Νέα

γαμησα ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Διαγραμμένο μέλος 172663
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 613
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

έχετε παει με τερματοφύλακα?

• ποδοσφαίρου

Ψήφοι: 5 8,5%
  • χαντμπολ

Ψήφοι: 3 5,1%
  • water polo

Ψήφοι: 6 10,2%
  • κωλο(οποιουδηποτε φυλου)

Ψήφοι: 15 25,4%
  • οχι ρε

Ψήφοι: 37 62,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    59

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
Απ: Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)
« Απάντηση #8135 στις: 12/12/17, 22:10 »

Παράθεση από: LEYTERIS0021  (07/12/17, 13:01)
Αν γνωριζει κανεις κατι για μια τρανς Ελινα
(Νικηφορου φωκα)θεσσαλονικη εμενε την ειχα γνωρισει  πριν 12-13χρονια.σ
ναι οντως εκει δουλευε και παλιοτερα δουλευε σε ένα στενο καθετο στην ναυαρινου τερμα απέναντι και απέναντι τοτενες από μια κατερινα ελληνιδα ωριμη ξανθια πρασινοματα με σκυλακι πεκινουα..
ειχε αγγελια σε εφημερίδες ως γυμναστρια. κορμι και προσωπο πολύ εμφανισιμη. τι να απεγινε? πεθανε από κανενα αιητζ? εξαφανισμενη είναι ενώ ηταν για χρονια θεσσαλονικη, λες να μεταναστευεσε καμμια κωνσταντινουπολη να ξεκαυλωνουν οι τουρκοι ότι γαμανε ελληνικο κωλο?

travel agent μιλαμε
γνωριζει και την παραμικρη λεπτομερεια ολων των τραβελων της Σαλονικης

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
Απ: Tραβέλια με προσόντα
« Απάντηση #21630 στις: 13/12/17, 08:08 »
Απάντηση με παράθεσηΠαράθεση
Παράθεση από: batraxomouris  (12/12/17, 17:05)

τ παιζει ρε μαγκες εδω ...εγω θα παω κ οτι γυνει
Ζητάει  80 !! Μάλλον θέλει να μαζέψει το εισιτήριο για επιστροφή στον Καναδά να κάνει καλλιστεία
εκεί με τους ταράνδους και τις φάλαινες  !!!

ενταξει από καναδα μπορει να μην είναι, αλλα αμα την δεις από κοντα, πεφτουν τα σαγονια κατω. δεν ξεχωρίζεις με τιποτα ότι είναι τρανς και είναι τοσο σεξυ που λες χαλαλι εστω για μια φορα. μεσω ιντερνετ δεν το εχει με την επικοινωνια αλλα από κοντα είναι πιο φιλικη σε κουβεντα.
απο κοντα που βρεθηκε με τη Βαλεριανα πηγανε για καφεδακι και τα ειπανε.
την πληρωσε για να πανε βολτα μονο,σαν το θεο τον Κμαν.
travel agent nik1410
ειχε και προσοντα ο τραβελας,θα του εσκισε τη χοντροκωλαρα του :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
λοιπον σουλαρα ασε τους αλλους να κοροϊδευουν, εμενα θα ακουσεις.
για πρωτη φορα ειναι η φιονα
για δευτερη η νινα
για τριτη η ηλεκτρα
για τεταρτη η βικτωρια
για πεμπτη ειναι η λια που αναφερεις
[size=18pt]προσεχε μην  αλλαξεις την σειρα γιατι δεν θα σου πετυχει και θα πρεπει να αρχισεις απο την αρχη!!!![/size]
τραβελοπουστας σε ολα σου τα προφιλ!

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
ακριβως κτηνοβατης επειδη του αρεσουν τα ζωα
ομοιως πουστης ειναι οποιος του αρεσουν οι αντρες
αν ενας αντρας (τραβεστι) μοιζαζει περισσοτερα σε γυναικα τοτε αυτος που τον γαμαει σημαινει οτι φτιαχνεται με το γυναικειο προτυπο εμφανισης αρα δεν ειναι πουστης
:effemine: :effemine: :effemine:

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
Απ: Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
« Απάντηση #40239 στις: 10/07/14, 23:11 »

Παράθεση από: Γιαννης Παπασταυρου  (10/07/14, 23:11)
τυπε στο 1 θα μας διαφωτισεις ποια ειναι το πρωην αγορακι στα στουντιο? τουλαχιστον να ξερουμε....εγω λογω εμφανισης ειχα υποπτευτει 1 με την οποια δεν πηγα ποτε...αλλα παλι δεν ειμαι σιγουρος αν μιλατε για αυτη....

διαβασε το θρεντ τεμπελη λιγες σελιδες ειπε πιο πισω ο αλλος ονομα και καταγωγη και μαγαζι και εγω πριν 2 χρονια που την ειχα παρει κατι ειχα ψιλιαστει απο αναλογιες, ακολη, πλαστικο βυζι, πλατες, σκληρο κρεας...
οχι οτι χρειαζοταν να δει αυτο το ποστ του νικ1410 απο το παλιο του προφιλ bourdeliotis για να καταλαβει καποιος οτι εισαι τραβελομανης.
το εγραψες εσυ ο ιδιος Νικολετα μου.
βουλωσε το και πηγαινε να τραβελιασεις

Επισκέπτης
Γιατι ρε ψευταροι λετε οτι τον εχουν ψωλοχυσει ολα τα τραβελια της θεσσαλονικης; Μονο τα ΜΙΣΑ τον εχουν ψωλοχυσει. Δεν τον αφηνει η γνησια ετεροφυλοφιλικη του φυση να τον ψωλοχυσουν και τα υπολοιπα.

OP
OP
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Γιατι ρε ψευταροι λετε οτι τον εχουν ψωλοχυσει ολα τα τραβελια της θεσσαλονικης; Μονο τα ΜΙΣΑ τον εχουν ψωλοχυσει. Δεν τον αφηνει η γνησια ετεροφυλοφιλικη του φυση να τον ψωλοχυσουν και τα υπολοιπα.
δεν εχει γινει αυτή η μαλακια που γραφεις.

τέτοιες μαλακιες ελεγε και υποστηριζε ο φιλος σου ο πικερ, που ελεγε ότι εχει γαμησει τον κωλο του για σεξουαλικη ευχαριστηση, αλλα δεν θελει να τον λεμε πουστη, ενώ αυτος είναι ο ορισμος του πουστη.

επισης δεν μπορεις να κατηγορεις για κατι καποιον όταν εσυ ο ιδιος εχεις ομολογησει ότι το εχεις κανει, ότι εχεις παει με τρανς, την βικυ.

OP
OP
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Απ: Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
« Απάντηση #40239 στις: 10/07/14, 23:11 »

Παράθεση από: Γιαννης Παπασταυρου  (10/07/14, 23:11)
τυπε στο 1 θα μας διαφωτισεις ποια ειναι το πρωην αγορακι στα στουντιο? τουλαχιστον να ξερουμε....εγω λογω εμφανισης ειχα υποπτευτει 1 με την οποια δεν πηγα ποτε...αλλα παλι δεν ειμαι σιγουρος αν μιλατε για αυτη....
οχι οτι χρειαζοταν να δει αυτο το ποστ του νικ1410 απο το παλιο του προφιλ bourdeliotis για να καταλαβει καποιος οτι εισαι τραβελομανης.
το εγραψες εσυ ο ιδιος Νικολετα μου.
βουλωσε το και πηγαινε να τραβελιασεις
να φανταστω ότι επιτελους εψαξες για την νικολ.
μαθε λοιπον πως τελικα είναι γυναικα από ότι επεσε στην αντιληψη μου από εγγραφα που ειδα. απλα λογω ηλικιας ειχε σπασει εμφανισιακά, οποτε κακως την κατηγορούσαμε , μεσα και εγω, ότι είναι τρανς,

εσυ βουλωσε το λοιπον που σε εχω αποστομωσει 100 φορες και επιμενεις , το τραβας από εδώ το τραβας από εκει, αλλα να πηγαινω με τρανς δεν σου βγηκε πουθενα, κωλοπαιδο

OP
OP
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
τραβελοπουστας σε ολα σου τα προφιλ!
αντε παλι από την αρχη ρε πουσταρα, που παλι με βγαζεις να λεω ότι τις εχω παρει????
γνωμη δεν μπορω να εχω για την μενεγακη ενώ δεν εχω παει μαζι της???

OP
OP
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
"απο κοντα που βρεθηκε με τη Βαλεριανα πηγανε για καφεδακι και τα ειπανε.
την πληρωσε για να πανε βολτα μονο
travel agent nik1410"

που ρε πουστρακι εγραψα ότι της εδωσα λεφτα?

υγ τα ειπαμε χωρις να πιουμε καφεδακι.

ξυδακι εφαγες τα λυσακα σου αδερφαρα και παλι δεν σου βγηκε το στορυ. χαχαχαχα

OP
OP
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
αντε λοιπον πουστρακια βγαλτε και τα αλλα 200 μηνυματα που σχολιαζω τρανς, να δουμε που επιτελους θα βρειτε, ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ, αναφορα ότι εγω εκανα και σεξ μαζι τους.

υγ. προς μαρκοσπ

και την κριστυ την προεδρινα των παρενδυτικων την εχω πιασει κουβεντα μερικες φορες, ορμα θα σου συστησω, ψηλη με βυζαρες ειναι,

ξαναποσταρε το νομιζοντας ότι την εχω δοκιμασει εγω χαχαχαχα

OP
OP
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
εισαι τραβελομανης.
[/b]

τραβελομανης που δεν εχει κανει σεξ ΠΟΤΕ με τρανς και μαλιστα στην θεσσαλόνικη που εχει 20 τρανς από τις οποιοες οι 5 είναι ομορφες δεν γινεται.

καταλαβες  πουστρακο?

θες να σου γραψω την γνωμη μου και για πολλες άλλες τρανς ή μη που ΔΕΝ εχω παει?

εγραφα στο θεμα της νικη1989, που είναι μια σκουρα κοντη, κανονικη γυναικα, από την βουλγαρια, φυσικα και ξερω το τιμοκαταλογο της που ειναι στα 80 ευρω με πρωκτικο, ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΟΥΤΕ ΣΚΟΠΕΥΩ ΝΑ ΠΑΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΗ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ, αλλα σε ένα θεμα για τσιγγάνες που βγαζουν γουστα εχω κάθε δικαίωμα να την αναφερω, ΕΝΩ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΛΕΣ ΨΕΜΑΤΑ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΡΩ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ.

Επισκέπτης
Τοσες σελιδες εφτασε το θεμα. Ας ανοιξει ενα καινουριο, ο φυσιολογικος 100% αρσενικος νικ1410, για σεξ με νταλικιερηδες, να συνεχυσουμε εκει.

OP
OP
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Κούνα λίγο το κεφάλι σου αν πιστεύεις ότι αυτό δεν είναι καταπιεσμένη αμφιφυλοφιλία.

όχι δεν είναι καταπιεσμενη αμφιφιλοφιλια.

όπως δεν είναι καταπιεσμενη χαρτοφιλια να βλέπεις γυναικεια βυζια σε περιοδικο και τελικα να μην θελεις να κανεις σεξ με χαρτι.

η γυναικεια εμφανιση ερεθιζει τους ετεροφυλόφιλους, και οι τρανς καποιες εχουν γυναικεια εμφανιση πετυχει, οποτε λογικο όταν βλέπεις την τζενη στα 20 της να καυλωνεις ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ.

αν θες και να πας μαζι της γνωρίζοντας ότι είναι αντρας τοτε εισαι ομοφυλόφιλος.

αντίθετα αμα καποιος γουσταρει να βλεπει και φτιαχνεται με ΑΝΤΡΙΚΟΥ ΣΧΗΜΑΤΟΣ μυες γυναικων μποντυμπιλντερ , σημαινει ότι του αρεσουν τα ανδρικα μπρατσα οποτε είναι ομοφυλόφιλος(καταπιεσμένος ή μη)

OP
OP
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Τοσες σελιδες εφτασε το θεμα. Ας ανοιξει ενα καινουριο, ο φυσιολογικος 100% αρσενικος νικ1410, για σεξ με νταλικιερηδες, να συνεχυσουμε εκει.
εσυ που ειρωνεύεσαι εισαι φυσιολογικος στρεητ που δοκιμαζει τον σκληρο πουτσο της βικυ?

OP
OP
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
βανορντεν αν δεν δοκιμασες τον πουτσο της βικυς, πουστρακι, πες το και εγω φοραω παντελόνια και θα ζητησω συγγνωμη για την παρεξηγηση,

εσυ όμως τοσο καιρο που στο βροντάμε δεν το διέψευσες ποτέ γιατι είναι αληθεια.

εσεις νομιζετε ότι τρολαρετε λεγοντας ψεματα που τα εχω διαψευσει απειρες φορες, και όχι μονο εγω αλλα ακουσατε και διαψευση από τρανς, την πιο ομορφη της θεσσαλονικης, που ΑΑΑΑΑΑΝ ΠΗΓΑΙΝΑ , ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΘΑ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ.

το ότι τελικα είμαι ετεροφυλόφιλος οποτε και δεν εχω κανει σεξ ουτε μαζι της, ουτε με καμμια άλλη τρανς που ξερω, δεν σας καθεται καλα χαχχαχαχα.

δεν είναι ομοφυλοφιλια να μιλας με τρανς ρε...
δεν είναι ομοφυλοφιλια να καυλωνεις με γυναικεια βυζια ρε...
να θες να πας με αντρα, ξεροντας ότι είναι αντρας λεγεται ομοφυλοφιλια.

Επισκέπτης
όχι δεν είναι καταπιεσμενη αμφιφιλοφιλια.

όπως δεν είναι καταπιεσμενη χαρτοφιλια να βλέπεις γυναικεια βυζια σε περιοδικο και τελικα να μην θελεις να κανεις σεξ με χαρτι.

η γυναικεια εμφανιση ερεθιζει τους ετεροφυλόφιλους, και οι τρανς καποιες εχουν γυναικεια εμφανιση πετυχει, οποτε λογικο όταν βλέπεις την τζενη στα 20 της να καυλωνεις ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ.

αν θες και να πας μαζι της γνωρίζοντας ότι είναι αντρας τοτε εισαι ομοφυλόφιλος.

αντίθετα αμα καποιος γουσταρει να βλεπει και φτιαχνεται με ΑΝΤΡΙΚΟΥ ΣΧΗΜΑΤΟΣ μυες γυναικων μποντυμπιλντερ , σημαινει ότι του αρεσουν τα ανδρικα μπρατσα οποτε είναι ομοφυλόφιλος(καταπιεσμένος ή μη)
εγω επειδη θελω να ειμαι δικαιος θα επεκτεινω αυτο που λεει ο νικ. Οποιος πηγαινει με εκ γεννετης γυναικες ειναι στην πραγματικοτητα αδελφη. Γιατι αν δουμε ενα αγορακι να κανει παρεα μονο με κοριτσακια τι σκεφτομαστε; Οτι βγηκε κουνιστο. Αν το δουμε να παιζει σχοινακι και οχι πολεμο με τα αγορια. Αν εναν ενηλικα τον δουμε να εχει χομπυ μπαλετο, μοδα και να ειναι συνεχεια παρεα με γυναικες; Αδερφη ξεφωνημενη. Ενω αν ασχολειται με ποδοσφαιρο, αρση βαρων, παιζει φαπες με τους φιλους του, αγκαλιαζονται (αντρικα!), βγαινουν αντροπαρεα κλπ, λεμε ενας φυσιολογικος αντρας. Τι πιο φυσιολογικο, αντρικο, αρσενικο, οταν ο αντρας εχει καβλες να γαμησει, απο το να γαμησει εναν αλλο αντρα; Αντρικια πραματα! Τι δουλεια εχει το γνησιο αρσενικο να κατεβαζει ροζ κυλοτακια; Αδερφη ειναι;;; Τι δουλεια εχει να ακουμπαει σουτιεν; Πουστης ειναι;;;; Εδω οταν κατεβαινουμε τις σκαλες στο πολυκαταστημα και φτασουμε στον οροφο με τα γυναικεια ανοιγουμε το βημα μη μας δουν και μας βγει το ονομα. Ενας γνησιος αντρας να σφιχταγγαλιαζει και να γινεται ενα με το θηλυκο; Με το κοριτσι; Αυτα ειναι αδερφιστικα πραματα! Οι 100% αρσενικοι αποστρεφονται οτιδηποτε το εκθηλυσμενο. Ακομα και τη στυση τους σε 100% πιστοποιημενο αρσενικο κωλο την χωνουν. Το χερι τους μονο καθαρη, αρσενικη πουτσα καταδεχεται να πιασει και οχι το θηλυκο μουνι.

Αντε γιατι στη συγχρονη εποχη τα μπερδεψαμε τα πραγματα. Αναμιχθηκαν τα φυλα και οι φυλες. Στο σχολειο παλια καθονταν σε αλλα θρανια τα αγορια και σε αλλα τα κοριτσια, απο τη μια πλευρα εμεις, απο την αλλη εκεινες. Τωρα καθονται ολοι μαζι ανακατα, εχουνε γινει το ιδιο, η ανωμαλια αρσενικου με θηλυκο παει συννεφο, και οι αντρες εχουν χασει την παλια αρρενωπότητα τους, τα αρσενικα παλαιας κοπης που λεμε, που μονο 100% αρσενικη πουτσα ειχαν αγγιξει.

OP
OP
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
εγω επειδη θελω να ειμαι δικαιος θα επεκτεινω αυτο που λεει ο νικ. Οποιος πηγαινει με εκ γεννετης γυναικες ειναι στην πραγματικοτητα αδελφη. Γιατι αν δουμε ενα αγορακι να κανει παρεα μονο με κοριτσακια τι σκεφτομαστε; Οτι βγηκε κουνιστο. Αν το δουμε να παιζει σχοινακι και οχι πολεμο με τα αγορια. Αν εναν ενηλικα τον δουμε να εχει χομπυ μπαλετο, μοδα και να ειναι συνεχεια παρεα με γυναικες; Αδερφη ξεφωνημενη. Ενω αν ασχολειται με ποδοσφαιρο, αρση βαρων, παιζει φαπες με τους φιλους του, αγκαλιαζονται (αντρικα!), βγαινουν αντροπαρεα κλπ, λεμε ενας φυσιολογικος αντρας. Τι πιο φυσιολογικο, αντρικο, αρσενικο, οταν ο αντρας εχει καβλες να γαμησει, απο το να γαμησει εναν αλλο αντρα; Αντρικια πραματα! Τι δουλεια εχει το γνησιο αρσενικο να κατεβαζει ροζ κυλοτακια; Αδερφη ειναι;;; Τι δουλεια εχει να ακουμπαει σουτιεν; Πουστης ειναι;;;; Εδω οταν κατεβαινουμε τις σκαλες στο πολυκαταστημα και φτασουμε στον οροφο με τα γυναικεια ανοιγουμε το βημα μη μας δουν και μας βγει το ονομα. Ενας γνησιος αντρας να σφιχταγγαλιαζει και να γινεται ενα με το θηλυκο; Με το κοριτσι; Αυτα ειναι αδερφιστικα πραματα! Οι 100% αρσενικοι αποστρεφονται οτιδηποτε το εκθηλυσμενο. Ακομα και τη στυση τους σε 100% πιστοποιημενο αρσενικο κωλο την χωνουν. Το χερι τους μονο καθαρη, αρσενικη πουτσα καταδεχεται να πιασει και οχι το θηλυκο μουνι.

Αντε γιατι στη συγχρονη εποχη τα μπερδεψαμε τα πραγματα. Αναμιχθηκαν τα φυλα και οι φυλες. Στο σχολειο παλια καθονταν σε αλλα θρανια τα αγορια και σε αλλα τα κοριτσια, απο τη μια πλευρα εμεις, απο την αλλη εκεινες. Τωρα καθονται ολοι μαζι ανακατα, εχουνε γινει το ιδιο, η ανωμαλια αρσενικου με θηλυκο παει συννεφο, και οι αντρες εχουν χασει την παλια αρρενωπότητα τους, τα αρσενικα παλαιας κοπης που λεμε, που μονο 100% αρσενικη πουτσα ειχαν αγγιξει.
αξιος μιστερ μαλακας

dodinos

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2016
Κριτικές
2
Like
218
Πόντοι
66
Ρε Μαλακες δεν ντρεπεστε να την πεφτετε ολοι μαζι στον νικ1410 Χριστουγεννιατικα?......

.....χωρις να ειδοποιησετε?  :takethis: :takethis: :takethis:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom