Νέα

Γαμιόλα γκόμενα.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans80
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 94
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
OP
OP
arcans80

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
οπως ειπα και παραπωνω τυποι μου αρχισα να βαριεμε και εψαχνα τροπους για να αρχισει το ξεφορτωμα.στην αρχη βρηκα μια δικαιολογια για να μην κοιματε στο σπιτι μου τα βραδια συνεχεια,μετα αρχισα να λεω διαφορες δικαιολογιες να μην βρεθουμε,και ολα τα γνωστα που λεει καποιος οταν θελει να αποφυγει.να πω την αληθεια οτι η γκομενα τα πηρε ολα πολυ χαλαρα,εδειξε οτι καταλαβαινει,αλλα το γαμησι τις ηθελε παλι.και τοτε αρχισαν τα τρελα εντελως.πεταγοτανε απο την δουλεια τις στο σπιτι ταχα για να με δει 5 λεπτα,και ξυνοτανε για πουτσο,στην αρχη ενταξει την εριχνα ενα στα γρηγορα,το μεσημερι που σχολουσε παλι ερχοτανε για να πει ενα γεια, ξανα γαμησια το βραδυ τα ιδια,και αυτο συνεχιζοτανε.λεω και εγω τι εγινε τωρα? την ξεφορτωθηκα να μην κοιματε σπιτι,αλλα τα γαμησια εμεινα το ιδιο.στο τελος τυποι την γαμουσα και νομιζα οτι κανω αγγαρεια εντελος.και αρχιζω και περνω πιο δραστικα μετρα.

συνεχιζετε............

σ

Επισκέπτης
οπως ειπα και παραπωνω τυποι μου αρχισα να βαριεμε και εψαχνα τροπους για να αρχισει το ξεφορτωμα.στην αρχη βρηκα μια δικαιολογια για να μην κοιματε στο σπιτι μου τα βραδια συνεχεια,μετα αρχισα να λεω διαφορες δικαιολογιες να μην βρεθουμε,και ολα τα γνωστα που λεει καποιος οταν θελει να αποφυγει.να πω την αληθεια οτι η γκομενα τα πηρε ολα πολυ χαλαρα,εδειξε οτι καταλαβαινει,αλλα το γαμησι τις ηθελε παλι.και τοτε αρχισαν τα τρελα εντελως.πεταγοτανε απο την δουλεια τις στο σπιτι ταχα για να με δει 5 λεπτα,και ξυνοτανε για πουτσο,στην αρχη ενταξει την εριχνα ενα στα γρηγορα,το μεσημερι που σχολουσε παλι ερχοτανε για να πει ενα γεια, ξανα γαμησια το βραδυ τα ιδια,και αυτο συνεχιζοτανε.λεω και εγω τι εγινε τωρα? την ξεφορτωθηκα να μην κοιματε σπιτι,αλλα τα γαμησια εμεινα το ιδιο.στο τελος τυποι την γαμουσα και νομιζα οτι κανω αγγαρεια εντελος.και αρχιζω και περνω πιο δραστικα μετρα.

συνεχιζετε............

σ
Τελικα οταν χωρισατε ποσα κιλα ησουν :think: :think:

ziziaek

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16

συνεχιζετε............

σ
ξερο ενα καλο γιατρο

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
γιατι τα γραφεις σε επεισοδια, για σασπενς?

OP
OP
arcans80

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
για καμια εβδομαδα εχω εξαφανιστει εντελως,με επαιρνε τηλεφωνα δεν το σηκωνα,μου εστελνε πανω απο 10 sms την ημερα,ηρθε και στο σπιτι κανα 4-5 φορες,τις 2 ετυχε και ημουνα εκει,χτυπουσε το κουδουνι,δεν ανοιξα,μου εριξε και ενα σημειωμα κατω απο την πορτα και εφυγε.πολυ επιμονη οι γκομενα.τελικα για να μην τα πολυλογο την συνανταω τυχαια ενα μεσημερι στο δρομο μολις ειχε σχολασει,και αντι να μου πει που εισαι που χαθηκες,το πρωτο πραγμα που ειπε ηταν να παμε σπιτι μου.τελος παντων κανω και εγω την μαλακια,και τις λεω παμε.τυποι οι γκομενα αν υπηρχε καμερα στο δωματιο εκεινο το μεσημερι,και κατεγραφε,θα ειχε βαλει τα γυαλια σε πολλες πορνοσταρ και θα  παρεδιδε μαθηματα.αφου τελειωσε το ρεσιταλ γαμησιου που εδωσε η γκομενα,εγω απο μεσα μου να παρακαλω να ερθει η ωρα να φυγει.τελικα τις κανω μια συζητηση ξεκαθαρη για να την παρει χαμπαρι,και να ξενερωσει,και απο οτι φανηκε δεν καταλαβε τιποτα.

τελικα αργοτερα ειχα μαθει οτι η γκομενα ειχε γινει νοσοκομα,και οσοι ειχαν βραδινη βαρδια μαζι τις,την περνουσαν πολυ ζαχαρη στην κλινικη που ητανε.

OP
OP
arcans80

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
OP
OP
arcans80

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
αντε ο επομενος εχει σειρα τωρα.

TheTester

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
73
Like
8.576
Πόντοι
21.585
για καμια εβδομαδα εχω εξαφανιστει εντελως,με επαιρνε τηλεφωνα δεν το σηκωνα,μου εστελνε πανω απο 10 sms την ημερα,ηρθε και στο σπιτι κανα 4-5 φορες,τις 2 ετυχε και ημουνα εκει,χτυπουσε το κουδουνι,δεν ανοιξα,μου εριξε και ενα σημειωμα κατω απο την πορτα και εφυγε.πολυ επιμονη οι γκομενα.τελικα για να μην τα πολυλογο την συνανταω τυχαια ενα μεσημερι στο δρομο μολις ειχε σχολασει,και αντι να μου πει που εισαι που χαθηκες,το πρωτο πραγμα που ειπε ηταν να παμε σπιτι μου.τελος παντων κανω και εγω την μαλακια,και τις λεω παμε.τυποι οι γκομενα αν υπηρχε καμερα στο δωματιο εκεινο το μεσημερι,και κατεγραφε,θα ειχε βαλει τα γυαλια σε πολλες πορνοσταρ και θα  παρεδιδε μαθηματα.αφου τελειωσε το ρεσιταλ γαμησιου που εδωσε η γκομενα,εγω απο μεσα μου να παρακαλω να ερθει η ωρα να φυγει.τελικα τις κανω μια συζητηση ξεκαθαρη για να την παρει χαμπαρι,και να ξενερωσει,και απο οτι φανηκε δεν καταλαβε τιποτα.

τελικα αργοτερα ειχα μαθει οτι η γκομενα ειχε γινει νοσοκομα,και οσοι ειχαν βραδινη βαρδια μαζι τις,την περνουσαν πολυ ζαχαρη στην κλινικη που ητανε.

αφου σε τρωει ο κωλος σου τι κλαιγεσαι?
για να σηκωνεται το εργαλειο κατι εκανε καλα η γκομενα
:kissass2: :kissass2: :kissass2:

OP
OP
arcans80

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
αφου σε τρωει ο κωλος σου τι κλαιγεσαι?
για να σηκωνεται το εργαλειο κατι εκανε καλα η γκομενα
:kissass2: :kissass2: :kissass2:
εγω δεν κλαφτικα ρε τυπε.
εγω ειπα πως ητανε η φαση.
αλλα το πολυ το κυριε ελλεησον το βαριετε και ο παπας.

TheTester

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
73
Like
8.576
Πόντοι
21.585
εγω δεν κλαφτικα ρε τυπε.
εγω ειπα πως ητανε η φαση.
αλλα το πολυ το κυριε ελλεησον το βαριετε και ο παπας.

ναι αλλα ακουγεται σαν "τραβατε με και ας κλαιω"
γιατι δεν την δοκιμαζεις να σε δει με μια αλλη?
ξερεις τι ωραιο που ειναι το "τριο"?
εκει να σε δω παιχτη

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
αυτη δεν λεγεται γαμιολα, αυτη λεγεται μητρομανης

OP
OP
arcans80

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
ναι αλλα ακουγεται σαν "τραβατε με και ας κλαιω"
γιατι δεν την δοκιμαζεις να σε δει με μια αλλη?
ξερεις τι ωραιο που ειναι το "τριο"?
εκει να σε δω παιχτη
νομιζεις οτι δεν το ειχα σκεφτει.
αλλα η γκομενα λειτουργουσε οπως τα λιονταρια οταν τα πετας ενα κομματι κρεας.το θελει ολο για την παρτυ τις και μονο.
και προλογο και για παρτουζες τις εκανα,και για κανενα λεσβιακο με καμια αλλη,αλλα τιποτα,μοναχοφαισα η γκομενα.

TheTester

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
73
Like
8.576
Πόντοι
21.585
αλλα η γκομενα λειτουργουσε οπως τα λιονταρια οταν τα πετας ενα κομματι κρεας.το θελει ολο για την παρτυ τις και μονο.
και προλογο και για παρτουζες τις εκανα,και για κανενα λεσβιακο με καμια αλλη,αλλα τιποτα,μοναχοφαισα η γκομενα.

βρε συ δοκιμασε το
αλλο τα λογια και αλλο να σε δει με μια αλλη αγκαλια
εστω κι αν η αλλη ειναι επαγγελματιας

OP
OP
arcans80

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
βρε συ δοκιμασε το
ρε σου λεω οτι η γκομενα δεν ητανε τετοια φαση.δεν την ενδιεφερε τι θα κανω εγω,και αν θα παω με καμια αλλη,δεν ειχε ζηλια καθολου.η γκομενα ητανε θελω πουτσο να τον εχω οποτε θελω.

TheTester

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
73
Like
8.576
Πόντοι
21.585

βρε συ δοκιμασε το

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
177
Πόντοι
2.945
προσωπικα δεν βλεπω κατι το περιεργο..οπως εμεις γουσταρουμε να γαμαμε,ετσι κι αυτη γουσταρει να γαμιεται..φυσιολογικο...
ερωτηση σημαντικη..κωλο σου δινε??? :think:

OP
OP
arcans80

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
προσωπικα δεν βλεπω κατι το περιεργο..οπως εμεις γουσταρουμε να γαμαμε,ετσι κι αυτη γουσταρει να γαμιεται..φυσιολογικο...
ερωτηση σημαντικη..κωλο σου δινε??? :think:
τα παντα εδινε τυπε.
κανονικη πορνοσταρ τυπε.

συμφωνω οτι γουσταρουμε να γαμαμε καθε μερα φιλε,αλλο οχι το ιδιο μουνι συνεχεια.αυτο ειναι το προβλημα.
το καλυτερο μουνι να εχεις να γαμας,μετα απο 6 μηνες 1 χρονο θα θες να το χωσεις και αλλου,η θα αρχισεις να περνεις καμια βιζιτα να ξελαμπικαρεις λιγο.

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
177
Πόντοι
2.945
σ αυτο εχεις ενα δικιο..θελουμε και την ποικιλια μας..κι αυτη πιστευω ομως ειχε...

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
τα παντα εδινε τυπε.
κανονικη πορνοσταρ τυπε.

συμφωνω οτι γουσταρουμε να γαμαμε καθε μερα φιλε,αλλο οχι το ιδιο μουνι συνεχεια.αυτο ειναι το προβλημα.
το καλυτερο μουνι να εχεις να γαμας,μετα απο 6 μηνες 1 χρονο θα θες να το χωσεις και αλλου,η θα αρχισεις να περνεις καμια βιζιτα να ξελαμπικαρεις λιγο.

Εγώ δεν έχω πρόβλημα να γαμάω την ίδια συνέχεια, αν τη γουστάρω βέβαια, αλλα μετά από λίγο καιρό ζητάει ΓΑΜΟ!!!

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16
τα παντα εδινε τυπε.
κανονικη πορνοσταρ τυπε.

Οι γυναίκες , τι πιστεύετε , δεν θέλουν ποικιλία ;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom