Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.925
- Πόντοι
- 6.256
τραβελοοοοοοπουσταααααααααααας
Εχει βαλει μεσα το ΘΑ που ειναι υποθετικο αρα δεν το εννοει τυπε....μαθε Ελληνικα ρε παιδι μου!!!
τραβελοοοοοοπουσταααααααααααας
ναι οντως εκει δουλευε και παλιοτερα δουλευε σε ένα στενο καθετο στην ναυαρινου τερμα απέναντι και απέναντι τοτενες από μια κατερινα ελληνιδα ωριμη ξανθια πρασινοματα με σκυλακι πεκινουα..
ειχε αγγελια σε εφημερίδες ως γυμναστρια. κορμι και προσωπο πολύ εμφανισιμη. τι να απεγινε? πεθανε από κανενα αιητζ? εξαφανισμενη είναι ενώ ηταν για χρονια θεσσαλονικη, λες να μεταναστευεσε καμμια κωνσταντινουπολη να ξεκαυλωνουν οι τουρκοι ότι γαμανε ελληνικο κωλο?
απο κοντα που βρεθηκε με τη Βαλεριανα πηγανε για καφεδακι και τα ειπανε.ενταξει από καναδα μπορει να μην είναι, αλλα αμα την δεις από κοντα, πεφτουν τα σαγονια κατω. δεν ξεχωρίζεις με τιποτα ότι είναι τρανς και είναι τοσο σεξυ που λες χαλαλι εστω για μια φορα. μεσω ιντερνετ δεν το εχει με την επικοινωνια αλλα από κοντα είναι πιο φιλικη σε κουβεντα.
τραβελοπουστας σε ολα σου τα προφιλ!λοιπον σουλαρα ασε τους αλλους να κοροϊδευουν, εμενα θα ακουσεις.
για πρωτη φορα ειναι η φιονα
για δευτερη η νινα
για τριτη η ηλεκτρα
για τεταρτη η βικτωρια
για πεμπτη ειναι η λια που αναφερεις
[size=18pt]προσεχε μην αλλαξεις την σειρα γιατι δεν θα σου πετυχει και θα πρεπει να αρχισεις απο την αρχη!!!![/size]
ακριβως κτηνοβατης επειδη του αρεσουν τα ζωα
ομοιως πουστης ειναι οποιος του αρεσουν οι αντρες
αν ενας αντρας (τραβεστι) μοιζαζει περισσοτερα σε γυναικα τοτε αυτος που τον γαμαει σημαινει οτι φτιαχνεται με το γυναικειο προτυπο εμφανισης αρα δεν ειναι πουστης
οχι οτι χρειαζοταν να δει αυτο το ποστ του νικ1410 απο το παλιο του προφιλ bourdeliotis για να καταλαβει καποιος οτι εισαι τραβελομανης.διαβασε το θρεντ τεμπελη λιγες σελιδες ειπε πιο πισω ο αλλος ονομα και καταγωγη και μαγαζι και εγω πριν 2 χρονια που την ειχα παρει κατι ειχα ψιλιαστει απο αναλογιες, ακολη, πλαστικο βυζι, πλατες, σκληρο κρεας...
δεν εχει γινει αυτή η μαλακια που γραφεις.Γιατι ρε ψευταροι λετε οτι τον εχουν ψωλοχυσει ολα τα τραβελια της θεσσαλονικης; Μονο τα ΜΙΣΑ τον εχουν ψωλοχυσει. Δεν τον αφηνει η γνησια ετεροφυλοφιλικη του φυση να τον ψωλοχυσουν και τα υπολοιπα.
να φανταστω ότι επιτελους εψαξες για την νικολ.Απ: Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
« Απάντηση #40239 στις: 10/07/14, 23:11 »
Παράθεση από: Γιαννης Παπασταυρου (10/07/14, 23:11)
τυπε στο 1 θα μας διαφωτισεις ποια ειναι το πρωην αγορακι στα στουντιο? τουλαχιστον να ξερουμε....εγω λογω εμφανισης ειχα υποπτευτει 1 με την οποια δεν πηγα ποτε...αλλα παλι δεν ειμαι σιγουρος αν μιλατε για αυτη....
οχι οτι χρειαζοταν να δει αυτο το ποστ του νικ1410 απο το παλιο του προφιλ bourdeliotis για να καταλαβει καποιος οτι εισαι τραβελομανης.
το εγραψες εσυ ο ιδιος Νικολετα μου.
βουλωσε το και πηγαινε να τραβελιασεις
αντε παλι από την αρχη ρε πουσταρα, που παλι με βγαζεις να λεω ότι τις εχω παρει????τραβελοπουστας σε ολα σου τα προφιλ!
εισαι τραβελομανης.
[/b]
Κούνα λίγο το κεφάλι σου αν πιστεύεις ότι αυτό δεν είναι καταπιεσμένη αμφιφυλοφιλία.
εσυ που ειρωνεύεσαι εισαι φυσιολογικος στρεητ που δοκιμαζει τον σκληρο πουτσο της βικυ?Τοσες σελιδες εφτασε το θεμα. Ας ανοιξει ενα καινουριο, ο φυσιολογικος 100% αρσενικος νικ1410, για σεξ με νταλικιερηδες, να συνεχυσουμε εκει.
εγω επειδη θελω να ειμαι δικαιος θα επεκτεινω αυτο που λεει ο νικ. Οποιος πηγαινει με εκ γεννετης γυναικες ειναι στην πραγματικοτητα αδελφη. Γιατι αν δουμε ενα αγορακι να κανει παρεα μονο με κοριτσακια τι σκεφτομαστε; Οτι βγηκε κουνιστο. Αν το δουμε να παιζει σχοινακι και οχι πολεμο με τα αγορια. Αν εναν ενηλικα τον δουμε να εχει χομπυ μπαλετο, μοδα και να ειναι συνεχεια παρεα με γυναικες; Αδερφη ξεφωνημενη. Ενω αν ασχολειται με ποδοσφαιρο, αρση βαρων, παιζει φαπες με τους φιλους του, αγκαλιαζονται (αντρικα!), βγαινουν αντροπαρεα κλπ, λεμε ενας φυσιολογικος αντρας. Τι πιο φυσιολογικο, αντρικο, αρσενικο, οταν ο αντρας εχει καβλες να γαμησει, απο το να γαμησει εναν αλλο αντρα; Αντρικια πραματα! Τι δουλεια εχει το γνησιο αρσενικο να κατεβαζει ροζ κυλοτακια; Αδερφη ειναι;;; Τι δουλεια εχει να ακουμπαει σουτιεν; Πουστης ειναι;;;; Εδω οταν κατεβαινουμε τις σκαλες στο πολυκαταστημα και φτασουμε στον οροφο με τα γυναικεια ανοιγουμε το βημα μη μας δουν και μας βγει το ονομα. Ενας γνησιος αντρας να σφιχταγγαλιαζει και να γινεται ενα με το θηλυκο; Με το κοριτσι; Αυτα ειναι αδερφιστικα πραματα! Οι 100% αρσενικοι αποστρεφονται οτιδηποτε το εκθηλυσμενο. Ακομα και τη στυση τους σε 100% πιστοποιημενο αρσενικο κωλο την χωνουν. Το χερι τους μονο καθαρη, αρσενικη πουτσα καταδεχεται να πιασει και οχι το θηλυκο μουνι.όχι δεν είναι καταπιεσμενη αμφιφιλοφιλια.
όπως δεν είναι καταπιεσμενη χαρτοφιλια να βλέπεις γυναικεια βυζια σε περιοδικο και τελικα να μην θελεις να κανεις σεξ με χαρτι.
η γυναικεια εμφανιση ερεθιζει τους ετεροφυλόφιλους, και οι τρανς καποιες εχουν γυναικεια εμφανιση πετυχει, οποτε λογικο όταν βλέπεις την τζενη στα 20 της να καυλωνεις ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ.
αν θες και να πας μαζι της γνωρίζοντας ότι είναι αντρας τοτε εισαι ομοφυλόφιλος.
αντίθετα αμα καποιος γουσταρει να βλεπει και φτιαχνεται με ΑΝΤΡΙΚΟΥ ΣΧΗΜΑΤΟΣ μυες γυναικων μποντυμπιλντερ , σημαινει ότι του αρεσουν τα ανδρικα μπρατσα οποτε είναι ομοφυλόφιλος(καταπιεσμένος ή μη)
αξιος μιστερ μαλακαςεγω επειδη θελω να ειμαι δικαιος θα επεκτεινω αυτο που λεει ο νικ. Οποιος πηγαινει με εκ γεννετης γυναικες ειναι στην πραγματικοτητα αδελφη. Γιατι αν δουμε ενα αγορακι να κανει παρεα μονο με κοριτσακια τι σκεφτομαστε; Οτι βγηκε κουνιστο. Αν το δουμε να παιζει σχοινακι και οχι πολεμο με τα αγορια. Αν εναν ενηλικα τον δουμε να εχει χομπυ μπαλετο, μοδα και να ειναι συνεχεια παρεα με γυναικες; Αδερφη ξεφωνημενη. Ενω αν ασχολειται με ποδοσφαιρο, αρση βαρων, παιζει φαπες με τους φιλους του, αγκαλιαζονται (αντρικα!), βγαινουν αντροπαρεα κλπ, λεμε ενας φυσιολογικος αντρας. Τι πιο φυσιολογικο, αντρικο, αρσενικο, οταν ο αντρας εχει καβλες να γαμησει, απο το να γαμησει εναν αλλο αντρα; Αντρικια πραματα! Τι δουλεια εχει το γνησιο αρσενικο να κατεβαζει ροζ κυλοτακια; Αδερφη ειναι;;; Τι δουλεια εχει να ακουμπαει σουτιεν; Πουστης ειναι;;;; Εδω οταν κατεβαινουμε τις σκαλες στο πολυκαταστημα και φτασουμε στον οροφο με τα γυναικεια ανοιγουμε το βημα μη μας δουν και μας βγει το ονομα. Ενας γνησιος αντρας να σφιχταγγαλιαζει και να γινεται ενα με το θηλυκο; Με το κοριτσι; Αυτα ειναι αδερφιστικα πραματα! Οι 100% αρσενικοι αποστρεφονται οτιδηποτε το εκθηλυσμενο. Ακομα και τη στυση τους σε 100% πιστοποιημενο αρσενικο κωλο την χωνουν. Το χερι τους μονο καθαρη, αρσενικη πουτσα καταδεχεται να πιασει και οχι το θηλυκο μουνι.
Αντε γιατι στη συγχρονη εποχη τα μπερδεψαμε τα πραγματα. Αναμιχθηκαν τα φυλα και οι φυλες. Στο σχολειο παλια καθονταν σε αλλα θρανια τα αγορια και σε αλλα τα κοριτσια, απο τη μια πλευρα εμεις, απο την αλλη εκεινες. Τωρα καθονται ολοι μαζι ανακατα, εχουνε γινει το ιδιο, η ανωμαλια αρσενικου με θηλυκο παει συννεφο, και οι αντρες εχουν χασει την παλια αρρενωπότητα τους, τα αρσενικα παλαιας κοπης που λεμε, που μονο 100% αρσενικη πουτσα ειχαν αγγιξει.