Νέα

Γαμήσι στην Αγγλία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pappios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 231
  • Εμφανίσεις 62K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
σε ολες τις χωρες υπαρχουν και ομορφες και ασχημες γυναικες...και καλα και...κακα κοριτσια.αυτο πιστευω ειναι κοινως αποδεκτο.δεν μπορουμε να ειμαστε απολυτοι σε τιποτα!απλα αυτο που μας τη δινει εμας τους ελληνες απεναντι στις ελληνιδες(ιδιαιετερα στις ομορφες) ειναι η συμπεριφορα τους οταν θελεις να τις προσεγγισεις...η αλλαζωνια που δειχνουν(συνηθως,γιατι υπαρχουν και εξαιρεσεις)σε βγαζει απ τα ρουχα σου!ενω μια πανεμορφη ξενη γυναικα θα ειναι πιο προσγειωμενη και πιο ευγενικη στην συμπεριφορα της ειτε της αρεσεις ειτε οχι.αυτη πιστευω ειναι η βασικη διαφορα αναμεσα σε ελληνιδες και ξενες και αυτη την αποψη επικροτει και οι πλειοψηφια των ελληνων...κατα τα αλλα δεν εχουμε κατι με τις ελληνιδες

Φίλε μία παροιμία λέει ότι τον πραγματικό χαρακτήρα του άλλου τον βλέπεις όταν αυτός αποκτήσει δύναμη!

Και οι γαμίσημες Ελλεηνίδες είναι σε θέση ισχύος όταν τους την πέφτεις και εξαρτάσαι τότε από μία λέξη τους... και όμως, βλέπεις τότε ότι στην πλειοψηφία τους οι Ελλεηνίδες εκμεταλλεύονται τη στιγμιαία θέση ισχύος που βρίσκονται εκείνη τη στιγμή και σου τη λένε (όσο ευγενικά και αν τις έχεις προσεγγίσει) με όσο το δυνατόν πιο οδυνηρό τρόπο...

Αυτό φανερώνει πολλά για το χαρακτήρα των συγκεκριμένων γυναικών...

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
απλα αυτο που μας τη δινει εμας τους ελληνες απεναντι στις ελληνιδες(ιδιαιετερα στις ομορφες) [size=12pt]ειναι η συμπεριφορα τους οταν θελεις να τις προσεγγισεις...η αλλαζωνια που δειχνουν[/size](συνηθως,γιατι υπαρχουν και εξαιρεσεις)[size=12pt]σε βγαζει απ τα ρουχα σου[/size]!ενω μια πανεμορφη ξενη γυναικα θα ειναι πιο προσγειωμενη και πιο ευγενικη στην συμπεριφορα της ειτε της αρεσεις ειτε οχι.αυτη πιστευω ειναι η βασικη διαφορα αναμεσα σε ελληνιδες και ξενες και αυτη την αποψη επικροτει και οι πλειοψηφια των ελληνων...κατα τα αλλα δεν εχουμε κατι με τις ελληνιδες

Τα είπες όλα. Εδώ υπάρχει τέτοια αντιμετώπιση ακόμη και από αυτές που δεν είναι εμφανίσιμες...... Φαντάσου οι έμορφες τουπέ που έχουν.

piatsa

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2008
Like
4
Πόντοι
1
το μονο που καταφερνουν ειναι η επιβεβαιωση τους και τιποτα αλλο...

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
Α ναι ??? Ειναι Πολυ Ευκολο για καθε ΜΠΑΖΟ δυστηχισμενο Ελληναρα' που εχει
φαει πορτα απο τις Γυναικες στην "ζωη" του... Να λεει οτι θελει εκ του ασφαλους
πισω απο μια οθονη....
ΔΕΝ βλεπω ουτε Foto να εχεις και παω στοιχημα οτι ουτε WebCam θα εχεις  :2funny:
Ατομακια του ειδους... κανουν 3 πραγματα συνηθος :
1)Πληρωνουν για 2-3 λεπτακια ικανοποιησης σε μπουρδελακια
2)Βγαζουν Αποθημενα σε Γυναικες On-Line (γιατι απλα τους φταινε εκεινες για το χαλι τους)

3)Κανουν συνεχως την "γυμναστικουλα" τους  :jerking:
Ποσους κλωνους μωρη κλανια θα φτιαξεις πια;Μια spygirl,μια Mounara.....

makemyday

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
6
Εγω απλα διεκρινα 2 πραγματα στο ΠΑΛIΚΑΡΙ...
Το οτι ειναι ΠΟΙΟΤΙΚΟΣ και ΑΡΡΕΝΩΠΟΣ !

Εσυ σταθηκες Μονο στο "Ποιοτικος" γιατι προφανως
Δεν γνωριζεις τι σημαινει η λεξη ---ΑΡΡΕΝΩΠΟΣ---  :2funny:

Y.Γ. ---> ΕΣΥ εισαι Εκτος Θεματος ! ΔΕΝ αναφερθηκε κανεις σε οικονομικα θεματα !
         ΠΟΙΟΤΙΚΟΣ ειναι επειδη δεν του αρεσουν οι Ευκολες Αλκοολικες Κυτταριτιδοφορες
         Φακιδομουρες Chubby Chunky Skanky... UGLYδες  :dancing:

ΑΡΡΕΝΩΠΟΣ επειδη ειναι ακριβως το Αντιθετο απο σενα και απο ολους οσους ειναι
          σαν εσενα  :cheesy:
  είναι τουλάχιστον αστείο να μιλάς για εμένα σαν να με ξέρεις.οπότε δεν μπαίνω στον κόπο να "απαντήσω" σε αυτό.αν πράγματι είσαι γυναίκα και πράγματι σε ενδιαφέρει να "κερδίσεις" κάτι από την περιήγησή σου σε αυτό το site,μπορεί να το κάνεις απλά διακρίνοντας ποια είναι τα συνηθισμένα χαρακτηριστικά που είναι "λάθος" σε μεγάλο μέρος των Ελληνίδων,καθώς κυρίως αυτό που έχει τονιστεί είναι η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ και η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ!όλα τα άλλα,είναι για να..κερδίσεις-ή κερδίσω-"εντυπώσεις" από έναν διάλογο χωρίς νόημα(δηλαδή αν σου πω πως είσαι "μπάζο" ή ξενέρωτη,το οποίο θα θεωρούσα εντελώς ΗΛΙΘΙΟ να κάνω)
  εγώ ΔΕΝ μπορώ να έχω άποψη για τις Αγγλίδες(παρά μόνο από ένα μικρό σχετικά δείγμα,από καλοκαίρια σε νησί)γι'αυτό και δεν το περιόρισα σε αυτές.τώρα αν εσύ τις θεωρείς όλες(ή τις περισσότερες)"Εύκολες Αλκοολικές Κυτταριδιτοφόρες Φακιδομούρες",κτλ,κτλ δεν έχεις παρά να διαβάσεις τις γνώμες των παιδιών που ΖΟΥΝ εκεί.

makemyday

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
6
σε ολες τις χωρες υπαρχουν και ομορφες και ασχημες γυναικες...και καλα και...κακα κοριτσια.αυτο πιστευω ειναι κοινως αποδεκτο.δεν μπορουμε να ειμαστε απολυτοι σε τιποτα!απλα αυτο που μας τη δινει εμας τους ελληνες απεναντι στις ελληνιδες(ιδιαιετερα στις ομορφες) ειναι η συμπεριφορα τους οταν θελεις να τις προσεγγισεις...η αλλαζωνια που δειχνουν(συνηθως,γιατι υπαρχουν και εξαιρεσεις)σε βγαζει απ τα ρουχα σου!ενω μια πανεμορφη ξενη γυναικα θα ειναι πιο προσγειωμενη και πιο ευγενικη στην συμπεριφορα της ειτε της αρεσεις ειτε οχι.αυτη πιστευω ειναι η βασικη διαφορα αναμεσα σε ελληνιδες και ξενες και αυτη την αποψη επικροτει και η πλειοψηφια των ελληνων...κατα τα αλλα δεν εχουμε κατι με τις ελληνιδες
γράψτο αυτό και σε κεφαλαία ρε φίλε,μπας και το...καταλάβει η "κοπέλα"(αν είναι κιόλας,αλλά τέλος πάντων)γιατί έχει βάλει σκοπό να μας βγάλει από το θέμα και ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ κιόλας,για τι πράγμα μιλάμε οι περισσότεροι.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ρε φίλε γαμώ το κέρατο μου, μπάρμαν στο student union και δεν γαμούσες; Σαν να ήσουνα ζαχαροπλάστης και να μην έχεις φάει ποτέ σου πάστα...
μην το λες και 'γω οταν δουλευα στριπτιτζης πιο δυσκολα γαμαγα!ειχα πολλες θαυμαστριες ΑΛΛΑ δεν μου καθονταν οι περισσοτερες!φοβοντουσαν μην της κολισω τιποτα!μου λεγαν:εσυ εχεις πολλες γκομενες μπορει να εχεις καμια αρρωστια και να με κολλισεις.ακομα και με καποτα φοβοντουσαν μην σπασει και κολλισουν!---για μπαρμαν δεν ξερω τι παιζει αλλα φοβαμαι οτι η συμπεριφοαρα του θα ειναι παρομοια

Lina_Bourdelina

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Σε site για μπουρδελα εισαι αν δεν το εχεις καταλαβει.
Αν εισαι εσυ στη φωτο, τοτε εχουν δικιο οσοι λενε για μπαζολες Ελληνιδες.

Σε Site για Κακασχημους Κομπλεξικους Λακαμαδες που ειναι ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ
να πηγαινουν ΜΟΝΟ σε μπουρδελα  :2funny: ειμαι... αυτο το καταλαβα  ;)
Σαν Εμενα ΔΕΝ ειχες ΔΕΝ εχεις και ΔΕΝ θα εχεις ΠΟΤΕ σου...
και το ξερεις παρα πολυ καλα μεσα σου  :think:
Δες με λοιπον...ΜΟΝΟ στην Foto και στα πιο Υγρα σου Ονειρα Κακομοιρουλη  :2funny:

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
96
Like
11.362
Πόντοι
17.885
Σαν Εμενα ΔΕΝ ειχες ΔΕΝ εχεις και ΔΕΝ θα εχεις ΠΟΤΕ σου...
και το ξερεις παρα πολυ καλα μεσα σου  :think:
Δες με λοιπον...ΜΟΝΟ στην Foto και στα πιο Υγρα σου Ονειρα Κακομοιρουλη  :2funny:

α δηλαδή εσύ είσαι στη photo??

Lina_Bourdelina

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Ποσους κλωνους μωρη κλανια θα φτιαξεις πια;Μια spygirl,μια Mounara.....

Δεν γνωριζω τις κοπελες, γυναικες, επαγγελματιες, τραβεστι η' οτι αλλο ειναι αυτες που αναφερεις....  Κλανια να πεις την μητερα σου που εκανε το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ λαθος ever !!!
Εσενα  :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:οι περισσοτεροι θα ελεγα παντος εχει και αρκετα ατομα που μετρανε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:ωραια το ειπες με εκανες και γελασα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:.εμενα τη Φωτο μου μπορεις να την δεις στο Russia Sex&Vodka στην τελευταια σελιδα.παντος και 'γω οταν ερχομαι Ελλαδα πηγαινω Φυλης.δεν ειναι κακο.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
Δεν γνωριζω τις κοπελες, γυναικες, επαγγελματιες, τραβεστι η' οτι αλλο ειναι αυτες που αναφερεις....  Κλανια να πεις την μητερα σου που εκανε το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ λαθος ever !!!
Μολις της ειπα οτι μια κακομουτσουνη στο ιντερνετ την ειπε κλανια.Τιποτα αλλο;

Lina_Bourdelina

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
ένα αστείο έκανα και εσύ έβγαλες όλα σου τα κόμπλεξ στην φόρα!  :2funny:  :2funny: :2funny:

συνέχισε γλυκιά μου, the day is still young!!  :2funny:
Good morning κυτταρίτιδα!!!

Ας μην μιλας εσυ για Κομπλεξ καλυτερα...
Αφου ο ιδιος εισαι η Προσωποποιηση της εννοιας αυτης  ;)
Σαν εμενα, στερημενο αγορακι... ΜΟΝΟ στα πιο υγρα σου ονειρα...
Το ξερεις οτι ετσι ειναι Μεσα σου... Κι εγω το ξερω  ;)
Η προηγουμενη απαντηση προς εσενα ειναι και απαντηση σε ΟΛΟΥΣ εκεινους
που ειναι κακασχημοι σαν εσενα και βγαζουν αποθημενα εδω  :birdman:

Παντως συμφωνω οτι η μεση Ελληνιδα εχει κυτταριτιδα....Εγω ομως ειμαι
Κουκλαρα οπως μου δειχνει ο ΕΞΩ ΑΛΗΘΙΝΟΣ κοσμος  ;)

Εσυ ομως που εισαι χειροτερος απο τον μεσο Ελληναρα' με τριχες για Pullover στο Στηθος,
χαμηλο υψος, μυτονγκα και κοιλιτσα.... Μονο εδω ξερεις να μιλας....χεχεχε :cheesy:

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
96
Like
11.362
Πόντοι
17.885

άσε τις μανάδες του κόσμου ήσυχες, θα χεις πρόβλημα

Lina_Bourdelina

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:οι περισσοτεροι θα ελεγα παντος εχει και αρκετα ατομα που μετρανε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:ωραια το ειπες με εκανες και γελασα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:.εμενα τη Φωτο μου μπορεις να την δεις στο Russia Sex&Vodka στην τελευταια σελιδα.παντος και 'γω οταν ερχομαι Ελλαδα πηγαινω Φυλης.δεν ειναι κακο.

ΔΕΝ ειναι Ολοι Ολοι οπως περιεγραψα... Εσυ Δημητρακη εισαι εξαιρεση  :rockon:

magkos

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2006
Κριτικές
2
Like
201
Πόντοι
16
Παντως συμφωνω οτι η μεση Ελληνιδα εχει κυτταριτιδα....Εγω ομως ειμαι
Κουκλαρα οπως μου δειχνει ο ΕΞΩ ΑΛΗΘΙΝΟΣ κοσμος  ;)
Μμε τον μεσα κοσμο τι γινεται; βελουδινος απαλος; με ελαφρες πτυχωσεις;

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
άσε τις μανάδες του κόσμου ήσυχες, θα χεις πρόβλημα
Α

Αστο ρε φιλε.
Καταρχην ειναι η spygirl,πιθανως καμια Βαγγελιτσα κακασχημη που την κοιταν στο δρομο οι αντρες μονο αμα κανει καραγκιοζιλικια.

Lina_Bourdelina

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
σου βγαινουν τα ζουμια ΚΑΙ απ τους πόρους του κεφαλιού εεεε ????

its οκ !! αλλαξε δαχτυλο, γιατι αυτο που ''δουλευεις'' εμεινε μισο..  :P

Αντε ρε αγορασε καμοια φουσκωτη Κουκλα  :2funny:
Υ.Γ. ---> Ολο και πιο πολλοι Μοναχικοι Κομπλεξικοι Αγαμητοι Λακαμαδες εκδηλωνονται
         σιγα σιγα... Ενδιαφερον !

tkalelris

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
13
Πόντοι
1
Όταν βλέπω κάνα παλιό συμμαθητή από το σχολείο μου ρίχνουν χολή μερικοί λε΄γοντας μπηχτή ότι πληρώνω για 1 πτυχίο και ότι τα ελληνικά πανεπιστήμια είναι τα καλύτερα.Μιλούν λες και είμαι πάλι σε κάνα κολλέγιο.Η απάντησή μυο θα είναι όταν τελειώσω και με το καλο βρώ μια καλή δουλειά στο Management και όταν αυτοί θα βάζουν το χέρι στην τσέπη τους και θα πιάνουν τα αρχίδια τους εγώ θα έχω λεφτά.Ωστόσο ενδιαφέρομαι μελλοντικά μετά από μερικά χρόνια προυπηρεσίας να κάνω το MBA της ΑΣΟΕΕ.Είναι φθηνό σε σχέση με έξω και είναι το MBA τίτλος τρελός για δουλειά πάνω στα Οικονομικά και Management.Και που τους πήρα τηλέφωνο να ρωτήσω μου παν ότι δεν ζητούν βαθμό απο το Πανεπιστήμιό μου(μιας και αναγνωρίζουν ότι είναι από τα πολυ΄καλά και είναι πολύ δύσκολο και να τελειώσεις).Μόνο πτυχίο και ούτε δίπλωμα Αγγλικών όπως IELTS,TOEFL,Proficiency αφού θεωρούν δεδομένο ότι ξέρω Αγγλικά σε υψηλό επίπεδο αφού σπουδάζω έξω.

Αυτη την μαλακια φιλε μου την εχω χιλιοακουσει απιστευτες φορες.Κοντεψα να μαλωσω με κολλητους μου μιας κ με "υποτημουσαν" που ειμουνα σε Βρετανικο πανεπηστημιο υποδεεστερο κατα την γνωμη τους απο τα γαματα κ φοβερα ελληνικα.Βεβαια στο μελλον αποδειχτηκε η αληθεια αλλα μου τα ειχαν σπασει στην αρχη.Σαν παλια καραβανα στην Αγγλια εχω να σου πω οτι το UMIST ηταν (και πιστευω ειναι ακομα αφου μονο ονομα αλλαξε)ενα απο τα καλυτερα πανεπηστημια της Αγγλιας.Ασε τους "φιλους" σου να λενε.Απο ζηλεια το κανουν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom