You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γάμησα Σλοβάκα χωρίς καπότα...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα analprison
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 178
- Εμφανίσεις 29K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Επισκέπτης
ρε παιδια μην του τη λετε αλλο του παιδιου.εγω προσφερομαι παντως να βαφτισω το βρεφος
Ετσι να εχεις και απο κοντα την κουμπαρα
κάνε εξετάσεις μετά από λίγο καιρό για να σου φύγει η ιδέα. Έως τότε κι αν θέλεις να λέγεσαι υπεύθυνος άνθρωπος μην κάνεις σεξ με το ταίρι σου ή με οποιαδήποτε κοπέλλα χωρίς προφύλαξη γιατί δεν σου φταίει σε τίποτα. Κι από δω και στο εξής μην ξανακάνεις την ίδια ΜΑΛΑΚΙΑ...
hunter1000
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
συναδελφε κολισες τιποτα ?? θα φανεις σε λιγες μερες
xristos1000
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
Γιατι να κολησσει δλδ???????????συναδελφε κολισες τιποτα ?? θα φανεις σε λιγες μερες
Γιατι να κολησσει δλδ???????????
γτ να μην κολλησει;;; ελεος
manosmanws
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
το χαπι δεν μπορει να το παιρνει γιατι οπως ειναι και ο τιτλοσ του ειναι για τη επομενη μερα...οχι απο πρινΑκούγεσαι υπέυθυνος άνθρωπος πραγματικά. Είσαι ο άνθρωπος που θα εμπιστευόμουν. Ο άνθρωπος που έχει πλήρη συνείδηση. Ο άνθρωπος που ξέρει τι κάνει και γιατί.
Είμαι σχεδόν σίγουρη, ότι στην εγκυκλοπαίδεια στην λέξη υπευθυνότητα και συνέπεια, ίσως και στην λέξη υγεία, θα έχει την φωτογραφία σου μαζί με της κοπέλας. Παρεούλα. Ειδικά η καλή κοπέλα που γάμησες και παίρνει το χάπι της επομένης όποτε της κάτσει. Ορθά έκανες και την εμπιστεύτηκες ειδικά αν όσο προσέχει το κορμί της και την υγεία της προσέχει και εσένα...
Εύγε. Είσαι το πρότυπο μου.
Δεν καταλαβαίνω όμως γιατί ανησυχείς.
Υπάρχει περίπτωση να κόλλησες τίποτα από την κοπέλα η οποία πηδιέται ανέλεγκτα, ίσως και με όποιον βρεί και χωρίς προφυλακτικό; Πως σου πέρασε απο το μυαλο μια τόσο επιπόλαια σκέψη εσένα που είσαι τέρας ελέγχου και λογικης;
Απορώ..
Εγώ νομίζω ότι όσοι κολλάνε έιτζ, αφροδίσια και άλλα νοσήματα ή κάνουν παιδί απο το πουθενά.. μαλλον με αλλο τρόπο πρέπει να το πετυχαίνουν. Πιστεύω ότι συμμερίζεσαι την άποψή μου και εσύ ε;
Ναι σίγουρα γιατί το μυαλό σου ξεχειλίζει.
Θα πρότεινα γενικά να συνεχίσεις να πηδιέσαι ακόμα κι αν τωρα την γλύτωσες. Μέχρι να τα καταφέρεις...και να έρθει μια μέρα να μπεις και να μας ενημερώσεις για τα χαρούμενα παράσημα σου η για τον θάνατό σου.
Αντε βρε και εις ανώτερα.
Και εγώ έτσι νόμιζα για σίγουρες μέρες και μετά έτρεχα και τα έσκασα χοντρά για έκτρωση. Οι μαλακίες και οι εξυπνάδες πληρώνονται.εγω τον αντρα μου πολλες φορες τον αφηνω να χυσει μεσα αλλα παντα ξερω οτι δεν ειναι επικυνδινες μερες. ασ υποθεσουμε οτι κι εκεινη ηξερε. παντως πηγαινε κανε κι εξετασεις αν κ δεν ειναι ολες οι ξενες βρωμιαρες κ αρρωστες!
και αμα βγει κανενα κωλο-παιδο?Παντα χωρις καποτα και αν γινεται και απο τον .... κωλο !!!!
Υπουργός
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.029
- Πόντοι
- 8.235
και αμα βγει κανενα κωλο-παιδο?
δεν πειραζει .... / εχει γεμισει ο τοπος κωλοπαιδαραδες .. / ενα περισσοτερο
Υπουργός
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.029
- Πόντοι
- 8.235
Άσε τότε θα το θυμάται αυτό το πήδημα μια ζωή...και μάλλον όχι με ευχάριστο τρόπο.
Ποιο θα θυμαται κοπελια ???? - το γκροβερακι ?????
manosmanws
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
φιλε πιο ευκολα γαμασ τουριστρια παρα ελληνιδα καλοκαιρι σε νησι και γιατι τις ελληνιδες εμεισ τισ εχουμε κανει ετσι καθως πλεον οι γκομενες καβλωνουν και με την μουνοδουλιωση ...να μην εισαι υπερηφανος καθολουΡε παιδιά με τόσο γαμήσι που πέφτει γιατί έχουμε υπογεννητικότητα; Είμαι Εθνικά υπερήφανος γιατί σαν Ελληναράδες έχουμε γαμήσει όλο τον κόσμο.
konstantinos765
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
οπως παντα... το γαμησατε και ψωφησε το θεμα....
Κανεις ενα explain γιατι μπερδευτηκα....Δηλαδη γαμας με το σκουφο και??????....ΤΙ?????Συγχαρητήρια..
Ρε μη γαμάτε χωρίς σκούφο
Εγώ μαλάκας είμαι που πάντα γαμάω με σκούφο και τελειώνω και έξω για καλό και για κακό...
Φύλαγε τα ρούχα σου να έχεις τον 1/3