Νέα

γαμησα ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Διαγραμμένο μέλος 172663
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 613
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

έχετε παει με τερματοφύλακα?

• ποδοσφαίρου

Ψήφοι: 5 8,5%
  • χαντμπολ

Ψήφοι: 3 5,1%
  • water polo

Ψήφοι: 6 10,2%
  • κωλο(οποιουδηποτε φυλου)

Ψήφοι: 15 25,4%
  • οχι ρε

Ψήφοι: 37 62,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    59
Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.116
Πόντοι
1.206
Λοιπον ακου για να τελειωνουμε....εισαι μεσα να ανοιξω μια δημοσκοπηση με τιτλο Ποια η γνωμη σας για αυτο το μελος και απλα θα βαλω καποια απο τα κειμενα σου χωρις το ονομα σου.

Οι επιλογες θα ειναι

-Μπουστης
-Καταπιεσμενος Μπουστης
-Αρσενικος 100%
-Εγχειρισμενος ψυχασθενης

Να τοποθετηθει ολο το σαι και να δουμε τι πιστευουν!Λεγε ρε εισαι μεσα;

θέλει παραπάνω επιλογές...

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.927
Πόντοι
6.256
καμμια ευκαιρια δεν εδωσα, η σκεψη και μονο με αποθαρρυνε γιατι δεν είμαι ομοφυλόφιλος,

συνεχιστε ρε να τραβατε ποστ , μεχρι στιγμης ποσα βαλατε, ΟΠΟΥ ΠΟΥΘΕΝΑ δεν φαινεται πραγματικη-αληθινη ομοφυλοφιλικη μου συμπεριφορα

Ρε μαλακα εσυ ο ιδιος γραφεις οτι εδωσες εδωσες εδωσες!!! :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
ειστε μεσα στο θεμα παιδια,
ριξατε 100 μπαλιες και καμμια δεν μπηκε γκολ,

τι κριμα να μην εχω μια κριτικη για τρανς, να μην γραφω καπου ότι γαμησα, χαηδεψα, φιλησα την ταδε τρανς και ηταν καλη ή κακή????

μονο γνωμες και υποθεσεις ρε παιδια? μου αρεσει το βυζι της μιας, θα και θα και θα και να και για να και εαν

OP
OP
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Ρε μαλακα εσυ ο ιδιος γραφεις οτι εδωσες εδωσες εδωσες!!! :2funny: :2funny: :2funny:
και εσυ το ιδιο λες όταν ρε γυφτο σου χτυπάνε το κουδουνι για εράνους και για καλαντα,

το εννοεις?

οι περισσοτεροι δεν το εννοουν,

αλλα ουτε και τρολαρουν οσους το λενε ότι σκορπανε λεφτα σε ερναους και καλαντα όπως τρολαρετε εσεις με τις πολλες αποδειξεις ότι.... αχ αχ αχ αφου μιλαω για τρανς θα πηγαινω και μαζι τους , αλλα δεν σας βγηκε πουθενα

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.927
Πόντοι
6.256
και εσυ το ιδιο λες όταν ρε γυφτο σου χτυπάνε το κουδουνι για εράνους και για καλαντα,

το εννοεις?

Τι λες βρε καραμαλακα!!!Αχαχαχα λεγε ρε να ανοιξω δημοσκοπηση;Τολμας βρε νουμερο; :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.116
Πόντοι
1.206
Ειμαι ανοιχτος σε προτασεις τυπε...

-Μπουστης
-Καταπιεσμενος Μπουστης
-Αρσενικος 100%
-Τραβεστόλαγνος
-Σαβουρογάμης
-Τραβεστομπαζολάγνος
-Κρυφοπικεριστής
-Νευρικός όσο δεν παέι
-Όλα τα παραπάνω
-Δεν ξέρω δεν απαντώ
-Τρουμπάκης-Ποδόλαγνος

OP
OP
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
εγω για να τρολαρω καποιον θα πω ψεματα , αλλα δεν συνεχιζω γιατι μπορει να αρχισει και ξυλο , εσεις τι βιτσιο εχετε σαν τους διαιτητες να θελετε να σας βριζουν , αυτό είναι χαρακτηριστικο του μαζοχισμου και της ομοφυλοφιλικης βιτσιοζικης συμπεριφορας

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
εγω για να τρολαρω καποιον θα πω ψεματα , αλλα δεν συνεχιζω γιατι μπορει να αρχισει και ξυλο , εσεις τι βιτσιο εχετε σαν τους διαιτητες να θελετε να σας βριζουν , αυτό είναι χαρακτηριστικο του μαζοχισμου και της ομοφυλοφιλικης βιτσιοζικης συμπεριφορας

ναι για το τρολαρισμα ξερεις απ'εξω κι ανακατωτα ολες τις σαλονικιες τρανς,γνωριζεις τα σπιτια τους,αν γαμανε καλα,για το τρολαρισμα πηγες να γαμησεις αντρικο τριχωτο κωλο

OP
OP
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
για το τρολαρισμα λες συνεχως οτι σου αρεσουν οι βυζαρουδες τρανς
όχι πουστη,
μου αρεσουν τα βυζια σκετο , και σε περιοδικα όταν ημουν μικρος και σε βιντεο και οπουδήποτε.

οι τρανς αν μου αρεσε θα πηγαινα τοσα χρονια, το ότι δεν παω είναι γιατι είμαι ετεροφυλόφιλος και χαλιέμαι και στην ιδεα ότι είναι αντρας ο άλλος ακομη και όταν η εμφανιση είναι πολύ ομορφης γυναικας.

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
όχι πουστη,
μου αρεσουν τα βυζια σκετο , και σε περιοδικα όταν ημουν μικρος και σε βιντεο και οπουδήποτε.

οι τρανς αν μου αρεσε θα πηγαινα τοσα χρονια, το ότι δεν παω είναι γιατι είμαι ετεροφυλόφιλος και χαλιέμαι και στην ιδεα ότι είναι αντρας ο άλλος ακομη και όταν η εμφανιση είναι πολύ ομορφης γυναικας.

για το τρολαρισμα τον παιζεις με τσοντες με τραβελια?

OP
OP
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
ναι για το τρολαρισμα ξερεις απ'εξω κι ανακατωτα ολες τις σαλονικιες τρανς,γνωριζεις τα σπιτια τους,αν γαμανε καλα,για το τρολαρισμα πηγες να γαμησεις αντρικο τριχωτο κωλο
όχι όλα αυτά τα ξερω επειδή διαβαζω πολύ στο σαητ. επισης ξερω και για αρκετες χημικες ουσιες χωρις να είμαι χημικος, είμαι βιολόγος οποτε παλι λογω συνάφειας διαβασα σχετικα.

τελος δεν εχω γαμησει αντρικο κωλο ουτε τριχωτο ουτε ατριχο,

ουτε ποσες άλλες παπαριες εγραψες ότι δηθεν εννοοουνται από τα λεγομενα μου ενώ δεν εννοουνται.

πχ τα πρωτα 10 ποστ μου στο θεμα της νινας να διαβαζε καποιος θα νομιζε ότι εχω παει μαζι της... αλλα για κακη σου τυχη αρκετα αργοτερα η ιδια νινα το ειπε ότι δεν εχω παει ποτέ μαζι της.

σου αρεσει δεν σου αρεσει ετσι είναι.

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
αναφορα 1 η ωρα π.μ.
στην βουτυρα 2 τραβεστί-κρος η ελληνιδα συμπαθητικη, η βουλγαροτετοια πολύ αδυνατη ολιγον τρομακτικη.
στην σταση της γιαννιτσων 3 φορες περασα, η 1 μαυρη εγιναν 2 εγιναν 3 λες και γεννουσαν κάθε 5 λεπτα.
απέναντι από την σελ αν και αργα η γνωστη λεπτη ξανθια ομορφη ξεκωλοντυμενη παλι με τηναρχη του κωλου εξω.
στο ντεηλισιους παλι η χοντρη ξανθια ελληνιδα με την καρε μαλλι καινουρια βουλγαρα με τα γυαλια
η νινα στο ποστο της στο αμαξι
στον ΟΠΑΠ 2 μικρα κοκκινα αυτοκίνητα με 2 σχετικα εμφανίσιμες ωριμες τρανς , η 1 ίσως και η άλλη χειρουργημένες,
στην ιδια περιοχη και η πολύ αδυνατη με το ασχημο σαγονι.
η φιονα πηγαινε στην δουλεια τρώγοντας τυροπιτα ή κατι τετοιο.

εδώ παιδια συνεταραχτηκα. την φιονα, το κορμι την ξερω από 2003, φαντάρος τοτε (εγώ, όχι η φιονα) δεν περιμενα ποτε τετοιο καλιγραμμο κορμι, τετοια σεξουλιαρα να τρωει τυροπιτα, τέτοιες εγω τις σκέφτομαι να είναι σε εστιατόρια , ουτε καν ταβέρνες, αντε το πολύ πολύ κανενα κομματι πιτσα ισα ισα για να δινει στιλ αμερικανικο.
είναι σαν να βλέπεις την νινα με τους κοιλιακους και τα τουμπανιασμένα βυζα να τρωει γύρο, τελειως ασύμβατα πραγματα!!!

συνεταραχτηκες κοπελα μου?
παλι τυχαια εντελως γραφεις μονο για τραβελους.
τι πουστης

OP
OP
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
για το τρολαρισμα τον παιζεις με τσοντες με τραβελια?
και με τσοντα με νανο τον εχω παιξει, δεν νομιζω να μου σηκωνονταν με γυναικα νανο.
μηπως είμαι νανοφιλος? ή απλα επειδή η νανος ειχε κανονικο προσωπο και βυζια εστιασα εκει και με εφτιαξε?
τι λες?

αρχιμαλακα όταν την παιζεις με την γκομενα στην αφισα θα εκανες σεξ και με χαρτι?

OP
OP
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
αντε παλι ,
δεν κουράζεσαι στο τρολαρισμα τουλάχιστον να εχει λιγο περισσοτερη βαση.

που ρε αρχιμαλακα παλι ειδες ότι φερθηκα καπου ομοφιλοφιλικα?

στο ότι εχει εμφανιση κομψης και σεξυ γυναικας η φιονα μπορουν να στο διαβεβαιωσουν ολοι οι θεσσαλονικεις και οι γυναικες και εσυ αμα την δεις.

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
όχι όλα αυτά τα ξερω επειδή διαβαζω πολύ στο σαητ. επισης ξερω και για αρκετες χημικες ουσιες χωρις να είμαι χημικος, είμαι βιολόγος οποτε παλι λογω συνάφειας διαβασα σχετικα.

τελος δεν εχω γαμησει αντρικο κωλο ουτε τριχωτο ουτε ατριχο,

ουτε ποσες άλλες παπαριες εγραψες ότι δηθεν εννοοουνται από τα λεγομενα μου ενώ δεν εννοουνται.

πχ τα πρωτα 10 ποστ μου στο θεμα της νινας να διαβαζε καποιος θα νομιζε ότι εχω παει μαζι της... αλλα για κακη σου τυχη αρκετα αργοτερα η ιδια νινα το ειπε ότι δεν εχω παει ποτέ μαζι της.

σου αρεσει δεν σου αρεσει ετσι είναι.

δωσαμε δωσαμε
κι όταν ειδαμε τις τριχες στα γκεη κωλαρακια ξενερωσαμε και μας επεσε, οποτε επιστροφή στις γυναικες.
εσεις οι γκεη αν θελετε αντρες, να γινετε γυναικες, για να μας αρεσετε.

γιατι δεν δοκιμάζεις εσυ να κανεις γλυφομουνι, να γαμησεις καμμια γκομενα?

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
αντε παλι ,
δεν κουράζεσαι στο τρολαρισμα τουλάχιστον να εχει λιγο περισσοτερη βαση.

που ρε αρχιμαλακα παλι ειδες ότι φερθηκα καπου ομοφιλοφιλικα?

στο ότι εχει εμφανιση κομψης και σεξυ γυναικας η φιονα μπορουν να στο διαβεβαιωσουν ολοι οι θεσσαλονικεις και οι γυναικες και εσυ αμα την δεις.

την ειδα σε ενα δικο σου ποστ αγγελιας της
αντροφατσα εχει,για πουστηδες σαν και εσενα ο,τι πρεπει

OP
OP
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
ναι τι?
παλι τα ιδια?
δεν πηρες την απαντηση σου σε αυτό?
ή μαλλον δεν χρειαστηκε απαντηση.
αν ξερεις ελληνικα αφου χρησιμοποιώ πληθυντικο καταλαβαίνεις ότι είναι υποθεση εργασιας, δεν ημασταν παρεα σε παρτουζα πρωταριδες με πουστιδες.

και συνεχιζω όχι απλα σε πληθυντικο ως γενικευση , αρα όχι προσωπικα ότι μιλαω για μενα, αλλα και σε υποτακτικη με "αν" και ¨να"

σχολειο δεν πηγατε?
παριστάνετε του ηλιθιους που όταν καποιος μιλαει σε πληθυντικο και μετα βαζει και αν και να, το παιρνετε δηθεν ότι ετσι εγινε?

δεν πειθεις ότι εισαι ηλίθιος και δεν ξερεις να μιλας και να καταλάβεις αυτό που διαβαζεις,

ότι εισαι πουστης στην ψυχη και σου αρεσουν τα ψεματάκια δειχνεις.

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
Παράθεση από: nicollesgr1234  (30/08/17, 20:08)
καλησπερα παιδια.
Έχουμε τίποτα πληροφορίες για τις κάτωθι κυρίες:

Ευχαριστώ εκ των προτέρων
δεν εχεις ψαξει καλα το σαητ.
και οι δυο πολύ θυληκες σε εμφανιση.
η πρωτη πιο μπιχτρα και εχει τσακωθεί με καποιους.
αρα σαν χαρακτήρας η δευτερη η ρια η ροδιτισα καλυτερη και πιο παθητικη.
σαν εμφανιση επισης και οι 2 δειχνουν ωραιες γυναικες από κοντα αλλα εγω φτιαχτηκα παλι με την δευτερη περισσοτερο λογω ξανθου μαλλιου, ψηλοτερη, πιο εντυπωσιακη, πορνοσταρ κανονικη σου πεφτει το σαγονι, ενώ η ελενα είναι λιγο σαν την μελαχροινη φοιτητρια της διπλανης πορτας που παει μπουζούκια και θελεις να την γαμησεις.
τραααβελοοοοοοοοοοπουστααααααααααας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom