Επισκέπτης
Ο ντιμιτς εχει κανει κατι με μπασκετμπολιστα. Χωραει δυο κωλομερια ζε μια χουφτα ο Ντενις ΧΑΧα
το μυαλο σου εκει γκεουλα εραστη της βικυ με τον δυνατο πουτσο.βγαζεις γουστα παλι πουσταρα
εχω γυρισει ολο τον κοσμο πτωχε κλωνε..εχω γιωτ με βοηθητικη βαρκα και 8αρα μηχανη και κουπια και μπατλερ..το μεγαλυτερο σου ταξιδι ειναι μεχρι το χαρτοκουτο του τρουμπακη ...πτου ρε :Sετσι του λενε όταν τον πανε βολτα σε κανενα παρκο να ξεχναει την φτωχεια του :S :S :S
κατακαβλωσε η σουφρα χριστουγεννιατικατο μυαλο σου εκει γκεουλα εραστη της βικυ με τον δυνατο πουτσο.
λεγε ρε αδερφαρα πηγες και με τερματοφυλακα?
ο ντιμιτς κατουραει τις πουστρες σαν του λογου σου.Ο ντιμιτς εχει κανει κατι με μπασκετμπολιστα. Χωραει δυο κωλομερια ζε μια χουφτα ο Ντενις ΧΑΧα
τυπε μη γαμας το νημα..παει τρενοτο μυαλο σου εκει γκεουλα εραστη της βικυ με τον δυνατο πουτσο.
λεγε ρε αδερφαρα πηγες και με τερματοφυλακα?
χαχαβαν πουστεν φετινε μιστερ μαλακα περιμενω να μου πεις για εμπειριες με αντρες εσυ, δεν μπορει αντρες τερματοφύλακες υπαρχουν πολλοι δεν θα σου ξεφυγαν κωλογαμημενε.
τι σου εκανε ο μπασκετμπολιστας στο υπογειο του Φ99 ντιμιτς; Γιατι δε μας λες; ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΖΑ γιατι δε μας λες; Μουχαχαχαχαχαο ντιμιτς κατουραει τις πουστρες σαν του λογου σου.
τπτ δεν μου εκανε.τι σου εκανε ο μπασκετμπολιστας στο υπογειο του Φ99 ντιμιτς; Γιατι δε μας λες; ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΖΑ γιατι δε μας λες; Μουχαχαχαχαχα
Ποστααραααααα
δεν εχουμε τετοια εμπειρια γιατι η ανωμαλια μας εχει ορια - ακομα και της λουγκρας ντιμιτς παραδεχομαι.αυτην την στιγμη είναι στο 20% το ποσοστο που εχει γαμησει τερματοφυλακα και πεφτει συνεχως, είμαι στο σπανιο 20% ή και λιγοτερο.
επισης εχω κανει σεξ και με φαλακρη (λογω καρκινου) ποσοι από εσας εχετε τετοια εμπειρια αραγε?
καλα δεν εισαι και νικ1410, σκασε λιγο.τπτ δεν μου εκανε.
αντιθετα εσενα σε βιασε ο τσατσος του 99 κ σε κωλογαμησε ο ζωζως κ ο Βικυς.
σε πιανει χεζουριο απο τοτε.
Τι σδεν εχουμε τετοια εμπειρια γιατι η ανωμαλια μας εχει ορια - ακομα και της λουγκρας ντιμιτς παραδεχομαι.
Ηταν τετοιο το καταπιεσμενο παθος σου να συνευρεθεις με αντρα που κατεφυγες να γαμηθεις με καρκινοπαθει για να νιωσεις λιγη καραφλα.
Τι να πει κανεις για την περιπτωση σου, συνεχεια εκπλησσεται
εσυ με ανεφερες στο θρεντ αυτο,δεν ειχα σκοπο να ασχοληθω...καλα δεν εισαι και νικ1410, σκασε λιγο.
εχεις γραψει οτι ηθελες/επιθυμουσες να πας με πουτσοτραβελο αλλα σε σταματησαν οι αναστολεςρε πουσταρα, ομολογησες ότι εχεις γευτεί πουτσο από τρανς και εχεις μουτρα να μιλας για εμενα που γουστάρω και παω μονο με γυναικες?
ετσι, δουλευε το, τακα τακαδεν βλεπω να ψηφισες στην ψηφοφορια, 0 δειχνει ακομα στους ποδοσφαιρου, πες μας επισης ποδολαγνε τι ομαδα εισαι και τι ομαδα ηταν ο τερματοφυλακας