Νέα

γαμησα ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Διαγραμμένο μέλος 172663
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 613
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

έχετε παει με τερματοφύλακα?

• ποδοσφαίρου

Ψήφοι: 5 8,5%
  • χαντμπολ

Ψήφοι: 3 5,1%
  • water polo

Ψήφοι: 6 10,2%
  • κωλο(οποιουδηποτε φυλου)

Ψήφοι: 15 25,4%
  • οχι ρε

Ψήφοι: 37 62,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    59

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
ξερω πολλα αλλα δεν είμαι αρχιτραβελοπουστας,
ουτε τραβελι
ουτε πουστης
παω μονο με γυναικες και αν ζορίζεσαι συρε και γαμησου
Όχι ρε δεν είσαι ομοφυλόφιλος πού γουστάρει τραβέλια.
Απλά τυχαίνει να ξέρεις όλα τα τραβέλια της Θεσσαλονίκης και να γράφεις κάθε μέρα σε νήματα για τραβέλια.
Αλλά δεν είσαι πουστης,ούτε σου αρέσουν τα τραβέλια.
Ούτε έκανες λευκό γάμο για ένα μικρό χρονικό διάστημα, για να αποδείξεις στο συγγενικό σου περιβάλλον ότι δεν είσαι κύρια.

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
μωρη πουστραρδελα πες μας για τα αλλαξοκωλιδια που κανεις κάθε μερα με τους πακηδες,εμαθα προχθες ότι ησουν στα επειγοντα με το κωλαντερο κουλουρα ανα χειρας.
Με τα Πακιστάνια βολεύεστε εσείς οι ομοφυλόφιλοι του ΣΥΡΙΖΑ.
Δεν είναι τυχαίο ότι τα γραφεία σας είναι στην Κουμουνδούρου.
Για να βγαίνετε έξω από την πόρτα και να μπορείτε να βρίσκετε βρωμοπουτσα πακιστανική για όλες τις χρήσεις.
Εσύ πρέπει να είσαι πιο καταπιεσμένη αδερφή και από τον νικ1410

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.949
Πόντοι
6.256
Eχει γουστο να με εχει παρασυρει να πιστεψω οτι ειναι καταπιεσμενος που δεν εκδηλωνεται ενω στην πραγματικοτητα η κωλοτρυπιδα του εχει διαμετρο Φ40.  :S

Πρεπει να του εχει κανει ο Φιονας ο τρενος τουνελ τη ροδελα... :S :S :S

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.758
Πόντοι
12.756
Ωραιο θεμα και οι απαντησεις ολες σχετικες  :grin:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.949
Πόντοι
6.256
εκοβα και εγω βολτε χθες γιαννιτσων από 00.30 μεχρι 2.30 παραλληλα με μπουρδελοτσαρκα που εκανα.
η κατασαριδα με 2 βουλγαροτραβελα με το εξης παραδοξο οπτικο φαινομενο.
τα 2 τραβελια από μακρια φαινονταν κορμια ειδικα από πισω το ψηλο και μολις γυρναγαν η μουρη τους απαλευτη. από μακρια...
...από κοντα όταν σταματησα να ρωτησω το φαινομενο αντιστραφηκε, τα σωματα φανηκαν πιο χαλια μυωδη ανδρικα ειδικα τα λεπτα μπούτια και αντίθετα το προσωπο φανηκε πιο παλαιψιμο. τι ιλουζιον φαινομενο τουτο? να γινει επεισοδιο στα σεξ φαηλς. [size=20pt]σκεφτηκα να κανω δοκιμη να φυγει το που-στρες της εβδομάδας[/size] αλλα τελικα συνεχισα στα ασφαλη μονοπατια της μπουρδελοτσαρκας οπου κρατηθηκα μονο σε ματι.

:effemine: :effemine: :effemine:

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
:2funny:
εκοβα και εγω βολτε χθες γιαννιτσων από 00.30 μεχρι 2.30 παραλληλα με μπουρδελοτσαρκα που εκανα.
η κατασαριδα με 2 βουλγαροτραβελα με το εξης παραδοξο οπτικο φαινομενο.
τα 2 τραβελια από μακρια φαινονταν κορμια ειδικα από πισω το ψηλο και μολις γυρναγαν η μουρη τους απαλευτη. από μακρια...
...από κοντα όταν σταματησα να ρωτησω το φαινομενο αντιστραφηκε, τα σωματα φανηκαν πιο χαλια μυωδη ανδρικα ειδικα τα λεπτα μπούτια και αντίθετα το προσωπο φανηκε πιο παλαιψιμο. τι ιλουζιον φαινομενο τουτο? να γινει επεισοδιο στα σεξ φαηλς. σκεφτηκα να κανω δοκιμη να φυγει το που-στρες της εβδομάδας αλλα τελικα συνεχισα στα ασφαλη μονοπατια της μπουρδελοτσαρκας οπου κρατηθηκα μονο σε ματι.
:2funny: :2funny: :effemine: :effemine:
Τι αδερφάρα θεέ μου
Αυτή είναι η ταφόπλακα του
Πρέπει να έχει κολλήσει καμία σύφιλη από τα τραβέλια που τον σκίζουν και έχει τρελαθεί τελείως.
Δεν εξηγείται διαφορετικά να είναι τόσο αδιανόητα ομοφυλόφιλος και να το παίζει straight

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.949
Πόντοι
6.256
νινα, φιονα, ρια, αννυγκολντ ή ιωαννα?

.....όχι για μενα για έναν φιλο.
ερχεται τον δεκεμβριο από το εξωτερικο με γεματες τσεπες και εγω σαν ντοπιος θα τον συμβουλευσω.
παλιοτερα ο ιδιος ντυνοταν γυναικα αλλα παει και με γκομενες και με κωλγκερλ. πχ τον εχω δει να γλωσσοφιλιεται με τραβεστί.
επισης εχει παρει το τηλ της νινας πριν βαλει τα βυζια, οποτε σιγουρα την νινα την γουσταρει. πιο παλια ειχε περασει για γεννημενη γυναικα την φιονα οποτε και την φιονα την γουσταρει. στα λογια βεβαια παροτι φιλαγε τραβεστί και του αρεσε ξανα και ξανα, το παιζει εγω νομιζα ηταν γυναικα και αλλα τετοια ντροπαλα...'
τι λετε μαγκες?
θα εκτιμουσα γνωμες για οσες αναφερα από τραβεστολαγνο και φακιρη ως εμπειρους συγγραφεις του σαητ

Οχι για μεναααααα...για εναν φιλο! :2funny: :2funny: :2funny:

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
νινα, φιονα, ρια, αννυγκολντ ή ιωαννα?

.....όχι για μενα για έναν φιλο.
ερχεται τον δεκεμβριο από το εξωτερικο με γεματες τσεπες και εγω σαν ντοπιος θα τον συμβουλευσω.
παλιοτερα ο ιδιος ντυνοταν γυναικα αλλα παει και με γκομενες και με κωλγκερλ. πχ τον εχω δει να γλωσσοφιλιεται με τραβεστί.
επισης εχει παρει το τηλ της νινας πριν βαλει τα βυζια, οποτε σιγουρα την νινα την γουσταρει. πιο παλια ειχε περασει για γεννημενη γυναικα την φιονα οποτε και την φιονα την γουσταρει. στα λογια βεβαια παροτι φιλαγε τραβεστί και του αρεσε ξανα και ξανα, το παιζει εγω νομιζα ηταν γυναικα και αλλα τετοια ντροπαλα...'
τι λετε μαγκες?
θα εκτιμουσα γνωμες για οσες αναφερα από τραβεστολαγνο και φακιρη ως εμπειρους συγγραφεις του σαητ
Τι παράνοια ρε μαλακα!
Ντυνόταν και γυναίκα η χοντρή

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.949
Πόντοι
6.256
η φιονα είναι η τρανς που στέκεται ορθια ακουραστη με βυζαρες απέναντι από τα δικαστηρια στην αρχη της 26ης οκτωβριου, βρεξει χιονισει τουλάχιστον τα τελευταια 15 χρονια, αργα συνηθως μετα τις 1.00πμ. εγω την πετυχα 2003 εκει πρωτη φορα. κορυφαιο σκηνικο φαυγουμε μετα από ξενυχτι στον πλουταρχο, πρωτοχρονιά , με ΧΙΟΝΙΑ και αυτή ητανε εκει. αντεχει ψυχος και βροχη, κανει για τον πολεμο της πινδου. στο ts-dating.com μια φιονα εχει θεσσαλονικη αυτή. εχει και θυληκη φωνη η καυλιαρα και σπιτι νεα παραλια να σε παει να περασεις τελεια.

περασα στις 23.30 περασα και στις 01.30
συμπερασματα.
είναι οριστικο
η φιονα, το τραινο, μετα από [size=10pt][size=10pt][size=10pt]26[/size][/size][/size] χρονια στην πιατσα αποσύρεται
στα [size=10pt][size=10pt][size=10pt]29[/size][/size][/size]
της χρονια
και δουλευει πλεον μονο μεσω αγγελιας
η πιο αισθησιακη τρανσεξουαλ που στιγματισε μια ολοκληρη εποχη, η ακριτισα αλεξανδρουπολιτισα που δεν λυγισε με χιονια και βροχες, που τιμηθηκε σε καλλιστεία αρχες 90ies.
η πιο θηλυκη τραβεστί πανω από την θηβα για τουλάχιστον 2 δεκαετιες  :undecided:.

ειδα και την καινουριοεμφανιζομενη κυπρια με το ραβ4, δεν θυμαμαι κατι ειχε συμμετασχει σε καποιο ρεαλιτυ παλια αυτή? ειχε γινει καποιος ντορος για αυτην στην κυπρο? τελος παντων δεν θυμαμαι και συνεχισα αποφασισμένος να βρω δυνατο τσιμπουκι προς τα μπουρδελα της πολης, για νικολ τρανς από βουλγαρια ή χριστινα από ρουμανια, τελικα βρηκα την χριστινα. πολύ δυνατη η πιπα της παιδια χωρις δοντι τον σφιγκει καλα και δεν παραπονιεται για δυνατο σφυροκόπημα στα 4. ακολουθει κριτικη. και η άλλη η κυπρια η καλοκαρδη η εξω καρδια όπως λεω ηταν στην πιατσα με καγουρικο μερσεντές αν δεν κανω λαθος, 2 νικολα επισης αυτή που ειχε το τς14 και η άλλη, το κοριτσακι με τα λιγα ψυχολογικα. η χοντρη ξανθια στο αυτοκινητο της στην σελ. και καποιες αδιαφορες πρεζουδες γυφτισες κατά μηκος της γιαννιτσωνε. στην θεση της φιονας μια ηλικιωμενη αποκρουστικη καπως τραβεστί στην σταση. καλες τσαρκες.

Ο σπαραγμος για την αποσυρση του Φιονα του τρενου που στιγματισε το κωλοτρυπηδι του κοντοχοντρου φιλου μας σπαει καρδιες.... :'( :'( :'(

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
Ο σπαραγμος για την αποσυρση του Φιονα του τρενου που στιγματισε το κωλοτρυπηδι του κοντοχοντρου φιλου μας σπαει καρδιες.... :'( :'( :'(
Δεν είναι για κοροϊδία αυτή η δύστυχη ύπαρξη, είναι για λύπηση.
Σκέψου το να σέρνει το χοντρό σώμα του μέσα στο κρύο για να φάει την ψωλή του Φιονίδη

skieros

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Κριτικές
27
Like
1.467
Πόντοι
1.720
εχω γαμησει μανα χωρισμενη που ο ανηλικος γιος της παιζει τερματοφυλακας σε παιδικη ομαδα ποδοσφαιρου

mixalis mixoy

Μέγας
Εγγρ.
31 Δεκ 2007
Κριτικές
16
Like
949
Πόντοι
3.925
εχω γαμησει μανα χωρισμενη που ο ανηλικος γιος της παιζει τερματοφυλακας σε παιδικη ομαδα ποδοσφαιρου
Η μάνα έμαθε τον γιο να φυλάσει το τέρμα, αλλά ΟΧΙ το ... δικό της

OP
OP
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
πουστιδες σε όλα αυτά που ποσταρετε ξανα και ξανα αποδεικνύεται ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑ ΜΕ ΑΝΤΡΑ ,

ακομη και όταν ειχαν πολύ γυναικεια εμφανιση τελικα ο εγλκεφαλος μου είναι ΤΕΛΕΙΩΣ ΕΤΕΡΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ και δεν παω.

του βανορντεν βεβαια τις ομολογούμενες εμπειριες με τραβεστί τις κανετε γαργαρα πουστρακια,
ή την ηδονή του πικερ όταν γαμαει τον κωλο του, ο κωλογαμημενος.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.281
Πόντοι
5.506
πουστιδες σε όλα αυτά που ποσταρετε ξανα και ξανα αποδεικνύεται ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑ ΜΕ ΑΝΤΡΑ ,

ακομη και όταν ειχαν πολύ γυναικεια εμφανιση τελικα ο εγλκεφαλος μου είναι ΤΕΛΕΙΩΣ ΕΤΕΡΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ και δεν παω.

του βανορντεν βεβαια τις ομολογούμενες εμπειριες με τραβεστί τις κανετε γαργαρα πουστρακια,
ή την ηδονή του πικερ όταν γαμαει τον κωλο του, ο κωλογαμημενος.

Πιστεύεις οτι αυτό το νήμα θα είναι το τελικό καρφί στο φέρετρό σου;

OP
OP
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Πιστεύεις οτι αυτό το νήμα θα είναι το τελικό καρφί στο φέρετρό σου;
μου κλανετε μια μαντρα αρχιδια οσο και να τρολαρετε οσο και να πετατε υπονοουμενα.

0 ποστ τελικα με ομοφυλοφιλικες εμπειριες,

ολο ειδα και απηλθα,

αντε να σας δω.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.281
Πόντοι
5.506
μου κλανετε μια μαντρα αρχιδια οσο και να τρολαρετε οσο και να πετατε υπονοουμενα.

0 ποστ τελικα με ομοφυλοφιλικες εμπειριες,

ολο ειδα και απηλθα,

αντε να σας δω.

Κυκλοφορεί ένας τύπος στο σαη που άνοιξε νήμα με τίτλο "γάμησα ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ". Γνώμη σου.

OP
OP
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Κυκλοφορεί ένας τύπος στο σαη που άνοιξε νήμα με τίτλο "γάμησα ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ". Γνώμη σου.
γνωμη μου ότι αφου ηταν γυναικα τερματοφύλακας είναι ετεροφυλόφιλος.

άλλο???

καμμια άλλη εξυπναδα?

ελα είμαι ονλαην και απανταω περιμενω την επομενη μαλακια που θα πεταξεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom