Νέα

γαμησα ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Διαγραμμένο μέλος 172663
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 613
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

έχετε παει με τερματοφύλακα?

• ποδοσφαίρου

Ψήφοι: 5 8,5%
  • χαντμπολ

Ψήφοι: 3 5,1%
  • water polo

Ψήφοι: 6 10,2%
  • κωλο(οποιουδηποτε φυλου)

Ψήφοι: 15 25,4%
  • οχι ρε

Ψήφοι: 37 62,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    59
OP
OP
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Είσαι τελείως τρελή
εισαι πουσταρα,

να εχεις αντρισμο στην ζωη σου,

ο λογος σου να εχει τιμη,

όχι "επειδή ακουσα ότι μιλουσε με μια τρανς…. … τα συμπερασματα δικα σας..."

αυτό λεγεται πουστια.

και με τρανς μιλαω και ολυμπιακους και δεν σημαινει ότι τους παω ή θελω να τους μοιαξω ή τους επικροτω σε όλα, πχ τις τρανς τις επικροτω για την οντως γυναικεια εμφανιση που πετυχαινουν καποιες.

το να λες ότι αυτό σημαινει ότι γουστάρω και παω μαζι τους είναι ψεμα ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥΣΤΗΣ ΕΠΕΙΔΗ ΛΕΣ ΨΕΜΑΤΑ

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
εισαι πουσταρα,

να εχεις αντρισμο στην ζωη σου,

ο λογος σου να εχει τιμη,

όχι "επειδή ακουσα ότι μιλουσε με μια τρανς…. … τα συμπερασματα δικα σας..."

αυτό λεγεται πουστια.

και με τρανς μιλαω και ολυμπιακους και δεν σημαινει ότι τους παω ή θελω να τους μοιαξω ή τους επικροτω σε όλα, πχ τις τρανς τις επικροτω για την οντως γυναικεια εμφανιση που πετυχαινουν καποιες.

το να λες ότι αυτό σημαινει ότι γουστάρω και παω μαζι τους είναι ψεμα ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥΣΤΗΣ ΕΠΕΙΔΗ ΛΕΣ ΨΕΜΑΤΑ

θελεις παρεα για θαλασσα? νομιζα ότι κυνηγας μοναχικες παραλιες από τις φωτο που ανεβασες
νιναρα σε ποια παραλια πας για μπανιο να σε θαυμασουμε? :wanker:

OP
OP
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
ελα ελα ψαξε και το ποστ που λεει ότι δεν ψωνιζω ποτέ τρανς,

μην ντρεπεσαι πουσταρα μπορεις

OP
OP
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
αχ ο καημενος ο μαρκοσπ εβγαλε 20 ποστ μου οπου πουθενα δεν εχω παει με αντρα,

αλλα 1 ποστ από τρανς που λεει ότι δεν παω με τρανς το ξεχναει.

λετε να θελει να κρυψει την αληθεια?

να μην βγει ολοκληρη και δεν ταιριαζει με αυτό που θελει να δυσφημισει?

βγαλε τα παντελόνια ρε πουστη και πες "σορρυ ρε δεν πας με αντρες , ουτε θες να πας παροτι βλέπεις πολλες ωραιες τρανς ποτε σου δεν πουστεψες".

τρολοπουστααααααα

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.949
Πόντοι
6.256
ελα ελα ψαξε και το ποστ που λεει ότι δεν ψωνιζω ποτέ τρανς,

μην ντρεπεσαι πουσταρα μπορεις

Τυπε για να κανουμε μια σουμα για τους φιλους μας που εχουν αλλαξει δεκα συκωτια απο τα γελια....εισαι ενας κοντοχοντρος που ξερεις τα μισα τραβελια και αναλυτικα τις υπηρεσιες τους.διαμαρτυρεσαι γιατι δεν υπαρχουν λειντιμπου στη Σαλονικη,θα ηθελες να υπηρχε ενα λειντιμποι σε καθε πολυκατοικια για να γαμανε οι αντρες,μεχρι που σε ξεμπροστιασα σε ολο το σαι εμπαινες σε ολα τα τραβελονηματα για να δινεις πληροφοριες και συμβουλες αλλα και για να πιρφοριζεις με τα τραβελια,εχεις φιλους που ντυνονται γυναικες και γλωσσοφιλιουνται με τραβελια αλλα κατα τα αλλα δεν εισαι μπουστης γιατι δεν εχεις παραδεχτει δημοσια οτι εχεις πηδηξει καποιο τραβελι.

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.281
Πόντοι
5.506
Τυπε για να κανουμε μια σουμα για τους φιλους μας που εχουν αλλαξει δεκα συκωτια απο τα γελια....εισαι ενας κοντοχοντρος που ξερεις τα μισα τραβελια και αναλυτικα τις υπηρεσιες τους.διαμαρτυρεσαι γιατι δεν υπαρχουν λειντιμπου στη Σαλονικη,θα ηθελες να υπηρχε ενα λειντιμποι σε καθε πολυκατοικια για να γαμανε οι αντρες,μεχρι που σε ξεμπροστιασα σε ολο το σαι εμπαινες σε ολα τα τραβελονηματα για να δινεις πληροφοριες και συμβουλες αλλα και για να πιρφοριζεις με τα τραβελια,εχεις φιλους που ντυνονται γυναικες και γλωσσοφιλιουνται με τραβελια αλλα κατα τα αλλα δεν εισαι μπουστης γιατι δεν εχεις παραδεχτει δημοσια οτι εχεις πηδηξει καποιο τραβελι.

Τελικά γάμησε τερματοφύλακα ή τον γάμησε τερματοφύλακας;

OP
OP
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Είσαι ομοφυλόφιλος πούστης
όχι είμαι ετεροφιλοφιλος αντρας,

για αυτό γουστάρω βυζια
και πηγαινω μονο με γυναικες,

περαστικα, αφου δεν βαριεσαι να τρολαρεις τοσες ωρες την ημερα κατι θα εχεις

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
που είναι το περιεργο δεν καταλαβα?

περιεργη ηταν μια τσοντα που ειδα εφηβος. 3 ατομα, 1 γυναικα, 1 αντρας, 1 τραβεστί. ε όλα εγιναν αναποδα από ότι φανταζόμαστε. η γυναικα γαμουσε την τραβεστί και η τραβεστί τον "αντρα"  :tooth:

jukebox_hero

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2019
Like
47
Πόντοι
0
Τι σκατα γινεται με τις πουσταρες ρε πουστη; :S :S :S

Και λίγο παρακάτω...

δεν "επιβαλλω", σκουνταω να ξυπνησουν. πριν 200 χρονια τραβεστί δεν υπηρχαν. δεν ηταν θεμα προτιμησεων όπως μου λες αλλα κοινωνικης κατακραυγης. τωρα που εγιναν αποδεκτοι και κανουν πραηντ παρεηντ, δεν υπαρχει λογος να κρυβονται με ανδρικα ρουχα, ας κανουν την αλλαγη επιτελους για ολους είναι καλο αυτό λεω. εμενα που μου αρεσουν οι γυναικες θα γαμαγα ένα θηλυπρεπες τραβεστί της γειτονιας, την αδερφη του σχολειου όμως που με γουσταρε και σημερα εχει μουσι όχι.

Χμμμμ.... ώστε θα το γάμαγες γνωρίζοντας πως είναι βιολογικά άντρας?

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.949
Πόντοι
6.256
όχι είμαι ετεροφιλοφιλος αντρας,

για αυτό γουστάρω βυζια
και πηγαινω μονο με γυναικες,

περαστικα, αφου δεν βαριεσαι να τρολαρεις τοσες ωρες την ημερα κατι θα εχεις

Τυπε παντα μου αρεσε που ακομα και μετα απο μια λεξη οπως ετεροφυλοφιλος πρεπει να τονιζεις το αντρας μετα... :S :S :S

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.949
Πόντοι
6.256
Και λίγο παρακάτω...

hAC3D82E9

OP
OP
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Και λίγο παρακάτω...

τελικα όχι αν απευθυνσεσαι συγκεκριμένα σε εμενα, το "θα" εδώ είναι υποθετικο ότι θα το εκαναν πολλοι, όχι της οριστικης του μελλοντα ότι μολις βρω ομορφη τρανς γειτονισα θα την γαμησω. "θα ημουν ολυμπιακος αν ημουν πειραιώτης" δεν σημαινει ότι θελω να γινω ολυμπιακος, αλλωστε δεν μου απαγορευει κανεις και εδώ που είμαι να είμαι ολυμπιακος.
αλλωστε ομοιως αν θες να γαμησεις τρανς στην θεσσαλονικη η αποσταση δεν είναι ανασταλτικος παραγοντας, ΑΝ λοιπον ημουν ομοφυλόφιλος θα το ειχα κανει ηδη.

λες και μιλαμε άλλη γλωσσα ρε πουστη...

OP
OP
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
ως δημοσιος υπάλληλος θα ψηφιζα ΠΑΣΟΚ.

σημαινει αυτή η δηλωση ρε παπαρες ότι οντως θα ψηφιζα ΠΑΣΟΚ?????
εγω????
είμαι δημοσιος υπάλληλος από το 2010 και ΠΑΣΟΚ φυσικα δεν ψηφισα ποτέ, δοξα τω θεω (που και αθεος είμαι αλλα ο τροπος του λεγειν ετσι το λεει τι να κανουμε)

jukebox_hero

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2019
Like
47
Πόντοι
0
Αχχ τι να πω... Εσύ θα φτάσεις να κάνεις αυτό σε κώλο τραβελιού:

https://[URL unfurl="true"]www.xnxcdn.com/contents/videos_screenshots/117000/117788/320x180/1.jpg[/img[/URL]]

...και μετά θα μας πεις "το έβαλα όμως μέσα???? Δεν το έβαλα!!! Γιατί η ετερόφυλη φύση μου με απέτρεψε!!"

OP
OP
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Αχχ τι να πω... Εσύ θα φτάσεις να κάνεις αυτό σε κώλο τραβελιού:

https://[URL unfurl="true"]www.xnxcdn.com/contents/videos_screenshots/117000/117788/320x180/1.jpg[/img[/URL]]

...και μετά θα μας πεις "το έβαλα όμως μέσα???? Δεν το έβαλα!!! Γιατί η ετερόφυλη φύση μου με απέτρεψε!!"
[/quote]
όχι δεν είναι αναγκη να γινει διειδυση, αυτή η σωματικη επαφη με γεννετικα οργανα αρκει, είναι σεξουαλικου τυπου και αν την κανεις λεγεσαι πουστης - ομοφυλφιλος.

αν όμως μιλησες 2 φορες στην φιονα και 3 φορες στην νινα πηγαίνοντας να γαμησεις γυναικες στα μπουρδελα της θεσσαλονικης αυτό είναι ομοφυλοφιλια??? ελεος που το τραβατε από τα μαλλια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom