Νέα

Γαμιούνται απ' τον κώλο οι Ελληνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ευκωλόπιστος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Γαμιούνται απ' τον κώλο οι Ελληνίδες και πόσο συχνά?

• Ποτέ (τι πράγματα είναι αυτά)

Ψήφοι: 149 7,8%
  • Μια φορά (έτυχε)

Ψήφοι: 179 9,3%
  • Πότε-πότε (άμα καυλώσει)

Ψήφοι: 788 41,1%
  • Συχνά (της αρέσει)

Ψήφοι: 541 28,2%
  • Πάντα (τρελαίνεται)

Ψήφοι: 260 13,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.917

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
εισαι λαθος.πρεπει να την εμπνεεις την γκομενα και να της δινεις και εσυ κατι για να σου δωσει και εσενα πισω.οταν ο αλλος εχει μαθει με τις πουτανες και περιμενει απο μια γκομενα να συμπεριφερθει το ιδιο χωρις εσυ να της δωσεις κατι,το χασες το ματς μεγαλε.
Σωστά, δηλαδή για να σου δώσει κώλο η γκόμενα πρέπει να της δώσεις εσύ πρώτα

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Να που μαθαινουμε την σημερον ημερα ,οτι και ο γυναικειος κωλος εχει Εθνικοτητα. :)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
πρεπει να ξερεις πως να το δωσεις το καυλι τυπε...α ρε σχολη θα ανοιξω να τα κονομησω. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
να του βαλεις κοκκινη κορδελα τυπε? :2funny:
υπαρχει ηδη σχολη με αρχιδιδασκαλο τον παμμεγιστο τυπο αρκανς :rockon:

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Το  καλύτερο  anal  το κάνουνε  οι Ελληνίδες

Εγγρ.
17 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Τα παλια δυσκολα χρονια της νιοτης μου οσες θελανε να γαμηθουν αλλα και να ειναι παρθενες στο γαμο τους γαμιοντουσταν μονο απο τον κωλο. Παλιες δυσ-κωλες εποχες.

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16
Ρε μην ασχολήστε μ' ελληνίδες. Κομπλξάρες είναι. Δε λέω υπάρχουν κι εξαιρέσεις

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.167
Πόντοι
7.885
Αν δίνουν κώλο, ας είναι και κομπλεξάρες :grin:

Ναι,μπορεί να σου δώσουν,μετά όμως από 5-6 χρόνια σχέσης και άλλα τόσα γάμου :zfuck:,κι αφού εσύ τις έχεις κάνει όλα τα χατήρια,τις έχεις αγοράσει ότι σου έχει ζητήσει,τις έχεις παρακαλέσει καμια 20αρια φορές κι έχεις φάει το άκυρό σου.Ρε δε πάνε στο διάλο λέω εγώ,που μας έχουν περάσει όλους για μαλάκες,λες και είναι οι μόνες που έχουν κώλο για γαμήσι και δεν θα βρούμε πουθενά αλλού :2funny: :knockinb:

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Ναι,μπορεί να σου δώσουν,μετά όμως από 5-6 χρόνια σχέσης και άλλα τόσα γάμου :zfuck:,κι αφού εσύ τις έχεις κάνει όλα τα χατήρια,τις έχεις αγοράσει ότι σου έχει ζητήσει,τις έχεις παρακαλέσει καμια 20αρια φορές κι έχεις φάει το άκυρό σου.Ρε δε πάνε στο διάλο λέω εγώ,που μας έχουν περάσει όλους για μαλάκες,λες και είναι οι μόνες που έχουν κώλο για γαμήσι και δεν θα βρούμε πουθενά αλλού :2funny: :knockinb:

Κι όμως φίλε..
Ξέρεις τί ουρά γίνεται πίσω από κάθε μια;

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16

+1000000

Κι όμως φίλε..
Ξέρεις τί ουρά γίνεται πίσω από κάθε μια;

Ε φυσικά αφού γεμίσαμε λίγουρες

yeahsure

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
εγω παντως παιδια ΟΥΔΕΠΟΤΕ πετυχα γκομενα που δεν εδινε κωλο.
μια γνωρισα που ποναγε πολυ αλλα κι αυτη το παλευε... :grin:

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Ε φυσικά αφού γεμίσαμε λίγουρες

Εγώ το λέω απλά για να μην αυταπατώνται πολλοί και νομίζουν ότι θα αλλάξει η κατάσταση και άλλα τέτοια κουλά..
Όποιος θέλει να παίξει το παιχνίδι με τις ντόπιες, το εισιτηριάκι του και στην ουρά με τους υπόλοιπους  :dancing:

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16
Εγώ το λέω απλά για να μην αυταπατώνται πολλοί και νομίζουν ότι θα αλλάξει η κατάσταση και άλλα τέτοια κουλά..
Όποιος θέλει να παίξει το παιχνίδι με τις ντόπιες, το εισιτηριάκι του και στην ουρά με τους υπόλοιπους  :dancing:

Έτσι.Απορώ ρε γμτ..άμα γίνεται τέτοια ουρά για τις δικές μας, οι Σουηδοί πχ τι πρέπει να κάνουν?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom