Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 14.744
- Πόντοι
- 3.656
τα δικα σου τυπε ειναι βραδυνα.. :Sτα δικα μου ηταν μαυρα
τα δικα σου τυπε ειναι βραδυνα.. :Sτα δικα μου ηταν μαυρα
στο πηλιο κανουν σπετζοφαι ρε γιεγιεδεν πας για καμια μηλοπιτα στο Πηλιο?ηρθε η πλεμπα να υποβαθμισει το νημα :S :S :S
είναι τα επισημα για γαμους βαφτισεις κλπ :S :S :Sτα δικα σου τυπε ειναι βραδυνα.. :S
το πιο γκουρμε πιατο που χεις φαει ποτε :S :S :Sστο πηλιο κανουν σπετζοφαι ρε γιεγιε
στο πηλιο κανουν σπετζοφαι ρε γιεγιε
δεν πινω τσιπουρο θειε του πλεμπονιαρη αστεγου..μονο σαμπανια απο την ακριβη..με μπουρμπουληθρεςέχει και τσιτσίραβλα για το τσίπουρο
σε πτυω κλωνε του ντελιβερα που για χριστουγεννιατικο τραπεζι θα εχεις κουκια και τσιρο..είναι τα επισημα για γαμους βαφτισεις κλπ :S :S :Sτο πιο γκουρμε πιατο που χεις φαει ποτε :S :S :S
τυπε τι βιτσιο ειναι αυτο με τερματοφυλακα και τσαρουχια??δεν το εχω ξανακουσει :Sοι μπαχαλοι παλι το βγαλανε εκτος θεματος.
ποιοι και τι κανατε με τερματοφυλακα είναι το θεμα.
επανέλθετε στην ταξη.
δεν πινω τσιπουρο θειε του πλεμπονιαρη αστεγου..μονο σαμπανια απο την ακριβη..με μπουρμπουληθρες
από την καλή παίρνεις κι' εσύ?
http://[URL unfurl="true"]www.tsatra-patra.gr/wp-content/uploads/2010/09/piata-gia-spasimo-sampania-pistas.jpg[/img[/URL]]
ο θείος είναι άρχοντας, σήμερα είπε τα κάλαντα.
έβγαλε πολύ χρήμα! :headbang3: :headbang3: :headbang3:
[/quote]πχοιοτητα!!!!
παλι με σουρωτη την εβγαλεςδεν πινω τσιπουρο θειε του πλεμπονιαρη αστεγου..μονο σαμπανια απο την ακριβη..με μπουρμπουληθρες
δεν κοιτας τα χαλια σου που θα την βγαλεις με ρυζι που φερες από την ταιλανδη :S :S :Sσε πτυω κλωνε του ντελιβερα που για χριστουγεννιατικο τραπεζι θα εχεις κουκια και τσιρο..
παλι με σουρωτη την εβγαλες δεν κοιτας τα χαλια σου που θα την βγαλεις με ρυζι που φερες από την ταιλανδη :S :S :S
ειμαι στο γκστααααααντ πτωχε :Sπαλι με σουρωτη την εβγαλες δεν κοιτας τα χαλια σου που θα την βγαλεις με ρυζι που φερες από την ταιλανδη :S :S :S
ειμαι στο γκστααααααντ πτωχε :S
νομίζω πως σε βλέπω, κούνα λίγο το χέρι να σιγουρευτώ...
ετσι του λενε όταν τον πανε βολτα σε κανενα παρκο να ξεχναει την φτωχεια του :S :S :Sπάει και αυτός ταυλάνδη?
οι μπαχαλοι παλι το βγαλανε εκτος θεματος.
ποιοι και τι κανατε με τερματοφυλακα είναι το θεμα.
επανέλθετε στην ταξη.
βγαζεις γουστα παλι πουσταραμε τερματοφυλακα εκανες τιποτα?
ή εστω αμυντικο?
εκφρασου ελευθερα δεν σε ξερουμε