Νέα

Γάμησα Σλοβάκα χωρίς καπότα...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα analprison
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 178
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
ρε παιδια μην του τη λετε αλλο του παιδιου.εγω προσφερομαι παντως να βαφτισω το βρεφος :grin: :grin: :grin: :grin: :rockon: :rockon: :rockon:

akntam

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
κάνε εξετάσεις μετά από λίγο καιρό για να σου φύγει η ιδέα. Έως τότε κι αν θέλεις να λέγεσαι υπεύθυνος άνθρωπος μην κάνεις σεξ με το ταίρι σου ή με οποιαδήποτε κοπέλλα χωρίς προφύλαξη γιατί δεν σου φταίει σε τίποτα. Κι από δω και στο εξής μην ξανακάνεις την ίδια ΜΑΛΑΚΙΑ...

palias4

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
Περσι δουλευα με Σλοβακες κ δεν μπορεσα να γαμησω ουτε μια...αφου καταφερες γαμησες κ χωρις καποτα εισαι κορυφη.
Ωραιος!

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
συναδελφε κολισες τιποτα ?? θα φανεις σε λιγες μερες

agnostosx

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
μονο οι γαλλιδες ειναι ακινδυνες
ξερω εγω....

manosmanws

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Ακούγεσαι υπέυθυνος άνθρωπος πραγματικά. Είσαι ο άνθρωπος που θα εμπιστευόμουν. Ο άνθρωπος που έχει πλήρη συνείδηση. Ο άνθρωπος που ξέρει τι κάνει και γιατί.
Είμαι σχεδόν σίγουρη, ότι στην εγκυκλοπαίδεια στην λέξη υπευθυνότητα και συνέπεια, ίσως και στην λέξη υγεία, θα έχει την φωτογραφία σου μαζί με της κοπέλας. Παρεούλα. Ειδικά η καλή κοπέλα που γάμησες και παίρνει το χάπι της επομένης όποτε της κάτσει. Ορθά έκανες και την εμπιστεύτηκες ειδικά αν όσο προσέχει το κορμί της και την υγεία της προσέχει και εσένα...
Εύγε. Είσαι το πρότυπο μου. 
Δεν καταλαβαίνω όμως γιατί ανησυχείς.
Υπάρχει περίπτωση να κόλλησες τίποτα από την κοπέλα η οποία πηδιέται ανέλεγκτα, ίσως και με όποιον βρεί και χωρίς προφυλακτικό; Πως σου πέρασε απο το μυαλο μια τόσο επιπόλαια σκέψη εσένα που είσαι τέρας ελέγχου και λογικης;
Απορώ..
Εγώ νομίζω ότι όσοι κολλάνε έιτζ, αφροδίσια και άλλα νοσήματα ή κάνουν παιδί απο το πουθενά.. μαλλον με αλλο τρόπο πρέπει να το πετυχαίνουν. Πιστεύω ότι συμμερίζεσαι την άποψή μου και εσύ ε;
Ναι σίγουρα γιατί το μυαλό  σου ξεχειλίζει.
Θα πρότεινα γενικά να συνεχίσεις να πηδιέσαι ακόμα κι αν τωρα την γλύτωσες. Μέχρι να τα καταφέρεις...και να έρθει μια μέρα να μπεις και να μας ενημερώσεις για τα χαρούμενα παράσημα σου η για τον θάνατό σου.
Αντε βρε και εις ανώτερα.
το χαπι δεν μπορει να το παιρνει γιατι οπως ειναι και ο τιτλοσ του ειναι για τη επομενη μερα...οχι απο πριν

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Παντα χωρις καποτα και αν γινεται και απο τον .... κωλο !!!!

Αλλο μας απασχολει : Ροδο τι λεει ??? - εχουν μαζευτει τουριστριες να τραβηξουμε κανενα μανικι ή  να την κανουμε για εξωτερικο ????

KOYKLA-M

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
εγω τον αντρα μου πολλες φορες τον αφηνω να χυσει μεσα αλλα παντα ξερω οτι δεν ειναι επικυνδινες μερες. ασ υποθεσουμε οτι κι εκεινη ηξερε. παντως πηγαινε κανε κι εξετασεις αν κ δεν ειναι ολες οι ξενες βρωμιαρες κ αρρωστες!

son10

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2008
Like
1
Πόντοι
1
εγω τον αντρα μου πολλες φορες τον αφηνω να χυσει μεσα αλλα παντα ξερω οτι δεν ειναι επικυνδινες μερες. ασ υποθεσουμε οτι κι εκεινη ηξερε. παντως πηγαινε κανε κι εξετασεις αν κ δεν ειναι ολες οι ξενες βρωμιαρες κ αρρωστες!
Και εγώ έτσι νόμιζα για σίγουρες μέρες και μετά έτρεχα και τα έσκασα χοντρά για έκτρωση. Οι μαλακίες και οι εξυπνάδες πληρώνονται.

thaleia

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Like
9
Πόντοι
6
Άσε τότε θα το θυμάται αυτό το πήδημα μια ζωή...και μάλλον όχι με ευχάριστο τρόπο.  :grin:

son10

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2008
Like
1
Πόντοι
1
Ρε παιδιά με τόσο γαμήσι που πέφτει γιατί έχουμε υπογεννητικότητα; Είμαι Εθνικά υπερήφανος γιατί σαν Ελληναράδες έχουμε γαμήσει όλο τον κόσμο. :fart-in-bed: :piss: :piss:

manosmanws

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Ρε παιδιά με τόσο γαμήσι που πέφτει γιατί έχουμε υπογεννητικότητα; Είμαι Εθνικά υπερήφανος γιατί σαν Ελληναράδες έχουμε γαμήσει όλο τον κόσμο. :fart-in-bed: :piss: :piss:
φιλε πιο ευκολα γαμασ τουριστρια παρα ελληνιδα καλοκαιρι σε νησι και γιατι τις ελληνιδες εμεισ τισ εχουμε κανει ετσι καθως πλεον οι γκομενες καβλωνουν και με την μουνοδουλιωση ...να μην εισαι υπερηφανος καθολου

konstantinos765

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
οπως παντα... το γαμησατε και ψωφησε το θεμα....

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Συγχαρητήρια..
Ρε μη γαμάτε χωρίς σκούφο
Εγώ μαλάκας είμαι που πάντα γαμάω με σκούφο και τελειώνω και έξω για καλό και για κακό...

Φύλαγε τα ρούχα σου να έχεις τον 1/3 :crazy:
Κανεις ενα explain γιατι μπερδευτηκα....Δηλαδη γαμας  με το σκουφο και??????....ΤΙ?????

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom