ρε παιδια αμα φορτωσεις καμια γκομενα απο κανενα κλαμπ στις 4 και πας να την πηδηξεις στο αμαξι μεσα και σου δωσει θα της πεις για κλυσμα?πλακα κανετε τωρα?
ρε παιδια αμα φορτωσεις καμια γκομενα απο κανενα κλαμπ στις 4 και πας να την πηδηξεις στο αμαξι μεσα και σου δωσει θα της πεις για κλυσμα?πλακα κανετε τωρα?
Αμα φορτώσεις καμιά γκόμενα από κανά κλαμπ στις 4 το πρωι και την πηδήζεις στο αμάξι, μια του κλέφτη δυό του κλέφτη, θα κολλήσεις κανά θάνατο και μετά θα σαι λιγότερο cool
Σωστός ο φίλος Αυτό που έχω καταλάβει εγώ πάντως ,δεν είναι θέμα προετοιμασίας του κώλο , είναι η στιγμή ,πως νιώθει η κοπέλα εκείνη την ώρα ,και ποσο θέλει τι πούτσα στο κώλο ,ξέρω κι εγώ τι να πω
ρε παιδια εδω βρισκομαστε με καμια γκομενα και δεν κρατιομαστε να παμε μεχρι το περιπτερο για προφυλακτικα.αμα πεσεις κολος ξαφνικα θα μιλαμε για κλισμα η θα τον παρουμε?
Σωστός ο φίλος Αυτό που έχω καταλάβει εγώ πάντως ,δεν είναι θέμα προετοιμασίας του κώλο , είναι η στιγμή ,πως νιώθει η κοπέλα εκείνη την ώρα ,και ποσο θέλει τι πούτσα στο κώλο ,ξέρω κι εγώ τι να πω
Ειναι και θεμα πως νιωθει η κοπελα αλλα ειναι και θεμα προετοιμασιας του κωλου.
Αν η αλλη ειναι παρθενα απο τον κωλο και πας να μπεις αποτομα και γρηγορα θα ματωσει και θα πονεσει πολυ. Βεβαια σε μερικες μπορει να αρεσει αλλα στη πλειοψηφια οχι. Αρα καλο ανοιγμα πριν και ενα πλυσιματακι δε βλαπτει.
ρε παιδια εδω βρισκομαστε με καμια γκομενα και δεν κρατιομαστε να παμε μεχρι το περιπτερο για προφυλακτικα.αμα πεσεις κολος ξαφνικα θα μιλαμε για κλισμα η θα τον παρουμε?
Πάντως όσες γκόμενες μου έδωσαν κουλούρι και που δεν το είχαν ξανακάνει παλιότερα, μου έλεγαν οτι ρωτήσαν τη μάνα τους για συμβουλές και τέτοια και ερχόντουσαν και μου τα έλεγαν. Το συμπέρασμα που βγάζω λοιπόν είναι οτι και οι μάνες γαμιόντουσαν απο κόλο. Γιατί να μην το κάνουν και οι γκόμενες μας??? :-)))))))))))