erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 90
- Πόντοι
- 866
για να σε σώσει ρε
εκει στο πεσιμο φοβαμαι θα γινει καμμια ζημια και θα δω τον ροκο να ρχεται κατα πανω μου χαχαχαχαχααχαχ
για να σε σώσει ρε
γιαντα το λεεισ τουτον?τα κοκόρια λαλούνε ζιζούλη όχι οι αθρώποι
καλά τα βιντέακια, άμα έχεις τετοια πρωκτάκια τα κάνεις ενυδρείο απ' το σάλιο.περσονε δες αυτο και μετα βαζεις...
δεν θελει πολυ σκεψη μια αποφαση ειναι μονο
Οχι ρε δεν ειναι αγαρμπος με την μηχανη
απλα ξεκολιασε ενα τζιτζικι με το ματι του,με καμμια 80αρια χλμ,εκει που
πηγαινε
γινεται και ετσι να ξερεις
σα δε στραβωθηκε
χαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχχχ
εκει στο πεσιμο φοβαμαι θα γινει καμμια ζημια και θα δω τον ροκο να ρχεται κατα πανω μου χαχαχαχαχααχαχ
αλλο τα κωλομαγουλα αλλο η σουφρα....τα πρωτα παραμεριζονται...καλά τα βιντέακια, άμα έχεις τετοια πρωκτάκια τα κάνεις ενυδρείο απ' το σάλιο.
Αλλά όταν έχεις τα συνηθιμένα χαμηλοβλεπούσα κωλαράκια που είναι λες κι έχουν γυρίσει απο το μνημόσυνο με τι καρδιά να πέσεις με τα μούτρα;
καλά τα βιντέακια, άμα έχεις τετοια πρωκτάκια τα κάνεις ενυδρείο απ' το σάλιο.
Αλλά όταν έχεις τα συνηθιμένα χαμηλοβλεπούσα κωλαράκια που είναι λες κι έχουν γυρίσει απο το μνημόσυνο με τι καρδιά να πέσεις με τα μούτρα;
Σωστός ο Lion.καλά τα βιντέακια, άμα έχεις τετοια πρωκτάκια τα κάνεις ενυδρείο απ' το σάλιο.
καλά τα βιντέακια, άμα έχεις τετοια πρωκτάκια τα κάνεις ενυδρείο απ' το σάλιο.
κρανακια γυαλακια δεν ξερουμε τι ειναι ;
αααααααααααααααααχχαχαχαχαχαχαχαχαχααχχαχα έχουν και σπινθουράκια όπως οι τα σπόρια του σύκου.Σωστός ο Lion.
Αντί να έχουν μαυρισμένα δέρματα και ροζαλί κωλότρυπες, είναι άσπρες σαν φέτα μεβγάλ με γκρόβερ μαύρο σαν σάπιο σύκο.
ατυχία.γκαντεμιά
ααααααααααααααααααχχααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαα
ρε μην μου βαζεις τσοντες βραδιατικο ρε ...Δεν με λυπασαι; Θα βγω στους δρομους..παω για πρωκτικο εεεεεε για ποτο! χαχααχχααχ
το κωλο σου δωσε το σε πολλους επιδοξους γαμιαδες που εχει εδω...ξυπνοπουλε καλως ηρθες κανε μου μαθημα ψυχολογιας και μετα θα σου δωκω κωλο
περσονε δες αυτο και μετα βαζεις...
ρε μην μου βαζεις τσοντες βραδιατικο ρε ...Δεν με λυπασαι; Θα βγω στους δρομους..παω για πρωκτικο εεεεεε για ποτο! χαχααχχααχ
εκτακτο...Καλό, καλό!