Νέα

Γαμιούνται απ' τον κώλο οι Ελληνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ευκωλόπιστος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Γαμιούνται απ' τον κώλο οι Ελληνίδες και πόσο συχνά?

• Ποτέ (τι πράγματα είναι αυτά)

Ψήφοι: 150 7,7%
  • Μια φορά (έτυχε)

Ψήφοι: 181 9,3%
  • Πότε-πότε (άμα καυλώσει)

Ψήφοι: 799 41,2%
  • Συχνά (της αρέσει)

Ψήφοι: 548 28,2%
  • Πάντα (τρελαίνεται)

Ψήφοι: 263 13,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.941

Fon_Karagian

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Είσαι γυναίκα? Η Βίκυ κατά καιρούς έχει ποστάρει κι ένα σωρό φωτό της...

Φίλτατε duracel μπορεις να με παραπέμψεις σε αυτές τις φωτο τις Βικυς, για να σχηματίσω κι εγώ ο άμοιρος μία εικονα για την "τιμημένη"

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
σε παρακαλω λεο
η λευκη μας ειναι κουκλα διμετρη

ΚΟΜΑΝΤΟ

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
8
Πόντοι
2.945
Ρε σεις πηρατε χαμπαρι οτι το thread μιλαει για κωλο αλλα εμεις το καναμε κωλο τελικα? 9 στα 10 posts ειναι off topic. Ετσι και μπει ο καπετανιος μεσα και αρχισει τις εκαθαρησεις αμφιφαλω αν μεινουν 5 σελιδες απο τις 15.  :rockon: :grin:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Μην ποσταρω φωτο μου και βαρατε μαλακια μετα ολοι ομως ε? :boobies: :boobies: :boobies: (μεχρι και η Λιλα :uglystupid:)

Τι να ποστάρεις μπαζοβιόλα, που νομίζεις ότι θα βρεις γκόμενο με τα μπιφτέκια που διαμελίζεις;

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Φίλτατε duracel μπορεις να με παραπέμψεις σε αυτές τις φωτο τις Βικυς, για να σχηματίσω κι εγώ ο άμοιρος μία εικονα για την "τιμημένη"

ΔΥΣΤΗΧΩΣ, έχεις χάσει τεύχη...

Γενικά στο site, φώτος μπαίνουν + βγαίνουν εν ριππή οφθαλμού! Πρέπει να είσαι ΔΙΑΡΚΩΣ σ'ετοιμότητα... :rockon:

Επισκέπτης
Τι να ποστάρεις μπαζοβιόλα, που νομίζεις ότι θα βρεις γκόμενο με τα μπιφτέκια που διαμελίζεις;

Δηλαδη μονο την εξωτερικη εμφανιση κοιτατε σε μια σχεση...Ωραιοι ειστε :jerking:.Και υστερα κλαιτε οτι δεν υπαρχουν γυναικες η οτι σας κοροιδευουν οι ρωσιδες και σας παιρνουν τα λεφτα :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Fon_Karagian

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2008
Like
20
Πόντοι
16
ΔΥΣΤΗΧΩΣ, έχεις χάσει τεύχη...

Γενικά στο site, φώτος μπαίνουν + βγαίνουν εν ριππή οφθαλμού! Πρέπει να είσαι ΔΙΑΡΚΩΣ σ'ετοιμότητα... :rockon:

Σ'ευχαριστώ συνάδερφε, θα το έχω υπόψην..!!

ΚΟΜΑΝΤΟ

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
8
Πόντοι
2.945
Μην ποσταρω φωτο μου και βαρατε μαλακια μετα ολοι ομως ε? :boobies: :boobies: :boobies: (μεχρι και η Λιλα :uglystupid:)
Γιατι κοριτσι μου να βαρεσουμε μαλακια? Μπορουμε να κανουμε κατι αλλο καλυτερο με σενα μαζι.  :rockon: :rockon: :rockon:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Δηλαδη μονο την εξωτερικη εμφανιση κοιτατε σε μια σχεση...Ωραιοι ειστε :jerking:.Και υστερα κλαιτε οτι δεν υπαρχουν γυναικες η οτι σας κοροιδευουν οι ρωσιδες και σας παιρνουν τα λεφτα :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Τρία κυβικά μέτρα κυταρίτιδα έχεις για αυτό ζηλεύεις τα ρωσσοειδή

Επισκέπτης
Γιατι κοριτσι μου να βαρεσουμε μαλακια? Μπορουμε να κανουμε κατι αλλο καλυτερο με σενα μαζι.  :rockon: :rockon: :rockon:

Ολο λογια ειστε ;) και στην πραξη δεν νοιωθεται να κανετε την "δουλεια"... Αφήστε το βρε αγόρια και παίξτε σε καμία πιο χαμηλή κατηγορία της Φυλής ;)

OP
OP
Ε
Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
5
Πόντοι
6
Ολο λογια ειστε ;) και στην πραξη δεν νοιωθεται να κανετε την "δουλεια"... Αφήστε το βρε αγόρια και παίξτε σε καμία πιο χαμηλή κατηγορία της Φυλής ;)
καλά είμαι σίγουρος ότι θάχεις γεμίσει PM... :2funny: :2funny: :2funny:

allakse_me

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
βρε παιδια συγνώμη που επεμβαίνω, αλλά τι να τις κάνετε τις ξενέρωτες όταν υπάρχουν αγόρια που το παίρνουν περίφημα απο των κώλο..

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Τέλος, πιστεύω ότι οι Ελληνίδες είναι οι Ευρωπαίες που δίνουν πιο εύκολα από όλες το κωλαράκι τους. Ακόμα και αν δεν είναι οι ευκολότερες, είναι σίγουρα στις πρώτες θέσεις.

Θυμάμαι μια έρευνα που είχε γίνει πριν κάποια χρόνια (είχε χρηματοδοτηθεί από φίρμα προφυλακτικών και αποτελέσματα είχαν δημοσιευτεί στο περιοδικό out), όπου οι ελληνίδες ήταν μέσα στην 5άδα.

Πρώτες πάντως με διαφορά, ήταν οι ιταλίδες, με σχεδόν 2/3 να τον έχουν πάρει από τον κώλο. Τα ποσοστά δε στην νότια Ιταλία (καθολικισμός - παρθενία), ήταν συντριπτικά μεγαλύτερα.
Δεύτερες ήταν οι βρετανίδες (lol τι κάνει το μεθύσι), ενώ πλασάρισμα είχαν και οι γαλλίδες
(δεν ξέρω αν μας προσπερνούσαν, πάντως ήταν λόγω πολλών μουσουλμάνων).

Υποτίθεται πάντως ότι οι έλληνες έχουν φήμη στο πρωκτικό σεξ (greek way το λένε συνήθως έξω, όπως εμείς οθωμανικό).

OP
OP
Ε
Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
5
Πόντοι
6
βρε παιδια συγνώμη που επεμβαίνω, αλλά τι να τις κάνετε τις ξενέρωτες όταν υπάρχουν αγόρια που το παίρνουν περίφημα απο των κώλο..
Είναι απλό δεν γουστάρουμε τριχωτούς κώλους. ΤΕΛΕΙΑ... :birdman:

ΚΟΜΑΝΤΟ

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
8
Πόντοι
2.945
Αν δεις το το προφιλ μου κοριτσαρα μου θα δεις οτι περασε πολυ καιρος απο τοτε που ημουνα αγορι. Οποτε θα καταλαβεις οτι αυτα που λεω τωρα πια τα εννοω κι ολας.  ;) ;) ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom