Ράγκναρ Λόθμπροκ
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2016
- Like
- 7.121
- Πόντοι
- 1.206
Πολλά νεύρα ο Νικολάκης...
ουτε εχω ντυθεί ποτέ γυναικεια ουτε εχω παρει σβαρνα όλα τα τραβελια της θεσσαλονικης,
συναντω συχνα τα ΜΙΣΑ τραβελια της θεσσαλονικης επειδή είναι κοντα στα μπουρδελα.
στα ποσα ψεματα να κανω καταγγελια για δυσφημιση να δουμε από που τρολαρεις?
κοψε τον χαβαλέ γιατι και εγω μαζι σου χαβαλέ κανω αλλα ΔΕΝ εχω πει ψεματα για σενα οποτε εγω είμαι καλυμενος από αυτην την σκοπια εσυ όχι.
ουτε εχω ντυθεί ποτέ γυναικεια ουτε εχω παρει σβαρνα όλα τα τραβελια της θεσσαλονικης,
συναντω συχνα τα ΜΙΣΑ τραβελια της θεσσαλονικης επειδή είναι κοντα στα μπουρδελα.
κοψε τον χαβαλέ γιατι και εγω μαζι σου χαβαλέ κανω αλλα ΔΕΝ εχω πει ψεματα για σενα οποτε εγω είμαι καλυμενος από αυτην την σκοπια εσυ όχι.
Πολλά νεύρα ο Νικολάκης...
και γυμνισμο εχω κανει με γυναικα για παρεα
αντε πειτε μαλακες και ότι πασαλειφτηκα λαδι και εκανα γυμνισμο με αντρα φιλο.
τακτικη πουστη λεγε λεγε ψεματα καποια θα μεινουν,
αντε πειτε μαλακες και ότι πασαλειφτηκα λαδι και εκανα γυμνισμο με αντρα φιλο.
αυτό το ψεμα σημερα το ξεχασατε.
λαδι δεν πασαλείφομαι ουτε καν αντηλιακο, και γυμνισμο εχω κανει με γυναικα για παρεα, τρολαρες πουσταρες
αυτά είναι ότι μιλαμε στο θεμα που ανοιξα εγω, και τοση ωρα κοντράρετε μαζι μου. εσυ καταλαβες ότι μιλουσε για να απαντησει καποιος άλλος?Ρε τύπε, ο άλλος ο μιστερ μαλάκας 2019 αποκάλεσε κάποιον "τουωχοντρουβπουστη" και αμέσως εσύ έτρεξες να απαντήσεις από κάτω. Τιναφταρε.
αυτά είναι ότι μιλαμε στο θεμα που ανοιξα εγω, και τοση ωρα κοντράρετε μαζι μου. εσυ καταλαβες ότι μιλουσε για να απαντησει καποιος άλλος?
μην υποκρινεσαι τον βλακα τοσο πολύ, βγαζει ματι.
Τυπε γιατι εχεις φιλους που ντυνονται γυναικες και γλωσσοφιλιουνται με τραβελια; :S :S :S
Για αυτό το λόγοτελος παντων δεν θυμαμαι και συνεχισα αποφασισμένος να βρω δυνατο τσιμπουκι προς τα μπουρδελα της πολης, για νικολ τρανς από βουλγαρια
ποτε επιτελους θα το παρουν πρεφα οι πουστιδες να τραβεστοποιηθουν???? χαμενοι δεν θα βγαουν γιατι θα εχουν τους αντρες που γουσταρουν και από την άλλη ο ευηποληπτος ελλην κωλομπαρας θα εχει σε κάθε πολυκατοικια ένα τρανς ατομο να εκτονωθεί , να περασει καλα.
στατιστικα σε κάθε σχολειο υπαρχει μια αδερφη σε κάθε ταξη, δηλαδή 1 κουνιστος κάθε 20-30-40 αντρες περιπου.
τοσοι περιπου είναι και οι αντρες σε μια πολυκατοικια, αντε σε δυο.
αντι να υπαρχει ενας κρυφοπουστας ή φανερος λοιπον σε κάθε πολυκατοικια, πολύ καλυτερα για ολους θα ηταν να γινοταν κροσσντρεσσερ-τραβεστι ή σιμεηλ-τρανσεξουαλ.
τι σκατα εχουν στο κεφαλι τους οι γκεοι αφου γουσταρουν αντρες γιατι δεν θηλεοποιουνται για να αρεσουν στους αντρες!!!!???
αν ειχες διαβασει για αυτην την νικολ, θα ηξερες ότι την αναφέρουμε πολλοι ως τρανς γιατι υπαρχει τετοια φημη, όχι γιατι είναι τρανς απαραίτητα, που εγω τωρα πλεον λεω δεν είναι, καποτε μπορει να ειχα αντιθετη αποψη, αν πηγαινα με υποψια ότι είναι τρανς τοτε θα με ελεγες ομοφυλοφιλο δικαια, εχω παει πολύ παλια μαζι της όταν δεν υπηρχε τετοια φημη ουτε μου περασε από το μυαλο ότι μπορει να ηταν.Για αυτό το λόγο
αν ειχες διαβασει για αυτην την νικολ, θα ηξερες ότι την αναφέρουμε πολλοι ως τρανς γιατι υπαρχει τετοια φημη, όχι γιατι είναι τρανς απαραίτητα, που εγω τωρα πλεον λεω δεν είναι, καποτε μπορει να ειχα αντιθετη αποψη, αν πηγαινα με υποψια ότι είναι τρανς τοτε θα με ελεγες ομοφυλοφιλο δικαια, εχω παει πολύ παλια μαζι της όταν δεν υπηρχε τετοια φημη ουτε μου περασε από το μυαλο ότι μπορει να ηταν.
παλι δεν σου βγηκε μετα από 10 ποσταρισματα μου που αναπαρηγαγες, 0 ομοφυλοφιλικες εμπειριες ή προτιμήσεις κατάφερες, να βρεις.
τουλάχιστον μετα από κάθε απαντηση μου , να εχεις τα παντελομνια να λες πχ, "συγγνωμη α δεν το ηξερα ότι οι μισες τρανς πιατσαρουν κοντα στα μπουρδελα"
"α δεν ειχα διαβασει το ποστ της νινας ότι δεν ψωνιζεις ποτέ"
θα ησουν παντελονατος, ενώ τωρα βγαζοντας φημες χωρις να αποδεικνυουν τιποτα αυτά που βαζεις απλα λεγεσαι πουστης
δηλαδή το θηλυπρεπες λεηντημποι που πετυχα στην γενευη με 100 φραγκα αρχικη τιμη και αμεσως το εριξε στα 80 μονη της , =65ευρω για μια ωρα και μασαζ, ειχε λεφτα για βιζα να παει στην ελβετια και δεν ειχε λεφτα για βιζα να ερθει ελλαδα??? εδω στην γιαννιτσων ζηταν 50 για μια εκτονωση περιπου μιση ωρα στην καλυτερη. η συγκεκριμενη δεν ειχε πολύ δουλεια εκει εδώ θα ειχε περισσοτερη, βιζα νομιζω εχουμε πιο φτηνη από ελβετια.
Είσαι τελείως τρελήαντε παλι συνεχεια της κασεττας…
ρε πηγα με λεηντιμποη?
το ότι μιλησα μαζι της αποδεικνυει ότι είμαι ομοφυλόφιλος και θα εκανα και σεξ μαζι της????
ισα ισα το ότι δεν πηγα μαζι της δειχνει ότι είμαι ετεροφυλόφιλος, δεν μου ελλειπαν τα 100 ευρω.
θες παλι να σου εξηγω από την αρχη τα ιδια?
ποσο κουραστικος πια.
ουτε για αυτό θα ζητήσεις μια συγγνωμη?
ουτε για την νικολ "τρανς"?
ουτε γιατι ξεχνας την γνωμη της νινας για το αν παω με τρανς?
βγαλε τα παντελόνια ρε αδερφη είναι για αντρες εσυ συνεχεια πουστια κανεις λεγοντας ψεματα και την μιση αληθεια απομονωνοντας καποια ποστ ενώ τα αλλα που διαψευδουν ότι παω με ατομα του ιδιου φυλου ή γουστάρω να παω, γαργαρα. και δεν ζητας και συγγνωμη.
Τι είδους παρέα θα έκανες στη Νιναρα αρχιτραβελο?θελεις παρεα για θαλασσα? νομιζα ότι κυνηγας μοναχικες παραλιες από τις φωτο που ανεβασες