Δεν το ζήτησα ποτέ. Μετά τον κώλο έλεγε το μουνί είναι ξενέρωμα!!!
+10000000000000000000000
Δεν το ζήτησα ποτέ. Μετά τον κώλο έλεγε το μουνί είναι ξενέρωμα!!!
εεε μια στο τοσο ολες γυναικες γαμιουνται....
Γαμιουνται μια χαρα αρκει να ξερεις να γαμισεις αν δεν ξερεις στο παιζουν παρθενακια
οι γυναικα μου τον ειχε ξεχυλωμενο πρωτου παντρευτουμε. Μου ελεγε πως στο χωριο το επαιζε παρθενα μεχρι τα 20 και εδινε μονον κωλο . μετα την πηραν απο μπροστα την εδιωξαν απο το σπιτι και εγινε επαγγελματιας. Την γνωρισα εγω πολυ αργοτερα και παντρευτικαμε
ενταξι τοτε ειμουνα λιγο απειρος.
Οταν ημουν 19 χρονων στην παρεα μας ηταν μια κοπελλα, που την παρθενια της ηθελε να την δωσει στον μελλον ανδρα της οποτε παντρευοτανε.Μας εδινε το κωλαρακι της και ολη η παρεα τοτε το ειχαμε τιμησει,λαικα την ειχαμε ξεσκισει απο τον κωλο.
Ρε συναδελφε τι ρωτας τωρα;
Αφου τη δηλωση αυτη την ανεσυρε απο τα χρονοντουλαπα της ιστοριας και την εφερε στο προσκηνιο ο παμεγιστος γκλομπαλ μοντερειτορ και εξαιρετικα εμπειρος με τις γκομενες ντουρατσελ! Αμφισβηταεις τα λεγομενα του; Πως τολμας;
Να, παρε 2 προσφατα ποστ του, να δεις πως ξηγιεται στις κουφαλες:
"1)Γουστάρω ΠΟΛΥ να γαμάω την γκόμενα στα 4, κατά προτίμηση εναλλάξ μπρος-πίσω, ενώ ταυτόχρονα με το ένα χέρι της χαϊδεύω τα βυζιά ή την κλειτορίδα... κ με το άλλο της τραβάω τα μαλλιά, κάνοντας την να "κολλάει" στο καβλί μου... χώνοντάς τη το βαθιάαα!
2)Αλλη ωραία φάση (που συνέβει πρόσφατα μάλιστα) είναι να μαλακίζεται η γκόμενα με 2 δονητές μπρος-πίσω... κι εγώ να παίζω με τις ρόγες της ενώ την τσιμπουκώνω... κ να χύνουμε, ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ καρφώνοντας τον πούτσο μου βαθιά μέχρι τις αμυγδαλές της κ τραβώντας την απ' τα μαλλιά! Της γύρισαν τα μάτια από την ένταση... κ όταν συνήλθε μου είπε ότι ήταν ο ποιό έντονος οργασμός που είχε νιώσει ποτέ... (κ δεν μιλάω για καμιά παρθένα 20άρα, αλλά για 35άρα ΜILF με πολλά χλμ στους στίβους της ηδονής)..."
Μιλαμε ειναι ΑΠΑΙΧΤΟΣ ο δικος μας.
Οποτε κατι θα ξερει, για να λεει για τον κωλο της παρουσιαστριας.
Ολες τις εχει γαμησει, δεν εχει αφησει καμια.
Αρχιζω και εγω να φοβαμαι μηπως μου τονε φορεσει.
Γεια σου ρε Stavro51 αρχοντα
ενταξει γουσταρεις ν α κραζεις τον μπαταρια οπως και γω αλλα μπες με το κανονικο σου νικ και ασε το εναεριτης.Εχεις καρφωθει εδω κ πολυ καιρο.Ο κοσμος το χει τουμπανο κ συ κρυφο καμαρι
Γεια σου ρε Stavro51 αρχοντα
ενταξει γουσταρεις ν α κραζεις τον μπαταρια οπως και γω αλλα μπες με το κανονικο σου νικ και ασε το εναεριτης.Εχεις καρφωθει εδω κ πολυ καιρο.Ο κοσμος το χει τουμπανο κ συ κρυφο καμαρι
Εσύ ρε κατσικολάγνε, μπας και είσαι ο Αντισθένης?
Γιατί κάποια φορά που τον είδα σε μια εκδρομή πολύ τις κοίταζε τις κατσίκες, και γυάλιζε το μάτι του!
Εσύ ρε κατσικολάγνε, μπας και είσαι ο Αντισθένης?
Γιατί κάποια φορά που τον είδα σε μια εκδρομή πολύ τις κοίταζε τις κατσίκες, και γυάλιζε το μάτι του!
Δεν παίζεστε με τίποτα ώρες ώρες!!!!
Με μια Σουηδέζα που μου πήρε πίπα το πρώτο βράδυ που τη γνώρισα και γαμηθήκαμε στο αυτοκίνητο , όταν της ζήτησα να την πάρω από τον κώλο αρνήθηκε και όταν ... επέμεινα μου έριξε ένα χαστούκι και μου ψιλο-μαύρισε το μάτι σαν να είχα φάει μπούφλα.