Νέα

γαμησα ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Διαγραμμένο μέλος 172663
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 613
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

έχετε παει με τερματοφύλακα?

• ποδοσφαίρου

Ψήφοι: 5 8,5%
  • χαντμπολ

Ψήφοι: 3 5,1%
  • water polo

Ψήφοι: 6 10,2%
  • κωλο(οποιουδηποτε φυλου)

Ψήφοι: 15 25,4%
  • οχι ρε

Ψήφοι: 37 62,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    59
Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
πουστιδες σε όλα αυτά που ποσταρετε ξανα και ξανα αποδεικνύεται ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑ ΜΕ ΑΝΤΡΑ ,

ακομη και όταν ειχαν πολύ γυναικεια εμφανιση τελικα ο εγλκεφαλος μου είναι ΤΕΛΕΙΩΣ ΕΤΕΡΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ και δεν παω.

του βανορντεν βεβαια τις ομολογούμενες εμπειριες με τραβεστί τις κανετε γαργαρα πουστρακια,
ή την ηδονή του πικερ όταν γαμαει τον κωλο του, ο κωλογαμημενος.

Και εσύ και ο βαν τέτοιος είστε για γέλια...

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
μου κλανετε μια μαντρα αρχιδια οσο και να τρολαρετε οσο και να πετατε υπονοουμενα.

0 ποστ τελικα με ομοφυλοφιλικες εμπειριες,

ολο ειδα και απηλθα,

αντε να σας δω.

Έλα Φιόνα μοναδική μου αγάπη.

OP
OP
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
μπαροκ το ότι ο βανορντεν γαμηθηκε με την βικυ με τον δυνατο πουτσο καμμια γνωμη?

το ότι ο πικερ απολαμβανει το παθητικο πρωτκικο σεξ καμμια γνωμη?

και λοιποι που κανετε γαργαρες για την πραγματικη πουστια, μαρκοσπ, σουκερ κλπ

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.949
Πόντοι
6.256
γνωμη μου ότι αφου ηταν γυναικα τερματοφύλακας είναι ετεροφυλόφιλος.

άλλο???

καμμια άλλη εξυπναδα?

ελα είμαι ονλαην και απανταω περιμενω την επομενη μαλακια που θα πεταξεις

εκοβα και εγω βολτε χθες γιαννιτσων από 00.30 μεχρι 2.30 παραλληλα με μπουρδελοτσαρκα που εκανα.
η κατασαριδα με 2 βουλγαροτραβελα με το εξης παραδοξο οπτικο φαινομενο.
τα 2 τραβελια από μακρια φαινονταν κορμια ειδικα από πισω το ψηλο και μολις γυρναγαν η μουρη τους απαλευτη. από μακρια...
...από κοντα όταν σταματησα να ρωτησω το φαινομενο αντιστραφηκε, τα σωματα φανηκαν πιο χαλια μυωδη ανδρικα ειδικα τα λεπτα μπούτια και αντίθετα το προσωπο φανηκε πιο παλαιψιμο. τι ιλουζιον φαινομενο τουτο? να γινει επεισοδιο στα σεξ φαηλς. [size=30pt]σκεφτηκα να κανω δοκιμη να φυγει το που-στρες της εβδομάδας[/size] αλλα τελικα συνεχισα στα ασφαλη μονοπατια της μπουρδελοτσαρκας οπου κρατηθηκα μονο σε ματι.

[size=20pt]ΜΠΟΥΣΤΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :gay:[/size]

OP
OP
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Έλα Φιόνα μοναδική μου αγάπη.
πετα ότι μαλακια θες , δεν εχω κανει σεξ ουτε με την φιονα, αν ημουν γκεη θα ειχα κανει, 20 χρονια την  πετυχαινω στο δρομο που πηγαινω για τα μπουρδελα οπου τελικα γαμαω γυναικες cis όχι trans

OP
OP
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
[size=20pt]ΜΠΟΥΣΤΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :gay:[/size]
καθολου, αν ημουν θα ειχα παει τελικα με καποια τρανς τοσα χρονια.

για τους πικεριστες και τον βανορντεν που γαμιεται από τρανς και τον κωλοαγωμημενο πικερ που το απολαμβανει από τον κωλο του??? τιποτα??? τσιμουδιά???

εκει δεν είναι πουστιδες???

τρολομαλακα

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.281
Πόντοι
5.506
γνωμη μου ότι αφου ηταν γυναικα τερματοφύλακας είναι ετεροφυλόφιλος.

άλλο???

καμμια άλλη εξυπναδα?

ελα είμαι ονλαην και απανταω περιμενω την επομενη μαλακια που θα πεταξεις

Νομίζω πως κάποια εσωτερική ανάγκη σε ώθησε να μην το διευκρινήσεις και όσοι είδαν τον τίτλο θεώρησαν πως πρόκειται για γκει θέμα.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
πετα ότι μαλακια θες , δεν εχω κανει σεξ ουτε με την φιονα, αν ημουν γκεη θα ειχα κανει, 20 χρονια την  πετυχαινω στο δρομο που πηγαινω για τα μπουρδελα οπου τελικα γαμαω γυναικες cis όχι trans

Είσαι όμως σαβουρογάμης!

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.949
Πόντοι
6.256
καθολου, αν ημουν θα ειχα παει τελικα με καποια τρανς τοσα χρονια.

για τους πικεριστες και τον βανορντεν που γαμιεται από τρανς και τον κωλοαγωμημενο πικερ που το απολαμβανει από τον κωλο του??? τιποτα??? τσιμουδιά???

εκει δεν είναι πουστιδες???

τρολομαλακα

Εσενα το προβλημα ειναι αν υπαρχουν και αλλοι μπουστηδες και οχι οτι εσυ εισαι καταπιεσμενος μπουστης;

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.281
Πόντοι
5.506
μπαροκ το ότι ο βανορντεν γαμηθηκε με την βικυ με τον δυνατο πουτσο καμμια γνωμη?

το ότι ο πικερ απολαμβανει το παθητικο πρωτκικο σεξ καμμια γνωμη?

και λοιποι που κανετε γαργαρες για την πραγματικη πουστια, μαρκοσπ, σουκερ κλπ

Αυτοί πήραν αυτό που τους αξίζει, σειρά σου τώρα.

OP
OP
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
καθολου σειρα μου και αν ημουν πουστης δεν θα ημουν καταπιεσμένος, επιλογες στην θεσσαλονικη υπαρχουν, και εδώ επισης θα τα εγραφα αφου υπαρχει ανωνυμια , ουτε την φατσα μου ξερει κανεις ουτε την ταυτοτητα μου,

όπως δεν ντραπηκε ο βανορντεν που είναι και το παραδεχτηκε ότι πηγε με τρανς
και όπως παραδεχτηκε και ο πικερ πως γουσταρει να του ανοιγουν τον κωλο (άλλο που είναι τρελος και δεν παραδεχεται ότι αυτος είναι ο ορισμος του πουστη)

Επισκέπτης
μου κλανετε μια μαντρα αρχιδια οσο και να τρολαρετε οσο και να πετατε υπονοουμενα.

0 ποστ τελικα με ομοφυλοφιλικες εμπειριες,

ολο ειδα και απηλθα,

αντε να σας δω.
το να σε λεμε εμπειρο ομοφυλοφιλο με κωλοτρυπιδα Φ40 ειναι υπονοουμενο; Και εισαι και δασκαλος βιολογιας ισχυριζεσαι;

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.949
Πόντοι
6.256
Μήπως θεωρεί πως τον ανταγωνίζονται;

Πιστευω πρεπει να γινει παρεμβαση απο Αντι και να μπει δημοσκοπηση στο παρον νημα με τιτλο ποιος τερματοφυκας εκανε κουλουρι Σαλονικης τη ροδελα του Nik1410 και επιλογες

1.Πασχαλακης
2.Τοχουρογλου
3.Χαλκιας

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Πιστευω πρεπει να γινει παρεμβαση απο Αντι και να μπει δημοσκοπηση στο παρον νημα με τιτλο ποιος τερματοφυκας εκανε κουλουρι Σαλονικης τη ροδελα του Nik1410 και επιλογες

1.Πασχαλακης
2.Τοχουρογλου
3.Χαλκιας

Αν ηταν κοντόχοντροι και οι 3,κάτι θα γινόταν!

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.281
Πόντοι
5.506

1.Πασχαλακης
2.Τοχουρογλου
3.Χαλκιας

Τουλάχιστον θα είναι Έλληνας όποιος βγει.  :S

Επισκέπτης
Νομίζω πως κάποια εσωτερική ανάγκη σε ώθησε να μην το διευκρινήσεις και όσοι είδαν τον τίτλο θεώρησαν πως πρόκειται για γκει θέμα.
αφου εχει βαλει και επιλογη ανεξαρτητως φυλου στην ψηφοφορια. Τα πουστριλικια του ποδολαγνου ηθελε να διαβασει και να την παιξει φορωντας το κυλοτακι της πρωην γυναικας του.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.030
Πόντοι
5.506

1.Πασχαλακης
2.Τοχουρογλου
3.Χαλκιας
4) ολοι οι παραπανω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom