικογένεια και είμαι εδώ χάρη στον πατέρα μου που δουλέυει σαν τρελός και μετα βίας τα καλύπτει όλα.Μακάρι να ξημερώσει και για μένα 1 καλύτερο αύριο...

KOSTAS_23

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
Από όσα διάβασα μόνο με τις σπουδές δεν έχουν διάθεση να ασχοληθούν τα παληκάρια!!! :grin:

Χωρίς πλάκα φίλε διαβάζω περίπου 5 ώρες τη μέρα συν τόσες ώρες κάθε μέρα που έχω μάθημα.Πάλι καλά πυο βγαίνω την Παρασκευή και το Σάββατο και διασκεδάζω λίγο..

Pradadevil

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2008
Κριτικές
3
Like
866
Πόντοι
96
Το εύχομαι φίλε
Το εύχομαι φίλε μου γιατί ένα ρίσκο πήρα.Να ήθελα να σπουδάσω σε 1 πανεπιστήμιο καλό μιας και καταργήθηκαν οι κατατακτήριες από ΤΕΙ σε ΑΕΙ και με έτρωγε το μαράζι που μια ζωή διάβαζα σαν τρελός και δεν μπόρεσα να περάσω ΑΣΟΕΕ και μου δίναν ψίχουλα για το ΤΕΙ Πειραια Λογιστική που σπούδασα.΄Την σπουδή πυο κάνω τώρα τη βλέπω σαν το εισιτήριο μου να μείνω έξω,να βρω μια σχετικά καλή δουλειά και να μην μου δίνουν 900 και 1000 ευρώ.

Υπόψιν ότι δεν είμαι από καμιά πλούσια οικογένεια και είμαι εδώ χάρη στον πατέρα μου που δουλέυει σαν τρελός και μετα βίας τα καλύπτει όλα.Μακάρι να ξημερώσει και για μένα 1 καλύτερο αύριο...
Σου ευχομαι οτι καλύτερο!!
Καταργηθηκαν οι κατατακτηριες?? :think: :think: :think:
Ποτε εγινε αυτο ρε συ??

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Χωρίς πλάκα φίλε διαβάζω περίπου 5 ώρες τη μέρα συν τόσες ώρες κάθε μέρα που έχω μάθημα.Πάλι καλά πυο βγαίνω την Παρασκευή και το Σάββατο και διασκεδάζω λίγο..
Πόσο χρονών είσαι(αν επιτρέπεται)????

grhgorhs

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
18
Πόντοι
1

Φιλε αν δεν κανεις τα λαθος να ερθεις ελλαδα τοτε τα πραγματα θα πανε πολυ καλυτερα να`σαι συγουρος γι`αυτο...

palias4

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
ρε μαγκες 4 χρονια φοιτητης στην Αγγλια,μονο που δεν μας φτυναν οι Αγγλιδες..Στα νησια που δουλευα καποια καλοκαιρια,οι τελευταιες που θα γαμηθουν με Ελληνα ειναι οι Αγγλιδες.

tkalelris

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
13
Πόντοι
1
Φιλε Κωστα οντως τα πραγματα ειναι οπως τα ειπες.Με πηγες πολλα χρονια πισω (τουλαχιστον 10 χρονια).Τα πραγματα ειναι ετσι οπως τα λες.Προσωπικα σου ευχομαι οτι καλυτερο κ πιστευω το οτι πηγες στην Αγγλια θα αποδειχθει ισως η πιο σωστη κινηση στην ζωη σου.Ακου κ εναν παλιο! :)
Μακαρι να βρεις δουλεια εκει κ να μεινεις.

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
ρε μαγκες 4 χρονια φοιτητης στην Αγγλια,μονο που δεν μας φτυναν οι Αγγλιδες..Στα νησια που δουλευα καποια καλοκαιρια,οι τελευταιες που θα γαμηθουν με Ελληνα ειναι οι Αγγλιδες.

Φίλε αν ήσουν κλεισμένος στο γκέτο το Ελληνικό, στην αθάνατη Ελληνική "παρέα" τότε λογικό ήταν να σε έφτυναν οι Αγγλίδες γιατί τη μόνη εικόνα που έπαιρναν από σας ήταν μαυρίλα (στα μάτια των Εγγλέζων φαινόμαστε πολύ μαύροι. Ακόμη και γω συνήθιζα τους ξανθο-γαλανομάτηδες στην Αγγλία και τις πρώτες μέρες που ερχονόμουν Ελλάδα έβλεπα παντού γύρω μου μαυρίλα) και μιζέρια! Αφού εσύ ήσουνα κλεισμένος και δεν τους έδωσες την ευκαιρία τι περίμενες; Μαυρίλα και μιζέρια εισέπρατταν από σας και αυτά τα 2 στοιχεία της το ρίχνουν της γυναίκας.

Προσωπικά είναι τέτοια η φύση μου που ανοίχτηκα στους Άγγλους και έκανα συνέχεια παρέα με Αγγλίδες - αν και υποχρεωνόμουν να φιλοξενώ σπίτι μου που και που και διάφορες άστεγες Ελλεηνίδες που μου την έπεφταν για να μπουν κάτω από ένα κεραμίδι.

palias4

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
Δεν νομιζω να εφταιγε αυτο...Βασικα ειμαι ανοιχτος στα χρωματα μου,αρα δεν νομιζω να φταιει η μαυριλα. Με τους Ελληνες δεν εκανα καθολου παρεα,ουτε σε Greek night κ παπαριες τετοιου τυπου συχναζα. Δουλευα barman στο student union για ενα χρονο κ στα νησια παλι σαν barman-εχω κανει σε Ιο, Κώ, Α. Νάπα. Να γαμησεις Αγγλιδα το θεωρω εξαιρετικα δυσκολο-δεν μας γουσταρουν καθολου,μαλλον φταιει οτι οι παλιοτεροι ξεκωλιαζαν τις μαναδες τους. Για τις Ιρλανδεζες εχω αλλη γνωμη. Οι εμπειριες μου βασιζονται απο 98-2007.

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Δεν νομιζω να εφταιγε αυτο...Βασικα ειμαι ανοιχτος στα χρωματα μου,αρα δεν νομιζω να φταιει η μαυριλα. Με τους Ελληνες δεν εκανα καθολου παρεα,ουτε σε Greek night κ παπαριες τετοιου τυπου συχναζα. Δουλευα barman στο student union για ενα χρονο κ στα νησια παλι σαν barman-εχω κανει σε Ιο, Κώ, Α. Νάπα. Να γαμησεις Αγγλιδα το θεωρω εξαιρετικα δυσκολο-δεν μας γουσταρουν καθολου,μαλλον φταιει οτι οι παλιοτεροι ξεκωλιαζαν τις μαναδες τους. Για τις Ιρλανδεζες εχω αλλη γνωμη. Οι εμπειριες μου βασιζονται απο 98-2007.

Ρε φίλε γαμώ το κέρατο μου, μπάρμαν στο student union και δεν γαμούσες; Σαν να ήσουνα ζαχαροπλάστης και να μην έχεις φάει ποτέ σου πάστα...

Πάντως εγώ ανήκω σε αυτούς που ξεκώλιαζαν τις μανάδες τους (προ 20ετίας στην Αγγλία)...Φαντάσου ρε πούστη μου, τότε τρώγανε τον Ελληνικό λούτσο και λέγανε και ένα τραγούδι και μετά πήγανε και είπανε διάφορες μαλακίες στις κόρες τους για τους Έλληνες....

palias4

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
Δεν ειπα οτι δεν γαμισα,ειπα οτι ειναι πολυ δυσκολο να γαμησεις Αγγλιδες.Αλλα χρονια φιλε εκεινα τοτε..κ οι Αμερικανοι πριν 20 χρονια ειχαν περασει πολλες Βιετναμεζες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom