πριν 4 χρονια ενας φιλος μου ειπε να παμε να παρακολουθήσουμε ένα αγωνα τοπικο σε ένα χωριο φτασαμε εκει πρωτου ξεκινησει ο αγωνας,εντωμεταξι ο προπονητης ηταν ο ξάδερφος του φιλου μου,μας γνωρισε με τα παιδια αν και ο τερματοφύλακας ηταν ένα τυπακι 22 χρονων 1,85 αδυνατος σχετικα και το παιζε ιστορια στον προπονητη,ψιλοτσακωθηκαν για ασυμαντο λογο και μπαινει ο φιλος μου να τους χωρισει,σταματαει εκει ο καβγας και μολις στο τελος του πρωτου ημιχρονου ειχαν φαει 2 γκολ από πολύ κατωτερη ομαδα,μπαινοντας στα αποδυτήρια ο προπονητης αρχιζε και μπινελικωνε ολοι παιχτες παραδεχτηκαν τις μαλακιες τους μονο ο παυλος ο τερματοφυλακας το επαιζε ιστορια και τσαμπουκα,παει ο φιλος μου και του λεει ρε παραδεξου τις μαλακιες που κανεις και του χωνει κλωτσια στο καλαμι του φιλου μου,εντωμεταξι το κωλοπαιδακι πηγαινε χρονια καρατε πριν ο φιλος πεφτει ξερος κατω και ορμαει ο προπονητης να τον χαστουκισει και τον σταματάνε τα υπολοιπα παιδια,εντωμεταξι ο παυλος ελεγε θα σε γαμησω στο φιλο μου και εβριζε μανες κλπ,πεταγομαι εγω και του λεω μαγκα φορα το μπειμπιλινο σου και καντη νε,πεταγετε και μου λεει ποιος εισαι εσυ ρε που θα μου το παιξεις μαγκας και με πιανει από τον γιακα της μπλουζας,του λεω ασε την μπλουζα γιατι θα στη φορεσω κολαρο και θα σε τραβάω,με σπρωχνει κανω δυο βηματα πισω και αυτόματα του χωνω κλωτσια στη κοιλια και αριστερο κροσε στο ματι και καπακι δεξι στο άλλο και ορμαω ως πιο κοντος 1,80 εγω τον στριμωχνω στον τοιχο και του ριξα κανα 4αρι γονατιες στα πλευρα τέσσερα παιδια να με τραβανε και να πέφτουμε ολοι κατω ξανασηκώνομαι μπαινουν αλλοι τρεις μπροστα μου και σταματησε ο καβγας,φευγοντας μου λεγε ο φιλος μου το γαμησες το κωλοπαιδο όχι του λεω που θα το αφηνα,εντωμεταξι εφυγε από την ομαδα και ρωτουσαν ποιος ηταν αυτος που τον βαρεσε τοσο πολύ οι οπαδοι.