Νέα

γαμησα ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Διαγραμμένο μέλος 172663
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 613
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

έχετε παει με τερματοφύλακα?

• ποδοσφαίρου

Ψήφοι: 5 8,5%
  • χαντμπολ

Ψήφοι: 3 5,1%
  • water polo

Ψήφοι: 6 10,2%
  • κωλο(οποιουδηποτε φυλου)

Ψήφοι: 15 25,4%
  • οχι ρε

Ψήφοι: 37 62,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    59

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
και εγω από μικρος ξανθιες γουσταρα τελικα οι περισσοτερες που πηγα μελαχροινες ηταν.
θυληκο μυαλο εχουν οι περισσοτερες τρανς αλλα επισης οι περισσοτερες θελουν να γαμησουν αμα καυλωσει το πουλι τους.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.160
Πόντοι
6.256
τελικα όχι αν απευθυνσεσαι συγκεκριμένα σε εμενα, το "θα" εδώ είναι υποθετικο ότι θα το εκαναν πολλοι, όχι της οριστικης του μελλοντα ότι μολις βρω ομορφη τρανς γειτονισα θα την γαμησω. "θα ημουν ολυμπιακος αν ημουν πειραιώτης" δεν σημαινει ότι θελω να γινω ολυμπιακος, αλλωστε δεν μου απαγορευει κανεις και εδώ που είμαι να είμαι ολυμπιακος.
αλλωστε ομοιως αν θες να γαμησεις τρανς στην θεσσαλονικη η αποσταση δεν είναι ανασταλτικος παραγοντας, ΑΝ λοιπον ημουν ομοφυλόφιλος θα το ειχα κανει ηδη.

λες και μιλαμε άλλη γλωσσα ρε πουστη...

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
ναι και τι εδειξες παλι με αυτό το ποστ?
και περιμενω να φερθεις παντελονατα για τα προηγουμενα ποστ που σου απαντησα και δεν ζητησες συγγνωμη.

OP
OP
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
συνεχιζεις να αναπαράγεις ποστ μου που μονο φημες μπορουν να βγαλουν χωρις να περιεχουν καμμια αποδειξη ενώ γνωρίζεις ότι η μαρτυρια (της ιδιας της νινας για το αν παω με τρανς) ισοδυναμει με αποδειξη.

δυσφημιση λεγεται αυτό από προθεση

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.160
Πόντοι
6.256
γελα οσο θες, την γλωσσα δεν θα την  αλλαξεις όπως δεν την αλλαξε και ο πικερ.

υποτακτικης "θα" χρησιμοποιούμε στον ΥΠΟΘΕΤΙΚΟ ΛΟΓΟ.
στην οριστικη μιλαμε για πραγματικότητες.

Τα Ελληνικα σου τυπε τα εμαθες ταχυρυθμα απο τον Φιονα τον τρενο; :S :S :S

OP
OP
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
αντε μαλακα μαρκοσπ βγαλε και αλλα 1002 ποστ μου, κοπλιμεντα σε τρανς εκανε και ο μαστορακης  ,

εμπειρια μου με τρανς ή οποιονδηποτε αντρα δεν θα βρεις, ουτε προτιμηση μου προς αντρες.

OP
OP
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Τα Ελληνικα σου τυπε τα εμαθες ταχυρυθμα απο τον Φιονα τον τρενο; :S :S :S
εσυ μαλλον υποκρινεσαι ότι δεν ξες ελληνικα και ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ που αποδεικνύεται ότι είναι υποθεση από το ΥΠΟΘΕΤΙΚΟ "θα"
το εβγαλες ότι πραγματικα θα πηγαινα.

και ποιος με εμποδιζει να παω και τωρα με τρανς και ας μην είναι γειτονισες ρε παπαρα? σχεδόν κάθε μερα τις πετυχαινω κοντα στα μπουρδελα.

OP
OP
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.160
Πόντοι
6.256
εσυ μαλλον υποκρινεσαι ότι δεν ξες ελληνικα και ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ που αποδεικνύεται ότι είναι υποθεση από το ΥΠΟΘΕΤΙΚΟ "θα"
το εβγαλες ότι πραγματικα θα πηγαινα.

και ποιος με εμποδιζει να παω και τωρα με τρανς και ας μην είναι γειτονισες ρε παπαρα? σχεδόν κάθε μερα τις πετυχαινω κοντα στα μπουρδελα.

Ευτυχως τυπε που ξες εσυ και μας μαθαινεις και εμας...οπως η εκπληκτικη ορθογραφια με τα γκεοι και διαφορα αλλα που γραφεις οταν μιλας για την καψουρα σου τους τρανσφορμερς. :S :S :S

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
στα 100 ποσταρισματα που δεν αποδεικνύεις πουθενα ομοφυλοφιλια ή ότι πηγα εγω μαζι με καποια τρανς τι βραβειο θες?
μαλακιας?
η καμμια καταγγελια για δυσφημιση?
Τι καταγγελία θα κάνεις Ρε καθυστερημένο?
Θα γελάσει και ο κάθε πικραμένος

OP
OP
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
ελα μαρκο σε εχω για πιο δυνατο παικτη σηκωσε και αλλα ποσταρισματα που εχω σε τρανς θεματα,

ψαξε ψαξε δικια μου εμπειρια δεν θα την βρεις χαχαχσχα

OP
OP
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Τι καταγγελία θα κάνεις Ρε καθυστερημένο?
Θα γελάσει και ο κάθε πικραμένος
εσυ με τα 100 ποσταρισματα μου, δεν γελαει ο κάθε πικραμένος?
το τελευταιο ποσταρισμα μου που εβαλες, τι ακριβως ομοφυλοφιλικο αποδεικνυει για εμενα????

ότι του ειπα να το παρει το κοριτσι, για μια τρανς σημαινει ότι είμαι ομοφυλόφιλος????

χαχαχαχαχα ελα γελοιε ψαξε μπορεις να βρεις και πιο ντρανταχτες αποδειξεις χαχχχαχαχα,

και 1000 ποστ να βαλεις ρε μαλακα, αφου δεν παω με τρανς πουθενα δεν θα βρεις κατι που να με δινει για ομοφυλοφιλια.

καραγκιοζη

α και προς θεου μη σου ξεφυγει το ποσταρισμα της νινας ότι δεν παω με τρανς ειπαμε

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.160
Πόντοι
6.256
εσυ με τα 100 ποσταρισματα μου, δεν γελαει ο κάθε πικραμένος?
το τελευταιο ποσταριμα μου που εβαλες, τι ακριβως ομοφυλοφιλικο αποδεικνυει για εμενα????

ότι του ειπα να το παρει το κοριτσι, για μια τρανς σημαινει ότι είμαι ομοφυλόφιλος????

χαχαχαχαχα ελα γελοιε ψαξε μπορεις να βρεις και πιο ντρανταχτες αποδειξεις χαχχχαχαχα,

και 1000 ποστ να βαλεις ρε μαλακα, αφου δεν παω με τρανς πουθενα δεν θα βρεις κατι που να με δινει για ομοφυλοφιλια.

καραγκιοζη

α και προς θεου μη σου ξεφυγει το ποσταρισμα της νινας ότι δεν παω με τρανς ειπαμε

Τυπε τραβα στον Νινα να σου δωσει μια εγγραφη βεβαιωση με σφραγιδα Πουστιλε οτι δεν γαμας τραβελια για να τη τριβεις στη μουρη σε οποιον σε λεει μπουστη... :S :S :S

OP
OP
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
και εσεις τραβατε να βρειτε τα 1258 ποσταρισματα που εχω σε τρανς θεματα.
αλλα δικη μου εμπειρια ή προτιμηση σε τρανς εναντι στις βιολογικα γυναικες δεν θα την βρειτε.

και ναι ξερω ποιες είναι οι 10 από τις 20 τρανς της πολης,
και κρινω ποιες 5 φαινονται τοσο ομορφες που σε ξεγελουν με την εμφανιση τους για πραγματικες γυναικες.
και αυτο φυσικα δεν είναι ομοφυλοφιλια.

ομοφυλοφιλια=να σε ελκουν ατομα του ιδιου φυλου
εγω αντίθετα επειδή με απωθουν, ακομη και όταν εχουν ακρως καυλωτικη θηλυκη εμφανιση παλι χαλιέμαι και δεν αγγιζω.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.160
Πόντοι
6.256
αλλα δικη μου εμπειρια ή προτιμηση σε τρανς εναντι στις βιολογικα γυναικες δεν θα την βρειτε.

και κρινω ποιες 5 φαινονται τοσο ομορφες που σε ξεγελουν με την εμφανιση τους για πραγματικες γυναικες.

εγω αντίθετα επειδή με απωθουν, ακομη και όταν εχουν ακρως καυλωτικη θηλυκη εμφανιση παλι χαλιέμαι και δεν αγγιζω.

Ετσι ειναι τυπε...ενας που τον απωθει κατι κανει περαντζαδες εκει που συχναζουν,πιανει κουβεντουλα μαζι τους και μετα κανει 1258 ποστ σε ενα σαι για πουτανες. :S :S :S

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.121
Πόντοι
1.206

Nικ έχεις παει ποτέ με καμιά όμορφη μπας και στανιάρεις?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom