Νέα

γαμησα ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Διαγραμμένο μέλος 172663
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 613
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

έχετε παει με τερματοφύλακα?

• ποδοσφαίρου

Ψήφοι: 5 8,5%
  • χαντμπολ

Ψήφοι: 3 5,1%
  • water polo

Ψήφοι: 6 10,2%
  • κωλο(οποιουδηποτε φυλου)

Ψήφοι: 15 25,4%
  • οχι ρε

Ψήφοι: 37 62,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    59

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.180
Πόντοι
3.346
Γενικα αθλητρια δεν πηδηξα..εκτος και αν πιανει μια στο λυκειο που επαιζε στην ομαδα βολευ του σχολειου.
Παντως θα ηθελα πολυ να παω με μια πρωην ποδοσφαιριστρια της ομαδας μου (ΠΑΟΚ) που μετα πηγε στον συμπολιτη και τωρα ειναι στα εξωτερικας! πολυ ωραιο πισω συστημα εχει..

OP
OP
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
εχεις γραψει οτι ηθελες/επιθυμουσες να πας με πουτσοτραβελο αλλα σε σταματησαν οι αναστολες

Καταπιεσμενη κρυφη εισαι λοιπον και οχι αντρας. Οπως γραφει η Αγια Γραφη αμαρτωλος ειναι αυτος που το σκεφτεται, οχι μονο αυτος πιυ το κανει.

Τωρα σε καβλωσε καποια φαντασιωση με ποδοσφαιριστες και ανοιξες αυτο το θρεντ για να διαβασεις πουστριλικια να την παιξεις και να ξεκαβλωσεις.
οι αναστολες αποδεικνυουν ότι είμαι αντρας και σκέφτομαι αντρικια.
εσυ που δεν ειχες αναστολες και πηγες και γευτηκες πουτσα από βικυ εισαι πουσταρα

OP
OP
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Σου έριξα έναν... Αφού το ήθελες... Ψήφο εννοώ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με ποδοσφαιριστές δες το θρεντ μου... Ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές γνωρίζω εγώ, γ (γάμα) και β κατηγορίας.

Πάντως τον Νικοπολίδη τον είχα πάρει πολλές φορές σε φαντασιώσεις, δηλαδή αυτός με έπαιρνε :) και τότε ήμουν Ολυμπιακός...

Τώρα είμαι με όποια ομάδα έχει καυλαρους παίχτες... Που όλες έχουν...

Πάντως όταν βλέπω φωτος από ομάδες το μάτι μου στον τερματοφύλακα πέφτει συνήθως. Είναι οι πιο καυλαροι indeed.

Και ο τερματοφύλακας στην ομάδα που πήγαινα στον Πειραιά είχε την μεγαλύτερη ψωλαρα... Και του στέλνω που και που αλλά ακόμα δεν τον έχω ψήσει... Έστω να του την πιάσω...
κλασσικη ολυμπιακσιδικη ομοφυλοφιλια,
καλα λεμε πουστιδες ολυμπιακοι γαμιεστε,(γαμω τον ολυμπιακο μου, το εχω ακουσει και από ολυμπιακο)
ζητω ο ΠΑΟΚ, ζητω ο νταμπλούχος στρεητ δικεΦΑΛΛΟΣ του βορρα

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Έχω πάει κι εγώ με τερματοφύλακα, μόνο που εγώ του έπιανα τις μπάλες κι αυτός έβαζε τα γκολ ;)
με καραφλο εχεις παει τυπε :think:  Κανεναν σε τελικο σταδιο,με εμπολα,βουβωνικη πανωλη :S :S :S

dodinos

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2016
Κριτικές
2
Like
218
Πόντοι
66

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
κλασσικη ολυμπιακσιδικη ομοφυλοφιλια,
καλα λεμε πουστιδες ολυμπιακοι γαμιεστε,(γαμω τον ολυμπιακο μου, το εχω ακουσει και από ολυμπιακο)
ζητω ο ΠΑΟΚ, ζητω ο νταμπλούχος στρεητ δικεΦΑΛΛΟΣ του βορρα
τραβεστολαγνος,φακιρης,νικ1410
ολοι τραβελοπουστες και οπαδοι του ΠΑΟΚ
γαμω τα κομπλεξ σας υπανθρωποι,ποτε δε θα παιξετε τσαμπιονς λιγκ.
αντε πηγαιντε να ρουφηξετε κανα καυλι απο τραβελι να ηρεμησετε

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Λες να τον χασουμε και τον κιοφτε τυπε...? Σαν τα ορνια μαζευτηκαμε παλι για το σταρακι και το κονιακ...... :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:
τυπε τους βλεπεις,γαμιουνται με οτι να ναι και δεν παθαινουν τιποτα :-(. Τωρα με το κρυο λιγα κολυβα να παρουμε ενεργεια λουκουμι θα ηταν :S :S :S

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
Ο κυρ Νάσος όσο γερνάει όλο και πιο μαλακίες γράφει... :) Συγχωρείται βέβαια καθώς είναι πιο μεγάλος (σε ηλικία :S ) και από το ίδιο το bou

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.551
Πόντοι
34.538
τραβεστολαγνος,φακιρης,νικ1410
ολοι τραβελοπουστες και οπαδοι του ΠΑΟΚ
γαμω τα κομπλεξ σας υπανθρωποι,ποτε δε θα παιξετε τσαμπιονς λιγκ.
αντε πηγαιντε να ρουφηξετε κανα καυλι απο τραβελι να ηρεμησετε
OΥΣΤ..κοπρε..

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
Αν έχω γλείψει πόδια επιθετικού ή προπονητή να το πω εδώ ή σε άλλο θρεντ;  :rolleyes:

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
7 χρονια τα ειχα με

τερματοφυλακα,
του ΠΑΟΚ,
βετερανο,
που επαιξε πανελληνιο πρωταθλημα,
κορασιδων.

μιας και ειναι αργια για μενα ειναι σαν να ειναι κυριακη, οποτε αφου στερευει η φαντασια αλλων, ανοιγω εγω θεμα, και για να προλαβω κακεντρεχεις και μπαχαλακιδες τρολ του σαη, εγω πηγα μονο με γυναικες και συνεχιζω μονο με γυναικες, αλλα αν εχει κανενας ολυμπιακος ή αρειανος ομοφυλοφιλικη εμπειρια θα χαρω πολύ να την ακουσω μουαχαχαχα.

οσων αφορουν την δικη μου...
είναι η γυναικα που της γαμησα περισσοτερες φορες τον κωλο απο κάθε αλλη
καναμε ωραια εξτριμ μαζι πχ

υποβρυχιο τσιμπουκι, σεξ με τσαρουχια, 8 φορες σε ένα εισοσιτετραωρο κλπ

αν εχετε εμπειριες με τερματοφύλακες οποιουδηποτε αθλήματος, μοιραστείτε τες.

βγες απο την ντουλαπα σου ρε αγορι μου και κραξε.
τι το φερνεις γυρω-γυρω?
τερματοφυλακας μυρτσος ή τοχουρογλου σε γαμαγε.
ασε πια τα παραμυθια!
εχεις γινει περιγελος των πικεριστων!
ξερεις ολα τα τραβελια της θεσσαλονικης,που και ποτε εργαζονται,αλλα δεν εισαι τραβελοπουστας,ετσι τυχαια γνωριζεις ολες αυτες τις πληροφοριες.
πραγματικα λυπαμαι τα παιδια σου (αν εχεις) και τη γυναικα σου,που τους φιλας με το ιδιο στομα που παιρνεις πιπες σε τραβελια

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
7 χρονια τα ειχα με

τερματοφυλακα,
του ΠΑΟΚ,
βετερανο,
κορασιδων.

μιας και ειναι αργια για μενα ειναι σαν να ειναι κυριακη, οποτε αφου στερευει η φαντασια αλλων, ανοιγω εγω θεμα, και για να προλαβω κακεντρεχεις και μπαχαλακιδες τρολ του σαη, εγω πηγα μονο με γυναικες και συνεχιζω μονο με γυναικες, αλλα αν εχει κανενας ολυμπιακος ή αρειανος ομοφυλοφιλικη εμπειρια θα χαρω πολύ να την ακουσω μουαχαχαχα.

Εγω γαμουσα για πολλα χρονια μια διαιτητρια ποδοσφαιρου. ειχε σφυριξει μεχρι γ εθνικη νομιζω...
αρρωστα γαμησια,βρισιδια,ροχαλες στα μουτρα,ξεκωλιασματα κτλ...αμα δεν την εχυνα στα μουτρα θεωρουσα οτι το γαμησι πηγαινε χαμενο...
της αρεσε να την γαμαω εξω...την ειχα γαμησι σε κατι ρεματιες,στην εισοδο της πολυκατοικιας της,στο αμαξι απειρες φορες,πανω στο καπω του αμαξιου μου...
αρρωστη με τον πουτσο...
καλα περασα...μεγαλυτερη μου τρια χρονια...

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.949
Πόντοι
6.256
7 χρονια τα ειχα με

τερματοφυλακα,
του ΠΑΟΚ,
βετερανο,
κορασιδων.

Φιονα τον λεγανε τον τερματοφυλακα τυπε;Σε ειχε ξεκολιασει στα βολε; :S :S :S

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
βγες απο την ντουλαπα σου ρε αγορι μου και κραξε.
τι το φερνεις γυρω-γυρω?
τερματοφυλακας μυρτσος ή τοχουρογλου σε γαμαγε.
ασε πια τα παραμυθια!
εχεις γινει περιγελος των πικεριστων!
ξερεις ολα τα τραβελια της θεσσαλονικης,που και ποτε εργαζονται,αλλα δεν εισαι τραβελοπουστας,ετσι τυχαια γνωριζεις ολες αυτες τις πληροφοριες.
πραγματικα λυπαμαι τα παιδια σου (αν εχεις) και τη γυναικα σου,που τους φιλας με το ιδιο στομα που παιρνεις πιπες σε τραβελια
για πες ρε μουτρο εσενα ως τερματοφυλακα ποσοι στο σφυριξαν πισωκωλα?

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
πριν 4 χρονια ενας φιλος μου ειπε να παμε να παρακολουθήσουμε ένα αγωνα τοπικο σε ένα χωριο φτασαμε εκει πρωτου ξεκινησει ο αγωνας,εντωμεταξι ο προπονητης ηταν ο ξάδερφος του φιλου μου,μας γνωρισε με τα παιδια αν και ο τερματοφύλακας ηταν ένα τυπακι 22 χρονων 1,85 αδυνατος σχετικα και το παιζε ιστορια στον προπονητη,ψιλοτσακωθηκαν για ασυμαντο λογο και μπαινει ο φιλος μου να τους χωρισει,σταματαει εκει ο καβγας και μολις στο τελος του πρωτου ημιχρονου ειχαν φαει 2 γκολ από πολύ κατωτερη ομαδα,μπαινοντας στα αποδυτήρια ο προπονητης αρχιζε και μπινελικωνε ολοι παιχτες παραδεχτηκαν τις μαλακιες τους μονο ο παυλος ο τερματοφυλακας το επαιζε ιστορια και τσαμπουκα,παει ο φιλος μου και του λεει ρε παραδεξου τις μαλακιες που κανεις και του χωνει κλωτσια στο καλαμι του φιλου μου,εντωμεταξι το κωλοπαιδακι πηγαινε χρονια καρατε πριν ο φιλος πεφτει ξερος κατω και ορμαει ο προπονητης να τον χαστουκισει και τον σταματάνε τα υπολοιπα παιδια,εντωμεταξι ο παυλος ελεγε θα σε γαμησω στο φιλο μου και εβριζε μανες κλπ,πεταγομαι εγω και του λεω μαγκα φορα το μπειμπιλινο σου και καντη νε,πεταγετε και μου λεει ποιος εισαι εσυ ρε που θα μου το παιξεις μαγκας και με πιανει από τον γιακα της μπλουζας,του λεω ασε την μπλουζα γιατι θα στη φορεσω κολαρο και θα σε τραβάω,με σπρωχνει κανω δυο βηματα πισω και αυτόματα του χωνω κλωτσια στη κοιλια και αριστερο κροσε στο ματι και καπακι δεξι στο άλλο και ορμαω ως πιο κοντος 1,80 εγω τον στριμωχνω στον τοιχο και του ριξα κανα 4αρι γονατιες στα πλευρα τέσσερα παιδια να με τραβανε και να πέφτουμε ολοι κατω ξανασηκώνομαι μπαινουν αλλοι τρεις μπροστα μου και σταματησε ο καβγας,φευγοντας μου λεγε ο φιλος μου το γαμησες το κωλοπαιδο όχι του λεω που θα το αφηνα,εντωμεταξι εφυγε από την ομαδα και ρωτουσαν ποιος ηταν αυτος που τον βαρεσε τοσο πολύ οι οπαδοι.

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
για πες ρε μουτρο εσενα ως τερματοφυλακα ποσοι στο σφυριξαν πισωκωλα?
βρε μαλακα καθυστερημενε συριζοπουστα,εχεις και εσυ τη μυγα και μυγιαζεσαι,χωρις να σου μιλανε?
μαζι με νικ1410 θα τραβελιαζεις γελοιε μυθομανη.
εισαι τοσο θλιβερο τσιπροσκουπιδι που καθεσαι και γραφεις φιδια για ξυλα που εριξες σε ιδρωμενους αντρες στα ονειρα σου.
κρατα τις φαντασιωσεις για τα γκευ σαιτς που εισαι γραμμενος

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
βρε μαλακα καθυστερημενε συριζοπουστα,εχεις και εσυ τη μυγα και μυγιαζεσαι,χωρις να σου μιλανε?
μαζι με νικ1410 θα τραβελιαζεις γελοιε μυθομανη.
εισαι τοσο θλιβερο τσιπροσκουπιδι που καθεσαι και γραφεις φιδια για ξυλα που εριξες σε ιδρωμενους αντρες στα ονειρα σου.
κρατα τις φαντασιωσεις για τα γκευ σαιτς που εισαι γραμμενος
παρε τα χαπια σου ρε μουτρο γιατι θα σε πιασει υστερια αν σου βγουν τα απλυτα στη φορα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom