Νέα

γαμησα ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Διαγραμμένο μέλος 172663
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 613
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

έχετε παει με τερματοφύλακα?

• ποδοσφαίρου

Ψήφοι: 5 8,5%
  • χαντμπολ

Ψήφοι: 3 5,1%
  • water polo

Ψήφοι: 6 10,2%
  • κωλο(οποιουδηποτε φυλου)

Ψήφοι: 15 25,4%
  • οχι ρε

Ψήφοι: 37 62,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    59
Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Τι σχεση εχει αυτο που λες τυπε;Μπορει να γουσταρουν να ριχνουν βολε σε κωλοτρυπηδια κοντοχοντρων... :S :S :S

Ως γνωστόν ο Νικ γουστάρει κοντόχοντρα σώματα στον/στην παρτενέρ,οπότε...

OP
OP
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
αφου εχει βαλει και επιλογη ανεξαρτητως φυλου στην ψηφοφορια. Τα πουστριλικια του ποδολαγνου ηθελε να διαβασει και να την παιξει φορωντας το κυλοτακι της πρωην γυναικας του.
τι πεταγεσαι εσυ ρε εραστη της βικυς με τον δυνατο πουτσο?
επειδή εσυ εισαι πουσταρα θες να είναι τα ιδια σκατα και αλλοι?

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.949
Πόντοι
6.256
Ως γνωστόν ο Νικ γουστάρει κοντόχοντρα σώματα στον/στην παρτενέρ,οπότε...

Τυπε εχω μια υποψια οτι αναφερεται στον δικο του σωματοτυπο τον οποιο προβαλει προς τα εξω σαν τις ανυπαρκτες γκομενες του... :S :S :S

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
OP
OP
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
το να σε λεμε εμπειρο ομοφυλοφιλο με κωλοτρυπιδα Φ40 ειναι υπονοουμενο; Και εισαι και δασκαλος βιολογιας ισχυριζεσαι;
δεν είναι υπονοουμενο είναι απλα ψεμα.

και το ψευδες αποδεικνύεται από δηλωση - κατηγορια εναντιον μου από την νινα-τρανς ότι δεν παω με τρανς.

αλλα ολο το "ξεχνατε"

εχετε επιλεκτικη μνημη ΠΟΥΣΤΙΔΕΣ

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.949
Πόντοι
6.256
δεν είναι υπονοουμενο είναι απλα ψεμα.

και το ψευδες αποδεικνύεται από δηλωση - κατηγορια εναντιον μου από την νινα-τρανς ότι δεν παω με τρανς.

αλλα ολο το "ξεχνατε"

εχετε επιλεκτικη μνημη ΠΟΥΣΤΙΔΕΣ

Ρε τυπε ειπαμε εισαι καταπιεσμενος μπουστης...θελεις να σε γαμησει και ο Νινας και ο Φιονας και ολοι οι τραβελοι της πιατσας απλα καταπιεζεσαι και δεν πας.

Ασε που εγω πιστευω οτι με τον Φιονα οχι μονο εχεις παει αλλα ησουν και καψουρης και πηγαινατε για γαμο... :S :S :S

filantra380

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2016
Like
14
Πόντοι
0
νικ1410 εγω λεω να τα φτιαξεις με τον βαν κωλεν και να αλληλοξεσκιστειτε  :fuck1:

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
εκοβα και εγω βολτε χθες γιαννιτσων από 00.30 μεχρι 2.30 παραλληλα με μπουρδελοτσαρκα που εκανα.
η κατασαριδα με 2 βουλγαροτραβελα με το εξης παραδοξο οπτικο φαινομενο.
τα 2 τραβελια από μακρια φαινονταν κορμια ειδικα από πισω το ψηλο και μολις γυρναγαν η μουρη τους απαλευτη. από μακρια...
...από κοντα όταν σταματησα να ρωτησω το φαινομενο αντιστραφηκε, τα σωματα φανηκαν πιο χαλια μυωδη ανδρικα ειδικα τα λεπτα μπούτια και αντίθετα το προσωπο φανηκε πιο παλαιψιμο. τι ιλουζιον φαινομενο τουτο? να γινει επεισοδιο στα σεξ φαηλς. σκεφτηκα να κανω δοκιμη να φυγει το που-στρες της εβδομάδας αλλα τελικα συνεχισα στα ασφαλη μονοπατια της μπουρδελοτσαρκας οπου κρατηθηκα μονο σε ματι.

OP
OP
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
ναι και τι σημαινει αυτό?
ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΩ ΜΕ ΤΡΑΝΣ ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΧΑΛΑΕΙ, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΤΕΡΟΦΙΛΟΦΥΛΗΣ ΦΥΣΗΣ ΜΟΥ,ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΡΧΙΤΡΟΛΟΜΑΛΑΚΑ

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.032
Πόντοι
5.506
μαλλον ειναι πολυ μπουστης ο νικ1410....

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
ναι και τι σημαινει αυτό?
ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΩ ΜΕ ΤΡΑΝΣ ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΧΑΛΑΕΙ, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΤΕΡΟΦΙΛΟΦΥΛΗΣ ΦΥΣΗΣ ΜΟΥ,ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΡΧΙΤΡΟΛΟΜΑΛΑΚΑ
νινα, φιονα, ρια, αννυγκολντ ή ιωαννα?

.....όχι για μενα για έναν φιλο.
ερχεται τον δεκεμβριο από το εξωτερικο με γεματες τσεπες και εγω σαν ντοπιος θα τον συμβουλευσω.
παλιοτερα ο ιδιος ντυνοταν γυναικα αλλα παει και με γκομενες και με κωλγκερλ. πχ τον εχω δει να γλωσσοφιλιεται με τραβεστί.
επισης εχει παρει το τηλ της νινας πριν βαλει τα βυζια, οποτε σιγουρα την νινα την γουσταρει. πιο παλια ειχε περασει για γεννημενη γυναικα την φιονα οποτε και την φιονα την γουσταρει. στα λογια βεβαια παροτι φιλαγε τραβεστί και του αρεσε ξανα και ξανα, το παιζει εγω νομιζα ηταν γυναικα και αλλα τετοια ντροπαλα...'
τι λετε μαγκες?
θα εκτιμουσα γνωμες για οσες αναφερα από τραβεστολαγνο και φακιρη ως εμπειρους συγγραφεις του σαητ

OP
OP
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
"στα ασφαλη μονοπατια της μπουρδελοτσαρκας οπου κρατηθηκα μονο σε ματι."

ένας ομοφυλόφιλος μαλακα μαρκοςπ
ΔΕΝ κρατιεται σε μπουρδελοτσαρκα αν βλεπει τις βυζαρες της φιονας ή της νινας, παει μαζι τους .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom