Νέα

Γαμιούνται απ' τον κώλο οι Ελληνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ευκωλόπιστος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Γαμιούνται απ' τον κώλο οι Ελληνίδες και πόσο συχνά?

• Ποτέ (τι πράγματα είναι αυτά)

Ψήφοι: 150 7,8%
  • Μια φορά (έτυχε)

Ψήφοι: 180 9,3%
  • Πότε-πότε (άμα καυλώσει)

Ψήφοι: 792 41,0%
  • Συχνά (της αρέσει)

Ψήφοι: 546 28,3%
  • Πάντα (τρελαίνεται)

Ψήφοι: 263 13,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.931

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Καταθέτει και ο Πάλιουρας την εμπειρία του επί του θέματος.

Κατ' αρχήν είναι λίγο δεσμευτικός ο τίτλος. Το ουσιαστικό θέμα είναι αν αρέσει γενικά το πρωκτικό στη γυναίκα (γιατί δε νομίζω ο κώλος της Ελληνίδας να είναι διαφορετικός από τον κώλο της Φινλανδέζας. Η κουλτούρα μπορεί να διαφέρει και βέβαια στις πιο "κρυφές" και "πονηρές" κοινωνίες σα τη δική μας μπορεί απλά τα βίτσια να είναι χειρότερα).

Από τις δεκαετίες που νταραβερίζομαι γυναίκες, οι περισσότερες μπορεί να το ψιλοκάνουν αλλά δεν τρελαίνονται κιόλας (όπως λέει και το ποσοστό του γκάλοπ). Με τις 2 γυναίκες που ήμουν παντρεμένος το κάναμε ελάχιστες φορές γιατί δεν μου το ζητάγανε με τον τρόπο τους οι ίδιες. Ωστόσο από σχέσεις μου έχω να πω ότι πρέπει να υπάρχει μία ειδική κατηγορία γυναικών που θα ονόμαζα "γυναίκα - λούγκρα". Δεν ξέρω πώς αλλιώς να τη χαρακτηρίσω αυτή τη γυναίκα, αφού παραμελεί το νουνί της και τρελαίνεται να βάζει το παλαμάρι και οτιδήποτε καταρτοειδές στην πωλοτρυπίδα της. Υπάρχει λοιπόν αυτή η γυναίκα με τη διαρκή και ασίγαστη κωλοφαγούρα αλλά δεν είναι και τρελό ποσοστό στον πληθυσμό των γυναικών.

Εμένα όμως άλλο με προβληματίζει. Γιατί υπάρχουν τόσοι άντρες - ειδικά στην Ελλάδα - που τρελαίνονται για οθωμανικό. Τι τους "δίνει" το να μαμάνε μία γυναίκα από τον πώλο. Εγώ προσωπικά δεν τρελαίνομαι τόσο και το κάνω είτε αργά σε μία σχέση όταν έχω βαρεθεί είτε όταν μια γυναίκα μου βγάζει τρελή προστυχιά από την πρώτη βραδυά. Τις περισσότερες φορές είμαι κομπλέ να βάζω το πουλάκι μου στο πουλάκι της γυναίκας...  

adakos

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Κριτικές
9
Like
1.885
Πόντοι
3.145
ΚΑΘΟΛΟΥ...ΠΑΙΔΕΣ.....

ΜΕ  ΤΙΠΟΤΑ....

ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ....ΚΙ ΑΥΤΕΣ  ΠΟΥ..ΛΕΝΕ ΟΧΙ..ΚΑΠΟΥ..ΤΟ ΕΔΩΣΑΝ..Η  ΘΑ ΤΟ ΔΩΣΟΥΝ..ΤΟ ΚΟΥΛΟΥΡΙ..

ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ..ΤΩΡΑ...ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ Η  ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ;;;;;

ΕΔΩ  ΣΑΣ  ΘΕΛΩ  ΜΑΣΤΟΡΕΣ....

Ndivo

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιαν 2009
Κριτικές
20
Like
305
Πόντοι
3.210
Η περιορισμένη εμπειρία μου λέει ότι πολύ λίγες είναι πρόθυμες στην αρχή αλλά αν την φτιάξεις όσο πρέπει το δίνει το κουλούρι και παρακαλάει κιόλας... :dancing: :dancing: :dancing:
Επαναλαμβάνω, σύμφωνα με την περιορισμένη εμπειρία μου...

xistis

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
1.240
εγω παντος οσες γκομενες ειχα ολες μου ειχαν δωσει κουλουρι ...

Επισκέπτης
Αν η γκομενα σε γουσταρει οχι μονο απο τον κωλο γαμιεται, αλλα κι απο τ' αφτια που λεει ο λογος. Δεν ειναι θεμα Ελληνιδας, Γερμανιδας , Ρωσσιδας,ασπρης, μαυρης, κιτρινης.

Ndivo

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιαν 2009
Κριτικές
20
Like
305
Πόντοι
3.210
Αν η γκομενα σε γουσταρει οχι μονο απο τον κωλο γαμιεται, αλλα κι απο τ' αφτια που λεει ο λογος. Δεν ειναι θεμα Ελληνιδας, Γερμανιδας , Ρωσσιδας,ασπρης, μαυρης, κιτρινης.

Σωστός :rockon:
Τα πάντα είναι θέμα προσέγγισης, προσπάθειας και επιμονής!!!!

ανεμος_2

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Όλες δίνουν κωλαράκι και όσες δεν το παραδέχονται εχουν δώσει  αλλού και σας δουλεύουν  να ξέρετε ότι είναι πολύ λίγες αυτές που θα σας δώσουν κωλαράκι ετσι  θέλει δουλεία και μαγκιά  εδώ μάγκες

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.350
Πόντοι
22.785
Όλες δίνουν κωλαράκι και όσες δεν το παραδέχονται εχουν δώσει  αλλού και σας δουλεύουν  να ξέρετε ότι είναι πολύ λίγες αυτές που θα σας δώσουν κωλαράκι ετσι  θέλει δουλεία και μαγκιά  εδώ μάγκες
:think: :think:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Κοβονται βαρεα και ανθυγιεινα ενσημα δηλαδις?

Kokovikos

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1

ούτε δουλεία ούτε μαγκιά θέλει.Να σε γουστάρει με τρέλλα η γκόμενα,αυτό είναι το όλο κόλπο για όλα.Αν γουστάρει με τρέλλα δίνει και κώλους,τα τρώει στη μούρη και σου λέει χύσε με κι'άλλο.Όλα τα άλλα είναι για σακαβιόλες και σακαβιόλους.

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ολες το κάνουν και απο παντού αύτο ξέρω εγώ.

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Καλή η πίπα αδερφέ άλλα θέλεις και λίγο να το χώσεις,αλλιώς είναι μισή δουλειά.

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
μιά χαρά είναι η πίπα,δε χρειάζεται να το χώσεις,δεν τρέχει και τίποτα! :cheesy:
μη σου πω καλυτερη!!!
και επισης απεχθανομαι αυτες που κανουν πρωκτικο
χωρις να εχουν κανει πριν καθαρισμο-κλυσμα κλπ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom