Νέα

γαμησα ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Διαγραμμένο μέλος 172663
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 613
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

έχετε παει με τερματοφύλακα?

• ποδοσφαίρου

Ψήφοι: 5 8,5%
  • χαντμπολ

Ψήφοι: 3 5,1%
  • water polo

Ψήφοι: 6 10,2%
  • κωλο(οποιουδηποτε φυλου)

Ψήφοι: 15 25,4%
  • οχι ρε

Ψήφοι: 37 62,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    59

Επισκέπτης
Ο ντιμιτς εχει κανει κατι με μπασκετμπολιστα. Χωραει δυο κωλομερια ζε μια χουφτα ο Ντενις ΧΑΧα

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
12.478
Πόντοι
3.656
ετσι του λενε όταν τον πανε βολτα σε κανενα παρκο να ξεχναει την φτωχεια του :grin: :S :S :S
εχω γυρισει ολο τον κοσμο πτωχε κλωνε..εχω γιωτ με βοηθητικη βαρκα και 8αρα μηχανη και κουπια και μπατλερ..το μεγαλυτερο σου ταξιδι ειναι μεχρι το χαρτοκουτο του τρουμπακη ...πτου ρε :S

OP
OP
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
αυτην την στιγμη είναι στο 20% το ποσοστο που εχει γαμησει τερματοφυλακα και πεφτει συνεχως, είμαι στο σπανιο 20% ή και λιγοτερο.

επισης εχω κανει σεξ και με φαλακρη (λογω καρκινου) ποσοι από εσας εχετε τετοια εμπειρια αραγε?

βαν πουστεν φετινε μιστερ μαλακα περιμενω να μου πεις για εμπειριες με αντρες εσυ, δεν μπορει αντρες τερματοφύλακες υπαρχουν πολλοι δεν θα σου ξεφυγαν κωλογαμημενε.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
βαν πουστεν φετινε μιστερ μαλακα περιμενω να μου πεις για εμπειριες με αντρες εσυ, δεν μπορει αντρες τερματοφύλακες υπαρχουν πολλοι δεν θα σου ξεφυγαν κωλογαμημενε.
χαχα  :2funny:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
τι σου εκανε ο μπασκετμπολιστας στο υπογειο του Φ99 ντιμιτς; Γιατι δε μας λες; ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΖΑ γιατι δε μας λες; Μουχαχαχαχαχα

Ποστααραααααα
τπτ δεν μου εκανε.
αντιθετα εσενα σε βιασε ο τσατσος του 99 κ σε κωλογαμησε ο ζωζως κ ο Βικυς.
σε πιανει χεζουριο απο τοτε.

OP
OP
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
επισης εχω γαμησει υπηκοο του μονακο, με γαλλιδες εχουμε παει πολλοι, με μονεγασκα όμως ποσοι?
Ουτε 20.000 δεν εχει ο πλανήτης μονεγασκες, εσυ βαν πουστεν πες μας εμπειριες σου με γαλλους γκεη σαν και εσενα.

Επισκέπτης
Τι σ
αυτην την στιγμη είναι στο 20% το ποσοστο που εχει γαμησει τερματοφυλακα και πεφτει συνεχως, είμαι στο σπανιο 20% ή και λιγοτερο.

επισης εχω κανει σεξ και με φαλακρη (λογω καρκινου) ποσοι από εσας εχετε τετοια εμπειρια αραγε?
δεν εχουμε τετοια εμπειρια γιατι η ανωμαλια μας εχει ορια - ακομα και της λουγκρας ντιμιτς παραδεχομαι.

Ηταν τετοιο το καταπιεσμενο παθος σου να συνευρεθεις με αντρα που κατεφυγες να γαμηθεις με καρκινοπαθει για να νιωσεις λιγη καραφλα.

Τι να πει κανεις για την περιπτωση σου, συνεχεια εκπλησσεται

OP
OP
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Τι σδεν εχουμε τετοια εμπειρια γιατι η ανωμαλια μας εχει ορια - ακομα και της λουγκρας ντιμιτς παραδεχομαι.

Ηταν τετοιο το καταπιεσμενο παθος σου να συνευρεθεις με αντρα που κατεφυγες να γαμηθεις με καρκινοπαθει για να νιωσεις λιγη καραφλα.

Τι να πει κανεις για την περιπτωση σου, συνεχεια εκπλησσεται

ρε πουσταρα, ομολογησες ότι εχεις γευτεί πουτσο από τρανς και εχεις μουτρα να μιλας για εμενα που γουστάρω και παω μονο με γυναικες?

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
Έχω πάει κι εγώ με τερματοφύλακα, μόνο που εγώ του έπιανα τις μπάλες κι αυτός έβαζε τα γκολ ;)

OP
OP
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
δεν βλεπω να ψηφισες στην ψηφοφορια, 0 δειχνει ακομα στους ποδοσφαιρου, πες μας επισης ποδολαγνε τι ομαδα εισαι και τι ομαδα ηταν ο τερματοφυλακας

Επισκέπτης
ρε πουσταρα, ομολογησες ότι εχεις γευτεί πουτσο από τρανς και εχεις μουτρα να μιλας για εμενα που γουστάρω και παω μονο με γυναικες?
εχεις γραψει οτι ηθελες/επιθυμουσες να πας με πουτσοτραβελο αλλα σε σταματησαν οι αναστολες

Καταπιεσμενη κρυφη εισαι λοιπον και οχι αντρας. Οπως γραφει η Αγια Γραφη αμαρτωλος ειναι αυτος που το σκεφτεται, οχι μονο αυτος πιυ το κανει.

Τωρα σε καβλωσε καποια φαντασιωση με ποδοσφαιριστες και ανοιξες αυτο το θρεντ για να διαβασεις πουστριλικια να την παιξεις και να ξεκαβλωσεις.

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
Σου έριξα έναν... Αφού το ήθελες... Ψήφο εννοώ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με ποδοσφαιριστές δες το θρεντ μου... Ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές γνωρίζω εγώ, γ (γάμα) και β κατηγορίας.

Πάντως τον Νικοπολίδη τον είχα πάρει πολλές φορές σε φαντασιώσεις, δηλαδή αυτός με έπαιρνε :) και τότε ήμουν Ολυμπιακός...

Τώρα είμαι με όποια ομάδα έχει καυλαρους παίχτες... Που όλες έχουν...

Πάντως όταν βλέπω φωτος από ομάδες το μάτι μου στον τερματοφύλακα πέφτει συνήθως. Είναι οι πιο καυλαροι indeed.

Και ο τερματοφύλακας στην ομάδα που πήγαινα στον Πειραιά είχε την μεγαλύτερη ψωλαρα... Και του στέλνω που και που αλλά ακόμα δεν τον έχω ψήσει... Έστω να του την πιάσω...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom