Νέα

γαμησα ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Διαγραμμένο μέλος 172663
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 613
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

έχετε παει με τερματοφύλακα?

• ποδοσφαίρου

Ψήφοι: 5 8,5%
  • χαντμπολ

Ψήφοι: 3 5,1%
  • water polo

Ψήφοι: 6 10,2%
  • κωλο(οποιουδηποτε φυλου)

Ψήφοι: 15 25,4%
  • οχι ρε

Ψήφοι: 37 62,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    59

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216

Απ: Τι τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεεινίδες;

Παράθεση από: Aimilios1  (26/08/17, 16:04)
γιατι δεν δινετε στα γκει κωλαρακια μια ευκαιρια;; δωρεαν ειναι!! μονο ενας αντρας ξερει να καυλωσει καλα εναν αλλο αντρα. επισης δοκιμαστε δαχτυλο. ειναι το πρωτο βημα για να μπειτε σε νεα ερωτικα μονοπατια!!

δωσαμε δωσαμε
κι όταν ειδαμε τις τριχες στα γκεη κωλαρακια ξενερωσαμε και μας επεσε, οποτε επιστροφή στις γυναικες.
εσεις οι γκεη αν θελετε αντρες, να γινετε γυναικες, για να μας αρεσετε

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.160
Πόντοι
6.256

Παράθεση από: Aimilios1  (26/08/17, 16:04)
γιατι δεν δινετε στα γκει κωλαρακια μια ευκαιρια;; δωρεαν ειναι!! μονο ενας αντρας ξερει να καυλωσει καλα εναν αλλο αντρα. επισης δοκιμαστε δαχτυλο. ειναι το πρωτο βημα για να μπειτε σε νεα ερωτικα μονοπατια!!

:2funny: :2funny: :2funny:

Οσο παει γινεται και πουστοτερο!!! :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Nικ έχεις παει ποτέ με καμιά όμορφη μπας και στανιάρεις?
από τις 39 μου συντρόφους σιγουρα οι 5 ηταν ομορφες και άλλες 10 πιαναν την βαση για ολους τους κριτες, το ότι μπαζωσα πολύ για να ανεβασω το σκορ δεν σημαινει ότι δεν ξεχωρίζω το ωραιο ουτε ότι δεν το προτιμαω. ειδικα στα πρωτα χρονια μπαζωνα πολύ , τελευταια η ποιοτητα εχει ανεβει γιατι και εγω ως μεσήλικας εργαζόμενος μετρα περισσοτερο από ότι φοιτητης ή ανεργος νεος.

OP
OP
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης

Παράθεση από: Aimilios1  (26/08/17, 16:04)
συνεχιζεις ακούραστος μαλακας το τροπαριο?
ποια η αποδειξη και σε αυτό το ποστ?
το ότι την ελεγα σε έναν ομοφυλοφιλο για την αρσενικη του εμφανιση?

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
OP
OP
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
πραγματικα βαρεθηκα να απανταω 100 φορες τα ιδια και ουτε μια από αυτές τις 100 τα τρολ να μην παραδέχονται την παπαρια τους

OP
OP
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Ο άνθρωπος είναι για το τρελοκομείο
Και στο κρεβάτι να τον πιάσεις με τρανς ή αδερφή θα σου πει ότι βλέπεις παραισθήσεις
:2funny:
γιατι ρε παπαρα ανεβασες και κανενα ποστ που να λεει στα σοβαρα ότι εκανα κατι με αντρα?
ολο αν, θα, τοτε, αμα, και πειραγματα και κοπλιμεντα και χαβαλες

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
δωσαμε δωσαμε
κι όταν ειδαμε τις τριχες στα γκεη κωλαρακια ξενερωσαμε και μας επεσε, οποτε επιστροφή στις γυναικες.
εσεις οι γκεη αν θελετε αντρες, να γινετε γυναικες, για να μας αρεσετε
Δοκίμασες με αδερφή με τριχωτό κώλο και δεν σου σηκώθηκε για αυτό το λόγο απότρελάθηκες
:effemine:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.160
Πόντοι
6.256
συνεχιζεις ακούραστος μαλακας το τροπαριο?
ποια η αποδειξη και σε αυτό το ποστ?
το ότι την ελεγα σε έναν ομοφυλοφιλο για την αρσενικη του εμφανιση?

Τυπε τι σε χαλασε στου μπουστη το κωλο και αναγκαστικες να γυρισεις στις γυναικες;Μπερδευονταν οι αρχιδοτριχες σου με τις κωλοτριχες του ή πηγες να του κανεις κανενα γλυφοκωλι και στραβοκαταπιες καμμια κωλοτριχα; :S :S :S

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.121
Πόντοι
1.206
από τις 39 μου συντρόφους σιγουρα οι 5 ηταν ομορφες και άλλες 10 πιαναν την βαση για ολους τους κριτες, το ότι μπαζωσα πολύ για να ανεβασω το σκορ δεν σημαινει ότι δεν ξεχωρίζω το ωραιο ουτε ότι δεν το προτιμαω. ειδικα στα πρωτα χρονια μπαζωνα πολύ , τελευταια η ποιοτητα εχει ανεβει γιατι και εγω ως μεσήλικας εργαζόμενος μετρα περισσοτερο από ότι φοιτητης ή ανεργος νεος.

άρα μας λες ότι πάνω από τις μισες ήταν μπάζα

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.160
Πόντοι
6.256
Ο άνθρωπος είναι για το τρελοκομείο
Και στο κρεβάτι να τον πιάσεις με τρανς ή αδερφή θα σου πει ότι βλέπεις παραισθήσεις
:2funny:

Αν τον επιανες πριν φαει τον ψωλιαγκο θα σου ελεγε..."δηλαδη επειδη ξαπλωσα σε ενα κρεβατι με ενα τραβελι αυτο σημαινει οτι θα γαμιομασταν ρε ΠΟΥΣΤΡΑΚΟ ΨΕΥΤΑΚΟ;"!

OP
OP
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
μην ζορίζεστε τρολακια θα σας βοηθησω, βρηκα στα στατιστικα μου ότι εχω 228 μυνηματα στην κατηγορια τρανς.

βεβαια εκει μεσα πουθενα δεν λεω ότι εχω παει με τρανς,

αλλα για να λεω τα αθλητικα στην τηλεοραση κάθε μερα ε δεν μπορει θα αθλούμαι και εγω. ή μηπως όχι?

πουστρακια

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
ειπε κανεις αξιοτιμη κροσσντρεσσερ πως θελει να σας σκοτωσει και τον λες ρατσιστή?

εγω πχ γουσταρω τραβεστί και κροσσντρεσσερ, αλλα συχαινομαι ομοφυλοφιλους-γκεη-πουστιδες ειδικα αυτους που φωτογραφίζονται διπλα στον μπουταρη ή κανουν καριερα με την ιδιαιτεροτητα τους σαν τον βαγιανατο.

λοιπον επειδή μισω και συχαινομαι τους πουστιδες όπως τους λεγαμε ολοι μεχρι το 1990,
αλλα συμπαθω, τα παω καλα, μου αρεσουν τραβεστί, τρανς κτλ σαν την χειλουδακη πχ τελικα τι είμαι?

OP
OP
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Αν τον επιανες πριν φαει τον ψωλιαγκο θα σου ελεγε..."δηλαδη επειδη ξαπλωσα σε ενα κρεβατι με ενα τραβελι αυτο σημαινει οτι θα γαμιομασταν ρε ΠΟΥΣΤΡΑΚΟ ΨΕΥΤΑΚΟ;"!
μονο που εσεις αντίθετα πιασατε μια τρανς να λεει ότι παροτι είναι η πιο ομορφη τρανς της πολη ο νικ δεν παει ουτε μαζι της.

όταν βρειτε λοιπον κατι τρανταχτο, κατι αποδεικτικο, και όχι "μπραβο στην φιονα για τα ωραια της βυζια" τοτε σφυριξτε το

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.160
Πόντοι
6.256
μην ζορίζεστε τρολακια θα σας βοηθησω, βρηκα στα στατιστικα μου ότι εχω 228 μυνηματα στην κατηγορια τρανς.

βεβαια εκει μεσα πουθενα δεν λεω ότι εχω παει με τρανς,

αλλα για να λεω τα αθλητικα στην τηλεοραση κάθε μερα ε δεν μπορει θα αθλούμαι και εγω. ή μηπως όχι?

πουστρακια

Τυπε εδωσες πολλες ευκαιριες στα γκει κωλαρακια ή με τη πρωτη απογοητευση τα παρατησες; :S :S :S

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216

Δεν υπάρχει αυτό το πράγμα ψηλέ
Ψυχιατρικού ενδιαφέροντος ο τύπος
Να είναι πάντα καλά για το γέλιο που μοιράζει αυτές τις μέρες

OP
OP
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
συνεχιζεις παπαριδη βλεπω μπραβο.

μονο που και εδώ είναι προφανες ότι συζητάμε για την εκτιμηση στον χαρακτηρα επειδή δεν κρυβονται δεν προσποιούνται δεν εχουν το υπουλο που εχεις εσυ ως πουστης, και όχι για σεξουαλικη προτιμηση,

για 1000στη φορα εχασες

OP
OP
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Τυπε εδωσες πολλες ευκαιριες στα γκει κωλαρακια ή με τη πρωτη απογοητευση τα παρατησες; :S :S :S
καμμια ευκαιρια δεν εδωσα, η σκεψη και μονο με αποθαρρυνε γιατι δεν είμαι ομοφυλόφιλος,

συνεχιστε ρε να τραβατε ποστ , μεχρι στιγμης ποσα βαλατε, ΟΠΟΥ ΠΟΥΘΕΝΑ δεν φαινεται πραγματικη-αληθινη ομοφυλοφιλικη μου συμπεριφορα

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.160
Πόντοι
6.256
συνεχιζεις παπαριδη βλεπω μπραβο.

μονο που και εδώ είναι προφανες ότι συζητάμε για την εκτιμηση στον χαρακτηρα επειδή δεν κρυβονται δεν προσποιούνται δεν εχουν το υπουλο που εχεις εσυ ως πουστης, και όχι για σεξουαλικη προτιμηση,

για 1000στη φορα εχασες

Λοιπον ακου για να τελειωνουμε....εισαι μεσα να ανοιξω μια δημοσκοπηση με τιτλο Ποια η γνωμη σας για αυτο το μελος και απλα θα βαλω καποια απο τα κειμενα σου χωρις το ονομα σου.

Οι επιλογες θα ειναι

-Μπουστης
-Καταπιεσμενος Μπουστης
-Αρσενικος 100%
-Εγχειρισμενος ψυχασθενης

Να τοποθετηθει ολο το σαι και να δουμε τι πιστευουν!Λεγε ρε εισαι μεσα;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom